Igor Tudor
- Kostas_Peraia4
Re: Igor Tudor
Spyretto.Εχει 4 ακομα χαφ διαθεσιμα(Χαρισης,Kace,Golasa,Σαββιδη) και κολλαει στον Sabo.Εγω δεν βλεπω μεγαλες διαφορες μεταξυ Sabo-Σαββιδη.Εχει εξαφανισει Κοροβεση-Μαλεζα-Σκονδρα και τεινει να εξαφανισει και τον Jairo.Ο Αγγελος ηταν εμμονικος γιατι ενω θα μπορουσε να παρει το καλοκαιρι και τα Χριστογεννα ακομα 5-6 παικτες αυτος αποφασισε να βασιστει σε 15 παικτες.Απο την αλλη ο Tudor ενω εχει ενα ροστερ 25-26 ατομων βασιζεται κι αυτος σε 15 παικτες.Εγω προσωπικα το εχω πει πολλες φορες πως τον Tudor τον γουσταρω και τον πιστευω με τα χιλια γιατι πιστευω πως ειναι ιδιαιτερα ταλαντουχος.Αλλα οτι εχει καποια κολληματα δεν μπορω να το αρνηθω
Από να πεις ότι εμπιστευεται κάποιους παίκτες παραπάνω μέχρι να τον πεις εμμονικό είναι η μερα με την νύχτα. Παίζουν αυτοί στους οποίους επένδυσε η ομάδα το καλοκαίρι, αν αυτοί δεν είναι αρκετά καλοί θα κριθούν.
Igor.... Πάρτο αλλιώς...
Από το ματς με την Ντόρτμουντ θέλω να σου πω πιο πολύ γιαυτα που ήπες παρά για αυτά που έκανες αλλά κρατήθηκα κανόνισε.
Στάλθηκε από το Blade S6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Από το ματς με την Ντόρτμουντ θέλω να σου πω πιο πολύ γιαυτα που ήπες παρά για αυτά που έκανες αλλά κρατήθηκα κανόνισε.
Στάλθηκε από το Blade S6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Dimg4
Ουτε καν, μια χαρα τα παει. Τα γκολ τα φαγαμε απο ηλιθια ατομικα λαθη, τα οποια διορθωνονται ειτε με νεους παικτες ειτε σε βαθος χρονου. Μονο ενας κομπλεξικος δε θα δει πως πλεον παιζουμε ορθολογικο ποδοσφαιρο. Η 3η ανατροπη φετος δεν μετραει?
Ποια ανατροπή; Ισοπαλία με τον νεοφώτιστο φέραμε, έχουμε κερδίσει την άλλη νεοφώτιστη, τον μέγα ατρόμητο και την Βέροια .....
Κλαρίνα με γαβρο και Γιαννενο και γκέλα με πανοπουλο. Και πλην 10 ....
ευτυχως δεν ακους κανεναν..συνεχισε ετσι Τουντορ.
αυτη η τρελη φαρα που λεγεται ΠΑΟΚτσηδες ειναι ικανη να φαει ακομα και τον παικταρα Σλοβακο.Για να μην μιλησω για τον Πελκα.
αυτη η τρελη φαρα που λεγεται ΠΑΟΚτσηδες ειναι ικανη να φαει ακομα και τον παικταρα Σλοβακο.Για να μην μιλησω για τον Πελκα.
Είμαι σίγουρος ότι αν δούμε μεγάλες ξένες ομάδες, η εντεκάδα αλλάζει κάθε Σαββατοκύριακο.........
-
Dimg4
Ευτυχως υπαρχει στηριξη απο την συντριπτικη πλειοψηφια που δεν κοιτανε το δεντρο.DC έγραψε:Ποια ανατροπή; Ισοπαλία με τον νεοφώτιστο φέραμε, έχουμε κερδίσει την άλλη νεοφώτιστη, τον μέγα ατρόμητο και την Βέροια .....
Φοίνικας έγραψε:Ποιά νοοτροπία;MANIAKOS έγραψε:Οχι νοοτροπία απλα
Τι πρόβλημα υπάρχει με την νοοτροπία της ομάδας;
Μέσα σε τρείς μήνες περίπου εν μέσω επισημων παιχνιδιών, με +10 καινούργιους παίχτες να έρχονται
έχει καταφέρει να δώσει ταυτότητα στην ομάδα να την κάνει να παίζει με αρχή-μέση-τέλος και να κάνει ένα κορμό.
Ας αποφασίσουμε τι ζητάμε επιτέλους.
Τι λάθος δηλαδή έκανε σήμερα; Μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο κι αυτή έβαλε και τα 6 γκολ.
Το σύστημα έφταιγε για το 3-3;
Ποιά εμμονή σε παίχτες υπάρχει πλην του Σάμπο;
Δεν απέδειξε ένα παιδί τις προάλλες ότι έχουν χρησιμοποιηθεί καμιά 19-20 παίχτες;
Εμμονή, αν υπάρχει, θα φανεί, στα επόμενα ματς 7 σε καμιά 20αρια μέρες ξέρω γω.
Καταρχήν γιατι απαντάς σε μενα για ολα αυτα που συμφωνω με αυτα που λες
Ενα προβλημα ειναι η αεράμυνα
Δυο να χωνέψουν να μη δίνουν τζαπα φάουλ - όσα ήτανε
Να κοπούν οι ατομιστιες που καιρο ειχα να δω σε ΠΑΟΚ
Αυτήν την νοοτροπία εννοώ
Ούτε εμμονή σε σαμπο υπαρχει ο κατσε κακος τελευταια
Αυτα
+1926ZamanFou έγραψε:Ο Τουντορ θα μεινει minimum 3 ΧΡΟΝΙΑ
Δεν το λεω εγω..!Εγω ειμαι αμπαλος..Ο master του ιδους το λει και το ονομα αυτου ARNESEN..Διαφωνει κανενας..?
Σακουλευτητε την λοιπον και σταματηστε την μιζερια..Αηδια εχει καταντησει..Καλοπροαιρετη κριτικη ΝΑΙ, μηδενισμος και απαξιωση ΟΧΙ..
Ακομη ειμαστε στην αρχη αλλα ο ΠΑΟΚ εχει κανει πολλα βηματα μπροστα και μερικους σας εχει αφησει χιλιομετρα πισω..
Αγαπηστε τον ΠΑΟΚ επιτελους ρε....ΝΙΩΣΤΕ ΠΑΟΚ
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλά μην ειρωνευεσε τον ατρόμητο γιατί είδες τι παθαμε τα προηγούμενα χρόνια.... Όσο με γαβρο Γιάννενα σε σχέση με άλλα χρόνια απλά δες την στατιστική των ματς..... Παίζουμε μπάλα δημιουργούμε το μεγάλο θέμα είναι πλέον μόνο η άμυνα και τα ατομικά λάθη η ομάδα κάνει βηματα μπροσταDC έγραψε:Ποια ανατροπή; Ισοπαλία με τον νεοφώτιστο φέραμε, έχουμε κερδίσει την άλλη νεοφώτιστη, τον μέγα ατρόμητο και την Βέροια .....
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παίδες πρωτάθλημα δεν παίρνουμε και οτι είναι να κριθεί θα κριθεί στα play off.Καλύτερα να γίνονται τα λάθη νωρίς,παρά αργά.
Ο Τούντορ για αρχή θα πρέπει να βάλει περισσότερο rotation στην ομάδα και να δει οτι στην άμυνα δεν πάει κάτι καλά.Για αρχή να βάλει τον Μαλεζά μέσα,που θα είναι σίγουρα σοβαρότερος και μετά βλέπουμε.Μπορούμε να δούμε περισσότερο τον Ζάιρο,τον Χαρίση,σίγουρα θα δούμε και τον Τσίμιροτ.
Στόχος της ομάδας είναι το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα εν όψει Play off και φυσικά το κύπελλο που πρέπει οπωσδήποτε να το χτυπήσουμε φέτος.
Αλλά πάνω απ όλα πρέπει να δούμε τον Τούντορ να μαθαίνει από τα λάθη του.Δεν μπορώ να διανοηθώ μετά το χθεσινό πως θα ξαναδώ Σάμπο-Τζιόλη στα χαφ και αν κάτι στραβώσει,γυρνάω τον Τζιόλη πίσω.Δεν μπορώ να φανταστώ να διατηρείται αυτή η αμυντική τριάδα και να μην βλέπουμε καθόλου Μαλεζά.
Ο Τούντορ για αρχή θα πρέπει να βάλει περισσότερο rotation στην ομάδα και να δει οτι στην άμυνα δεν πάει κάτι καλά.Για αρχή να βάλει τον Μαλεζά μέσα,που θα είναι σίγουρα σοβαρότερος και μετά βλέπουμε.Μπορούμε να δούμε περισσότερο τον Ζάιρο,τον Χαρίση,σίγουρα θα δούμε και τον Τσίμιροτ.
Στόχος της ομάδας είναι το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα εν όψει Play off και φυσικά το κύπελλο που πρέπει οπωσδήποτε να το χτυπήσουμε φέτος.
Αλλά πάνω απ όλα πρέπει να δούμε τον Τούντορ να μαθαίνει από τα λάθη του.Δεν μπορώ να διανοηθώ μετά το χθεσινό πως θα ξαναδώ Σάμπο-Τζιόλη στα χαφ και αν κάτι στραβώσει,γυρνάω τον Τζιόλη πίσω.Δεν μπορώ να φανταστώ να διατηρείται αυτή η αμυντική τριάδα και να μην βλέπουμε καθόλου Μαλεζά.
- Trilofiotis
Η άβολή στιγμή που θέλω να στηρίξω (όπως και ΠΟΛΛΟΙ άλλοι) προπονητή για 3 χρόνια,
αλλα ο Ιγκορ με φαίνεται με πλήρη άγνοια του τι γινεται γύρω του και να έχει αρκετά κολλήματα...
Υπομονή μέχρι να καταλάβει τι έχει και τι δεν έχει, I guess..
αλλα ο Ιγκορ με φαίνεται με πλήρη άγνοια του τι γινεται γύρω του και να έχει αρκετά κολλήματα...
Υπομονή μέχρι να καταλάβει τι έχει και τι δεν έχει, I guess..
MANIAKOS δεν απαντάω σε σένα, μονολογώ ουσιαστικά.
Ένας προπονητής μπορεί να κάνει τόσο όσο με τα υλικά που έχει.
Έχουμε αναγάγει (όχι μόνο εμείς, όλοι το κάνουν) έναν προπονητή ποδοσφαίρου
σε προπονητή μπάσκετ, ουσιαστικά δηλαδή σε κάτι που δεν είναι συμβατό με το άθλημα.
Μερικοί από εμάς έχουν κάποιες αυταπάτες σχετικά με το ποιό είναι το επίπεδο ποιότητας του ρόστερ μας.
Μέχρι τώρα, με εξαίρεση τα 4 πρώτα επίσημα ματς που δώσαμε, δεν υπάρχει ομάδα που να μην έχει προσαρμόσει
το στυλ που παίζει με σκοπό να αντιμετωπίσει τον τρόπο που παίζουμε. Αυτό δεν λέει τίποτα σε κανένα;
Θα ήταν μεγαλύτερο πρόβλημα αν είχαμε τα ίδια αποτελέσματα και η ομάδα έπαιζε τη μπάλα που έπαιζε στον περυσινό 2ο γύρο. Αλλά ο καθένας μπορεί να δει ότι υπάρχει μια δουλειά που γίνεται. Αλλά επιτέλους, ας το χωνέψουμε, κάποιοι παίχτες απλά δεν κάνουν γι αυτό το επίπεδο και δεν έχουμε άλλους τόσο καλύτερους όσο για να κάνουν τη διαφορά απ αυτούς που παίζουν. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι κάποια πράγματα απλά θα επαναλαμβάνονται μέχρι να βγει ο ήλιος απ τη δύση.
Ένας προπονητής μπορεί να κάνει τόσο όσο με τα υλικά που έχει.
Έχουμε αναγάγει (όχι μόνο εμείς, όλοι το κάνουν) έναν προπονητή ποδοσφαίρου
σε προπονητή μπάσκετ, ουσιαστικά δηλαδή σε κάτι που δεν είναι συμβατό με το άθλημα.
Μερικοί από εμάς έχουν κάποιες αυταπάτες σχετικά με το ποιό είναι το επίπεδο ποιότητας του ρόστερ μας.
Μέχρι τώρα, με εξαίρεση τα 4 πρώτα επίσημα ματς που δώσαμε, δεν υπάρχει ομάδα που να μην έχει προσαρμόσει
το στυλ που παίζει με σκοπό να αντιμετωπίσει τον τρόπο που παίζουμε. Αυτό δεν λέει τίποτα σε κανένα;
Θα ήταν μεγαλύτερο πρόβλημα αν είχαμε τα ίδια αποτελέσματα και η ομάδα έπαιζε τη μπάλα που έπαιζε στον περυσινό 2ο γύρο. Αλλά ο καθένας μπορεί να δει ότι υπάρχει μια δουλειά που γίνεται. Αλλά επιτέλους, ας το χωνέψουμε, κάποιοι παίχτες απλά δεν κάνουν γι αυτό το επίπεδο και δεν έχουμε άλλους τόσο καλύτερους όσο για να κάνουν τη διαφορά απ αυτούς που παίζουν. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι κάποια πράγματα απλά θα επαναλαμβάνονται μέχρι να βγει ο ήλιος απ τη δύση.