Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Έχεις πάρει υποτίθεται 5.5 μύρια για Αουγκούστο. Ακόμα και το 1 μύριο της Βαλένθια να ζήτησαν τα δίνεις και τέλος τα άλλα φαίνονται φτηνές δικαιολογίες. Ασχολούμασταν 2 μήνες με αυτό τον παίκτη τώρα θα πάμε ξανά μανά για άλλον;; Και το πιο αστείο είναι το επιχείρημα "Θα τον πάρει ο ΠΑΟΚ σε 10 μήνες ελεύθερο". Ποιός σας λέει ότι δεν θα έρθει να τον πάρει άλλη ομάδα ως ελεύθερο και να του προσφέρει καλύτερο συμβόλαιο από εμάς; Ποιός σας λέει ότι δεν θα τον πιέσει η Χετάφε να υπογράψει αλλού εντέλει για να μην τον χάσει ως ελεύθερο;
Ασχολείσαι 2 μήνες με αυτό τον παίκτη. Πας και πουλάς τον δικό σου παίκτη και βγαίνει στην αγορά ότι έχεις πλέον ζεστό χρήμα. Κανονικά πρώτα αγοράζεις τον παίκτη και μετά πουλάς. Στην τελική πήρες 5.5 μύρια για Αουγκούστο και ζητάνε 4.5, τα δίνεις και ξεμπερδεύεις.Μπαρκαρούτσος έγραψε:proedros έγραψε:Αδικαιολόγητη και ανακόλουθη η διοίκηση με ότι αυτό συνεπάγεται...Ας μην έδινες τον Αγκούστο, μέχρι να έρθει αντικαταστάτης.Τι πάει να πει ο προέδρος της Χετάφε άλλαξε τις απαιτήσεις? Ερασιτεχνικοί χειρισμοί.Στην τελική πήγαινε και φέρε άλλον....Πήραμε φορ και χαφ με τα χίλια ζόρια και παρολίγο να πληρώσουμε την αδικαιολόγητη αναμονή..Αν δεν ήταν ο Τσιγγάρας να κάνει ματσάρα εχθές, και δεν είμασταν τυχεροί, σκούρα θα ήταν πράγματα...Για εξτρέμ και 10άρι μέχρι και σήμερα τίποτα.Καλά πάμε..
Ερασιτεχνικοί χειρισμοί επειδή ο άλλος ξαφνικά την είδε μαφιόζος;!
Ψήνεται κανείς να βάλουμε ένα στοιχηματάκι για το αν τελικά δεν έρθει αυτή τη μεταγραφική περίοδο ο Μαξίμοβιτς, αποκλείεται να έρθει του χρόνου;
Το ίδιο σενάριο το έχω διαβάσει - ακούσει 400 φορές. Ήμαρτον δηλαδή.
Ακόμα ακόμα και για τον Τζιοβίνκο άκουγα Αναστασιάδη να λέει "αν δεν έρθει τώρα, θα έρθει σίγουρα το χειμώνα ή το επόμενο καλοκαίρι".
Που προφανώς ευτυχώς δεν ήρθε, αλλά ντάξει φτάνει ρε γ@μώ τον μπελά μου.
Πόσο δύσκολο είναι δηλαδή να εμφανιστεί η χ-ψ Αλ Κάιντα και να πει στις 25 του Αυγούστου πάρτε 3 χαρτιά και δώστε τον και να πάει με τρελό συμβόλαιο εκεί;
Και το κερασάκι στη τούρτα είναι πως ΔΕΝ φτάνει ένας Μαξίμοβιτς.
Άντε να δεχθώ πως ο Τσιγγάρας δείχνει τα δόντια του και με μεγάλη μαγκιά κερδίζει άνετα μια θέση στη τετράδα των χαφ μας.
Ποιος άλλος δηλαδή ανάμεσα σε Σβαμπ και Φιλίπε αξίζουν να βρίσκονται στο rotation;
Χθες παίζαμε με 10 για 70 λεπτά. Ακόμα και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του Φιλίπε απέφευγαν να του δώσουν την μπάλα για όποιον το πρόσεξε.
Και ο κατά τα άλλα απόλυτα συμπαθής Σβαμπ, δεν μπορεί πλέον να σε κάνει να είσαι σίγουρος. Είτε οργανωτικά, είτε αμυντικά.
Το ίδιο σενάριο το έχω διαβάσει - ακούσει 400 φορές. Ήμαρτον δηλαδή.
Ακόμα ακόμα και για τον Τζιοβίνκο άκουγα Αναστασιάδη να λέει "αν δεν έρθει τώρα, θα έρθει σίγουρα το χειμώνα ή το επόμενο καλοκαίρι".
Που προφανώς ευτυχώς δεν ήρθε, αλλά ντάξει φτάνει ρε γ@μώ τον μπελά μου.
Πόσο δύσκολο είναι δηλαδή να εμφανιστεί η χ-ψ Αλ Κάιντα και να πει στις 25 του Αυγούστου πάρτε 3 χαρτιά και δώστε τον και να πάει με τρελό συμβόλαιο εκεί;
Και το κερασάκι στη τούρτα είναι πως ΔΕΝ φτάνει ένας Μαξίμοβιτς.
Άντε να δεχθώ πως ο Τσιγγάρας δείχνει τα δόντια του και με μεγάλη μαγκιά κερδίζει άνετα μια θέση στη τετράδα των χαφ μας.
Ποιος άλλος δηλαδή ανάμεσα σε Σβαμπ και Φιλίπε αξίζουν να βρίσκονται στο rotation;
Χθες παίζαμε με 10 για 70 λεπτά. Ακόμα και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του Φιλίπε απέφευγαν να του δώσουν την μπάλα για όποιον το πρόσεξε.
Και ο κατά τα άλλα απόλυτα συμπαθής Σβαμπ, δεν μπορεί πλέον να σε κάνει να είσαι σίγουρος. Είτε οργανωτικά, είτε αμυντικά.
Βρισκομαστε στις 11 Αυγουστου και δεν εχει ακουστει τιποτα συγκεκριμενο για εξτρεμ ή δεκαρι. Καμια δικαιολογια πλεον. Λυπαμαι για τον Ντελια που κανει μαγικα αλλα δεν εχει καποιον στο επιπεδο του για να συνδυαστουν και να μπει το γκολ. Σαν την μυγα μες το γαλα ξεχωριζει εκει μπροστα αναμεσα σε μετριοτατους επιθετικους.
Με εναν δε που εδειξε οτι μπορει να συνδυαστει, τον Σαματα, χθες δεν επαιξαν μαζι στην εντεκαδα ουτε λεπτο.
Κακιστη διαχειριση.
ΦΕΡΤΕ ΕΞΤΡΕΜ ΑΜΕΣΑ. ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ
Με εναν δε που εδειξε οτι μπορει να συνδυαστει, τον Σαματα, χθες δεν επαιξαν μαζι στην εντεκαδα ουτε λεπτο.
Κακιστη διαχειριση.
ΦΕΡΤΕ ΕΞΤΡΕΜ ΑΜΕΣΑ. ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ
Τη γυρίζει σιγά σιγά την μπιφτέκα ο μεγαλοδημοσιογραφος, πάμε γι αλλά.dev έγραψε:κολκας λεει υπαρχει προφορικη συμφωνια και θα στειλουμε γραπτη στη χεταφε αν δεν την αποδεχτουν θα παρουμε αλλο παικτη συντομα
Το αν ερθει ή οχι ο μαξιμοβιτς δεν ειναι θεμα μονο δικο μας. Το να δωσεις ομως 5 μυρια για παικτη που μενει του χρονου ελευθερος επισης δεν εχει κανενα νοημα, αν υπαρχει εναλλακτική πας κλεινεις την εναλλακτική κ κρατας ζεστο το παικτη για του χρονου. Ο παικτης για να θελει να ερθει προφανως θελει να ερθει κοντα στη πατριδα του, η υψηλοτερη σου μεταγραφή ηταν ο ινγκι με 4-5 μυρια, δεν υπαρχει περιπτωση να δωσεις παραπανω για παικτη που μπορεις να υπογραψεις σε 6 μηνες χωρις να δωσει μισο ευρω. Στη τελικη αν θες απο τα χρηματα τα εξτρα που ζητάει η χεταφε μπορεις να δωσεις καποια σ αυτον κ μια χαρα θα ερθει
Εφόσον ο άλλος ξέρει ότι καίγεσαι , κανείς ότι το παρατάς και κοιτάς αλλου .. βγάζεις στην πιάτσα 1-2 ονόματα ότι κλείνουν και ο μαξι λέει ότι θα φύγει του χρόνου στον ΠΑΟΚ ελεύθερος και φέτος θα πονάει η μέση του αρκετά συχνά.. σε 2-3 μέρες θα τον στείλουν με έκπτωση
Ο άνθρωπος σήμερα έχει αυτό το πλάνο κι επιθυμία και την επομένη ξυπνά με μια νέα ιδέα κι αλλάζει προτιμήσεις.
Άρα το να λέμε αν δεν έρθει τώρα, θα έρθει το Γενάρη ή το άλλο καλοκαίρι, τα ακούω βερεσέ!
Άρα το να λέμε αν δεν έρθει τώρα, θα έρθει το Γενάρη ή το άλλο καλοκαίρι, τα ακούω βερεσέ!
- Dark Knight
Βλέπω τον παίκτη να καταλήγει σε κάνα βάζελο, δυστυχώς. Το να στέλνεις άνθρωπο εκεί και να μην κλείνει την συμφωνία για χ-ψ λόγους, είναι σίγουρα αρνητικό.
Εγώ πάλι είμαι 99% σίγουρος ότι στο τέλος ο παίκτης θα καταλήξει στην ομάδα μας
Τουλάχιστον είμαστε όλοι σίγουροι ότι θα είναι εξίσου εκλεκτό αυτό το άλλο. 4 χαρτιά αγορά και 1+ συμβόλαιο....jibbie έγραψε:Τη γυρίζει σιγά σιγά την μπιφτέκα ο μεγαλοδημοσιογραφος, πάμε γι αλλά.dev έγραψε:κολκας λεει υπαρχει προφορικη συμφωνια και θα στειλουμε γραπτη στη χεταφε αν δεν την αποδεχτουν θα παρουμε αλλο παικτη συντομα
Υπάρχει και χρήμα και διάθεση για ποιοτική ενίσχυση...
Ξέρεις πολλούς παίκτες με μυαλό στο κεφάλι τους και σε αυτή την ηλικία να ψήνονται να αράζουν στον πάγκο έναν χρόνο προκειμένου να έρθουν στον ΠΑΟΚ σε 12-14 μήνες; Καμία λογική σε όλο αυτό.george188 έγραψε:Το αν ερθει ή οχι ο μαξιμοβιτς δεν ειναι θεμα μονο δικο μας. Το να δωσεις ομως 5 μυρια για παικτη που μενει του χρονου ελευθερος επισης δεν εχει κανενα νοημα, αν υπαρχει εναλλακτική πας κλεινεις την εναλλακτική κ κρατας ζεστο το παικτη για του χρονου. Ο παικτης για να θελει να ερθει προφανως θελει να ερθει κοντα στη πατριδα του, η υψηλοτερη σου μεταγραφή ηταν ο ινγκι με 4-5 μυρια, δεν υπαρχει περιπτωση να δωσεις παραπανω για παικτη που μπορεις να υπογραψεις σε 6 μηνες χωρις να δωσει μισο ευρω. Στη τελικη αν θες απο τα χρηματα τα εξτρα που ζητάει η χεταφε μπορεις να δωσεις καποια σ αυτον κ μια χαρα θα ερθει
Μόνο στο μυαλό μας συμβαίνουν αυτά τα σενάρια.
Στο τέλος θα αρχίσει και ο ίδιος να αγχώνεται και να μελετάει άλλες προτάσεις. Εδώ θα είμαστε.
- navigator11
Ακόμη εκπλήσσομαι που ασχολείσαι σοβαρά. Όχι με τον συγκεκριμένο μόνο. Μου θες και κόσμο στο μπασκετάκι, το βόλεϊ κοκ και ενεργότερη συμμετοχή. Βρε άφησε τους ανθρώπους ήσυχους να πορευτούν υγιώς, ακόμα και αβοήθητοι.Μπαρκαρούτσος έγραψε:proedros έγραψε:Αδικαιολόγητη και ανακόλουθη η διοίκηση με ότι αυτό συνεπάγεται...Ας μην έδινες τον Αγκούστο, μέχρι να έρθει αντικαταστάτης.Τι πάει να πει ο προέδρος της Χετάφε άλλαξε τις απαιτήσεις? Ερασιτεχνικοί χειρισμοί.Στην τελική πήγαινε και φέρε άλλον....Πήραμε φορ και χαφ με τα χίλια ζόρια και παρολίγο να πληρώσουμε την αδικαιολόγητη αναμονή..Αν δεν ήταν ο Τσιγγάρας να κάνει ματσάρα εχθές, και δεν είμασταν τυχεροί, σκούρα θα ήταν πράγματα...Για εξτρέμ και 10άρι μέχρι και σήμερα τίποτα.Καλά πάμε..
Ερασιτεχνικοί χειρισμοί επειδή ο άλλος ξαφνικά την είδε μαφιόζος;!
- Μπαρκαρούτσος
Εντάξει, δεν κατέβηκα και στη σπηλιά να τους πω ότι αυτά που βλέπουν είναι είδωλα!
Κι εγώ άμπαλος είμαι κατά βάση.
Απλώς αγαπώ την ομάδα μου και είμαι διατεθιμένος να κάνω υπομονή.

Απλώς αγαπώ την ομάδα μου και είμαι διατεθιμένος να κάνω υπομονή.