Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Δε χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε σε ακριβώς προηγούμενη δημοσίευση!
Thx, AdminTeam
Μπραβο Καρχαρια..
Thx, AdminTeam
Μπραβο Καρχαρια..
-
xxxxxxxxxx
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος staurostoumpa την Πέμ 18 Αύγ 2011, 19:49, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
με τα χθεσινα ξεχαστηκε και το τοπικ μετα απο 2 μηνες συνεχων ποσταρισματων...

Προσπαθώ να διακρίνω μία ειρωνεία στο σχόλιο του φίλου μοϊκανού, αλλά δεν ξέρω εάν είναι επειδή αυτό βλέπω ή επειδή αυτό θέλω να δω...
- cristiano4
οτι ειναι να γινει θα γινει,ειτε με ενημερωση από την ΠΑΕ ειτε από τον οντει κάτι θα μάθουμε 4 μέρες ακόμη έχουν.Εχουμε ματσάκι σημαντικό μπροστά μας, πάντως καλύτερα που υπάρχει ησυχία για το θέμα 

- cristiano4
Ειρωνικό / καυστικό / κοροιδευτικό, δεν ξέρω, αλλά 150% έξυπνο, σατιρικό και βγαζωγελιακό!
+άπειροmoican4 έγραψε:Αλιμονο...
Κλειδωσε το απο τωρα..
Σαν το φετεινό Παπά, κανένας...

Αν είναι να κλειδωθεί επειδή έκλεισε το θέμα, να κλειδωθεί, εάν είναι να βγει παπάς, ας βγει και θα κάνουμε ταμείο για όλους και για όλα, αλλά να κλειδωθεί επειδή άλλαξε κάτι λόγω των γεγονότων του Βόλου (εάν υπονοεί κάτι τέτοιο ο φίλος Μόικαν), συγγνώμη, αλλά δεν το δέχομαι ως δικαιολογία, ας βρουν άλλο λόγο για να μας πουν οτι "χάλασε" το γλυκό, όχι οτι "έκαναν πίσω λόγω των επεισοδίων"!!!
Περιμένετε.
Δεν ξέρω τι γίνεται.
Αλλά όταν βγαίνει ο Ζαγόρ και λέει πήραμε το μπιζνες πλαν παρακαλώ όλους τους εμπλεκόμενους να σταματήσουν τις δηλώσεις, και ξαφνικά η ΠΑΕ δε μιλάει για το θέμα, κι οι δύο δικηγόροι το βουλώνουν, σημαίνει ότι τα πράγματα κυλάνε ομάλα.
Ταυτόχρονα, ενώ συνεβαιναν όλα αυτά κι οι ΑΡΔ δεν είχαν τι να γράψουν, λέγανε ότι η σιωπή οφείλεται στο ότι χαλάει το ντιλ.
Δεν ξέρω αν χάλασε η συμφωνία ή όχι. Το θέμα είναι ότι άμα ήταν παπάς δεν θα υπήρχε τέτοια ησυχία, αλλά ο Οντέι θα ήταν στα ραδιόφωνα και θα το παιζε ηρωας όπως τόσοι και τόσοι.
Δεν ξέρω τι γίνεται.
Αλλά όταν βγαίνει ο Ζαγόρ και λέει πήραμε το μπιζνες πλαν παρακαλώ όλους τους εμπλεκόμενους να σταματήσουν τις δηλώσεις, και ξαφνικά η ΠΑΕ δε μιλάει για το θέμα, κι οι δύο δικηγόροι το βουλώνουν, σημαίνει ότι τα πράγματα κυλάνε ομάλα.
Ταυτόχρονα, ενώ συνεβαιναν όλα αυτά κι οι ΑΡΔ δεν είχαν τι να γράψουν, λέγανε ότι η σιωπή οφείλεται στο ότι χαλάει το ντιλ.
Δεν ξέρω αν χάλασε η συμφωνία ή όχι. Το θέμα είναι ότι άμα ήταν παπάς δεν θα υπήρχε τέτοια ησυχία, αλλά ο Οντέι θα ήταν στα ραδιόφωνα και θα το παιζε ηρωας όπως τόσοι και τόσοι.