Razvan Lucescu II
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: Razvan Lucescu II
Μα τους χίλιους κεφτέδες! Παίξε καλά το νταλαβέρι και μη μας κάνεις χάλι γκάλι την καρδιά! 

Ένα χρησμό εζητησα απ τα ενδοξα μαντεία
Τι θε να γίνει με αυτόν; Ακόμη βρε να φύγει;
Και μ απαντάει μια αγριοφωνή, δεν ήταν η πηθεια
Κόψε τα χάπια άρρωστε και τράβα μ......για λαχεία.
Η αναπάντητη ερώτηση είναι ποτέ θα παίξουν όλοι στις θέσεις τους?
-
- constadine
Ο χρησμός:Ale3 έγραψε:
Θα πρέπει να χάσει ένας τη θέση του ...για να παίξουν όλοι οι υπόλοιποι στις θέσεις τους
Ale3 έγραψε:Ένα χρησμό εζητησα απ τα ενδοξα μαντεία
Όταν σε προσλάβει η ΠΑΕ για προπονητή.....έως τότε οι παίχτες θα παίζουν εκεί που λέει ο προπονητής....
ΥΓ Ακόμα εδώ είναι .....
ΥΓ2 μάλλον θα είναι για πολύ ακόμα εδώ.....
Ας πάρουν κανονικό προπονητή με όρεξη και πίστη στο πρότζεκτ καλύτερα.
Πώς το λένε....με σωστό μενταλιτι βρε παιδί μου.
Να παίξει τι; 3-5-2 με ενάμιση φορ και τρία στοπερ;Ale3 έγραψε:Ας πάρουν κανονικό προπονητή με όρεξη και πίστη στο πρότζεκτ καλύτερα.
4-3-3 με μόλις ενα καθαρό εξτρέμ;
Το ρόστερ θέλει δουλειά. Αν θες να παίξεις με 3 πίσω, θες στοπερ. Αν θες να παίξεις με 2 μπροστά θες τουλάχιστον 1 φορ. Αν θες να παίξεις με εξτρέμ, θες τουλάχιστον 1-2 παίκτες γραμμής.
Αυτή τη στιγμή μόνο με αλχημείες βγαίνει εντεκάδα ανεξαρτήτως συστήματος.
- abc_o_ karpouzas
αυτος ..δηλ...τωρα που εχουμε δεν ειναι κανονικος??Ale3 έγραψε:Ας πάρουν κανονικό προπονητή με όρεξη και πίστη στο πρότζεκτ καλύτερα.
Το ρόστερ θέλει προσθήκες. Σε αυτό συμφωνώ.
Ας κρίνει σε πιο σύστημα θα γίνουν οι λιγότερες αλχημείες.
Νέους, στην ομάδα, βάλτους εκεί που παίζουν και βάλε τους "παλιούς" στις θέσεις που θες να καλύψεις, που σε ξέρουν και ξέρουν τι ζητάς μέσα στο παιχνίδι.
Δίνει στεγνά παίχτη της ομάδας του μετά το πρώτο παιχνίδι και το αποτέλεσμα είναι να τον ξεκινήσει στο επόμενο?
Έκανε πολλές ανορθογραφιες μαζεμένες και οι αιτιολογήσεις του ήταν όλο οι άλλοι φταίνε και δεν έγινε και τίποτα.
Ο ίδιος πονοματος, όπως έκλεισε η προηγούμενη χρονιά έτσι ξεκίνησε η νέα.
Χρειαζόμαστε κάτι καλύτερο, όχι για φέτος ούτε για του χρόνου. Έχει πλέον τον χρόνο να "στρώσει" την ομάδα στο να παίρνει ή να κλέβει παιχνίδια. Του χρόνου θα έχει στήσει τον βασικό του κορμό από φέτος. Για την λογική συνέχεια της ανανέωσης σε 3-4 χρόνια, εκεί στο ίδιο έργο θεατές θα είμαστε.
Ας κρίνει σε πιο σύστημα θα γίνουν οι λιγότερες αλχημείες.
Νέους, στην ομάδα, βάλτους εκεί που παίζουν και βάλε τους "παλιούς" στις θέσεις που θες να καλύψεις, που σε ξέρουν και ξέρουν τι ζητάς μέσα στο παιχνίδι.
Δίνει στεγνά παίχτη της ομάδας του μετά το πρώτο παιχνίδι και το αποτέλεσμα είναι να τον ξεκινήσει στο επόμενο?
Έκανε πολλές ανορθογραφιες μαζεμένες και οι αιτιολογήσεις του ήταν όλο οι άλλοι φταίνε και δεν έγινε και τίποτα.
Ο ίδιος πονοματος, όπως έκλεισε η προηγούμενη χρονιά έτσι ξεκίνησε η νέα.
Χρειαζόμαστε κάτι καλύτερο, όχι για φέτος ούτε για του χρόνου. Έχει πλέον τον χρόνο να "στρώσει" την ομάδα στο να παίρνει ή να κλέβει παιχνίδια. Του χρόνου θα έχει στήσει τον βασικό του κορμό από φέτος. Για την λογική συνέχεια της ανανέωσης σε 3-4 χρόνια, εκεί στο ίδιο έργο θεατές θα είμαστε.
Εγώ δεν είμαι κανονικός άρα δεν πληρω τις προϋποθέσεις.abc_o_ karpouzas έγραψε:αυτος ..δηλ...τωρα που εχουμε δεν ειναι κανονικος??Ale3 έγραψε:Ας πάρουν κανονικό προπονητή με όρεξη και πίστη στο πρότζεκτ καλύτερα.
Σώπα ρε μεγάλε, ο κανονικός προπονητής νομίζεις θα έρθει για να παίζει με 2 παίκτες πρώτης γραμμής και 9 Project που τους ήθελε η Μπάγερν κ η μπαρτσελονα στα 11 τους…Ale3 έγραψε:Ας πάρουν κανονικό προπονητή με όρεξη και πίστη στο πρότζεκτ καλύτερα.
Δηλαδή θα κάθεται προσοχή η αλεπού των πάγκων στον Μποτο που μέχρι προχθές ήταν Scouter και τώρα πήρε την πρώτη του δουλειά σαν Τ.Δ, είδε και από αποειδε ο Ρουμάνος με αυτούς που του έφερε τον Ιανουάριο, και μην μου πείτε για τον F.Soares ότι δεν τον βάζει στην θέση του δυο ματς τον έβαλε στο 40 έτοιμος για κόκκινη ήταν.
Αν θυμάμαι καλά ο Μπλεκ έλεγε "μα τα χίλια κουτσά ελάφια", ο δε καθηγητής αναφερόταν συχνά-πυκνά και στους τρελούς κάστορες.tasso85 έγραψε:τα χιλια ελαφια τα ελεγε ο Μπλεκ
ο καθηγητης ελεγε μα τους πλανητες
Το ροστερ μας έχει πέραν των 11 παιχτών. Ο F.Soares σερνόταν από το πρώτο ματς. Ποιός τον έβαλε ξανά στο δεύτερο?MikeStr4 έγραψε:Σώπα ρε μεγάλε, ο κανονικός προπονητής νομίζεις θα έρθει για να παίζει με 2 παίκτες πρώτης γραμμής και 9 Project που τους ήθελε η Μπάγερν κ η μπαρτσελονα στα 11 τους…Ale3 έγραψε:Ας πάρουν κανονικό προπονητή με όρεξη και πίστη στο πρότζεκτ καλύτερα.
Δηλαδή θα κάθεται προσοχή η αλεπού των πάγκων στον Μποτο που μέχρι προχθές ήταν Scouter και τώρα πήρε την πρώτη του δουλειά σαν Τ.Δ, είδε και από αποειδε ο Ρουμάνος με αυτούς που του έφερε τον Ιανουάριο, και μην μου πείτε για τον F.Soares ότι δεν τον βάζει στην θέση του δυο ματς τον έβαλε στο 40 έτοιμος για κόκκινη ήταν.
Ο Ναρευ δείχνει δύο πράματα στα άκρα, βρωμάει Κάμπος και στο δεύτερο τον πετάει κορυφή ενώ έχεις διαθέσιμους 2 φορ.
Ο Νταντας 10ρι δεν είναι και επί 1 μηνα προσπαθουσε να τον κάνει 10ρι και δεν βγαίνει στα φιλικά. Ακόμη και εκεί τα δυο καλά του στοιχεία τα έβγαλε όταν τον γύρισε πιο πίσω.
Ο Ντελιας στο πρώτο ματς ήταν όαση μπροστά σε αυτό που βλέπαμε. Ριχ τον έστω αλλαγή στο δεύτερο.
Η αντίληψη σου για την εταιρική ιεραρχία στο αγωνιστικό τμήμα και τον τρόπο επικοινωνίας μεταξύ δύο στελεχών του είναι λανθασμένη. Εάν φτάνει κάποιος να συμπεριφέρεται με τον τρόπο που λες δεν κάνει. Ούτε και να τα κάνει μπουρδέλο γιατί δεν του αρέσει κάτι. Μπαλανς που λένε.
Στην τελική αν οι συνθήκες εργασίας και οι πόροι που του προσφέρουν δεν του αρέσουν, ας φύγει.
Παιδιά, όταν ο Ρουμάνος λέει θέλω παίκτες με "Strong mentality", ξέρετε τι εννοεί;
Παίκτες σαν τον Ελ Καντουρί, να έχουν κάνει τότες μαγνητικές, σε σημείο που ο οργανισμός του να μετατρέπεται σε X-Men!

Παίκτες σαν τον Ελ Καντουρί, να έχουν κάνει τότες μαγνητικές, σε σημείο που ο οργανισμός του να μετατρέπεται σε X-Men!