11.Leonardo Rodrigues Lima "Léo Jabá"
- Salvador Allende
Re: 98.Leonardo Rodrigues Lima "Léo Jabá"
Μ'αρέσει που ψάχνετε να βρείτε τους λόγους που ξεφούσκωσε ο Ζαμπά... Δεν είναι προφανείς?
- bersekeros
- thanos-xanthi
ξεφούσκωσε αυτός και φούσκωσε η αρραβωνιάρα
αρχή διατήρησης της ενέργειας
αρχή διατήρησης της ενέργειας
- ΑποστόληςΑ

Τα μυαλά στο μπλέντερ!
Αυτές οι πλαστικές κούκλες καλές είναι για ευχάριστες στιγμές, αλλά για οικογένεια δεν είμαι και τόσο σίγουρος...
- ΑποστόληςΑ
Αποστολη έτσι είναι πλεον οι γυναικες για σπιτι...
Με αυτές κάθεσαι μονιμως σπίτι
Με αυτές κάθεσαι μονιμως σπίτι
- ΑποστόληςΑ
Να σας πω μια ιστορία που μου είχε διηγηθεί ένας γνωστός μου βοηθός προπονητή σε μια εξαιρετικά προσφιλή μας ομάδα. Για να κρατάνε "μαζεμένο" ένα ξένο παίχτη τους, του έριξαν "κατά λάθος" στο διάβα του του ένα ωραίο τεμάχιο, που ζήταγε για τη δουλειά αυτή λίγες χιλιάδες ευρώπουλα το μήνα. Το προξενιό με το χρόνο στέριωσε και φαινόταν ότι ο τρελαμένος αγαπητικός τα ακουμπούσε χοντρά. Από την άλλη πλευρά το έτερο μισό ζητούσε αύξηση από την ομάδα για το πόσο καλή ήταν στο ρόλο της, ώστε να εξακολουθήσει να δέχεται το να της τα ακουμπάει χοντρά.
Μια πολύ διδακτική και προσφιλής ιστορία στους κόλπους του ολυμπιακού ιδεώδους του ελληνικού αθλητισμού
Μια πολύ διδακτική και προσφιλής ιστορία στους κόλπους του ολυμπιακού ιδεώδους του ελληνικού αθλητισμού
Από το ινσταγκραμ σε στορυ με Google Translate
Πρέπει να είστε με άτομα που σας εμπνέουν, άτομα που σας προκαλούν να ανεβείτε ψηλότερα, άτομα που σας αγαπούν. Μην χάσετε χρόνο με άτομα που δεν συμβάλλουν στην ανάπτυξή σας.
Ο προορισμός σας είναι πολύ σημαντικός.
Πλάκα μας κάνεις? Οι μισοί γάμοι στο ποδόσφαιρο τέτοιου είδους είναιseaman έγραψε:Να σας πω μια ιστορία που μου είχε διηγηθεί ένας γνωστός μου βοηθός προπονητή σε μια εξαιρετικά προσφιλή μας ομάδα. Για να κρατάνε "μαζεμένο" ένα ξένο παίχτη τους, του έριξαν "κατά λάθος" στο διάβα του του ένα ωραίο τεμάχιο, που ζήταγε για τη δουλειά αυτή λίγες χιλιάδες ευρώπουλα το μήνα. Το προξενιό με το χρόνο στέριωσε και φαινόταν ότι ο τρελαμένος αγαπητικός τα ακουμπούσε χοντρά. Από την άλλη πλευρά το έτερο μισό ζητούσε αύξηση από την ομάδα για το πόσο καλή ήταν στο ρόλο της, ώστε να εξακολουθήσει να δέχεται το να της τα ακουμπάει χοντρά.
- Mitsospaoki4
- Moderator
renegade έγραψε:Πλάκα μας κάνεις? Οι μισοί γάμοι στο ποδόσφαιρο τέτοιου είδους είναιseaman έγραψε:Να σας πω μια ιστορία που μου είχε διηγηθεί ένας γνωστός μου βοηθός προπονητή σε μια εξαιρετικά προσφιλή μας ομάδα. Για να κρατάνε "μαζεμένο" ένα ξένο παίχτη τους, του έριξαν "κατά λάθος" στο διάβα του του ένα ωραίο τεμάχιο, που ζήταγε για τη δουλειά αυτή λίγες χιλιάδες ευρώπουλα το μήνα. Το προξενιό με το χρόνο στέριωσε και φαινόταν ότι ο τρελαμένος αγαπητικός τα ακουμπούσε χοντρά. Από την άλλη πλευρά το έτερο μισό ζητούσε αύξηση από την ομάδα για το πόσο καλή ήταν στο ρόλο της, ώστε να εξακολουθήσει να δέχεται το να της τα ακουμπάει χοντρά.
Μέσα είσαι. Γάμος υπήρξε και σε αυτή την περίπτωση τελικά