Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Σοπα ρε! Δεν ειχα ιδεα για τον κρουλ! Μαϊστα...
T.H.E.O.S

Δημοσίευση από T.H.E.O.S »

Εχει καταντησει αηδια η αβαντα που εχει ο βαζελος στα δηθεν αντικειμενικα σαιτ. Κοιταξτε τι γινεται με το πεναλτι, που "κερδισε" ο βαζελος. Για μενα δεν ηταν καν πεναλτι και ενα γατονι διαιτητης δεν θα το σφυριζε...αλλα ενταξει..σφυριζεται κιολας. Επεσαν ολοι με στημενα αρθρα να πιεσουν καταστασεις και να δημιουργησουν κλιμα.
Μια ζωη μεσα στη λιγδα και στα στημενα εισαστε βρωμοβαζελοι και αμεσως πατε να κανετε οτι μπορειτε για να πιασετε χωρο στα σκατα , με το που θα κουνησει λιγο τον κωλο του ο χοντρος.
Δεν ξερω αλλα το μισος που εχω για αυτη την ομαδα ειναι μεγαλυτερο απο την ομαδα του δημοσιου....ισως γιατι οταν μεγαλωνα οι περισσοτεροι γνωστοι ηταν βαζελοι :)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

THEOS καλα οσα γραφεις,το συμπερασμα που βγαινει ομως ειναι οτι μισεις τους γνωστους σου.
Οπως καθε γνησιος ελληνας θα μου πεις. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εμένα με λυπεί η κατάσταση στην ΑΕΛ
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Εμένα πάλι όχι.

Οι λαρισαίοι από το 86 με το Μπλιώνα έχουν βγάλει ένα απίστευτο κόμπλεξ εναντίον του ΠΑΟΚ, που μεταφράζεται και σε πεσίματα, ενέδρες κλπ και ένα γενικό μίσος. ΠΑΟΚ και ΑΕΛ ήταν κάποτε φιλικά σωματεία, σε επίπεδο φιλάθλων. Υπήρχαν π.χ. λαρισαίοι που ήταν ΠΑΟΚ και ΑΕΛ. Αυτό όμως άλλαξε τότε. Και δεν τους βγήκε σε καλό.

Τα ίδια που έκαναν και τα γειτονόπουλα του εξωραϊστικού συλλόγου ποντίων κατερίνης. Από εκεί που ΠΑΟΚτσήδες πήγαιναν σε ματς με γαύρο στο Καυτανζόγριο μαζί τους, μας προέκυψαν οι ανεξάρτητοι της θ10 που αποφάσισαν να το παίξουν σκληρά καρύδια, πεσίματα στην Αγ. Δημητρίου και τέτοια και από τότε η ομαδούλα τους βολοδέρνει μεταξύ ύπαρξης και ανυπαρξίας.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Δεν θα ξεχασω το 2-1 του 1996, με τα δωρα του Καπετανοπουλου. κερδιζε το τυρι 1-0 και τραβηξε ενα βρωμοσουτο ο Καπετανοπουλος απο το κεντρο, εγινε το 1-1 και στην συνεχεια, στην επομενη κιολας φαση εκανε πεναλτι.

Χωρια το λεωφορείο της Θ4 που πηγε στο μπλοκο τους το 1988 για συμπαρασταση με την υποθεση ντομπινγκ και την αφαιρεση βαθμων που χανανε το πρωταθλημα.

Δυστυχως, η αλοιωση της ιστοριας ειναι αγαπημενο σπορ απο πολλες καστες προς οφελος ενος μελλοντος που ονειρευονται λιγοι.

Και στο τελος οχι μονο το καταφερνουν αλλα το πιστευει και ο κοσμος.

Για τον Μπλιωνα δεν εχω να πω κατι περαν του οτι οποιος εχει μυαλο κρινει, ξερει, καταλαβαινει. Και πραγματικα χαιρομαι που δεν εχω δει (ακομη) πιστολι σε κερκιδα του ΠΑΟΚ, σε αντιθεση με τους Βαζελους που τα εχουν για φυστικια.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ΌΧΙ ΤΟ ΚΌΜΠΛΕΞ ΤΟ ΈΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟ ΜΠΛΙΩΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΜΑΣ ΛΈΓΑΝΕ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

KOSTAS54 έγραψε:Οι πολύ σίγουροι για το πέναλτι του ζελου ας το ξαναδούν, μετά και τη βαθμολογία του διαιτητή.
Δεν υπαρχει κανένα πέναλτι.
Αυτό το πράμα δεν δίνεται πέναλτι σε κανένα σοβαρό πρωτάθλημα
Δυεεδω έχουμε καταρχάς άγνοια των κανονισμων
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

ο λεβαδειακος εβαλε το ποδι του πιο μπροστα απο τον παικτη του παο και εντος της πορειας αυτου -χωρις να τον ακουμπησει - και στη συνεχεια ο παικτης του παο επεσε πανω στο απλωμενο ποδι του λεβαδειακου, σκονταψε δηλαδη, αυτη ειναι μια φαση που δινεται πεναλτυ για το ποκ απο το 1930, ισως και πιο πριν
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Μάρης: «Ο Γιανναδάκης χαρακτήρισε καταπληκτικό τον Σιδηρόπουλο»!

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Λασιθίου, Λάμπρος Μάρης, αποκάλυψε πως ο παρατηρητής Γιανναδάκης χαρακτήρισε καταπληκτική την διαιτησία του Σιδηρόπουλου και στην συνέχεια τον... παρέπεμψε!

http://www.gazzetta.gr/football/article ... idiropoylo

Για ποιες λοιπόν βαθμολογίες διαιτητων μου λέτε και τις κάνετε και κορνίζα για να υποστηριξετε το δίκιο της άποψής σας ? Αστιευομαστε ?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Συμφωνω οτι δεν υπηρχε κανενα πεναλτι.
Απο την αλλη ακυρωθηκαν δυο γκολ του Βαζελου που ηταν καθαρα,το ενα μαλιστα στο πρωτο λεπτο.
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ο Σιδηροπουλος ξεγελαστηκε απο τη φαση και απο τον Μπεργκ,μιλαμε για τον καλυτερο ελληνα διαιτητη,και οι καλυτεροι κανουν λαθη.
Τα παιχνιδια που υπαρχει δολος απο τον διαιτητη κανουν μπαμ.
Το συστημα και η ΕΟ αγκομαχουν,θα κανουν τα παντα για να πεσουν μαχομενοι.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Αν κανείς θεωρεί ότι δεν είναι πέναλτι, καλώς. Κι εγώ το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω.
Αλλά όχι και να αποτελεί τεκμήριο η παραπομπή ρε παιδιά. Ήμαρτον.
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Στην κανονική ροή του παιχνιδιού φάνηκε ότι ηταν πεναλτι...στο replay φαίνεται ότι το κερδιζει περισσότερο ο Μπεργκ, αλλά όπως και να έχει η επαφή έγινε. Δεν είναι απο τις περιπτώσεις των μούφα πεναλτι.

Αντιστοιχη περίπτωση με το πεναλτι που κερδισαμε εμείς στο παιχνίδι με τον βάζελο περυσι. Στην κανονική ροή φάνηκε ότι η ανατροπή έγινε δυο μετρα μέσα στην περιοχή. Ουτε καν διαμαρτυρήθηκαν οι αντιπαλοι για την απόφαση.

Δεν μπορώ να κατηγορήσω σε καμιά περίπτωση τον διαιτητη. Κατ΄εμέ υπήρξε επαφή έκανε τακλιν ο αμυντικός, βρήκε τον παίκτη, το κέρδισε έξυπνα ο Μπεργκ, όπως θελετε πέστε το αλλά ηταν μια φάση που δινόταν πεναλτι. Οποια αποφαση και να έπαιρνε ο διαιτητής θα ήταν μέσα στο πνεύμα των κανονισμών. Ειδικα δε όταν μιλάμε για τον Σιδηρόπουλο που είναι και δίκαιος και ότι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η ελληνική διαιτήσια, μακράν του δεύτερου.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

T.H.E.O.S έγραψε:Εχει καταντησει αηδια η αβαντα που εχει ο βαζελος στα δηθεν αντικειμενικα σαιτ. Κοιταξτε τι γινεται με το πεναλτι, που "κερδισε" ο βαζελος. Για μενα δεν ηταν καν πεναλτι και ενα γατονι διαιτητης δεν θα το σφυριζε...αλλα ενταξει..σφυριζεται κιολας. Επεσαν ολοι με στημενα αρθρα να πιεσουν καταστασεις και να δημιουργησουν κλιμα.
Μια ζωη μεσα στη λιγδα και στα στημενα εισαστε βρωμοβαζελοι και αμεσως πατε να κανετε οτι μπορειτε για να πιασετε χωρο στα σκατα , με το που θα κουνησει λιγο τον κωλο του ο χοντρος.
Δεν ξερω αλλα το μισος που εχω για αυτη την ομαδα ειναι μεγαλυτερο απο την ομαδα του δημοσιου....ισως γιατι οταν μεγαλωνα οι περισσοτεροι γνωστοι ηταν βαζελοι :)

Είναι και η πρώτη διδαξασα τη βρωμιά.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Mīngus έγραψε:Αν κανείς θεωρεί ότι δεν είναι πέναλτι, καλώς. Κι εγώ το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω.
Αλλά όχι και να αποτελεί τεκμήριο η παραπομπή ρε παιδιά. Ήμαρτον.
Βάζελος-ΠΑΟΚ κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα ο Μολέδο στον Κλάους, δεν το σφυρίζει γιατί

''δεν είναι πέναλτι''

κι εδώ μέσα θα πέσει ο server απ τα μπινελίκια κατά του διαιτητού. :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”