Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
- Sick Bastard
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
@ Gospi, δεν είμαι εύθικτος, δεν υπάρχει τίποτα το προσωπικό αλλά τον Όλσεν όπως κι όλους που έφυγαν ή ήρθαν ή θα φύγουν ή θα έρθουν
δεν το κάνουν οι οπαδοί (εξ ου κι ο πρώτος πληθυντικός), αλλά η ομάδα και μόνο αυτή.
Τον Όλσεν δυστυχώς τον έκρινε ότι δεν τον ήθελε άλλο και τέλος.
Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Ο Όλσεν είναι ένα τέρμα που τώρα ουσιαστικά ξεκινάει την καριέρα του, (τώρα εννοώ αυτά τα 2-3 χρόνια) κι ο Μπρίκιτς ήταν αναπληρωματικός τέρμας σε μια μέτρια Ιταλική ομάδα.
Ο δε Γλύκος, επ ουδενί δεν έκανε μαζεμένες τις φάβες του Μπρίκιτς στα 4-5 ματς που έπαιξε.
Αντίο σας κύριε και σας ευχαριστούμε πολύ.
δεν το κάνουν οι οπαδοί (εξ ου κι ο πρώτος πληθυντικός), αλλά η ομάδα και μόνο αυτή.
Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Ο Όλσεν είναι ένα τέρμα που τώρα ουσιαστικά ξεκινάει την καριέρα του, (τώρα εννοώ αυτά τα 2-3 χρόνια) κι ο Μπρίκιτς ήταν αναπληρωματικός τέρμας σε μια μέτρια Ιταλική ομάδα.
Ο δε Γλύκος, επ ουδενί δεν έκανε μαζεμένες τις φάβες του Μπρίκιτς στα 4-5 ματς που έπαιξε.
pilotos έγραψε:Συγγνώμη αδερφέ, είμαι από κινητό, Αυτος ο ROMAN, θα κάνει καμία δουλειά να διορθώσει κάτι;ace79grpaok έγραψε:ρε συ πιλοτε δεν μπορουμε να διαβασουμε τιποτα ,ανεβασε τα λιγο καλυτερα αν μπορεις ,φιλικα στο λεω
SM-G935F
Στο συμβολαιο του κάθεται ο ρομαν σαν το τζιολη κι αυτος
Καμια προσφορά
Ελελβετοσερβο της λεγκια λέει το ρεπορτάζ
Έχει γεμίσει ο τόπος παπατζήδες όμως
SM-G935F
SM-G935F
- thanos-xanthi
εγω παλι απο τους 2 σερβους προτιμω ενα κλικ τον Σκουλετιτς απο τον κοτσιδα
- john4serres
εγω παλι απο τους 2 ελληνες προτιμω ενα κλικ τον Μανούσο απο τον Ναζλίδη
Εμενα δεν μ άρεσε και πολύ ο σκουλετιτς.. οτι θέλουν ας φέρουν ,αρκεί να τον θελει ο Βλάντο..
Ο γιωργακης είπε οτι στο τέλος ο Ίβιτς θα ειναι χαρούμενος...αυτό εχει σημασία..
Ο γιωργακης είπε οτι στο τέλος ο Ίβιτς θα ειναι χαρούμενος...αυτό εχει σημασία..
-
Asimos
Πιλότε, την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού δεν το κατάλαβα αλλά αυτήν, του Ιανουαρίου, έχοντας Ιβιτς - Μίχελ στα decks μπορώ να ασχοληθώ με το ξεμπρόστιασμα και τα ξευτιλίκια των ΑΡΔ μας ήσυχος, γιατί αυτή την περίοδο που θα έπρεπε οι χαμούρες να είναι 24 ώρες το 24ωρο στο πόδι και να ξέρουν τι γίνεται στον ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΑΟΚ ανά δευτερόλεπτο, περιμένουν να στραβώσει κάτι για να κράξουν, να ακυρώσουν, να αμαυρώσουν.
Δεν θα το επιτρέψω, όσο μπορώ θα είμαι εκεί να τους κοπανάω μέχρι να αλλάξουν δουλειά. Ή μυαλά.
Δεν θα το επιτρέψω, όσο μπορώ θα είμαι εκεί να τους κοπανάω μέχρι να αλλάξουν δουλειά. Ή μυαλά.
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
pilotos έγραψε:Ελελβετοσερβο της λεγκια λέει το ρεπορτάζ
SM-G935F
Λεει οτι πουλανε τον Σερβο σε εμας,και τον αντικαθιστουν με αυτον http://www.transfermarkt.com/vamara-san ... ler/374667
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Παρ 13 Ιαν 2017, 19:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αύριο λοιπόν ο βραζιλιάνος πιάνει τούμπα. Καλορίζικος και αυτός και όποιος άλλος έρθει. Στα του φόρ τώρα ο μπολί και ο σκούλετιτς και όσοι ακούστηκαν δεν μας ανεβάζουν λέει επίπεδο. Ε ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΕΓΩ. Παιζουμε το ελκυστικότερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και λόγω ατυχίας και διατησίας χάσαμε αρκετούς βαθμούς. ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΧΑΛΟΥΣΕ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝΑΝΑΝΝΕΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ 800.... ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ.... Ο ΓΚΕΥ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝΙΚΟ ΠΑΛΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΚΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕ ΚΑΛΑ ΣΣΤΑΤΙΣΤΙΚΆ ΔΕΝ.... ΤΟ ΧΑΝΟΥΜΙ ΕΧΕΙ ΦΟΒΕΡΟΥΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ.... (ΠΈΡΥΣΙ ΜΕ τζιμπουρ ΠΗΡΕ ΚΥΠΕΛΛΟ). Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΞΕΝΕΡΩΜΕΝΟ μπεργκ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΕΡΝΑΕΙ... ΑΠΛΩΣ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΜΕΧΡΙ ΠΈΡΥΣΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΟΠΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΙΑΚΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΧΙΛΙΑ... Η ΑΕΚ ΟΣΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΓΚΡΙΝΙΑ ΠΗΡΕ ΚΥΠΕΛΛΟ. ΜΟΝΟΝ Ο ΓΚΕΥ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ.... ΓΡΙΝΙΑΞΑΝ ΣΤΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΚΑΤΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΤΟ ΕΝΑ ΤΙΣ ΧΙΛΙΟΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΘΕΜΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ Η ΚΕΡΚΙΔΑ ΜΑΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ. ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΙΒΙΤΣ.... Π.Χ. ΣΑΧΟΦ.... ΠΑΛΙΑ ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΑΣ ΕΝΩΝΝΕ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΕΔΡΑ. ΟΜΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΟΙ... ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗΡΕΙ ΜΕ ΕΥΛΑΒΙΑ Ο ΓΚΕΥ. ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΙΑΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΓΑΝΤΩΣΟΥΜΕ. ΑΛΛΙΩΣ Ο ΝΕΟΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΜΑΣ καραισκακη ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΗΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΕΡΚΙΔΑ. ΟΣΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΟΓΩ ΚΕΡΚΙΔΑΣ.... ΘΥΜΗΘΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΣΤΟ 2-4 ΜΕ ΓΚΕΥ.... ΕΣΠΑΣΕ Ο ΔΙΑΟΛΑΣ ΤΟ ΠΟΔΑΡ.....
Πασο τοτε για τα περι ευθιξιας κλπ!Sick Bastard έγραψε:@ Gospi, δεν είμαι εύθικτος, δεν υπάρχει τίποτα το προσωπικό αλλά τον Όλσεν όπως κι όλους που έφυγαν ή ήρθαν ή θα φύγουν ή θα έρθουν
Γραψε λαθος!
Ηλικιακα 2 χρονια διαφορα εχουν ο Ολσεν με Μπρικιτς περιπου...
Οσο για τον γλυκο, πιστεψε με εχει υπαρξει περιοδος π ετρωγε καθε αγωνιστικη και απο ενα κοροιδιστικο τερμα...
Οπως και να εχει θα συνφωνησω σ αυτο λες, πως η ΠΑΕ και το τεχνικ τιμ κρινουν τους παιχτες και αλιμονο αν ακουν εμας ή τους αρδ!
Το ολο ζηημα ξεκινησε απο το σχολιο π εκανα πως δεν θα φερνε ο Ιβιτς σερβο π δεν ειναι καλος για να εκτεθει!
Το οτι αποδειχθηκε ο μπρικιτς λιγος δεν σημαινει πως δεν τον πιστευε ο Ιβιτς...
και φυσικα κριθηκε μ αυτα π ειχε δειξει μεχρι πριν κανα δυο χρονια γτ εκτοτε δεν επαιζε βασικος... προφανως κριθηκε χαμηλου ρισκου επιλογη χωρις κοστος ιδιαιτερο (σε αντιθεση με τον σερβο επιθετικο π αν ειναι να δωσουμε 1,5 για να τον παρουμε ειμαι σιγουρος οτι ο Ιβιτς θα χει διασφαλισει απο χιλιες μεριες οτι του κανει για να μην του χρεωθει τετοιο κοστος!) και γ αυτο αποκτηθηκε.
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάτσε να δεις που θα βγουν στο τέλος όλοι οι παπάδες απ εδώ μέσα...Asimos έγραψε:Πιλότε, την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού δεν το κατάλαβα αλλά αυτήν, του Ιανουαρίου, έχοντας Ιβιτς - Μίχελ στα decks μπορώ να ασχοληθώ με το ξεμπρόστιασμα και τα ξευτιλίκια των ΑΡΔ μας ήσυχος, γιατί αυτή την περίοδο που θα έπρεπε οι χαμούρες να είναι 24 ώρες το 24ωρο στο πόδι και να ξέρουν τι γίνεται στον ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΑΟΚ ανά δευτερόλεπτο, περιμένουν να στραβώσει κάτι για να κράξουν, να ακυρώσουν, να αμαυρώσουν.
Ελπίζω ο μικρός να μην χαρίζει αποκλειστικά από αύριο.
Εσύ παίδαρε που το διαβάζεις αυτό, και ξενιζεσαι σε γράφω, ξέρεις που. Μικρή και κουτσομπόλα η Θεσσαλονίκη...
Εντάξει;
SM-G935F
οι κιοφτεδες24 τον έχουν τραυματία τον Ελβετοσερβο, δεν τους κάνει, ήθελαν ανσαριφααααααρτ μάλλον
- Sick Bastard
Πάντως όσο βλέπω τον Πέτρο τον Ενρικέ τον Ιγγλέσιας τόσο με ψήνει σαν παίχτης.
Το ζήτημα είναι αν θα τα βάζει, γιατί χρειαζόμαστε διψήφιο αριθμό γκολ από κάποιον πέραν του επιθετικού.
10 γκολ πάνω κάτω και καμιά 3-4 ασσίστ το λιγότερο.
Το ζήτημα είναι αν θα τα βάζει, γιατί χρειαζόμαστε διψήφιο αριθμό γκολ από κάποιον πέραν του επιθετικού.
10 γκολ πάνω κάτω και καμιά 3-4 ασσίστ το λιγότερο.