8. Douglas Augusto

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Re: 8. Douglas Augusto

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Ποιες υπερβολές μου λες ρε φίλε; από τον συγκεκριμένο αδιάφορο και ο κανένας είναι καλύτερος. Αλλά εσύ μάλλον κρίνεις με βάση τι θα μπορούσε να προσφέρει η καλύτερα τι πιστεύεις εσύ ότι θα μπορούσε να προσφέρει. Έλα μου όμως που η πραγματικότητα έδειξε ότι είναι ένα εγωιστικό τσογλανακι που ούτε καν μπήκε στον κόπο να κάνει πως τρέχει για τα μάτια του κόσμου. Για μένα έχει τελειώσει ο συγκεκριμένος όχι τώρα αλλά από εκείνο το ματς (δεν θυμάμαι ποιο ήταν, αν θυμάται κάποιος ας το πει) που επιζητούσε να πάρει κόκκινη σώνει και ντε.
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Τελικός κυπέλου φίλε μου δεν το ξεχνώ με τίποτε. Ένας σοβαρός οργανισμός θα τον είχε σουτάρει ήδη
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Δεν είναι αδιάφορος , έτσι είναι το στίλ του.
Δεν είναι ο Τσάβι αλλά έχω ξεχάσει πότε έδιωξε ο ΠΑΟΚ παίκτη τελευταία φορά και έφερε καλύτερο στη θέση του. Αν θέλετε θυμίστε μου.
Τρέμω αυτά τα "ας φύγει ο Κούρτιτς, ας φύγει ο Αουγκούστο" που με ΤΟΣΗ ευκολία ακούγονται.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Παρτάκιας ειναι και αδιάφορος για την ομάδα.

Το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει επιλογη. Ή ανανεώνει με βαρβάτο συμβόλαιο ή θα φύγει.
Για μένα είναι κρίμα και άδικο να πάρει ο συγκεκριμένος βαρβάτο συμβόλαιο.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

lamosas έγραψε:Τελικός κυπέλου φίλε μου δεν το ξεχνώ με τίποτε. Ένας σοβαρός οργανισμός θα τον είχε σουτάρει ήδη
Καλά εννοείται στον τελικό αλλά έχω την εντύπωση ότι το έχει κάνει και σε ευρωπαϊκό παιχνίδι αν δεν κάνω λάθος.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Βρώμικος παίκτης είναι, αδιάφορος γιατί; Το θυμικο του εντός γηπέδου θυμίζει Πάμπλο. Κάνα κλωτσιδι, κάνα μπουνιδι στη ζούλα. Τελείως αχρειαστα για την ομάδα. Όπως η μπουνιά στον φιόγκο, όπως η μπουνιά στον Σιμαο.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Καταλαβαινω τον Τολαρο σε αυτα που γραφει παραπανω. Δυστυχως η ομαδα μας δεν εφτασε ακομη στο επιπεδο να αντικαθιστα επαξια και με καλυτερους παικτες αυτους που χανει. Ειδικα τα τελυταια δυο τρια χρονια η κατασταση ειμαι σαν να το κανουν επιτηδες. Απειρα παραδειγματα.
Αναφορικα με τον Παμπλο ναι εβγαζε εκνευρισμο αλλα αν θυμαστε καλα εκεινην την εποχη ηταν εν πολλοις και δικαιολογημενος. Στοχοποιημενος ηταν βρωμικα τον παιζανε οι αντιπαλοι και οι διαιτητες στημενοι. Ειχε φαει αγκωνια ατιμωρητη εδωσε μπουνια. Δεν δικαιολογω τιποτα αλλα το καταλαβαινω. Ακομη θυμαμαι ενα δολοφονικο μαρκαρισμα που του εκανε ο αλγερινος της χαρτινης στην τουμπα που το κορακι εδωσε απλο φαουλ.
Ο Νταγκλας δεν ειναι τετοια περιπτωση. Το 80% των λαλακιων που κανει ειναι χωρις δικαιολογια. Οπως το προχτεσινο. Για ποιο λογο να κλωτσησει αντιπαλο εκει? Η μηπως η πριμαντονα δεν θελει να την μαρκαρει κανεις? Λες και παει βολτα παραλια και τσαμπουκαλεβεται με καποιον που του εκανε τακλιν. Ημαρτον πια.
Τελος αν μου πει καποιος τι θυμαμαι απο τον παικτη αυτον ειναι ακολουθα:
Κανα δυο καλα ματς οπου αυτος διαλεγε οπως στην Γραναδα. Κανα δυο γκολ οπως το περσυνο με γανδη. Και καμια δεκαρια φορες εμενα ορθιο μπροστα στην τβ να φωναχω στον εκαστοτε προπονητη του ΠΑΟΚ να τον βγαλει γιατι θα φαει κοκκινη. Αν βαλεις λοιπον και την αγωνιστικη του προσφορα εγω δεν βλεπω κατι σε αυτον.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Πρόπερσι λέγαμε να φύγει, είναι αδιάφορος, έχει πνευματικά θέματα.
Μέσα στην χρονιά που πέρασε είπαμε ότι ίσως ωρίμασε, ίσως να άλλαξε.
Στα φιλικά ξεχώριζε σαν την μύγα...
Στο πρώτο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς δεν βοήθησε και απώλεσε την εικόνα που είχε λίγες ημέρες πριν στην προετοιμασία.
Που σημαίνει ότι ο άξονας είναι χωρίς καμία σταθερά.
Κουρτιτς αλλού για αλλού, Σοαρες ψάχνεται, νταντας προσεχώς, Τσιγγαρας αν μας απογοητεύουν όλοι οι παραπάνω είναι καλός αλλά όχι πολύ καλός.
Δείξε μου το κέντρο σου να σου πω τι ομάδα έχεις....
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δρόμο ρε εγκληματία! Δρόμο και να ξανάρθεις πίσω στον ΠΑΟΚ!
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Θέλει συμβόλαιο ενός εκατομμυρίου και βάλε; Φύγε μαζί με τον Σλοβένο που στα 34 θέλει συμβόλαιο 1,2 εκατομμυρίων για 2+1 χρόνια.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Πρέπει να επιβραβευθει αυτός ο τεράστιος παικταράς και παράδειγμα στην ομάδα.
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Δεν μπορει το παλικάρι
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ο τελευταίος που φταίει για την κόκκινη είναι ο Ντάγκλας.
Τον κρέμασε ο Σβαμπ ( α ρε σβαμπ για ένα πράγμα μπήκες και τα έκανες σκατα).
Μπορεί να μην ήταν καν κίτρινη αφού μάζεψε τελείως τα πόδια
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

Εν αρχή είναι κίτρινη αλλά έτσι είναι όταν ο Ρουμάνος με το ζόρι θέλει να σε κάνει 6 δίνω δεν είσαι
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Στην προσωπική του ζωή μπορεί να είναι άγιος. Αλλα σαν ποδοσφαιριστής είναι τσογλαναράς του κερατά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”