Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

Equalizer έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 10:22
juvepaok4 έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 10:08 εξτρεμακος κοντοπουτανος με αλητικα μεξικάνικα μούτρα.. απο μενα ναι....μικρότερος βλέπω εχει περάσει και απο ακαδημίες μπαρτσα στην Αμερική...

Πως θα ήταν ο Κουτσιανικούλης αν γυμναζόταν
επειδή τον πετυχαίνω πολύ συχνά Λάρισα σε παιδική χαρά που πάει και ο Βασίλης τα παιδιά του, είναι πιο γυμνασμένος από ποτέ
όσο καχεκτικό παιδάκι που τράκαρε, τόσο τουμπάνιασε από βάρη
οντοπικ, για μένα και το φορ είναι τεράστια ανάγκη, και για να προκριθείς στα καλοκαιρινά ευρωπαϊκά πρέπει να σκοράρεις
Michael Scott

Δημοσίευση από Michael Scott »

astral έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 10:39 Μπορεί να φέρουν καλύτερο εξτρεμ, η φορ, η χαφ
Εγω παντως δεν βλεπω να εχουν πρεμούρα να τσιγκουνευτουν λεφτα. Αλλιως θα ακούγαμε μονο για ελεύθερους και οχι για αγορές. Ήδη με τα 5 για Γιαννουλη και τα 2 για Χατζηδιακο φτάνουμε στα 7 (εάν είναι αρκετά)...

Το θεμα ειναι η κωλυσιεργια. Αφου ησουν διατεθειμένος απο την αρχη να δωσεις μεχρι και 4 για τον Γιαννούλη, γιατί να ξεκινάς την προσφορά απο το 1 μυριο;
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

thanos-xanthi έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 10:58
Equalizer έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 10:22
juvepaok4 έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 10:08 εξτρεμακος κοντοπουτανος με αλητικα μεξικάνικα μούτρα.. απο μενα ναι....μικρότερος βλέπω εχει περάσει και απο ακαδημίες μπαρτσα στην Αμερική...

Πως θα ήταν ο Κουτσιανικούλης αν γυμναζόταν
επειδή τον πετυχαίνω πολύ συχνά Λάρισα σε παιδική χαρά που πάει και ο Βασίλης τα παιδιά του, είναι πιο γυμνασμένος από ποτέ
όσο καχεκτικό παιδάκι που τράκαρε, τόσο τουμπάνιασε από βάρη
οντοπικ, για μένα και το φορ είναι τεράστια ανάγκη, και για να προκριθείς στα καλοκαιρινά ευρωπαϊκά πρέπει να σκοράρεις
Ναι συμφωνω..εγω σε παιδοτοπο τν εχω πετυχει κ ειναι τουμπανο...ασχολειται κ με πολεμικες τεχνες..
Μαυροζωνα δεν εσκασε το ονομα του στοπερ..μηπως να μας το πεις??
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Ισχυει ειμαι ο παιδοτοπος τον εχω δει τουμπανο ειναι.
These users thanked the author embuji for the post (total 3):
Magdi Tolba 4, vasgias, george188
geobila

Δημοσίευση από geobila »

Panostas1995 έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 10:53
Refused1337 έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 10:49 Απλά παιδια νομίζω το βλέπετε πολύ ορθολογικά, ο Γιαννούλης παιζει στην θέση του μπακ αλλα δεν ειναι μπακ, ειναι πλαυμακερ, ανεβένει κατεβένει, βγαζει σεντρες ασιστ, τρεξίματα, ειναι ΠΑΟΚ/Ελληνας, εχει ξαναπαίξει εδώ.

Το θέμα είναι τι δίνει μεσα στο γήπεδο

Με γιαννούλη δεν αγοράζεις μπακ τύπου να θορακίσω την άμυνα μου, 10αρι αγοράζεις.
Καλά χαλάρωσε λίγο ο Γιαννούλης είναι όχι ο Ντάνι Άλβες....

Το κύριο χαρακτηριστικό του Γιαννούλη είναι η ταχύτητα και η αντοχή...

Έχει καλουτσικη τεχνική, καλή σέντρα τακτικά δεν είναι και τρομερός και αμυντικά έχει αρκετά κενά... Για αυτό και τις καλύτερες σεζόν του τις έκανε σαν Μπακ χαφ με τριάδα
οτι εχει αμυντικα κενα πηγαζει απο την εποχη που επαιζε σε εμας? διοτι αν ισχυει αυτο τοτε εχουν περασει χρονια που αντεξε σε αγγλια-γερμανια οποτε λογικα κατι θα εμαθε.

Απο την αλλη, αδυνατω να πιστεψω οτι τα υπαρχοντα μπακ μας κοβουν η υπερτερουν αμυντικα. Ειδικα ο Μπαμπα των τελευταιων 2 χρονων.
Μονο ο Κενυ κοβει στα δεξια, γιατι ουτε ο Σαντσεθ ειναι αμυντικογενης.

Νομιζω μαζι λεγαμε τις προαλλες οτι ο Λυκογιαννης θα ηταν καλη περιπτωση αμυντικογενη αριστερου μπακ
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

embuji έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 11:06 Ισχυει ειμαι ο παιδοτοπος τον εχω δει τουμπανο ειναι.
Είμαι ο παιδότοπος, με ζήτησε κανείς; :D

Η πιο 'trust me bro' πηγη έβερ

Πάντως ισχύει, αναφερόμουν στο παρελθόν, θυμάμαι πρόσφατα είχε κάνει και συνέντευξη και έκανε ποζεριές με τα μπρατσα
These users thanked the author Equalizer for the post (total 3):
embuji, vasgias, Dimitris_L4
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Ξέραααα....
These users thanked the author FreeWatcher for the post:
vasgias
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

geobila έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 11:06
Panostas1995 έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 10:53
Refused1337 έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 10:49 Απλά παιδια νομίζω το βλέπετε πολύ ορθολογικά, ο Γιαννούλης παιζει στην θέση του μπακ αλλα δεν ειναι μπακ, ειναι πλαυμακερ, ανεβένει κατεβένει, βγαζει σεντρες ασιστ, τρεξίματα, ειναι ΠΑΟΚ/Ελληνας, εχει ξαναπαίξει εδώ.

Το θέμα είναι τι δίνει μεσα στο γήπεδο

Με γιαννούλη δεν αγοράζεις μπακ τύπου να θορακίσω την άμυνα μου, 10αρι αγοράζεις.
Καλά χαλάρωσε λίγο ο Γιαννούλης είναι όχι ο Ντάνι Άλβες....

Το κύριο χαρακτηριστικό του Γιαννούλη είναι η ταχύτητα και η αντοχή...

Έχει καλουτσικη τεχνική, καλή σέντρα τακτικά δεν είναι και τρομερός και αμυντικά έχει αρκετά κενά... Για αυτό και τις καλύτερες σεζόν του τις έκανε σαν Μπακ χαφ με τριάδα
οτι εχει αμυντικα κενα πηγαζει απο την εποχη που επαιζε σε εμας? διοτι αν ισχυει αυτο τοτε εχουν περασει χρονια που αντεξε σε αγγλια-γερμανια οποτε λογικα κατι θα εμαθε.

Απο την αλλη, αδυνατω να πιστεψω οτι τα υπαρχοντα μπακ μας κοβουν η υπερτερουν αμυντικα. Ειδικα ο Μπαμπα των τελευταιων 2 χρονων.
Μονο ο Κενυ κοβει στα δεξια, γιατι ουτε ο Σαντσεθ ειναι αμυντικογενης.

Νομιζω μαζι λεγαμε τις προαλλες οτι ο Λυκογιαννης θα ηταν καλη περιπτωση αμυντικογενη αριστερου μπακ
Χωρίς να τον έχω δει σε πολλά ματς αυτά τα χρόνια θυμάμαι ότι δεχόταν κριτική στη Νόριτς όταν έπαιξε Πρέμιερ λιγκ για τα αμυντικά του καθήκοντα....

Ο ξεκούραστος Μπάμπα δε τον περνάει κανείς...

όταν είναι σκασμενος τον περνάω και εγώ ....

Τον Λυκογιάννη θα τον έφερνα ελεύθερο για αλλαγή αριστερό στόπερ και αλλαγή αριστερό Μπακ σε δύσκολα ματς τόσα χρόνια Ιταλία παίζει το παλικάρι μια χαρά θα είναι
These users thanked the author Panostas1995 for the post:
geobila
icue

Δημοσίευση από icue »

Εκεινο το σεντερμπακ που λεγαμε προχθες κοκκαλα εχει;
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Ελπίζω να έχει :D
geobila

Δημοσίευση από geobila »

αρχισα να πειναω, κοντευει 12μμ

για πειτε τι τρωτε μεσημεριανο στις δουλειες σας?

κερναω οφφ-τοπικ
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

iasoiako έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 10:41 Εντωμεταξυ ολοι λενε μια τριετια ο Γιαννουλης δηλαδη σταματαει μπαλα στα 34 αυτοματως; δεν μπορει να παιξει αλλα 2 χρονια μετα; τι φαση θα εκραγει μολις μπει στα 35;
Ναι, ισχύει! Είναι σαν τον Ντέλια που θα σταματήσει στα 27.
Κάτι πρέπει να κρύβει το νούμερο που έχει στην φανέλα του και αυτός!
These users thanked the author Maklaz for the post:
margas
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Dimitrisou έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 10:28
smoothcriminal1926 έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 10:23 Εν τω μεταξύ δεν ξέρω αν αναφέρθηκε επειδή μονο για Γιαννούλη βλέπω λέτε, αλλά τώρα το είδα εγώ.

Χθεσινό ρεπορτάζ στην Ιταλία λέει ότι κάναμε προσφορά να παρουμε τον Μπιάνκο τζάμπα και να τους αφήσουμε το 50%...

Απο τα 4 που ήταν η ρήτρα εμείς πήγαμε και είπαμε τζάμπα. Χαχαχαχαχαχ. Για μαλακες ψάχνουμε.
Βέβαια αυτό το ρεπορτάζ λέει ότι έχει πληροφορίες από τον μάνατζερ του ,ενώ 1 μέρα πριν από αυτό άλλο ρεπορτάζ έλεγε ότι ο μάνατζερ του είπε ότι δώσαμε 2 μύρια..
Βρε άσε τα παιδιά να χλευασουν λίγο. Από αγνή ΠΑΟΚτσηδικη αγάπη είναι.

Γι αυτό τα 5 για Γιαννούλη είναι ψίχουλα για κάποιους...
These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 2):
Mica, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Τι εχουμε;
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Demon4 έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 10:48 Luna να'ναι και ότι να'ναι....
a la luna la luna
These users thanked the author nunies4 for the post:
geobila
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”