arisk έγραψε:Και για το θέμα "θα μας κοροϊδεύουν όλοι αν δεχτούμε πίσω το θερμοσίφωνα"... Θα μας κοροϊδεύει ποιός...?? Αυτοί που έπεσαν στα πόδια του Γράντα και του ζητούσαν συγνώμη...?? Αυτοί που δέχτηκαν 3 φορές πίσω το βάτραχοπριγκιποπροδότη (κατα τα λεγόμενά τους)...?? Οι βαζελόγαυροι που φτύνουν εκεί που έγλυφαν και και μετά ξαναγλύφουν εκεί που έφτυναν...??
Αν θέλω τον Σαλπιγγίδη τον θέλω... Αν δεν τον θέλω δεν τον θέλω... Επείδή έτσι κρίνω εγώ και όχι επειδή φοβάμαι την κριτική των ανύπαρκτων...
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει η άποψη επαγγελματιών οπαδών, αμόρφωτων και άχρηστων ανθρώπων που ζουν παρασιτικά απο το ποδόσφαιρο κρυμμένοι πίσω απο το πάθος της πλατιάς μάζας για την ομάδα τους...
Έχω τη δική μου άποψη και δεν έχω ανάγκη να απολογηθώ σε κανέναν τιποτένιο ανύπαρκτο τυπικό παράδειγμα της υποκουλτούρας γαυροβάζελο που ζεί με την ελπίδα να αναδειχτεί κοινωνικά μέσω της ομάδας του γιατί προσωπικά είναι ανύπαρκτος... Αυτά...
Εξαιρετική άποψη arisk.. Επιτέλους, έχω κουραστεί να διαβάζω απόψεις που μου βγάζουν ανασφάλειες και κομπλεξισμό του στυλ "τι θα πουν/σκεφτούν οι άλλοι"
Είμαστε ΠΑΟΚ και ξέρουμε τι θέλουμε. Θέλουμε να φτάσει η ομάδα μας σε επίπεδο να χτυπάει πρωτάθλημα, να μεγαλουργεί στη Ευρώπη και να είναι ισχυρή/αυτάρκης οικονομικά. Και ο άξονας πάνω στον οποίο πρέπει να κινούμαστε εδώ και 3 χρόνια και για κάποια ακόμα χρόνια στο μέλλον είναι σαφής και ένας.. Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ
Όσοι επικαλέιστε την Ιστορία για να μην επιστρέψει ο Σάλπι απλώς απομονώνετε ένα ελάχιστο κομμάτι αυτής της Ιστορίας για να βγάλετε ένα ανούσιο ΠΑΟΚτσηδηλίκη και έναν αρρωστημένο εγωισμό που δε προσφέρει τπτ στην ομάδα μας.. το αντίθετο, περιορίζει την ελευθερία κινήσεων των ανθρώπων που εδώ και 3 χρόνια βγάζουν καθημερινά την ομάδα μας από την ανυποληψία.. Απλα, μας κουράσατε. Και κάτι μου λέει ότι είστε οι ίδιοι που τρέχετε σε αεροδρόμια να αποθεώσετε, περιμένετε έξω από τη Τούμπα να κράξετε κτλ. Σας προτείνω να γίνεται περισσότερο ΠΑΟΚ, όχι σε συναίσθημα (δε μειώνω την αγάπη σας - αλοίμονο), αλλά σε νοοτροπία. Όπως
δεν υπάρχουν ποδοσφαιριστές σημαίες
δεν υπάρχουν και ποδοσφαιριστές προδότες. Επαγγελματίες είναι.
Αναρωτιέμαι αν θα υπήρχε ένας από εμάς εδώ μέσα που μιλάμε και κάνουμε τους έξυπνους που αν του πετούσε ο Βαρδηνογιάννης το τσουβάλι με τα εκατοντάδες χιλιάρικα και τα πλούσια πριμ (σε ηλικία 23-24 ετών) θα το έπαιζε παοκάρας και θα έλεγε ΟΧΙ...
αν θα υπήρχε ένας!!!!Και μάλιστα όταν η κατάσταση τότε στην ομάδα μας ήταν η πλήρης αναξιοπιστία των Γουμενοπαγώνηδων....
Αντί να ρίξουμε λοιπόν τις ευθύνες σε εμάς που επιτρέψαμε τότε τον ΠΑΟΚ να ξεφτιλίζετε και να φτάσει τόσο χαμηλά στη Ιστορία του, ώστε να κρέμεται από έναν ποδοσφαιριστή,
προτιμούμε να ρίχνουμε την ευθύνη στον επαγγελματία ποδοσφαιριστή και να επικαλούμαστε και την Ιστορία της ομάδας..... Αυτό για εμένα δεν είναι αντρικό, δεν είναι "ΠΑΟΚ"...
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Τέλος, ο κοντός το καλοκαίρι θα πάει μουντιάλ. Είναι βασικός και σε φόρμα. Οι ικανότητες του δεδομένες. Η τιμή του θα εκτιναχθεί. Οπότε αν έρθει σήμερα με 600-800 που ακούγεται είναι εξαιρετική περίπτωση. Αν τελικά συμβεί να έρθει σε εμάς είμαι σίγουρος ότι θα γίνει με προυποθέσεις που αγωνιστικά, οικονομικά και ψυχολογικά (πρεστίζ) θα οφελήσει υπερβολικά την ομάδα. Και αυτό γιατί έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην διοίκηση. Γιαυτό, είτε έρθει ο κοντός είτε όχι στα @@ μου.. ειλικρινά.. Και χαίρομαι που μπορώ να το λέω αυτό.
Υ.Γ.1 Αν ο κοντός δεν είχε συναισθήματα μέσα του για τον δικέφαλο αετό δε θα έκανε το περίφημο "σσσσσσσ" στη 4.
Σκεφτείτε πόσες φορές έχουμε κράξει/ξεφτιλίσει εμείς οι ίδιοι την ομάδα μας δημόσια από μια στιγμιαία αγανάκτηση... Απλά αυτός ήταν στο χορτάρι ενώ εμείς στη κερκίδα, στο καφενείο, στη παρέα κτλ
Υ.Γ.2 Συγχαρητήρια σε όλους για το επίπεδο των posts. Όσο κι αν διαφωνώ ή συμφωνω με αυτά που διαβάζω το σίγουρο είναι ότι χαίρομαι που σαν ασπρόμαυρη κοινότητα μπορούμε πλεόν να συνομιλήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις πολιτισμένα και δημιουργικά για την ομάδα μας.
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ.. ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ