Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από Χωρικός »

ναι αλλά να μην ξεχναμε γιατί έφυγε απ'την Σάλκε. καθώς και τον τρόπο που έφυγε
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Δλδ το σενάριο που έχω ακούσει εγώ, ότι τον ¨εφαγαν¨ από τη διοίκηση για να προωθήσουν το νεαρό βοηθό του μέχρι τότε, δεν παίζει καθόλου ε;;;;;

αλλά τώρα που ένα παιδί με ψυχολογικά προβλήματα (ώς φαίνεται) σήκωσε μπαϊράκι γιατί του είπαν να κόψει τη μλκια, θυμηθήκαμε και εμείς ότι ο Στέφενς είναι αυστηρός με τους παίχτες κτλ....

οκ. πολύ καλά το πάμε............

επειδή μάλλον το ξεχνάμε...

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΕΝΣ ΛΙΓΟΥΡΙΑ.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

ΤΙ????

Αυστηρός με τους παίκτες???
Που τα είδες αυτα σε επαγγελματικό σωματείο Λαμπρούκο μου???

ΟΞΩΩΩΩ... Γρήγορα τα καλά τα παιδιά μας πίσω... Να γίνει η δουλειά μας....
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δυστυχως Χουμπ αργησες,ελπιζω μονο η "καινουρια" σταση σου να ειναι δειγμα θελησης να δημιουργησεις μια δικη σου ομαδα, σε αντιθεση με το καλοκαιρι που αφησες αλλους να στησουν ενα κακογουστο παρτυ και οχι προετοιμασια για ηρωικη εξοδο επειδη εχεις ηδη ξενερωσει.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δεν είναι καινούρια στάση. απλά είναι πρώτη φορά σε κάποιον που έχει συμπάθειες στη κερκίδα.

θυμίζω Λόπεθ, Σπυρόπουλο κτλ.

απλά τώρα έπεσε σε ένα άψογο επαγγελματία :lol: :lol: με το όνομα Χακόμπο.....

τρομάρα μας.
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Πιστεύω να τον είπε κάποιος ότι παίζουμε με την πιο σιχαμένη ομάδα της Μακεδονίας και τι έχθρα υπάρχει μεταξύ των οπαδών.
Δεν φαντάζομαι να πιστεύει ότι θα παίξει ένα απλό ματσάκι με τον ουραγό της βαθμολογίας.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

και καλά θα κάνει να το καταλάβει,να βάλει 7 γκολ (αυτός και όχι η ομάδα) γιατί αλλιώς τον βλέπω Κύπρο με τον γδ.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Τα λεω στην υπογραφή
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

θελει στηριξη ο προπονητης οταν τα βαζει με παικτες οπως ο χακομπο αλλα και ο Νίνης...
τα αποδυτηρια μπορει να παρουν φωτια...
περιεργη αποστολή παντως με 4 ακραια μπακ και χωρις στοπερ στον παγκο...
θα μου πεις με αρη παιζεις δεν εχεις αναγκη...
ο Γκαρσια τι προβλημα εχει παλι? στον μηρο, στην γαμπα ή εχει ίωση?
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Καλά ρε Στρατηγέ, πώς αφήνεις εκτός αποστολής τον παιχταρά που εδώ και 15 χρόνια θέλει διακαώς η Man.Utd ( κατά τον Μένιο Σακελαρόπουλο ) και θα παρακαλάμε τον Ιβάν το καλοκαίρι να δώσει 5-6 εκ. στην Πάρμα για να τον αποκτήσουμε;;;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Athens έγραψε:θελει στηριξη ο προπονητης οταν τα βαζει με παικτες οπως ο χακομπο αλλα και ο Νίνης...
τα αποδυτηρια μπορει να παρουν φωτια...
περιεργη αποστολή παντως με 4 ακραια μπακ και χωρις στοπερ στον παγκο...
θα μου πεις με αρη παιζεις δεν εχεις αναγκη...
ο Γκαρσια τι προβλημα εχει παλι? στον μηρο, στην γαμπα ή εχει ίωση?

περναει μηνυματα και στα αποδυτηρια και στη διοικηση...στπερ 3ο θα ναι ο σκονδρας φανταζομαι..ο νινης δεν παιζει ..καλως εμεινε εξω....στοπερ λεει δεν εχουμε....ο λοπεθ λογικα τελος...ο γκαρσια δεν υπολογιζεται φανερα...να δουμε και την 11αδα...Για μενα καλα κανει....το να μην ικερδισουμε τον αρουλη παντως θα πρεπει να το θελουμε πολυ για να το πετυχουμε
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Είμαι μαζί του επειδή είναι ο προπονητής μου στην ομάδα του ΠΑΟΚ.
Δεν σημαίνει όμως ότι αυτά που βλέπω με κάνουν να αισθάνομαι ότι είμαι καλά και ήσυχος αν θέλετε σαν φίλαθλος. Γιατί φίλαθλος του ΠΑΟΚ είμαι, τίποτε παραπάνω.
Η κριτική μου θα γίνεται πάντα κι ας μην αρέσει.
Πριν το παιχνίδι με τον Άρη, μου δίνετε η αίσθηση ότι δεν υπολογίζει πολλούς παίκτες τελικά και ας λέει ο ίδιος ο Χουμπ, ότι όλοι χρειάζονται στην ομάδα.
Λίνοο, Λίνοοο... Βλέπω ότι είναι αναντικατάστατος στα 36 του. Συναισθηματικά είμαι Λίνο!!!
Αλλά δεν είναι ο Ρομπέρτο Κάρλος, που να μην μπορούν να πάρουν ευκαιρίες οι άλλοι. Ο Γκαρσία, δεν μπορεί. ΟΚ πείτε το. Δηλαδή ο Λάζαρ, μπορεί περισσότερο εκεί; Δεν νομίζω. Δεν είναι το θέμα μου να μπει ο Γκαρσία. Το θέμα μου είναι ότι μου περνά εμένα το μήνυμα ότι δεν υπολογίζω αυτόν εκείνον και τον άλλον. Πόσο μάλλον στους ίδιους ποδοσφαιριστές. Πως να είναι η ψυχολογία τους, νιώθουν καλά;
Δεν βλέπω αρμονία αν θέλετε και με ενοχλεί αυτό.
Δεν είμαι κατά του. Με το φτωχό μου μυαλό λέω αυτό που καταλαβαίνω και αισθάνομαι.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Realcon... όντως και εγώ προβληματίζομαι.... Μέχρι τώρα ούτε έγραψα τπτ κατά του Χούμπ αλλά έχω αρχίσει να κλονίζομαι :? :? :? :?
Φοβάμαι ότο κάτι δεν πάει καλάΕ...
Ελπίζω εγώ να κάνω λάθος και να μην καταλαβαίνω.. Αλλά κάτι έχει στραβώσει!!!!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Τι δε καταλαβαίνεις βρε Νικολα?Οτι κανένας αξιόλογος προπονητής δε στέριωσε στον ΠΑΟΚ ?Οτι σε όλους (πλην ενός πέρσι) το θάψιμο αρχίζει απο την προετοιμασία κιόλας? Οτι πέρσι τον Ιανουάριο ο ΠΑΟΚ δε βλεπόταν κι αυτο για καποιους δεν ήταν και καταστροφή (και φυσικά ευθύνη του ΓΔ) αλλα τα αποτελέσματα απ τα φιλικά φετος ήταν?Οτι τα βιντεάκια στήριξης πήγαιναν σύννεφο πέρσι μετά απο τραγικές εμφανίσεις? Οτι οι καραβιες παικτών που ερχονται και δεν ακουμπάν πρέπει να συνεχίσουν να ρχονται?
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Έχουμε λιγότερο ποιοτικό ρόστερ από τον Ολυμπιακό. Αλλά καλύτερο από τους άλλους. Αυτό είναι ένα θέμα προς συζήτηση και όχι να πάρουμε το κεφάλι του προπονητή μας. Δεν βλέπω εγώ προσωπικά καλό ποδόσφαιρο Κατ5.
Και ότι λέω το λέω ως προς θέμα συζήτησης και όχι εκ του πονηρού. Σε φόρουμ ήμαστε και ανταλλάζουμε απόψεις.
Το τι φταίει... Θα το δούμε στην πορεία. Αλλά μέχρι τότε τα μπράβο και δυσαρέσκεια, από μένα ειδικά θα λέγεται προς τον Χουμπ. Η ομάδα να βρει τον δρόμο της μόνο και να μην ήμαστε τόσο προβλέψιμη, αυτό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”