Razvan Lucescu IV

Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

giapas έγραψε: ..................... Στους big4 βλέπεις σημαντικές διαφορές οι οποίες "δικαιολογουν" κράξιμο αν κάποιος βγει 4ος; Υπάρχει 1 κούπα και 4 διεκδικητές, εκ των οποίων οι 2 είναι μέσα στη διεκδίκηση και μιας άλλης μεγαλύτερης κούπας. Πιστεύεις ότι η δυναμικότητα των ομάδων (και τα έξω αγωνιστικά μέσα,και η Ευρωπη) είναι τέτοια που είναι σαφώς ορισμένη η θέση που αξίζει ο καθενας;

...............................
.

giapas....

αυτο εδω που εγραψες για να απαντηθει .. ειλικρινα ..πρεπει πρωτα απο ολα ο...κοσμος...του ΠΑΟΚ να κατανοησει και να δεχθει καποια...στατους..που υπαρχουν στον χωρο του ποδοσφαιρου...

για αρχη πρεπει να ...δεχθουμε..οτι οταν παιζουμε δεν παιζουμε μονοι μας αλλα υπαρχουν αλλοι 11 απεναντι...
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Parolos έγραψε:Η κούλα έκανε την κοιλιά της και λογικά θα κάνει δυνατό finish.
Ο γαύρος και η ζέλα θα φανεί.

Εγώ έγραψα τί ακριβώς "ζητάμε", να μην μείνει η ομάδα εκτός Ευρώπης, δηλαδή να τερματίσει 3η.

Εσύ τί ζητάς?
Δεν συμφωνώ ότι η ομάδα κατέρρευσε. Εγώ ζητάω συνεχή βελτίωση. Που τη έχουμε, φέτος σε σχέση με τις άλλες δύο χρόνιες Τα αποτελέσματα πολλές φορές δεν αντικατοπτριζουν την προσπάθεια κ την εικονα
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Αυτό το "τριψήφιοι" μην το λες ρε 'σύ.. Κι ο marsantos πχ τριψήφιος είναι! :mrgreen:
Και είχα χαρεί όταν έγινα τριψήφιος.. :roll:
Κουράγιο μου, πλησιάζουν τα 4 ψηφία.. 8-)
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

giapas έγραψε:Εγώ από σένα θα ήθελα ειλικρινά να μου πεις , αν γίνεται χωρίς οπαδικά γυαλιά. Στους big4 βλέπεις σημαντικές διαφορές οι οποίες "δικαιολογουν" κράξιμο αν κάποιος βγει 4ος; Υπάρχει 1 κούπα και 4 διεκδικητές, εκ των οποίων οι 2 είναι μέσα στη διεκδίκηση και μιας άλλης μεγαλύτερης κούπας. Πιστεύεις ότι η δυναμικότητα των ομάδων (και τα έξω αγωνιστικά μέσα,και η Ευρωπη) είναι τέτοια που είναι σαφώς ορισμένη η θέση που αξίζει ο καθενας;

Τη δική μου θέση, από τα συμφραζομενα νομίζω τη καταλαβαίνεις.
Πέρσυ βγήκαμε 4οι, άρα φέτος πρέπει να βγούμε 3οι, πόσο μάλλον όταν διακυβεύεται η Ευρώπη, που θα σημαίνει οτι θα μείνουμε πίσω από τους άλλους 3.
Σαν στόχος για τον ΠΑΟΚ είναι απλά αστείος και μόνο που το συζητάμε. Νομίζω σε αυτό είμαστε σύμφωνοι όλοι.

Ο Λουτσέσκου μαζί με τον Ιβάν από την πρώτη χρονιά υποσχέθηκαν αήττητο νταμπλ.
Φτάσαμε στον 3ο χρόνο να συζητάμε για μίνιμουμ στόχο 3η θέση. Πόσο πιο κάτω στόχο να βάλουμε να περάσουμε το λήκι?

Και αντικειμενικότατα ναι η ομάδα μπορεί να περάσει ΕΣΤΩ ΕΝΑΝ από τους άλλους 3 για να εξασφαλίσει την Ευρώπη. Έχουμε καλύτερη ομάδα ίσως και από τους 3. Αν αυτό μοιάζει υποκειμενικό θα το δεχτώ, σίγουρα όμως το αντικειμενικό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ότι είμαστε η 4η ομάδα.
marsantos

Κατά τη γνώμη σου αν ο ΠΑΟΚ δεν περάσει κάποιον από τους άλλους 3 θα συνιστά κατάρρευση;
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Καλό το παιχνίδι ερωτήσεων.

Μπορώ να το κάνω κι εγώ:

Με 4ο ΠΑΟΚ είστε ευχαριστημένοι?
Ποιον στόχο έχετε προσωπικά?
Χωρίς Ευρώπη γνωρίζουμε τις συνέπειες?
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Σιγουρα δεν την λες κ επιτυχια την 4η θεση, οσο ομορφα λογια κ να προσπαθησουμε να χρησιμοποιησουμε για να ωραιοποιησουμε τον ορο αποτυχια

Δηλαδη η περσινη 4η θεση συνιστουσε επιτυχια?
samatta

Δημοσίευση από samatta »

με τις αλχημιες μποτο δεν ηταν απλα επιτυχια,ηταν σαν να ειχε παρει τσ.λ, μονο ο λουτσεσκου θα μπορουσε με τετοιες αλχημιες και τοσες μεταγραφικες αποτυχιες να συμαζεψει τα ασυμαζευτα, γτ ακομα και περσι η ομαδα εκανε πρωταθλητισμο μεχρι τελος , αυτα μονο ο λουτσεσκου κανεις αλλος
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

εαν η τελικη μας δωσει την πρωτη θεση με 60 βαθμους και την τεταρτη με 57 οποιος παρει την πρωτη θεση ειναι επιτυχημενος?? και εαν ο ιδιος παρει την τεταρτη θεση γιατι να τον θεωρησουμε αποτυχημενο....
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

Parolos έγραψε:Καλό το παιχνίδι ερωτήσεων.

Μπορώ να το κάνω κι εγώ:

1. Αν η διαφορά αναμεσα στον 1ο και τον 4ο ειναι 3-4 βαθμοί δεν δικαιούμαι να είμαι δυσαρεστημένος.
2, Προσωπικά, να μαθαίνω. Γηράσκω αει διδασκόμενος.
3. Τις γνωριζουν αυτοί που βαζουν λεφτά και παίρνουν τις αποφάσεις.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Δεν υπαρχει πιο δημιουργικη ασαφεια απο τον αφηρημενο ορο πρωταθλητισμος
Η επιτυχια ή η αποτυχια, κρινονται απο την κατακτηση σαφων στοχων κ οχι με τη χρησιμοποιηση ωραιοποιημενων ορων, καλυψης της ικανοτητας ή της αδυναμιας κατακτησης συγκεκριμενων στοχων
Ειναι μηπως επιτυχια το να χανεις το κυπελλο, παιζοντας απο το 6ο λεπτο με παικτη παραπανω?
Κατα καποιες ερμηνειες μπορει κ να ειναι
Φτασαμε στον τελικο κυπελλου κ τον χασαμε παιζοντας με παικτη παραπανω
Ωστοσο ημασταν φιναλιστ
Θα μπορουσε καποιος να το ονομασει κυπελλισμο
Αφου καναμε κυπελλισμο, δεν ειναι αποτυχια
Ειναι επιτυχια ο κυπελλισμος?

Αυτο ειναι ο πρωταθλητισμος
Ορος καλυψης αδυναμιας κατακτησης συγκεκριμενου στοχου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Special 4 την Κυρ 17 Μαρ 2024, 16:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Για,μένα οι 4 ομάδες είναι σχεδον ισοδυναμες αγωνιστικά. Η παρουσία του Άρη είναι τεράστιο μειονέκτημα για εμάς, η Λαμία πλεονέκτημα της κουλας. Η Ευρώπη μειονέκτημα δικό μας και του γαυρου. Η βαθμολογία μικρό πλεονέκτημα δικό μας και κουλάς.

Άρα με 50ρησια διαιτησία αν έπρεπε ντε και καλά να βάλω πιθανότητες κατάταξης θα ήταν κουλα, ζελα γαυρος κι εμείς. Με πολύ μικρές διαφορές, το τονίζω.

Στις τόσο μικρές διαφορές περιμένω η τυχη να παίξει μεγάλο ρόλο. Και σε 2ο βαθμό η πνευματική ικανότητα των ομάδων να επιστρέφουν από τα κακά αποτελέσματα. Οι προπονητές και οι 4 είναι καλοί, κατά τη γνώμη μου η επιρροή τους πέρα από τη διαχείριση του ροστερ θα είναι πολύ μικρή
Άβαταρ μέλους
aivas19

Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από aivas19 »

Νταξει περασε το παραμυθι του «τελος η Ευρωπη για φετος» που αρκετοι λιβανιζαν μια βδομαδα, δεν τους βγηκε, σορι παιδια. Οποτε παμε τωρα στην θεωρια του «θα βγουμε τεταρτοι» 9 ματς πριν το τελος του πρωταθληματος. Μην ζοριζεστε μερικοι με τις αμετρητες εμμονες σας προς αυτον που λετε εμμονικο, και 4οι να βγουμε αν ο Ιβαν ειναι ικανοποιημενος δεν θα αλλαξει κατι. Απλα θα του γραφετε στο τοπικ του να διωξει τον Λουτσεσκου επειδη τελειωσε ο κυκλος του (και καλα θα κανετε).

ΥΓ: αν πηγαινουμε για τεταρτοι μπορουν να ξαναπανε οι οπαδοι στην προπονηση να ξυπνησουν τους παιχτες. Αφου επιασε μια φορα (συμφωνα με καποιους) γιατι να μην ξαναπιασει;
marsantos

Parolos έγραψε:Καλό το παιχνίδι ερωτήσεων.

Μπορώ να το κάνω κι εγώ:

Εννοείται ότι κάποιες φορές το παιχνίδι των ερωτήσεων είναι εκνευριστικο. Δεν ρωτάω πάντως για να το παίξω εξυπνακιας. Γι' αυτό δέχομαι να παίξω το ρόλο του ερωτηθεντα γιατί πιστεύω θα καταλήξουμε σε κοινό παρανομαστή.
Για μένα δεν έχει σημασία η θέση εκτός αν μιλάμε για την πρώτη. Εκτός λοιπόν από την πρώτη θέση, για τις υπόλοιπες με ενδιαφέρει περισσότερο η εικόνα.
Για να γίνω πιο συγκεκριμένος..
Τη χρονιά που πήραμε το κύπελλο με το γαύρο, στα πλέι οφ μπήκαμε ως τέταρτοι με διαφορά 20 πόντων από τον πρώτο
και τερματίσαμε δεύτεροι με διαφορά από τον πρώτο 26 βαθμούς. Για μένα είναι απογοητευτική χρονιά. Η θέση δεν λέει τίποτα. Η πορεία εκείνη αντιστοιχεί σε μια τυπική χρονιά του αρη. Για αυτό κι ο αρης έχει ορόσημο εκείνη τη χρονιά. Έκανε την ίδια χρονιά με όλες τις υπόλοιπες απλά οι άλλοι 3 υποχώρησαν δραματικά κι έφτασαν στο επίπεδο του και νομίζουν ότι επειδή βγήκαν 2οι στην κανονική διάρκεια ήταν φοβερή χρονιά.
Δηλαδή αν βγούμε 4οι φέτος με διαφορά 6 πόντων από τον πρώτο θα πω ήταν καλύτερα τότε που βγήκα 2ος με διαφορά από τον πρώτο 26 πόντους;
Με τίποτα.
Το σκεπτικό μου είναι το εξής. Με ενδιαφέρει μόνο η πρώτη θέση. Αν δεν την κατακτώ κοιτάζω πόσο απέχω από αυτήν. Όχι μόνο σε επίπεδο αριθμητικό αλλά κυρίως σε επίπεδο εικόνας, ανταγωνιστικότητας, προοπτικής και εξέλιξης.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

giapas έγραψε:Για,μένα οι 4 ομάδες είναι σχεδον ισοδυναμες αγωνιστικά. Η παρουσία του Άρη είναι τεράστιο μειονέκτημα για εμάς, η Λαμία πλεονέκτημα της κουλας. Η Ευρώπη μειονέκτημα δικό μας και του γαυρου. Η βαθμολογία μικρό πλεονέκτημα δικό μας και κουλάς.

Άρα με 50ρησια διαιτησία αν έπρεπε ντε και καλά να βάλω πιθανότητες κατάταξης θα ήταν κουλα, ζελα γαυρος κι εμείς. Με πολύ μικρές διαφορές, το τονίζω.

Στις τόσο μικρές διαφορές περιμένω η τυχη να παίξει μεγάλο ρόλο. Και σε 2ο βαθμό η πνευματική ικανότητα των ομάδων να επιστρέφουν από τα κακά αποτελέσματα. Οι προπονητές και οι 4 είναι καλοί, κατά τη γνώμη μου η επιρροή τους πέρα από τη διαχείριση του ροστερ θα είναι πολύ μικρή
Ε γι αυτό έχω παίχτες με προσωπικότητα και τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή για να φανούν στις λεπτομέρειες.

Τώρα αν παίζουμε με τις λέξεις (στους υπόλοιπους αναφέρομαι) για το αν η 4η θέση θα είναι -3 βαθμούς ή σε τετραπλή ισοβαθμία ή -10 πόντους τί ορίζεται αποτυχία και επιτυχία. Με τους αριθμούς παίζουμε? -3 βαθμούς είναι επιτυχία ενώ -7 βαθμούς αποτυχία?
Δηλαδή αν στεφθούμε πρωταθλητές με +1 πόντο είναι μικρή επιτυχία κι όχι τεράστια?
Δεν το καταλαβαίνω σοβαρά.

Η ομάδα πρέπει να βγει 3η. Τελεία και παύλα.
Αν βγει 4η προσωπικά ο μικρότερος γκαϊλές μου θα είναι ο Λουτσέσκου. Πραγματικά σε τέτοιο σενάριο δε με ενδιαφέρει ποιος απέτυχε και ποιος φταίει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”