Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
paok87

Re: Sergio Conceicao

Δημοσίευση από paok87 »

http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode= ... P&extLang=

Θέλω να ανακοινώσω σήμερα το τέλος της ποδοσφαιρικής μου καριέρας. Κοιτώντας πίσω είμαι περήφανος για όσα πέτυχα. Είμαι περήφανος επίσης επειδή κρεμάω τα ποδοσφαιρικά μου παπούτσια σ' ένα πραγματικά μεγάλο σύλλογο.

Αποδέχθηκα με μεγάλη τιμή την πρόταση του Προέδρου Ζήση Βρύζα να αναλάβω τη θέση του Διευθυντή του Ποδοσφαιρικού τμήματος και να συνεχίσω να αποτελώ κομμάτι του ΠΑΟΚ.

Εικόνα
Sergio Conceicao
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Τιμή μας.

Καλή τύχη.

Φέρε παιχταράδες σαν και σένα.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Πολυ καλη κινηση, μονο ελπιζω να μη χωνεται στον προπονητη......και εχουμε αλλα...
Καλη επιτυχια Σερτζιο
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

novito έγραψε:
free4 έγραψε:... με την Καλαναριά, ...
με την Καλαναριά ε??? :lol: :lol:
Είσαι αλητάμπουρας ολκής..
Αει χάσου από μπροστά μου!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

Τιμη μας
Ευχαριστουμε για ολα
Καλη επιτυχια
Καλη αρχη
Φερε παικταραδες
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

μεγαλη τιμη για την ομαδα μας που κρεμαει τα παπουτσια του τετοιας εμβελειας παικτης...
και πιστευω οτι στο νεο ποστο θα κανει καλη δουλεια (παντα σε συνεργασια με δον και ζηση)...
η αληθεια παντως ειναι οτι στο ακουσμα της ειδησης εμενα προσωπικα μου εφυγε ενα βαρος και σκεφτηκα φωναχτα: ΟΥΦΦΦΦΦ!!!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕΡΤΖΙΟ...ΣΕ ΕΚΡΙΝΑ ΑΥΣΤΗΡΑ ΩΣ ΠΑΙΚΤΗ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΕ ΚΡΙΝΩ...ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΑ!! :D
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

gash04 έγραψε:Τιμή μας.

Καλή τύχη.

Φέρε παιχταράδες σαν και σένα.
+35

αν και σου αξίζουν περισσότερα από τρεις κουβέντες Σέρτζιο, αρχηγέ.
SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

Οντως εχεις δικαιο καπετανιε. 3 λεξεις δε φτανουν. αλλα αρκουν 9.

Σεργιο φερε παικταραδες και ανανεωσε το συμβολαιο του Γκαρσία. :twisted:
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Καλη αρχή στο νέο του πόστο!
Το αστείο είναι πως σήμερα το πρωί προπονήθηκε κανονικά!!! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Saty

Δημοσίευση από Saty »

καλη τυχη του ευχομαι ...μας τιμα πολυ η αποφαση του να κρεμασει τα παπουτσια του στην ομαδα μας και ποσο μαλλον να αναλαβει ενα σημαντικο ποστο στον ΠΑΟΚ...για ακομα μια φορα δειχνει πως οταν χτυπουσε τον εμβλημα με την γροθια του σε καθε γκολ ποσο το εννοουσε και οτι ηταν πραγματικα ΠΑΟΚ...Ευχαριστουμε για οσα μας εδωσες και για οσα θα συνεχισεις να δινεισ στην ομαδα μας .... ξανα καλη τυχη στο νεο σου ποστο ! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

δυο λόγια ακόμα :

Όποιος θέλει ας κρατήσει στη μνήμη του το παιχνίδι με την Χέρενφειν και την αντίδραση του όταν έγινε αλλαγή .
Εγώ θα θυμάμαι εκείνο το γκολ που ανάγκασε τον Νικοπολίδη να κοιτάζει τ’ αστέρια.
Όποιος θέλει ας θυμάται την κόκκινη στο Βικελίδης κι ας τον κράξει ξανά.
Εγώ θα τον θυμάμαι να χτυπά το χέρι του στο στήθος και να δείχνει τον δικέφαλο σε χιλιάδες αφιονισμένα σκουλήκια.
Όποιος θέλει ας θυμάται ότι θέλει, εγώ θα θυμάμαι ότι στην ομάδα μου έπαιξε μπάλα ο Σέρτζιο Κονσεισάο
κι έβαλε ένα χεράκι να την βγάλει απ’ τη λάσπη.
Μόνο που θα λυπάμαι που έφυγε χωρίς να σηκώσει ένα τρόπαιο στον ουρανό της Τούμπας
Και θα εύχομαι να το κάνει από την καινούρια του θέση.
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Καλη επιτυχια στο Σερτζιο. Διαθετει σιγουρα τις γνωριμιες. Ελπιζω ομως να διαθετει και εκεινο το "ματι" που θα μπορει να πραγματοποιησει την καλυτερη δυνατη συνθεση, αναμεσα στην τεραστια διψα του ΠΑΟΚτση για το πρωταθλημα και στους εντος συγκεκριμενων οριων οικονομικους πορους της ΠΑΕ.

Σε οτι αφορα το καθαρα αγωνιστικο ζητημα της αποχωρησης του απο την ενεργο δραση βλεπουμε οτι ο ΠΑΟΚ μενει πλεον μονο με 2 εξτρεμ, τον Βιερινια και τον Κουτσιανικουλη. Προφανως θα επιχειρηθουν καποια μπαλωματα τυπου Σορλεν και Μουν σε αυτες τις θεσεις, αλλα επειδη ακριβως θα προκειται για μπαλωματα, η ομαδα θα χρειαστει οπωσδηποτε εναν εξτρεμ ακομα τον Γεναρη.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ημουν απο αυτους που ελεγα οτι ο ΠΑΟΚ χρειαζοταν ακομα τον ποδοσφαιριστη κοννσεισαο...παρολα αυτα ειναι τιμη μας να τον εχουμε σε αυτο το ποστο...τουλαχιστον εδειξε οτι δεν το επαιξε ''ταχα'' ΠΑΟΚτσης και κοιτουσε την παρτη του μονο αλλα πραγματικα δεθηκε με το συλλογο αλλιως δεν θα καθοταν θα γυριζε στη χωρα του ετσι και αλλιως λεφτα εχει..δινεται τωρα και η ευκαιρια στον κουτσια αλλα σιγουρα χρειαζομαστε εξτρεμ το γεναρη...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ ΠΟΣΤΟ ΣΕΡΤΖΙΟ
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

paok87 έγραψε:http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=14JMOM1DP&extLang=

Θέλω να ανακοινώσω σήμερα το τέλος της ποδοσφαιρικής μου καριέρας. Κοιτώντας πίσω είμαι περήφανος για όσα πέτυχα. Είμαι περήφανος επίσης επειδή κρεμάω τα ποδοσφαιρικά μου παπούτσια σ' ένα πραγματικά μεγάλο σύλλογο.
Καλή τύχη στα νέα σου καθήκοντα αρχηγέ!

Τα βουντού μου έπιασαν τόπο τελικά.

Η καριέρα του Κονσεϊσάο με αριθμούς

Ο Πορτογάλος, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, γεννήθηκε στις 15 Νοεμβρίου του 1974 και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ακαδέμικα Ντε Κοΐμπρα.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε με τη φανέλα 10 διαφορετικών ομάδων, ενώ χρίστηκε διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Πορτογαλίας 56 φορές πετυχαίνοντας 12 τέρματα.

Αναλυτικά:

1993-1994: Πεναφιέλ 30(συμ.) - 2(γκ.)
1994-1995: Λέτσα: 24 - 3
1995-1996: Φελγκέιρας 30 - 4
1996-1998: Πόρτο 56 - 9
1998-2000: Λάτσιο 63 - 7
2000-2001: Πάρμα 25 - 5
2001-2003: Ίντερ 41 - 1
2003-2004: Λάτσιο 7 -0
2004: Πόρτο 11 - 0
2004-2007: Σταντάρ Λιέγης 73 - 21
2007: Αλ Καντισίγια 10 - 0
2008 έως τώρα: ΠΑΟΚ 33 - 4
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

σερτζιο σε ευχαριστουμε για οτι εκανες μεχρι τωρα και καλη επιτυχια στο νεο σου ποστο...αν και διαφωνω λιγο με την χρονικη στιγμη....θα ηθελα να σε δω στο μεγαλο ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠ της αλλης κυριακης αλλα ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!

υγ:γιατι μου φαινεται οτι η παε θελει να χρησιμοποιησει το ονομα του πρωην πλεον καπταιν για κατι μεγαλο???????
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”