Μεταγραφές 2011-2012
Re: Μεταγραφές 2011-2012
Τον αδικείτε πολυ τον Γκαρετ.Εγω τον θεωρω εναν απο τους καλύτερους ψηλους που περασε απο την ομαδα,ισως τον καλυτερο μετα τον Σακλφορντ.Πολυ δυνατος,πολυ καλος αμυντικος,και αν και με σχετικα ανορθοδοξο στυλ επιθετικα, αρκετα αποτελεσματικος.Επισης ηταν ο μονος παικτης που κοιταξε στα ματια τον Βρανκοβιτς οσο καιρο ο κροατης αγωνιστηκε στην Ελλαδα,δεν θυμαμαι αλλον να τον κοβει στα ισα πλην του Γκαρετ.Να μην ξεχναμε επισης οτι εκανε αρκετα καλη καριερα στο NBA μετα την αποχωρηση του απο εμας,στην μινεσοτα αν θυμαμαι καλα, έχοντας καπου στους 10 ποντους μεσο ορο.Βεβαια θα συμφωνησω οσον αφορα την τραγικη εμφανιση στην Βιτόρια αλλα και την απαραδεκτη κινηση να μας αφησει σύξυλους στα πλει οφ.
Μετά τις τελευταίες προσθήκες το ρόστερ και ο χρόνος συμμετοχής οριστικοποιήθηκαν.
Απομένει στο Σούλη στους 4 επόμενους μήνες να δουλέψει στη χημεία και την ομαδικότητα για να μπορέσει όλους αυτούς να τους κάνει ομάδα.
Αν η διοίκηση καταφέρει να μειώσει φέτος τα χρέη κατά ένα εκατομμύριο ευρώ και ταυτόχρονα παρουσιάσει μια αξιόμαχη ομάδα στα πλέη ωχ που θα διεκδικήσει διακρίσεις θα έχει κερδίσει το φετινό στοίχημα.
Θέση 1
Duvnjak 20' (20'-25)
Stiggers 20' (15-20')
Θέση 2
Καλαμπόκης 28΄(25'-30)
Γιαννακίδη 12' (10'-15)
Front line (3+4+5) σύνολο 120'
Giddens 32' (30'-32')
Ντικούδης 28' (25'-30΄)
Pettway 28' (25'-30)
Alexic 24' (20'-25')
Καλές 4 (4'-10')
Τσακαλέρης 4' (4'-10')
Καλαμπάκας και Αράπης συμπληρώνοντας τη δωδεκάδα
will be waiting in the wings to speak of senseless things like
[youtube]rVPFzj3UnNw[/youtube]
Απομένει στο Σούλη στους 4 επόμενους μήνες να δουλέψει στη χημεία και την ομαδικότητα για να μπορέσει όλους αυτούς να τους κάνει ομάδα.
Αν η διοίκηση καταφέρει να μειώσει φέτος τα χρέη κατά ένα εκατομμύριο ευρώ και ταυτόχρονα παρουσιάσει μια αξιόμαχη ομάδα στα πλέη ωχ που θα διεκδικήσει διακρίσεις θα έχει κερδίσει το φετινό στοίχημα.
Θέση 1
Duvnjak 20' (20'-25)
Stiggers 20' (15-20')
Θέση 2
Καλαμπόκης 28΄(25'-30)
Γιαννακίδη 12' (10'-15)
Giddens 32' (30'-32')
Ντικούδης 28' (25'-30΄)
Pettway 28' (25'-30)
Alexic 24' (20'-25')
Καλές 4 (4'-10')
Τσακαλέρης 4' (4'-10')
οφ τοπικ τον ΓΚάρετ όπως και τον Λάμπλει τους είχαμε πάρει επειδή τις αμέσως προηγούμενες χρονιές, αντίστοιχα για τον καθενα, είχαν παίξει καλά απέναντί μας σε κάποιο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Φοβερό σκοάουτινγκ λαίμαι.joshua έγραψε:Τον αδικείτε πολυ τον Γκαρετ.Εγω τον θεωρω εναν απο τους καλύτερους ψηλους που περασε απο την ομαδα,ισως τον καλυτερο μετα τον Σακλφορντ.Πολυ δυνατος,πολυ καλος αμυντικος,και αν και με σχετικα ανορθοδοξο στυλ επιθετικα, αρκετα αποτελεσματικος.Επισης ηταν ο μονος παικτης που κοιταξε στα ματια τον Βρανκοβιτς οσο καιρο ο κροατης αγωνιστηκε στην Ελλαδα,δεν θυμαμαι αλλον να τον κοβει στα ισα πλην του Γκαρετ.Να μην ξεχναμε επισης οτι εκανε αρκετα καλη καριερα στο NBA μετα την αποχωρηση του απο εμας,στην μινεσοτα αν θυμαμαι καλα, έχοντας καπου στους 10 ποντους μεσο ορο.Βεβαια θα συμφωνησω οσον αφορα την τραγικη εμφανιση στην Βιτόρια αλλα και την απαραδεκτη κινηση να μας αφησει σύξυλους στα πλει οφ.
ον τοπικ δε γνωρίζω τίποτα για μπάσκετ μετά το 2000. Ευχαριστώ.
Δεν υπαρχει σχεση μεταξυ του Λαμπλει και του Γκαρετ.Μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
εγώ επιμένω και στο λέω οτι έναν αμερικανό με πλάτη και 10 ποντάκια θα του τον πάρουν κατά το μάρτη...olivares έγραψε:Μετά τις τελευταίες προσθήκες το ρόστερ και ο χρόνος συμμετοχής οριστικοποιήθηκαν.
Θέση 1
Duvnjak 20' (20'-25)
Stiggers 20' (15-20')
Θέση 2
Καλαμπόκης 28΄(25'-30)
Γιαννακίδη 12' (10'-15)
Giddens 32' (30'-32')
Ντικούδης 28' (25'-30΄)
Pettway 28' (25'-30)
Alexic 24' (20'-25')
Καλές 4 (4'-10')
Τσακαλέρης 4' (4'-10')

κατά τα άλλα αν το rotation ανοίξει, νομίζω οτι μπορεί και να είμαστε πιο καλά από πριν...

PS: ου ρε λαμόγιοscouter, που ποστάρεις μόνο μετά από μεταγραφή!!!!!

PS2: τραγουδάρα!

Σαν πολλά δεν ζητάς? Αν μειωθεί το χρέος κατά 1 εκ. (το θεωρώ αδύνατο) τότε μου αρκεί η παραμονή (στην κυριολεξία). Ας μας ρίξουν όλοι σαραντάρες (και μην ακούσω για ιστορίες και βαριές φανέλες...)olivares έγραψε: Αν η διοίκηση καταφέρει να μειώσει φέτος τα χρέη κατά ένα εκατομμύριο ευρώ και ταυτόχρονα παρουσιάσει μια αξιόμαχη ομάδα στα πλέη ωχ που θα διεκδικήσει διακρίσεις θα έχει κερδίσει το φετινό στοίχημα.
Υ.Γ. Βαλε αλλα 4-5 λεπτά στον Καλαμπόκη
Αν και έχουμε καλούς παίκτες, το ρόστερ είναι κάπως ανισόρροπο. Όμως μετά από αυτές τις διορθωτικές κινήσεις, φαίνεται κάπως καλύτερο.
Ειδικά μετά την προσθήκη Alexic, μπορεί να παίρνει και ανάσες στο 3 ο Giddens. Αλλά είναι πολύ κοντός για 4άρι.
Τον Pettway τον κρίνω λίγο, αλλά άμα μπορεί να βοηθήσει αμυντικά και στα ριμπάουντ, μου φτάνει.
Από την άλλη, ο Duvnjak μου φαίνεται καλός, αλλά ρε γαμώτο και αυτός point guard είναι και όχι play maker... Μακάρι να κάνω λάθος και να μη ψάχνουμε πιο μετά ξανά για άσο...
Αχ και να πέρναμε το καλοκαίρι Αποστολίδη ή Τσάμη ή Καρύδα (3ο άσο), Δέδα ή Γιαννόπουλο (αναπληρωματικό 3άρι) και Χαρίση (αναπληρωματικό 5άρι)...
Δυστυχώς έγινε λάθος προγραμματισμός...
Ειδικά μετά την προσθήκη Alexic, μπορεί να παίρνει και ανάσες στο 3 ο Giddens. Αλλά είναι πολύ κοντός για 4άρι.
Τον Pettway τον κρίνω λίγο, αλλά άμα μπορεί να βοηθήσει αμυντικά και στα ριμπάουντ, μου φτάνει.
Από την άλλη, ο Duvnjak μου φαίνεται καλός, αλλά ρε γαμώτο και αυτός point guard είναι και όχι play maker... Μακάρι να κάνω λάθος και να μη ψάχνουμε πιο μετά ξανά για άσο...
Αχ και να πέρναμε το καλοκαίρι Αποστολίδη ή Τσάμη ή Καρύδα (3ο άσο), Δέδα ή Γιαννόπουλο (αναπληρωματικό 3άρι) και Χαρίση (αναπληρωματικό 5άρι)...
Δυστυχώς έγινε λάθος προγραμματισμός...
Παιδιά, αν είναι να πάρουμε και άλλο παίχτη, σε ποιά θέση πιστεύετε ότι χρειαζόμαστε περισσότερο ώστε να ισορροπήσει κι άλλο το ρόστερ; Στο 4;
αν παιζει 3 4 ο αλεξιτς...τοτε...ισως θελουμε 4 5 αρι που σκοραρει..ή εναν ακομα στην περιφερεια...δεν ξερουμε το σερβο βεβαια...
Στοίχημα ότι σε λίγο θα ζητάμε άσο.....
Υ.Γ. Ο μιλισάβλιεβιτς που βρίσκεται???
Υ.Γ.2 Δεν θέλω άλλο παίκτη εκτός κι αν βρεθούμε κοντά στην Ευρώπη....
Υ.Γ. Ο μιλισάβλιεβιτς που βρίσκεται???

Υ.Γ.2 Δεν θέλω άλλο παίκτη εκτός κι αν βρεθούμε κοντά στην Ευρώπη....
Aσσο θελουμε ξεκαθαρα... Ο σερβος δεν νομιζω οτι ειναι 1 ή υψηλου επεπεδου 1.
Με στγκερς δεν πας πουθενα
Με στγκερς δεν πας πουθενα
Και ο Κουκλάκης που χάθηκε?.....kondoras έγραψε:Εκείνη η ψυχή ο Κουκουλάς, τι κάνει άραγε;