Νέα συνθήματα και προτάσεις για την κερκίδα

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: Νέα συνθήματα και προτάσεις για την κερκίδα

Δημοσίευση από john4serres »

ΠΑΟΚΑΡΑ σ αγαπω , εισαι εσυ ναρκωτικο
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

από το 2009-2010 βγάζει η σελίδα τη σούπαλίγδας στατιστικά για τα εισιτήρια που κόβονται σε κάθε αγώνα. Κάθε χρονιά είμασταν δεύτεροι ή τρίτοι σε μέσο όρο εισιτηρίων, 9 με 10 χιλιάδες πίσω από τον πρώτο. Ε, λοιπόν φέτος έχουμε ντέρμπι. Με 5 εντός έδρας αγώνες να απομένουν για το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος η διαφορά μας από τον πρώτο ΟΣΦΠ είναι σε απόλυτο αριθμό 35000 εισιτήρια και τους έχουμε στην Τούμπα (βέβαια και αυτοί έχουν ΠΑΟ εντός). Σε μέσο όρο η διαφορά μας είναι κοντά στα 3000 κομμάτια, ένα ντου και τους φάγαμε!
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

tad έγραψε:
Σταματήστε το σύνθημα με την λέξη ναρκωτικά μέσα ... αλλάξτε την λέξη με κάτι άλλο ...
Συμφωνώ, ας το κάνουν ''Γλυφιτζούρια''
Εικόνα

Πέραν της πλάκας κι εμένα τα συνθήματα για τα ναρκωτικά και τα ξυλίκια μου τη σπάνε αρκετά. Δεν έχω κανένα ιδιαίτερο κοινωνικό θέμα, απλά νομίζω ότι σαν συνθήματα δεν δίνουν παλμό στο γήπεδο-ομάδα κι εν τέλει δεν εξυπηρετούν το ν σκοπό για το οποίο τραγουδάς ένα σύνθημα.
RoMaN έγραψε: Συμφωνώ ότι κανείς δεν πέθανε από χόρτο, απλώς τους *αμιούνται τα εγκεφαλικά κύτταρα, ο οργανισμός, τα αντανακλαστικά.. Και παρατηρείται μια έντονη ροπή προς την επιθετικότητα και τον καβγά.
Απ όλα αυτά που λες, το μόνο που ιχύει για το χόρτο είναι η μείωση των αντανακλαστικών και μόνο για όση ώρα κρατάει η επίδραση της τετραϋδροκανναβινόλης. Τίποτα άλλο δεν ισχύει.
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

RoMaN έγραψε:
DimisK έγραψε:Τώρα μου ήρθε και ένα παλαιότερο:

Μια μέρα θα το γράψει η ιστορία
πως μπήκαν ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ στην Τουρκία
πως πήγανε και πήρανε την πόλη
και κλαίγανέ οι τουρκαλάδες όλοι...

Και του ΠΑΟΚ τα παιδιά
μπηκαν στην Αγιά Σοφιά
το δικέφαλο να στήσουν
και του τούρκους να μαμήσουν...

κλπ κλπ...
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Να μιλας για τον εαυτο σου.η καταχρηση προκαλει μονιμες ψυχοτροπες βλαβες που οδηγουν μεχρι κ σε αυτοκτονιες.
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Οτιδηποτε κ αν καταχραστεις εχει επωδυνες συνεπειες φιλε barlow οποτε σε αυτο που λεει εχει δικιο το παιδι,γενικα ο μπαφος επιδρα κατασταλτικα κ χαλαρωτικα φυσικα αν εχεις πιει 10 ρετσινες πριν κ ενα μπαφο μετα κ αρχισεις τις μανουρες δεν παει να πει οτι φταει το χορτο,εκτος του οτι αν ειχε ολα αυτα που προαναφερε ο φιλτατος RoMaN δεν θα κυκλοφορουσε πουθενα στον πλανητη σαν νομιμο ειδος καπνου να παραθεσω οτι.
Πιο πολλα εγκεφαλικα κυτταρα καις αν κανεις μια κεφαλια παρα αν κανεις 3 στρεμματα χορτο
Η ροπη προς την επιθετικοτητα κ τον καβγα ειναι εμφυτη κ κανενα χορτο στον πλανητη δεν την προκαλει
Ο καπνος του χορτου σαν καθαρος καπνος ειναι πολυ λιγοτερο βλαβερος απο οτι του τσιγαρου (χημικες επεξεργασιες κτλ κτλ)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εν τέλη, τι να λέμε στα συνθήματα, αποφασίσαμε;;; :lol: :lol: :lol: :lol:

πχ, μπορούμε να λέμε

ΠΑΟΚ, εκδρομές, ναρκωτικά,
ψυχοτρόπες βλάβες απο παλιά.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
montelo

Re: Απ: Νέα συνθήματα και προτάσεις για την κερκίδα

Δημοσίευση από montelo »

Συμφωνω παιδια..επισης θα πρεπει να ελαττωθει το βρισιμο γιατι ερχονται και μικρα παιδια στο γηπεδο...
Εμενα η προταση μου ειναι αυτη γιατι συναδει και με την δουλεια μου...ειναι το ηρθαμε παλι να προσκυνησουμε με ευρωπαικα κριτηρια τωρα που ο ΠΑΟΚ αλλαζει επιπεδο οπαδικο...

Ηρθαμε παλι για να προσκυνησουμε την σοουμπιζ σου δικεφαλε..
Πουλα τους τρελα για να τους φωτογραφησουμε
Να μη στραβωσει τακουνι ποτε...
Κι οταν τα αεροπλανα ξανα θα γεμισουμε..
Για να ντυθουμε με Gucci-Gotie
Victoria Secret ξανα θα αγνοησουμε και παλι θα μαστε εκει αετε...

Μάλιστα! Μία εβδομάδα εκτός συχνότητας Paokmania και μετά βλέπουμε! Ή σε τοίχο μιλάμε ή σε ένα ιδιαίτερα ευφυή άνθρωπο, που όμως η ευφυΐα του δεν τον βοήθησε να αποφύγει αυτό που μόλις έγινε! Λυπάμαι πάρα πολύ, αλλά εάν εσύ περνιέσαι για έξυπνος, εγώ δεν θέλω να περνιέμαι για βλάκας. Εξάντλησες και την επιείκεια και τα όρια της υπομονής μου!

Και θα πρέπει να αλλάξεις και την υπογραφή σου, εάν θέλεις να εγκριθεί οποιοδήποτε άλλο σχόλιό σου.

Ντίνος
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

montelo έγραψε:Συμφωνω παιδια..επισης θα πρεπει να ελαττωθει το βρισιμο γιατι ερχονται και μικρα παιδια στο γηπεδο...
Το βρίσιμο που έχουν τα συνθήματα δεν γίνεται να κοπεί.
Αλλά τα μπινελίκια πχ σε διαιτητές και αντιπάλους (ή δικούς μας παίχτες, για όσους γουστάρουν καφριλίκι), όταν βλέπετε ότι υπάρχουν μικρά τριγύρω σας, συγκρατήστε τα όσο γίνεται..εγώ το κάνω ήδη. Έχω μικρό αδερφό, δεν θα ήθελα να τα ακούει όλα αυτά αν τον πάω στο γήπεδο..
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

barlow4 έγραψε:Να μιλας για τον εαυτο σου.η καταχρηση προκαλει μονιμες ψυχοτροπες βλαβες που οδηγουν μεχρι κ σε αυτοκτονιες.
Δεν ισχύει.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μπορεί να μην είναι αυτοκτονία, αλλά έχουμε δει πολλούς καλλιτέχνες, αξιόλογους (πχ Σιδηρόπουλος) να πεθαίνουν από υπερβολική δόση (εγγλεζιστί overdose).

Και επίσης, το ότι συζητάμε για ναρκωτικά σε αυτό το topic, πέραν του ότι είμαστε εκτός θέματος (αν και είναι ενδιαφέρουσα ως συζήτηση), είναι κατάντια για το οπαδικό κίνημα.
Άβαταρ μέλους
jay trotter

Δημοσίευση από jay trotter »

Από μπάφο έχει πεθάνει μόνο ο Σταμάτης Γαρδέλης στα Τσακάλια!!!
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Συμφωνω με τον barlow. Οποιος θεωρεί οτι το χορτο δεν προκαλεί βλάβες και είναι ακίνδυνο ας ρίξει μια ματιά στο

http://www.kethea.gr/el-gr/%CE%AD%CF%87 ... CE%B1.aspx

Απο κει και περα, η αναφορά των ναρκωτικών στα συνθηματα μειωνει πρωτα εμας τους ιδιους. Η Θύρα 4 στη Χρυση Εποχή της δεν αναφερόταν πουθενα σε ναρκωτικά. Τότε το προβλημα της χρήσης ηταν πολύ υψηλο και αρκετοί "χρήστες-οπαδοί" ηταν και στιχουργοί των συνθημάτων.

Καλός ο χαβαλές και όλοι γελάμε με τα "έξυπνα" συνθηματα και τα τραγουδάμε με πάθος. Αλλά στο μέλλον θα ηταν καλύτερο να απουσιάζουν αναφορές σε ναρκωτικά και τυφλή οπαδική βια, ωστε να μην δημιουργούμε άσχημα προτυπα στα νέα Παοκτσάκια.
Άβαταρ μέλους
karabill

Δημοσίευση από karabill »

Δικο μου συνθηματακι αποκλειστικα για Paokmania μας... Δυστυχως δεν απεφυγα τα ναρκωτικα (το αναφερω καθως διαβασα τα παραπανω σχολια)

Τεσπα το παρακατω ασμα το τραγουδαμε σε ρυθμους "Μαρουσι και Κυψελη ο βαζελος δεν θελει...."

Δεμενο και φτιαγμενο, λιγο μαστουρομενο με βαλαν μεσα στο τρελαδικο....

και ανοιξα τα ματια και ειδα στα ντουβαρια, ασπρομαυρο εναν δικεφαλο....

Ξυπνω την αλλη μερα, με ΠΑΟΚ και με τρελα και παω να βρω τον τρελογιατρο...

Μου δινει κατι χαπια, μου λεει εισαι χαλια, δικεφαλε για σενα μονο ζω...

Ρετσινα δεν υπαρχει, γ@μιεται το λιμανι, φωναζω μεσα στο τρελαδικο...

την Κυριακη την αλλη, σκαστος στην Τουμπα παλι να κανω αμπαλαεαεαοοο.....

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
Μακεδνός

Δημοσίευση από Μακεδνός »

RoMaN έγραψε:Μπορεί να μην είναι αυτοκτονία, αλλά έχουμε δει πολλούς καλλιτέχνες, αξιόλογους (πχ Σιδηρόπουλος) να πεθαίνουν από υπερβολική δόση (εγγλεζιστί overdose).

Και επίσης, το ότι συζητάμε για ναρκωτικά σε αυτό το topic, πέραν του ότι είμαστε εκτός θέματος (αν και είναι ενδιαφέρουσα ως συζήτηση), είναι κατάντια για το οπαδικό κίνημα.
Δεν υπάρχει overdose κάνναβης, είναι απολύτως ατοξική ουσία. Το λέω για να μπουν τα πράγματα σε μια σωστή βάση.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”