Bρειτε ποια ηταν τα πουλεν του στην Αλ αχαλ χαλάλbarlow4 έγραψε:Ρε πουστη ουτε ενας παπας
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
-
mbison
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Παρέλαση ονομάτων στους τρεις πουστηδες και εμείς έχουμε την πρόταση του Φορτουλα για τον Μπουφον στην ΠΑΕ.
Τα στεγανά της ΠΑΕ,είναι αδιαπέραστα ή κάνει διακοπές ο Γιώργης
mbison έγραψε:Bρειτε ποια ηταν τα πουλεν του στην Αλ αχαλ χαλάλbarlow4 έγραψε:Ρε πουστη ουτε ενας παπας
Η πρωταθλήτρια Ασίας είναι αυτή που υποτιμάς.
Μεταγραφικα εχουμε τη χειροτερη ομαδα του πλανητη σε καθε επιπεδο.
Κ αντε η παε την ειδε ξερωγω πολυεθνικη κ τεχνοκρατικα κ διαφορα τετοια ασχετα με τη μπαλα.
Οι γαμημενοι οι αρδ τι σκατα εχουν παθει.
Ξεψαχνιζα τις προαλλες ενα μικρο trash αρχειο μου απο αποκομματα αθλητικων εφημεριδων της πολης.Τι σαβισεβιτς ο ΠΑΟΚ, τι μπερχοφ οαρης.Τι μπεμπετο ο αρης που θα εστελνε ανθρωπο να τον δει να αγωνιζεται για να σχηματισει αποψη καθως δινουν προτεραιοτητα στον αγαθοκλεους.Τι χαστουκι στο μπουζα απο τον πανταζηΤι ορθογραφικα και συντακτικα λαθη, τι ξεκαρφωτες συνθηματικες παραγραφοι μεσα σε ασχετα αρθρα.Ερχοταν το καλοκαιρι και δε βλεπαμε την ωρα να πληρωσουμε κιολας για να φαμε παπα.
Κ τωρα σκατα στα μουτρα τους πραγματικα.
Κ αντε η παε την ειδε ξερωγω πολυεθνικη κ τεχνοκρατικα κ διαφορα τετοια ασχετα με τη μπαλα.
Οι γαμημενοι οι αρδ τι σκατα εχουν παθει.
Ξεψαχνιζα τις προαλλες ενα μικρο trash αρχειο μου απο αποκομματα αθλητικων εφημεριδων της πολης.Τι σαβισεβιτς ο ΠΑΟΚ, τι μπερχοφ οαρης.Τι μπεμπετο ο αρης που θα εστελνε ανθρωπο να τον δει να αγωνιζεται για να σχηματισει αποψη καθως δινουν προτεραιοτητα στον αγαθοκλεους.Τι χαστουκι στο μπουζα απο τον πανταζηΤι ορθογραφικα και συντακτικα λαθη, τι ξεκαρφωτες συνθηματικες παραγραφοι μεσα σε ασχετα αρθρα.Ερχοταν το καλοκαιρι και δε βλεπαμε την ωρα να πληρωσουμε κιολας για να φαμε παπα.
Κ τωρα σκατα στα μουτρα τους πραγματικα.
και ο γιωργης εχει να ανεβασει στορι καιρο , κατι γινεται :ugeek:obanebane έγραψε:Παρέλαση ονομάτων στους τρεις πουστηδες και εμείς έχουμε την πρόταση του Φορτουλα για τον Μπουφον στην ΠΑΕ.![]()
Κ να πω κ κατι ακομα για τους αρδ που διαβαζουν εδω μεσα.
Τι νομιζετε ρε μαλακες?Πως αν δεν γραψετε παπαδες θα σας περασουμε για σοβαρους?Για ψαγμενους κ αντικειμενικους?Ποσο χαζοι μπορει να ειστε.
Η νομιζετε πως αν παριστανετε τους ανταποκριτες απο το γιουρογκρουπ θα σας προσλαβει ο ιβαν?
Καθεστε παριστανετε του δυσκοιλιους κ τις θεσεις τις εχουν ο κυρκυρ κ ο δουκας.
Κοροϊδα.
Τι νομιζετε ρε μαλακες?Πως αν δεν γραψετε παπαδες θα σας περασουμε για σοβαρους?Για ψαγμενους κ αντικειμενικους?Ποσο χαζοι μπορει να ειστε.
Η νομιζετε πως αν παριστανετε τους ανταποκριτες απο το γιουρογκρουπ θα σας προσλαβει ο ιβαν?
Κοροϊδα.
- Mitsospaoki4
- Moderator
barlow4 έγραψε:Κ να πω κ κατι ακομα για τους αρδ που διαβαζουν εδω μεσα.
Κοροϊδα.
κλαιω
οι καλοκαιρινες μεταγραφες επι λουτσεσκου απο το το 17
Καλοκαίρι 2017 ο Λουτσέσκου έρχεται στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου. Ο ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει Ρέυ, Πασχαλάκη και Μακ. Ο Ρουμάνος βλέπει τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών να έρχονται Βιεϊρίνια, Καντουρί, Μαουρίτσιο, Ζαμπράνο. Την επόμενη χρονιά ξεκινάμε με Λέο Ζαμπά και Χατσερίδι. Μέσα στο καλοκαίρι και προς το τέλος του θα ακολουθήσουν οι Βέρνμπλουμ, Τόσκα και Καρέλης. Το τρίτο του καλοκαίρι επιλέγει τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς. Έρχονται Μιχάι, Ρόντριγκο, Μελιόπουλος, Αουγκούστο, Στοχ κι ο κόουτς αποφασίζει οι δρόμοι να χωρίσουν. Αυτό το καλοκαίρι δύσκολα θα δεχτεί συμβιβασμούς.
3 ή 4 /18 μεταγραφες θα πω εγω οτι πετυχαν ...
Καλοκαίρι 2017 ο Λουτσέσκου έρχεται στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου. Ο ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει Ρέυ, Πασχαλάκη και Μακ. Ο Ρουμάνος βλέπει τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών να έρχονται Βιεϊρίνια, Καντουρί, Μαουρίτσιο, Ζαμπράνο. Την επόμενη χρονιά ξεκινάμε με Λέο Ζαμπά και Χατσερίδι. Μέσα στο καλοκαίρι και προς το τέλος του θα ακολουθήσουν οι Βέρνμπλουμ, Τόσκα και Καρέλης. Το τρίτο του καλοκαίρι επιλέγει τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς. Έρχονται Μιχάι, Ρόντριγκο, Μελιόπουλος, Αουγκούστο, Στοχ κι ο κόουτς αποφασίζει οι δρόμοι να χωρίσουν. Αυτό το καλοκαίρι δύσκολα θα δεχτεί συμβιβασμούς.
- Salvador Allende
Αυτό πάντως το ξεκαθάρισε ο Λούτσε ότι δεν έχει κανένα ρόλο στην επιλογή ΤΔ.Mitsospaoki4 έγραψε:Τδ από Ιβηρικη λέει η metrosport
Έτσι για να γίνεται κουβέντα :p
- episimos73
Κεν σε ευχαριστώ, θα κοιμηθώ με ένα χαμόγελο στα χείλη ρε μπαγάσα.
Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Dimg4
- Salvador Allende
Ο Βέρνμπλουμ θα ήταν μεταγραφάρα αν δεν τραυματιζόταν. Ο Ζαμπά όσο ήταν ο Λούτσε είχε βοηθήσει αρκετά, έκανε παπάδες στα εξτρέμ, έτσι τον θυμάμαι εγώ. Αποτυχημένες εντελώς ήταν του Στοχ και του Χατσερίδι. Καρέλης, Τόσκα ήταν δανεικοί που δεν παίρναν και κάνα μύριο ούτε υπήρχε και το ρίσκο να μην πιάσουν. Πέραν των Αντρέ, Πάσχα, Καψουρί, Μαουρίτσιο που απέδειξαν ότι ήταν καθοριστικοί στις χρονιές Λούτσε νομίζω και του Μιχάι, Μελιόπουλου είναι πετυχημένες μεταγραφές άσχετα που στη μία περίπτωση δεν τράβηξε και στην άλλη ελπίζουμε να δούμε φέτος πράγματα. Αύγουστος, Ροντρίγκο ανάμεικτες οι εντυπώσεις, νομίζω δώσαμε και λίγα παραπάνω από όσα έπρεπεlaska4 έγραψε:οι καλοκαιρινες μεταγραφες επι λουτσεσκου απο το το 17