Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2022-2023

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2022-2023

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Και το χειρότερο είναι ότι ο μέτριος αλλά συμπαθέστατος Μιλενκόσκι θα την πληρώσει. Ένας έμπειρος προπονητής αλλά με θέματα στη διαχείριση και στα τάιμ άουτ. Η εικόνα των Τζούριτς και Κόστα να λένε στον Γιόσκο τις αλλαγές και ο ίδιος να κάθεται απαθής όταν ο Ολυμπιακός έκανε παρέλαση στη Σύρο τα λέει όλα. Θα το πάει μέχρι το Δεκέμβριο το καράβι και μετά θα ψάχνουμε για άλλο προπονητή.

Φίλε Κουβανέ, τα παραπάνω είναι γραφόμενά σου. Δεν τα παραθέτω για να κάνω μομφή στο πρόσωπό σου, αλλά επειδή εκτιμώ πολύ τη γνώμη σου για το βόλλευ, θα ήθελα να ήξερα τί άλλαξε τόσο πολύ στον κόουτς Μιλενκόσκι.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Εδω μεσα δυστυχως υπαρχει το "cult" του Καλμαζιδη. Μονο ο Καλμαζιδης επιτρεπετε να λεγεται οτι ειναι καλος προπονητης και να κανει δουλεια, ολοι οι αλλοι ειναι απαταιωνες.

Καλος χρυσος ο Καλμα και εκτιμω πολυ τη δουλεια του και την προσφορα του αλλα η θεση μου εδω και καιρο ειναι οτι και υπερτιμιμενος ειναι αλλα και με ενοχλει η προσωπολατρεια του.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Όχι αδερφέ μην το εκλαμβάνεις έτσι το σχόλιό μου. Εγώ ζήτησα μια ''βολλευΐκή'' ανάλυση επί της παράθεσής μου. Για να μπορέσω να καταλάβω και τη συνεισφορά του προπονητή φέτος.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Πολλα συγχαρητηρια σ αυτα τα
πραγματικα παλικαρια
για μια
ακομα ενδοξη προκριση σε τελικο
απ τον φουλ υπερτιμημενο βαζελο.-

Αν οι κομβικοι παιχτες μας (Ουολς
και Ραπτης) πιασουν τετοιου ειδους
αποδοσεις στους τελικους τοτε ειμαι
σχεδον βεβαιος: Θα παρουμε ΝΤΑΜΠΛ.-

ΥΓ. Ειχα σχηματισει πολυ λαθος
εντυπωση για τον Κουβανο του
βαζελου παρομοιαζοντας τον με
τον Γκομεζ και αποδειχθηκε εστω και
στους μεταξυ μας αγωνες οτι δεν τον
φτανει πνευματικα ουτε στο νυχακι
του αφου πεφτει κατακορυφα οταν
τα ματς δεν βγαινουν στην ομαδα του.-
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Τώρα έχει προβάδισμα έδρας ο γαύρος με δυο σερί αγώνες κάτω;
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

PAOKevolution έγραψε:Και το χειρότερο είναι ότι ο μέτριος αλλά συμπαθέστατος Μιλενκόσκι θα την πληρώσει. Ένας έμπειρος προπονητής αλλά με θέματα στη διαχείριση και στα τάιμ άουτ. Η εικόνα των Τζούριτς και Κόστα να λένε στον Γιόσκο τις αλλαγές και ο ίδιος να κάθεται απαθής όταν ο Ολυμπιακός έκανε παρέλαση στη Σύρο τα λέει όλα. Θα το πάει μέχρι το Δεκέμβριο το καράβι και μετά θα ψάχνουμε για άλλο προπονητή.

Φίλε Κουβανέ, τα παραπάνω είναι γραφόμενά σου. Δεν τα παραθέτω για να κάνω μομφή στο πρόσωπό σου, αλλά επειδή εκτιμώ πολύ τη γνώμη σου για το βόλλευ, θα ήθελα να ήξερα τί άλλαξε τόσο πολύ στον κόουτς Μιλενκόσκι.
Πολύ ευχαρίστως. Για αρχή δεν αμφισβήτησα το τι έχει κάνει ο Μιλενκοσκι στο βόλεϊ και στην καριέρα του. Μονταρε μια ομάδα όπως ο Φοίνικας Σύρου που ήταν ενα συνονθύλευμα. Όμως παρατηρούσα ότι σε αρκετές περιπτώσεις δεν μπορούσε να διαχειριστεί τις διακυμάνσεις στα σκορ και δεν έκανε γρήγορες κινήσεις για να διορθώσει τα κακώς κείμενα. Έβλεπα να παίρνει αργά τάιμ άουτ και όταν οι διαφορές είχαν εκμηδενιστεί ή εκτινάσσονταν από τον αντιπαλο ή να μην αλλάζει παίκτες που είχαν πρόβλημα σε σημεία του παιχνιδιού. Αυτό το παρατήρησα κιόλας και στα πρώτα παιχνίδια και ιδιαίτερα στα 2 ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη 2η αγωνιστική και στο Λιγκ Καπ. Έβλεπα ότι ήμασταν μπροστά στο σκορ και δεν έκανε κάποια κίνηση για να σπάσει το ρυθμο του αντιπάλου.

Το σκηνικό όμως άλλαξε από τον Ιανουάριο όπου είδα έναν προπονητή να με διαψεύδει πανηγυρικά. Πρώτα απ'όλα είδα ότι δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του και προστάτεψε τους παίκτες με το να αναλάβει την ευθύνη του. Αυτό στο ψυχολογικό κομμάτι "ένωσε" την ομάδα. Επίσης είδα ότι κατάλαβε τα δικά του λάθη και τα διόρθωσε. Είδε ότι είχαμε πρόβλημα στους κεντρικούς και επίσης διάβασε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Έτσι κατάλαβε πως λειτουργούν αυτές οι ομάδες και ουσιαστικά βελτίωσε τη διαχείριση των παιχνιδιών του. Στο τέλος ήρθε και το στοιχείο που είναι φημισμένος, η σκληρή δουλειά, και η ομάδα ανέβηκε επίπεδα παραπάνω.

Αυτά τα στοιχεία τα ανέφερα και σε προηγούμενα γραφόμενα και θα το ξαναπώ. Ο προπονητής ο οποίος καταλαβαίνει τα δικά του λάθη, δεν επιρρίπτει ευθύνες στους άλλους και δουλεύει αθόρυβα, είναι ένας σπουδαίος προπονητής. Και χαίρομαι που με διέψευσε και έμαθα κάτι από τη φετινή χρονιά.

Όπως επίσης χάρηκα που η διοίκηση έδειξε αντανακλαστικά μεγάλης ομάδας. Εκεί που φοβόμουν ότι θα επαναλάβουν το ίδιο σκηνικό με αλλαγές το Δεκέμβριο, έδειξε απίστευτα αντανακλαστικά και στην παραίτηση Μιλενκοσκι είπε όχι και τον στήριξε. Και το αναγνωρίζω και χαίρομαι που διαψεύστηκα.

CCCP έγραψε:Εδω μεσα δυστυχως υπαρχει το "cult" του Καλμαζιδη. Μονο ο Καλμαζιδης επιτρεπετε να λεγεται οτι ειναι καλος προπονητης και να κανει δουλεια, ολοι οι αλλοι ειναι απαταιωνες.

Καλος χρυσος ο Καλμα και εκτιμω πολυ τη δουλεια του και την προσφορα του αλλα η θεση μου εδω και καιρο ειναι οτι και υπερτιμιμενος ειναι αλλα και με ενοχλει η προσωπολατρεια του.
Επειδη η βολή πάει σε εμένα και θεωρώ τον εαυτό μου προσβεβλημένο, θα ξεκαθαρίσω κάτι από τη δική μου πλευρά.

Ο προπονητής κερδίζει τον τίτλο του καλού με την αξία του και με τη δουλειά του. Το έκανε ο Καλμαζιδης και τώρα το κάνει ο Μιλενκοσκι. Ποτέ δεν κρύφτηκα και ποτέ δε θα υποτιμήσω κανέναν προπονητή. Παραδίδω μια άποψη με βάση αυτά που βλέπω και είμαι πάντα ανοιχτός στο να μου αλλάξεις αυτή τη γνώμη. Κανένας προπονητής δεν έχει πάρει εργολαβία τον τίτλο του καλού. Όπως επίσης κανένας και ούτε εδώ έχει αποκαλέσει κόσμο απατεώνα ή να ειπωθεί το "Καλμαζιδης δεν είναι".

Είχα επίσης γράψει ότι η ζωή δεν τελειώνει με τη φυγή του Καλμαζιδη, αλλά αμφισβητούσα τη διοίκηση στο πώς θα λειτουργήσει, γιατί δεν έκανε και λίγα. Όμως βλέπω ότι άλλαξε νοοτροπία προς το καλύτερο και έκανε αυτό που δεν έκανε χρόνια. Επομένως γιατί να μην πω μπράβο και να αναγνωρίσω ότι με διέψευσε. Είναι έγκλημα αυτό και αντικείμενο ειρωνείας;

Μετά τον Καλμαζιδη ελάχιστοι προπονητές ήταν καλοί και μάλιστα φώναζα για το ότι πρέπει να στηριχθούν αυτοί. Ο κόσμος εδώ από το 2020 που γράφω είδε απίθανους ανθρώπους να παρελαύνουν και χωρίς προοπτική. Επομένως είναι επόμενο να ζητούν έναν προπονητή σαν τον Καλμαζιδη. Έφερε τίτλους στην ομάδα. Είχε τα συν του και τα πλην του. Όμως ποτέ δεν υπήρχε το καλτ που λες. Αλλά η λανθασμένη λειτουργία της διοίκησης. Από τη στιγμή που λειτουργεί σωστά, θα έρθουν και άλλοι προπονητές που θα προσφέρουν και ακόμα περισσότερα.

Αν θεωρείται έγκλημα να διαψευδομαστε από την ομάδα και να βλέπουμε ανθρώπους να μας αλλάζουν μια άποψη, τι να πω. Αυτό είναι κάτι ξένο για εμένα.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Εμένα με κάλυψες Κουβανέ. Ευχαριστώ!
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

john4serres έγραψε:Τώρα έχει προβάδισμα έδρας ο γαύρος με δυο σερί αγώνες κάτω;
Τα παιχνίδια πάνε εναλλάξ με το πρώτο παιχνίδι να ειναι στου Ρέντη.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

PAOKevolution έγραψε:Εμένα με κάλυψες Κουβανέ. Ευχαριστώ!
Τίποτα! Να σαι καλά! Χαρά μου να συζητάω με όλους. Η πορτα μου είναι πάντα ανοιχτή.
Timelord

Δημοσίευση από Timelord »

Πρωτοψάλτης συμφωνησε να επιστρέψει βαζελο σύμφωνα με λεμονιδη. Θα κάνει δίδυμο με κοβαρ που μένει. Επίσης λέει πως θα πάει ο βαζελος για Καναδό πσαδορο. Κουβανε τα φώτα σου
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Ο Πρωτοψάλτης για μένα είναι ο καλύτερος Έλληνας αυτή τη στιγμή. Ο Κόβαρ αν έχει την φετινή εμφάνιση κλάιν μαιν. Ο βάζελος πάντως δε ξέρω πόσο περισσότερο μπάτζετ έχει να διαθέσει, πάντα σε σύγκριση με το φετινό.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

@Cuba

Δεν ηταν συγκεκριμενα για σενα βολη απλα πηρα αφορμη απο το ποστ του PAOKevolution, ειναι αποψη μου που την εχω ξαναπει εδω και παει συνολικα για το φορουμ. Καλη η εκτιμιση στον Καλμα αλλα θεωρω οτι καποια στιγμη περασε ολιγων τι στην πρωσοπολατρεια και την υπερτιμηση. Και ναι ξερω οτι ειναι unpopular opinion.

Για τον βαζελο θεωρω οτι φενεται να κλεινει ο κυκλος του κορμου που ειχε φτιαξει για καποια χρονια (ισως και του Ανδρεοπουλου?) και θεωρω οτι δεν θα ειναι ευκολο να ξαναβρει τις ιδιες σταθερες.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Timelord έγραψε:Πρωτοψάλτης συμφωνησε να επιστρέψει βαζελο σύμφωνα με λεμονιδη. Θα κάνει δίδυμο με κοβαρ που μένει. Επίσης λέει πως θα πάει ο βαζελος για Καναδό πσαδορο. Κουβανε τα φώτα σου
Επίσης έκανε πρόταση στον υπερπαικταρα (αν και 38 πλέον) Γκροζερ
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Προτροπή προς τη διοίκηση
Βγάλτε φέτος τα διαρκείας πιο νωρίς, τον Ιούνιο κιολας
Έρθει δεν έρθει το πολυπόθητο πρωτάθλημα
για να ξέρετε πόσα και τι
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Timelord έγραψε:Πρωτοψάλτης συμφωνησε να επιστρέψει βαζελο σύμφωνα με λεμονιδη. Θα κάνει δίδυμο με κοβαρ που μένει. Επίσης λέει πως θα πάει ο βαζελος για Καναδό πσαδορο. Κουβανε τα φώτα σου
Ο Καναδός πασαδόρος είναι ο Ντέρεκ Επ!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”