Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
diniko80

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)

Δημοσίευση από diniko80 »

εχω την πεποιθηση χαφ θα αποκτηθει ενα και τα χαρακτηριστικα του μας τα εδειξε το ενδιαφερον για γεστε....χαφ αλλα οχι γραμμη μονο, να παιζει και πισω απο το φορ, να μπαινει και στη περιοχη να βγαζει και δεκα γκολ....αναλογικα παντα τα μεγεθη βεβαια..αλλο του ενος μυριου χαφ αλλο των 500χιλιαδων
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

nikos123 έγραψε:Τόργκελε: "Δεν ξέραμε τι μας ξημερώνει"
Ο Σαντόρ Τόργκελε μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis» αποκάλυψε ότι, "θα συνεχίσω την καριέρα μου στην Φορτούνα Ντίσελντορφ" και δεν παρέλειψε να ανφερθεί στην παρουσία του στον ΠΑΟΚ: "Έχω πολλά αρνητικά και θετικά να θυμάμαι. Οι στόχοι μου στον ΠΑΟΚ δυστυχώς δεν επιτεύχθηκαν. Ο κόσμος μπορεί να μην θυμάται πολλά δικά μου γκολ, όμως πρέπει να θυμάται πως πάντοτε τα έδινα όλα για τη νίκη".

Για το γιατί δεν σημείωνε γκολ όταν έπαιζε στον ΠΑΟΚ εξήγησε: "Ο προπονητής μου ζητούσε να κλείνω από δεξιά προς τα μέσα. Δεν είναι αυτή η θέση μου και δεν μπορούσα να ανταποκριθώ. Ακόμη και από ένα μέτρο δεν μπορούσα να σκοράρω. Είχα μεγάλη ατυχία όμως τα αφήνω πίσω μου. Η ζωή συνεχίζεται και δεν θέλω να ασχολούμαι πολύ με τα παλιά".

Ο Σαντόρ Τόργκελε έχει αγοράσει εξοχικό στην Σίβηρη Χαλκιδικής και το καλοκαίρι έρχεται για τα μπάνια του.

(Ο κόσμος μπορεί να μην θυμάται πολλά δικά μου γκολ) 2-3 εβαλες ολα κ ολα βρε σαντορ :lol: :lol: :lol: :lol:
για την ακριβεια 1 γκολ εβαλε και αυτο ηταν στο 2-3 με το γαυρο οπου μειωσε στο 89 με κεφαλια απο κορνερ... 8-)
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

diniko80 έγραψε:εχω την πεποιθηση χαφ θα αποκτηθει ενα και τα χαρακτηριστικα του μας τα εδειξε το ενδιαφερον για γεστε....χαφ αλλα οχι γραμμη μονο, να παιζει και πισω απο το φορ, να μπαινει και στη περιοχη να βγαζει και δεκα γκολ....αναλογικα παντα τα μεγεθη βεβαια..αλλο του ενος μυριου χαφ αλλο των 500χιλιαδων
ακριβως ενα τετοιο χαφ θελουμε και ενα δεξι μπακ και ειμαστε για μεγαλα πραγματα....
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

nikos123 έγραψε:

για την ακριβεια 1 γκολ εβαλε και αυτο ηταν στο 2-3 με το γαυρο οπου μειωσε στο 89 με κεφαλια απο κορνερ... 8-)
Και αρπαξε την μπαλα απτα δυχτια και ειχε ενα ύφος επιθετικου που εβαζε το 20του γκολ,λες και τοκανε καθε αγωνιστικη,αγελαστος μουντρουχος,αλλα ειχε καμποσες ασιστσ
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

joshua, μαζί σου σε ότι λες για τον Σέρβο,συμφωνώ σχεδόν απόλυτα αλλά είναι αυτό που λέει ο diniko.
Το χαφ που θα αποκτηθεί-αν αποκτηθεί- θα πρέπει να μπορεί ναι παίζει και άξονα και αριστερά.
Ομως είναι γεγονός ότι αυτή η θέση-μαζί με του φορ-είναι ότι πιό ακριβό υπάρχει στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, οπότε λόγω των σφιχτών οικονομικών νομίζω ότι θα πορευτούμε με τον Σέρβο και με την ευχή να μην ισχύουν όλα αυτά που λες....
Βλέπω και τις φήμες, ότι πρωταρχικά ψάχνουμε δεξί μπακ και αυτό με κάνει να πιστεύω ότι αυτός ο πολυσύνθετος χαφ δεν είναι πρώτη προτεραιότητα.
Άβαταρ μέλους
lion

Δημοσίευση από lion »

Με δεδομένο ότι ο Μπερέτα αρέσκεται σε πιο επιθετικά συστήματα από ότι ο Σάντος, θεωρώ σχεδόν δεδομένο ότι σε βάθος χρόνου η ομάδα θα αρχίσει να κατεβαίνει με πιο επιθετικούς σχηματισμούς (με καθαρό δεκάρι και δύο επιθετικούς μπροστά) γι αυτό είμαι και αισιόδοξος ότι θα αρχίσουμε να απολαμβάνουμε πιο επιθετικό ποδόσφαιρο στην Τούμπα! Παρόλο αυτά συμφωνώ και με τα υπόλοιπα παιδιά που λένε ότι καλό θα είναι τώρα που είναι αρχή και για τα κρίσιμα ματς της Ευρώπης να πάμε σε επιτυχημένες και πιο σίγουρες λύσεις και να μην πειραχθεί η τριάδα στο κέντρο ( βιτόλο, γκαρσία, ίβιτς). Εφόσον χρήματα δεν περισσεύουν αυτήν την στιγμή ελπίζω να κάνουμε μόνο προσθήκες επιπέδου Σαλπιγγίδη που μπορούν να ανεβάσουν την ομάδα επίπεδο μιας και από πάγκο και παίκτες δεύτερης διαλογής είμαστα πλήρεις! Τέλος είμαι τελείως αντίθετος στο να πουλήσουμε τον Κοντρέρας καθώς τον θεωρώ υπερπολύτιμο εκτός και αν έρθει καμιά διαστημική πρόταση, κάτι που δεν συγκεντρώνει και μεγάλες πιθανότητες..
Αν δεν έχουμε λεφτά, ας περιοριστούμε στην μεταγγραφή Σαλπιγγίδη ( + δεξί μπακ αν καταφέρουμε και αποδεσμεύσουμε βερόν, αραμπατζή, κλπ) και ας περιμένουμε να δούμε τι θα κάνουμε στα προκριμάτικά του CL και αν πάμε καλά μετά να κινηθούμε για τίποτα ακόμα..Αυτά...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κατά την άποψή μου ο Σαλπιγγίδης είναι επιθετικός και ως τέτοιος θα παίξει. Οπότε το σύστημα αναγκαστικά θα μετατραπεί σε 4-4-2 ή σε 3-5-2.

1. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 4-4-2. Με δεδομένη την ύπαρξη των τριών χαφ (Garcia-Vitolo-Ivic), στο 4-4-2 θα προστεθεί και ο Sorlin ή ο Cristiano (εναλ. Φωτάκης) και οι δύο επιθετικοί θα είναι ο Βιερι και ο Σάλπι (που θα εναλλάσσονται αριστερά - δεξιά).
Αλλιώς πάμε στο 4-3-3 με την προσθήκη ενός βαρύ φορ και χωρίς τον Sorlin.

2. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 3-5-2. Το σύστημα αυτό που παίξαμε στα play-off, περιλαμβάνει, στους 5 του κέντρου: τα δύο αμυντικά χαφ, τα δύο ακραία full-back και τον Ivic. Επειδή όμως στα play-off δεν διαθέταμε δύο αξιόπιστους επιθετικους, το σύστημα από 3-5-2 γινόταν στην ουσία 3-5-1-1, με τον Ivic σαν δεύτερο επιθετικό και τον Sorlin (αντί του Ivic) σαν 5o χαφ. Αυτό όμως δεν ισχύει για φέτος.
Από το παραπάνω σύστημα αυτό που δεν έχουμε είναι ΜΟΝΟ το δεξί full-back, επομένως πιστεύω πως αν επιλεγεί ΑΥΤΟ το σύστημα από τον προπονητή, το βάρος θα πέσει εκεί και όχι στο χαφ (αριστερό ή επιθετικό) που είναι κάτι πρόσθετο. Καλοδεχούμενο μεν, αλλά λόγω οικονομικής συγκυρίας δεύτερο σε προτεραιότητα μετά το δεξί μπακ.
Η προσθήκη κι άλλου επιθετικού είναι μάλλον δίχως λογική. Απεναντίας, φαίνεται πως χρειαζόμαστε και τέταρτο center-back
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Νομίζω πως πρέπει κάποια στιγμή να προγειωθούμε και να πάψουμε να συζητάμε για μεταγραφές παικτών τύπου Γέστε, που το κασέ τους είναι άνω του ενός μυρίου (πλησιάζει το ενάμιση). ΕΛΕΟΣ!
Άβαταρ μέλους
aggmet

Δημοσίευση από aggmet »

για να γινει μια μεταγραφη τυπου γεστε θα πρεπει πρωτα απ'ολα να υπαρχουν επιπλεον χρηματα και αυτα να ειναι σιγουρα
αρα λογικο ειναι να εχουν το περσινο κορμο στο πρωτο ματς
με ισως ενα καλυτερο μπακ (δεξι)
και μετα βλεπουμε
μπορει να πωληθει καποιος οχι ολοι οπως λενε καποιοι αλλα το πολυ ενας
και θ ειναι λογικα η κοντρερας η μουσλι
τοτε μπορουμε να μιλησουμε για μια σουπερ προσθηκη αριστ-κεντρ χαφ
το οποιο θα κανει και την διαφορα
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

αποστολη το να συζηταμε σε επιπεδο καθαρα φιλολογικο δεν ειναι αξιομεμπτο.το να καλλιεργουμε σαν σκεψη ομως το "ναι,γιατι οχι?δεν αποκλειεται!" και μετα να προσγειωνομαστε αποτομα με την αποκτηση καποιας ..... εναλλακτικης λυσης με υποπενταπλασιο βιογραφικο και απαιτησεις σε φραγκα απο τον μπαμ-μπουμ πρωτο στοχο ειναι Ο Λ Ε Θ Ρ Ι Ο.κι αυτο γιατι ειναι εξαιρετικα αμφισβητησιμη η ικανοτητα τεραστιας πλειοψηφιας του κοσμου μας να διαχειριστει τετοιες καταστασεις ....

ευχομαι τα μετεγγραφικα να κλεινουν καθε χρονο ολο και συντομοτερα σε σχεση με καθε περυσι.οσο τραβανε σε εκταση κατ'εμε ζημιωνεται ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ η ομαδα!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Αν πουληθεί ο Μουσλι ίσως. Αν πουληθεί όμως ο Contreras πρέπει μετά να ψάξουμε να βρούμε αξιόπιστο σέντερ μπακ που να δένει την άμυνά μας, ΠΛΕΟΝ του χαφ, για την απόκτηση του οποίου υποτίθεται ότι πουλήσαμε! Χαιρετίσματα!
navigator11: Η φιλολογική συζήτηση χωρίς καμία πιθανότητα υλοποίησης, εμένα με κουράζει. Καλό είναι να συζητάμε πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το θέμα υπό τις υφιστάμενες δυσκολίες.
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Δημοσίευση από DaFFy_NaSH »

Αν και είμαι ενθερμος υποστηρικτής της άποψης οτι ο Σάλπι είναι καθαρό σεντερ φορ, σε αυτον τον ΠΑΟΚ, ταιριάζει απόλυτα δεξι χαφ, γιατι είναι ο παίκτης που θα πιέσει ψηλά (με αποτέλεσμα αρκετες φορές) και γυρίζει και πίσω να βοηθησει επίσης. Επειδη διαβασα κάποιο σχόλιο για τον Αραμπατζή πριν, να σημειώσω οτι το παληκάρι είναι δεξι ΧΑΦ και απλά σε ανάγκη έπαιζε μπακ. Αδικείται κατάφορα γιατι τον συγκρίνουμε με βάση τα ανασταλτικά του χαρίσματα και στο κάτω κάτω τα τελευταία χρόνια δεν παίζει στη φυσική του θέση. Εγω πιστεύω πως αν είναι υγιής, θα είναι μια επιτυχημένη εσωτερική μεταγραφή σαν μπακ-απ στα χαφ.

ΥΓ: Εγω λέω να πουλήσουμε Ζαγοράκη-Βρύζα και να πάρουμε Μπατμαν-Γούμενο...
Άβαταρ μέλους
aggmet

Δημοσίευση από aggmet »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν πουληθεί ο Μουσλι ίσως. Αν πουληθεί όμως ο Contreras πρέπει μετά να ψάξουμε να βρούμε αξιόπιστο σέντερ μπακ που να δένει την άμυνά μας, ΠΛΕΟΝ του χαφ, για την απόκτηση του οποίου υποτίθεται ότι πουλήσαμε! Χαιρετίσματα!
navigator11: Η φιλολογική συζήτηση χωρίς καμία πιθανότητα υλοποίησης, εμένα με κουράζει. Καλό είναι να συζητάμε πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το θέμα υπό τις υφιστάμενες δυσκολίες.
εδω εχουμε να κανουμε και με το περιεργο οτι ενα σεντερ μπακ κανει ποιο ακριβα απο ενα σεντερ φορ
οποτε μην αποκλειεις να γινουν και δυο κινησεις αντι για μια
δλδ και καλυψη αλλα και προσθηκη
παντως αποψη μου ειναι οτι εχουμε παρα πολυ μεγαλο και σχεδον πληρες ροστερ οποτε οι κουβεντα μας ειναι καθαρα οτι να ναι
Άβαταρ μέλους
aggmet

Δημοσίευση από aggmet »

και τωρα που μου ηρθε αν ειναι να φυγει ο ΠΑΜΠΛΟ ενας ειναι ο τελειος αντικαταστατης
ο γεμντα της αλγεριας εβλεπα προχθες το ματς και ηταν σαν να εβλεπα την ηρεμια του μεσα στο παιχνιδι σουπερ παιχτης
Άβαταρ μέλους
Peja 4

Δημοσίευση από Peja 4 »

DaFFy_NaSH έγραψε:Επειδη διαβασα κάποιο σχόλιο για τον Αραμπατζή πριν, να σημειώσω οτι το παληκάρι είναι δεξι ΧΑΦ και απλά σε ανάγκη έπαιζε μπακ. Αδικείται κατάφορα γιατι τον συγκρίνουμε με βάση τα ανασταλτικά του χαρίσματα και στο κάτω κάτω τα τελευταία χρόνια δεν παίζει στη φυσική του θέση. Εγω πιστεύω πως αν είναι υγιής, θα είναι μια επιτυχημένη εσωτερική μεταγραφή σαν μπακ-απ στα χαφ.
Daffy σε αυτό είσαι λάθος, ευτυχώς να λες που τον κρίνουμε σαν μπακ και όχι σαν χαφ γιατί αυτή η καραμέλα ότι ο Νικόλας είναι χαφ είναι μόνο για να παραμυθιαζόμαστε εμείς επειδή τον πιστέψαμε σαν ταλέντο. Δεν υπάρχει χαφ με αυτή τη σέντρα, 1 σωστή στις 100,000. Ο Νίκος είναι ένα καλό μπακ για επίπεδο νιόνιου ή αναπληρωματικός στον ΠΑΟΚ μόνο για το φιλότιμο του!!

:nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”