Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
- BlackMagicPAOK
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Συμφωνώ 100 %.
Αν στα χρέη περιλαμβάνεται και η "βοήθεια" του Ιβαν, τώρα είναι η ώρα να αποπληρωθεί κι αυτό.
Δεν νομίζω να το απαιτεί ο Χατζόπουλος.
Θα το θέλει και ο ίδιος ο Μυστακίδης για να αναλάβει χωρίς σκιές.
Δεν νομίζω ότι υπάρχουν τρικλοποδιές..
Αν στα χρέη περιλαμβάνεται και η "βοήθεια" του Ιβαν, τώρα είναι η ώρα να αποπληρωθεί κι αυτό.
Δεν νομίζω να το απαιτεί ο Χατζόπουλος.
Θα το θέλει και ο ίδιος ο Μυστακίδης για να αναλάβει χωρίς σκιές.
Δεν νομίζω ότι υπάρχουν τρικλοποδιές..
- These users thanked the author BlackMagicPAOK for the post:
- Dimitrisou
@Maurice_Escargot
Για να καταλάβω τι λες. Η εξόφληση Σαββίδη είναι αναγκαία συνθήκη για να πουλήσει ο Χατζόπουλος τις μετοχές του στον Μυστακίδη; Γι αυτό το "ταυτόχρονα" στην ανακοίνωση που υποτίθεται συμφωνήθηκε τον Σεπτέμβριο;
Για να καταλάβω τι λες. Η εξόφληση Σαββίδη είναι αναγκαία συνθήκη για να πουλήσει ο Χατζόπουλος τις μετοχές του στον Μυστακίδη; Γι αυτό το "ταυτόχρονα" στην ανακοίνωση που υποτίθεται συμφωνήθηκε τον Σεπτέμβριο;
- KalamarGiannis
Τζάμπα συζήτηση. Το ποσό του Σαββίδη δεν ήταν απαιτητ όσο η ομάδα είχε προβλήματα κ Διοίκηση πρωτοδικείου.
Μετά μπήκε στα 5+ της εξόφλησης όλων των χρεών.
Η πλευρά Μυστακιδη συμφώνησε σε αυτά.
Εκεί δεν υπάρχει θέμα.
Ο Τελης θα τα δώσει κι ο Γιάννης θα τα πάρει. Τελειωμένη υπόθεση.
Τώρα για τις χορηγίες διαφήμιση που γράφτηκε, δε ξέρουμε.
Αν αληθεύει μπορεί να είναι αγκάθι.
Πιστεύω θα ξεπεράσει τα πάντα η κατάσταση και θα ολοκληρωθεί το ντιλακι.
Μετά μπήκε στα 5+ της εξόφλησης όλων των χρεών.
Η πλευρά Μυστακιδη συμφώνησε σε αυτά.
Εκεί δεν υπάρχει θέμα.
Ο Τελης θα τα δώσει κι ο Γιάννης θα τα πάρει. Τελειωμένη υπόθεση.
Τώρα για τις χορηγίες διαφήμιση που γράφτηκε, δε ξέρουμε.
Αν αληθεύει μπορεί να είναι αγκάθι.
Πιστεύω θα ξεπεράσει τα πάντα η κατάσταση και θα ολοκληρωθεί το ντιλακι.
- These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
- Dimitris_L4
Μάλλον λιγότερα τα χρέη πλέον
Ήδη με τη βοήθεια Τέλη (αδιευκρινιστο το πως ακριβώς) έχει πληρωθεί το δημόσιο (σύμφωνα με Κλειτο) οπότε τα χοντρά που μένουν είναι το δάνειο του Ιβάν και η υπόλοιπη ρύθμιση δημοσίου συν ότι βρήκαν από τις προηγούμενες διοικήσεις
Ήδη με τη βοήθεια Τέλη (αδιευκρινιστο το πως ακριβώς) έχει πληρωθεί το δημόσιο (σύμφωνα με Κλειτο) οπότε τα χοντρά που μένουν είναι το δάνειο του Ιβάν και η υπόλοιπη ρύθμιση δημοσίου συν ότι βρήκαν από τις προηγούμενες διοικήσεις
Όπως και να χει αν χαλάσει τέτοιο ντιλ για 1-2 μύρια θα πρέπει να τους πάρουμε με τις πέτρες όλους
Και όταν λέω όλους εννοώ όλους
Δε γίνονται αυτά κυριολεκτικά
Τα ποσά είναι γνωστά από την Deloitte. Και με βάση αυτά συμφωνημένα. Δεν χαλάει κανέναν ντηλ για λεφτά. Μάλλον γενικά δεν χαλάει το ντηλ. Ερχόμαστε να τους γαμησπυμε όλους και στο μπάσκετ!
- These users thanked the author Taseos for the post:
- Dimitris_L4
Αν θυμάμαι σωστά κάποια ανακοίνωση της ΚΑΕ μιλούσε για letter of intent κλπ. Άρα τα βασικά του SPA έχουν συμφωνηθεί subject to DD findings. Μάλλον σηκώσαμε το θέμα παραπάνω απ'ότι αξίζει κ ίσως η διατύπωση της ΚΑΕ να ήταν περιττή.
- These users thanked the author Patron for the post (total 2):
- magdy, Dimitris_L4
Συμφωνώ απόλυτα…sn0ufel4 έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 20:29 Όπως και να χει αν χαλάσει τέτοιο ντιλ για 1-2 μύρια θα πρέπει να τους πάρουμε με τις πέτρες όλους
Ειναι βέβαιο παντως πως κατι λεει η ανακοινωση. Αν δεν υπηρχε καποιο θεμα δεν υπηρχε λογος να βγει.
Εγω απο την αλλη οτι και να γινει θα εχω απεριοριστο σεβασμο στον Χατζοπουλο που εβγαλε το καρο απο τη λασπη οταν όλοι σφύριζαν αδιάφορα. Εχουμα μαθει να ξεχναμε ετσι ειναι ο Ελληνας, αλλα σημερα ειμαστε εδω γιατι υπηρξε ο Θανασης. 2.5 εκ εντωμεταξύ ειναι φραγκοδίφραγκα για το περιπτερο για τον Τελη, αν κολλήσει σε αυτο ειναι θέμα εγωισμού.
Αν χαλάσει τέτοιο ντηλ για 1-2 εκ € σημαίνει ότι ποτέ δεν ήταν τέτοιο ντηλ.
Αν κ εγώ συνεχίζω να πιστεύω πως βγήκε θέμα από το τίποτα. Τα έχουν συμφωνήσει αυτά ήδη ΚΑΕ και Μυστακίδης μήνες πριν.
Αν κ εγώ συνεχίζω να πιστεύω πως βγήκε θέμα από το τίποτα. Τα έχουν συμφωνήσει αυτά ήδη ΚΑΕ και Μυστακίδης μήνες πριν.
- These users thanked the author Iznogoud4 for the post (total 3):
- Dimitris_L4, Friedrich von Friedhof, warmeater
Ειπαμε απο την αρχη οτι ολα θα πανε καλα. Καθεστε και ακουτε τον καθε αρδ που κανει την τριχα τριχια. Απολαυστε το ταξιδι και ηρεμηστε.
Tι SPΑ αδερφέ, ινστιτούτο ομορφιάς θα το κάνουμε το μπάσκετ;Patron έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 20:37 Αν θυμάμαι σωστά κάποια ανακοίνωση της ΚΑΕ μιλούσε για letter of intent κλπ. Άρα τα βασικά του SPA έχουν συμφωνηθεί subject to DD findings. Μάλλον σηκώσαμε το θέμα παραπάνω απ'ότι αξίζει κ ίσως η διατύπωση της ΚΑΕ να ήταν περιττή.
- These users thanked the author Мир for the post (total 2):
- Dimitris_L4, Friedrich von Friedhof
Πάντως αυτό που αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ μπορεί να είναι και κάτι τελείως διαφορετικό απ ότι πιστεύουμε.
Ισως πχ επειδή ο Χατζόπουλος ήταν διοίκηση πρωτοδικείου μπορεί να έχει νομική ευθύνη για χρέη προς το δημόσιο και αυτά να είναι τα ποσά που να αναφέρεται. Εγώ τον Χατζόπουλο τον εμπιστεύομαι απολύτως
Προσωπικά είμαι από αυτούς που ενοχλήθηκαν πάρα πολύ απ όσα έγιναν με το γήπεδο, τον ερασιτέχνη και τον Σαββίδη, όπως και από το γεγονός οτι ο Μυστακίδης δεν έχει απευθυνθεί στον κόσμο να πει το όραμά του για το μπάσκετ. Πολλές φορές νιώθω πως τα ΜΜΕ στα οποία έχει επιρροή (μετροπολις και ΤΤ) συκοφαντούν τον Χατζόπουλο όπως και κάποια τρολ που όχι αθώα τον γλύφουν από το πρωί ως το βράδυ, κάνουν πάρτι στο twitter (αλλά και εδώ).
Θέλω όμως να πω πως τα ποσά που φέρονται ως λόγος να χαλάσει η συμφωνία είναι για τον Μυστακίδη γελοία. Θεωρώ πως αν χαλούσε η συμφωνία για τέτοια ποσά θα ήταν πολύ κακό για τον ίδιο τον Μυστακίδη και για αυτό δεν πρόκειται να χαλάσει. Επίσης ο Σαββίδης ποτέ δεν θα ζητούσε να του επιστραφούν οι χορηγίες του, θα ήταν καταστροφικό για την εικόνα του.
Στο δικό μου μυαλό τα πράγματα είναι απλά. Ο Μυστακίδης πληρώνει τα χρέη προς το δημόσιο, ότι άλλο χρέος υπάρχει σε καρτέλες, φυσικά δεν πληρώνει χορηγίες ως δάνεια, κλείνει την αγορά της ΚΑΕ, κάνει μία συνέντευξη τύπου να μας μιλήσει επιτέλους και πάμε παρακάτω.
Και πιστεύω πως όλο αυτό θα γίνει μέσα στις επόμενες μέρες.
Πιστεύω και άλλα, αλλά δεν έχουν σχέση με την διοίκηση και θα ήταν of topic.
Ισως πχ επειδή ο Χατζόπουλος ήταν διοίκηση πρωτοδικείου μπορεί να έχει νομική ευθύνη για χρέη προς το δημόσιο και αυτά να είναι τα ποσά που να αναφέρεται. Εγώ τον Χατζόπουλο τον εμπιστεύομαι απολύτως
Προσωπικά είμαι από αυτούς που ενοχλήθηκαν πάρα πολύ απ όσα έγιναν με το γήπεδο, τον ερασιτέχνη και τον Σαββίδη, όπως και από το γεγονός οτι ο Μυστακίδης δεν έχει απευθυνθεί στον κόσμο να πει το όραμά του για το μπάσκετ. Πολλές φορές νιώθω πως τα ΜΜΕ στα οποία έχει επιρροή (μετροπολις και ΤΤ) συκοφαντούν τον Χατζόπουλο όπως και κάποια τρολ που όχι αθώα τον γλύφουν από το πρωί ως το βράδυ, κάνουν πάρτι στο twitter (αλλά και εδώ).
Θέλω όμως να πω πως τα ποσά που φέρονται ως λόγος να χαλάσει η συμφωνία είναι για τον Μυστακίδη γελοία. Θεωρώ πως αν χαλούσε η συμφωνία για τέτοια ποσά θα ήταν πολύ κακό για τον ίδιο τον Μυστακίδη και για αυτό δεν πρόκειται να χαλάσει. Επίσης ο Σαββίδης ποτέ δεν θα ζητούσε να του επιστραφούν οι χορηγίες του, θα ήταν καταστροφικό για την εικόνα του.
Στο δικό μου μυαλό τα πράγματα είναι απλά. Ο Μυστακίδης πληρώνει τα χρέη προς το δημόσιο, ότι άλλο χρέος υπάρχει σε καρτέλες, φυσικά δεν πληρώνει χορηγίες ως δάνεια, κλείνει την αγορά της ΚΑΕ, κάνει μία συνέντευξη τύπου να μας μιλήσει επιτέλους και πάμε παρακάτω.
Και πιστεύω πως όλο αυτό θα γίνει μέσα στις επόμενες μέρες.
Πιστεύω και άλλα, αλλά δεν έχουν σχέση με την διοίκηση και θα ήταν of topic.
η ΚΑΕ ανακοινώνει απο την αρχη αυτης της ιστοριας καθε φοαρα που συμβαίνει ενα ΓΕΓΟΝΟΣ
Αυτο δειχνει ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και οχι με "διαρροές" και λοιπές παπαριές
Ετσι και τωρα ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ της ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ και το ΓΕΓΟΝΟΣ της συμφωνιας της ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗΣ εξοφλησεως χρεων/μεταβιβασεως μετοχων
Αντι να ευχαριστούμε την ΚΑΕ που σε ολη αυτη την ιστορια μας ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ και ΣΙΓΟΥΡΑ αρχίσαμε τα "βέλη" κατα της ΚΑΕ
Οσο για το τι γίνεται "πρώτα" αν δηλαδη μεταβιβαζονται οι μετοχες η εξοφλούνται τα χρεη εύχομαι ειλικρινά να μην διαχειρίζονται ετσι τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ οσοι υποστηρίζουν οτι προηγείται η μεταβίβαση μετοχών και ακολουθεί η εξόφληση χρεών
Αυτο δειχνει ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και οχι με "διαρροές" και λοιπές παπαριές
Ετσι και τωρα ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ της ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ και το ΓΕΓΟΝΟΣ της συμφωνιας της ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗΣ εξοφλησεως χρεων/μεταβιβασεως μετοχων
Αντι να ευχαριστούμε την ΚΑΕ που σε ολη αυτη την ιστορια μας ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ και ΣΙΓΟΥΡΑ αρχίσαμε τα "βέλη" κατα της ΚΑΕ
Οσο για το τι γίνεται "πρώτα" αν δηλαδη μεταβιβαζονται οι μετοχες η εξοφλούνται τα χρεη εύχομαι ειλικρινά να μην διαχειρίζονται ετσι τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ οσοι υποστηρίζουν οτι προηγείται η μεταβίβαση μετοχών και ακολουθεί η εξόφληση χρεών