Olaf Rebbe

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Re: Olaf Rebbe

Δημοσίευση από bersekeros »

GINOLA έγραψε:Ο παίκτης ήθελε να έρθει και δε έγινε ποτε σοβαρό το θέμα από τον ΠΑΟΚ ωστε να ξερουμε ποσο ευκολο θα ήταν το οικονομικο και λόγω Rebbe αλλα και λόγω Pablo
To καλοκαίρι δεν ήταν ο Pablo ήταν ο Αμπέλ.....το Γενάρη Οκ. Είχαμε ήδη την αγορά Τσόλακ και μπορεί να μην έβγαινε οικονομικά το θέμα, δεν ξέρω.

Δεν φαντάζομαι να έλεγε όχι ο Πάμπλο.

Ας φέρουμε το Μίχελ πίσω, μια χαρά πετυχημένος ήταν. Θέλει να έρθει. Μίλησε σήμερα σε ραδιόφωνο. Υπάρχει η συνέντευξη στην κεντρική του PAOKmania στις ειδήσεις για ΠΑΟΚ.
Μίχελ: «Προδοσία η κίνηση Ρέμπε, τεράστιο πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ η απουσία Σαββίδη»
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ginola τι παίζει με την αντικατασταση του Ρέμπε;.
Θα έχουμε κανένα παλιό γνώριμο;;
Miles

Δημοσίευση από Miles »

JohnySSS έγραψε:
Ναι, οκ, αλλά θα είμαστε σε καλύτερη θέση σε τυχόν διαπραγματεύσεις, θα υπάρχουν και προτάσεις που δεν θα τους ενδιαφέρουν. Έτσι όπως το κάνουμε εμείς, όλες οι προτάσεις που έρχονται καλές τους φαίνονται και χαλάει το μυαλό τους. Αποτέλεσμα, κανείς σχεδόν δεν έχει πουληθεί στα λεφτά που έπρεπε και κανείς δεν έφυγε έφυγε με βαριά καρδιά αλλά σχεδόν εκβιαστικά.Τι έπαθε ο Ουαγκέ; Τι πήγε να πάθει προχτές ο Πέλκας; Κανείς ποδοσφαιριστής δε σκέφτεται ότι θα τα κονομήσει σε 2 χρόνια, όλοι κοιτάνε το σήμερα.
Το πρόβλημα είναι, τουλάχιστον για τον ΠΑΟΚ, ότι οι καλοί πιτσιρικάδες ξένοι έρχονται με προοπτική να φύγουν σε 1-1,5 χρόνο (ο Ζαμπά ήθελε από το εξάμηνο), με αποτέλεσμα η ομάδα δικαίως πολλές φορές να αμφιταλαντεύεται αν αξίζει να ασχοληθεί παραπάνω με τις περιπτώσεις τους - σκέψου π.χ., αν και δεν ξέρω το συμβόλαιο του Ζαμπά, να προχωρούσαμε σε γενναία αναπροσαρμογή μαζί του ή με τον Αουγκούστο τώρα.
Οσον αφορά τους Ελληνες, η προσωπική μου άποψη είναι ότι, βάση και της αγοράς, δεν πρέπει να έχει Ελληνας παίχτης συμβόλαιο πάνω από 500 χιλ. (στο εξωτερικό ας βρουν ό,τι θέλουν). Οσες φορές κάναμε το λάθος να τα δώσουμε, τα κλάψαμε πραγματικά...
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

mesimvrinos έγραψε:Ο μιχελ σε ραδιοφωνο τον χαρακτήρισε προδοτη
Να φύγει άμεσα παρακαλώ όχι στο τέλος της σεζόν και βλακείες ...
Αντίο και μακριά από εμάς πολύ μέτριος τεχνικός διευθυντής...
Ε για να τον λεει και ο Μιχελ,Προδοτη,σιγουρα ξερει κατι παραπανω
Ο τυπος ειναι απλα επικινδυνος
Δρομο αμεσως
Άβαταρ μέλους
fotis

Δημοσίευση από fotis »

1 ερωτηματικό :

Για το αν θα επέστρεφε στον ΠΑΟΚ:
«Δεν έχω κανένα πρόβλημα να γυρίσω στον ΠΑΟΚ. Πνευματικά δεν έφυγα ποτέ από τον ΠΑΟΚ».

2 ερωτηματικό:

Όταν είσαι σε μια ομάδα που θέλει τίτλους πρέπει να μάθεις να αντέχεις στην πίεση και να εμπιστεύεσαι τους παλιούς παίκτες και να αναδείξεις και νέα ταλέντα, όπως έκανε ο Λουτσέσκου».

Αναφέρει το Λουτς
PAOK4SWE

Δημοσίευση από PAOK4SWE »

Michel-Lucescu είναι το καλύτερο δίδυμο που είχαμε ποτέ. Η συμβουλή μου: η διοίκηση να δώσει τα κλειδιά της ομάδας σε αυτούς χωρίς εμπλοκή για παίκτες και βλακείες από Γιώργη κλπ, ζήτησε από τον Lucescu να έχει τους Garcia και Sznaucner σαν βοηθούς του και βάλε στόχο να φτιάξουν με πρώτη προτεραιότητα ευρωπαϊκή ομάδα και όχι πρωτάθλημα.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

fotis έγραψε:1 ερωτηματικό :

Για το αν θα επέστρεφε στον ΠΑΟΚ:
«Δεν έχω κανένα πρόβλημα να γυρίσω στον ΠΑΟΚ. Πνευματικά δεν έφυγα ποτέ από τον ΠΑΟΚ».

2 ερωτηματικό:

Όταν είσαι σε μια ομάδα που θέλει τίτλους πρέπει να μάθεις να αντέχεις στην πίεση και να εμπιστεύεσαι τους παλιούς παίκτες και να αναδείξεις και νέα ταλέντα, όπως έκανε ο Λουτσέσκου».

Αναφέρει το Λουτς
Εντάξει ρε Μίχελ, να λιβανίζεις τον Λουτσέσκου, αλλά εσύ το ξέχεσες... άκου εκεί ο Ρουμάνος αναδείκνυε και νέα ταλέντα!!!
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

PAOK4SWE έγραψε:Michel-Lucescu είναι το καλύτερο δίδυμο που είχαμε ποτέ. Η συμβουλή μου: η διοίκηση να δώσει τα κλειδιά της ομάδας σε αυτούς χωρίς εμπλοκή για παίκτες και βλακείες από Γιώργη κλπ, ζήτησε από τον Lucescu να έχει τους Garcia και Sznaucner σαν βοηθούς του και βάλε στόχο να φτιάξουν με πρώτη προτεραιότητα ευρωπαϊκή ομάδα και όχι πρωτάθλημα.
Επειδη το αναφερουν πολλοι φιλοι
Τον Γκαρσια ως βοηθο καποιου αλλου ειδικα στον ΠΑΟΚ ξεχαστε το
Να σας θυμισω τι εγινε οταν τον εβαλαν βοηθο του Αγγελου ??
Αν δεν θυμαστε..Τα εσπασαν απ την πρωτη εβδομαδα
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Για μένα Μίχελ κατά μακρά η καλύτερη λύση.
JohnySSS

Δημοσίευση από JohnySSS »

Μίχελ;Με 600 ταβάνι στα συμβόλαια χλωμός,πολύ χλωμός.Να θυμίσω και Λεβέκ,Μουλέν,Μρτσς,Αζεβέδο,Χατσερίδι,Ζαμπράνο,πωλήσεις όσων δεν ήταν δικοί του με την πρώτη ευκαιρία κι άλλα τέτοια;Ότι δεν έφερε κανέναν πλην Πρίγιο που να φερε πίσω ένα ευρώ;Δεν ξέρω,τις μεταγραφικές αστοχίες να τις συγχωρήσω,γιατί δε γίνεται να μην υπάρχουν,όσο κραχτές κι ας ήταν μερικές απ αυτές,αλλά νομίζετε ότι ταιριάζει στη φιλοσοφία της ομάδας;Πάλι ομάδα μιας χρονιάς θέλουμε να κάνουμε;Μόνο τη μεταγραφή Άκπομ θυμάμαι ως μεταγραφή κάποιας προοπτικής όσο ήταν υπεύθυνος.
Με πολύ πιθανή την πώληση Τζόλη,με σχεδόν σίγουρα τα 8Μ από Γιαννούλη και με βελτιωμένα οικονομικά νομίζω ότι μπορούμε να φέρουμε πολύ πιο έμπειρο και καλό τεχνικό διευθυντή.Αν βέβαια για την οικογένεια το πιο σημαντικό είναι η επικοινωνία και η δυνατότητα συνεννόησης μαζί τους,τότε δεν υπάρχει πιο κατάλληλος.
Gonzyland

Δημοσίευση από Gonzyland »

Doomlord4 έγραψε:
Gonzyland έγραψε:
Doomlord4 έγραψε:Το να θέλουμε όμως τον παραιτημένο μέχρι, τον Μάιο είναι μάλλον σίγουρο
Αρρώστεια!

O Μίχελ ήρθε πριν φύγει ο Άρνεσεν.
Ο Μπράνκο ήρθε πριν φύγει ο Μίχελ.
Ο Ρέμπε ήρθε πριν φύγει ο Μπράνκο.
Παράδοση-παραλαβή λέγεται, όχι αυτό που έγραψες...

Κανείς άλλη φορά δεν είχε ανακοινωθεί από άλλη ομάδα....
ΚΑΝΕΙΣ
Το πρόβλημα σου στην αρχή ήταν πως κρατάμε τον παραιτημένο.
Σου απάντησα με παραδείγματα.
Μετά, το πρόβλημα έγινε η ανακοίνωση (που ακόμα και οι Γερμανοί γράφουν σήμερα πως αφορά την επόμενη χρονιά).
Αναμένω την επόμενη ανακάλυψη
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Ο Πετρουλάκης είπε ότι ο Ρέμπε πήγε σήμερα στα αποδυτήρια και ο Γκαρσία τον ΠΕΤΑΞΕ έξω!
Patron

Δημοσίευση από Patron »

:lol: :lol: :lol: :lol:

σοβαρά τώρα;
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Αν το εκανε ο Γκαρσια τοτε υπαρχει εστω ενας που κανει τα αυτονοητα κι ας μην ειναι διοικητικο στελεχος...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Ναι έτσι πρέπει να είναι.

Ήθελε τετ α τετ μόνος του με τους παίκτες και του λέει του Ρέμπε.....

Παρακαλώ πέρασε έξω!

Ο Γκαρσία μιλούσε τρία τέταρτα μόνος του με τους παίκτες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”