Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V

Δημοσίευση από eorptol »

Πάντως οι τσεχοι τρελλαθηκαν και την πεσανε στο κορακι

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Η Τατιάνα η μπετ365 δεν το έδινε τελικό αποτέλεσμα για κανένα 5λεπτο. Με τρελανε χθες γιατί το περίμενα ισοπαλία και έκλεινα ταμείο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Στο δεύτερο ακυρωθέν γκολ, στο τέλος του αγώνα, σφύριξε επιθετικό φάουλ.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

eorptol έγραψε:Καλά ακύρωσαν δύο γκολ στους τσεχους με αστέρα; τι βύσμα έχει ο μποροθρυλος;
Ρε παιδιά, μη κυνηγάμε παντού ανεμόμυλους
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Το γκολ της Dortmund στο 92
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Απ: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V

Δημοσίευση από eorptol »

pgetsos έγραψε:
eorptol έγραψε:Καλά ακύρωσαν δύο γκολ στους τσεχους με αστέρα; τι βύσμα έχει ο μποροθρυλος;
Ρε παιδιά, μη κυνηγάμε παντού ανεμόμυλους
Πάντως λέει έφαγε γερό πέσιμο από τους τσεχους μολις τέλειωσε το ματς και μοιραζε κίτρινες ο διαιτητής

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Στο δεύτερο ακυρωθέν γκολ, στο τέλος του αγώνα, σφύριξε επιθετικό φάουλ.
Βλεποντας τη φαση δε φανηκε κατι τετοιο..
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Καθαρο ηταν το γκολ... Α ρε Βαγγελα κανονιζεις για το καλο του ελληνικου ποδοσφαιρου...

Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Αντί να αυτομαστιγωνομαι με τα εκλογικά αποτελεσματα, προτιμησα να δώ τον επόμενο μεγάλο αντίπαλο μας την Ντορτμουντ να πάιζει με τη Λεβερκούζεν.
Το παιχνίδι έληξε 3-0 υπέρ της Ντορτουμντ και λίγα ήταν. Τρόμαξα με αυτά που είδα, μιλάμε για μια ποδοσφαιρική μηχανή στην κυριολεξία: έκρηξη, ταχύτητα, αυτοματισμοί, ανελέητη πίεση στον αντίπαλο , που ξεκινά απο τον τερματοφύλακα του ακόμα, συνεχής κίνηση και αλλαγή θέσων.Ενδεχομένως να υστερεί λίγο η άμυνα της, σε σχέση με τις υπόλοιπες γραμμές της και αυτο γιατί παιζει πού ψηλα. Το θέμα είναι πως φθάνεις στην άμυνά της!!!
Μερικά στατιστικά με ενδιαφέρον: έχει 11 νίκες σε 11 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, σε έξι απο αυτά έχει σημειώσει απο 3 γκολ και πάνω.
Ξέρω ΠΑΟΚ είμαι, αλλα ξερά ποδοσφαιρικά νομίζω ότι, με τη συγκεκριμένη ομάδα, στο φεγγάρι που βρίσκεται και σε αντιδιαστολή με τη φάση ανσυγκρότησης που είμαστε εμείς, νομίζω ότι έχουμε χοντρό θέμα, ακόμη μεγαλύτερο απο αυτό που έχει ο γαυρος με τη Μπαγερν, όχι γιατί ο κωλόγαυρος είναι καλύτερος από εμάς, αλλά γιατί αυτή τη στιγμή η Ντορτουμουντ (μου) φαίνεται να ειναι 2 κλικ πάνω απο τη Μπάγερν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος back in black την Κυρ 20 Σεπ 2015, 20:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ετσι ηταν και η τοτεναμ...

:opaokara: :opaokara: :opaokara:

Υ.γ.Η μπαγερν προπονηση εκανε αδελφε...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δεν σου φαινεται. ειναι.

απο τις πλεον φορμαρισμενες ομαδες στην ευρωπη, με πολυ καλες μεταγραφες και κυριως, ταχυτατη ομαδα. ισως απο τις 5 πιο γρηγορες αυτη τη στιγμη.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

η ντορτμουντ ξεκινησε νωρις την προετοιμασια της και εχει πολυ περισσοτερα επισημα παιχνιδια στα ποδια της απο τη μπαγερν και γενικα τις ομαδες της μπουντεσλιγκα ελεω γιουροπα...χωρις τραυματισμους και με δεμενο συνολο...

φυσικα και οταν η μπαγερν παιξει αυτο που μπορει ειναι στο τοπ3 του πλανητη και θα την κανει περιπατο αλλα αυτο δεν αναιρει την καλη κατασταση της ντορτμουντ φετος...
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

back in black έγραψε:Αντί να αυτομαστιγωνομαι με τα εκλογικά αποτελεσματα, προτιμησα να δώ τον επόμενο μεγάλο αντίπαλο μας την Ντορτμουντ να πάιζει με τη Λεβερκούζεν.
Το παιχνίδι έληξε 3-0 υπέρ της Ντορτουμντ και λίγα ήταν. Τρόμαξα με αυτά που είδα, μιλάμε για μια ποδοσφαιρική μηχανή στην κυριολεξία: έκρηξη, ταχύτητα, αυτοματισμοί, ανελέητη πίεση στον αντίπαλο , που ξεκινά απο τον τερματοφύλακα του ακόμα, συνεχής κίνηση και αλλαγή θέσων.Ενδεχομένως να υστερεί λίγο η άμυνα της, σε σχέση με τις υπόλοιπες γραμμές της και αυτο γιατί παιζει πού ψηλα. Το θέμα είναι πως φθάνεις στην άμυνά της!!!
Μερικά στατιστικά με ενδιαφέρον: έχει 11 νίκες σε 11 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, σε έξι απο αυτά έχει σημειώσει απο 3 γκολ και πάνω.
Ξέρω ΠΑΟΚ είμαι, αλλα ξερά ποδοσφαιρικά νομίζω ότι, με τη συγκεκριμένη ομάδα, στο φεγγάρι που βρίσκεται και σε αντιδιαστολή με τη φάση ανσυγκρότησης που είμαστε εμείς, νομίζω ότι έχουμε χοντρό θέμα, ακόμη μεγαλύτερο απο αυτό που έχει ο γαυρος με τη Μπαγερν, όχι γιατί ο κωλόγαυρος είναι καλύτερος από εμάς, αλλά γιατί αυτή τη στιγμή η Ντορτουμουντ (μου) φαίνεται να ειναι 2 κλικ πάνω απο τη Μπάγερν.
Για να τρομάζεις είναι.
Θα περάσει άνετα από Γκαμπάλες και τέτοια λογικά.
Στη Τούμπα, με ένα 0-2 θα είμαι μια χαρά.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

με ντορτμουντ θα πρεπει να εκμεταλλευτουμε αντεπιθεσεις και βαθιες μπαλιες
ελπιζω σε καλο ματς του Μακ
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Με ντορτμμουντ βλεπω 1-0 στην κόντρα με Μακ ,καλά ξέρω υπεραισιόδοξος αλλά έχω ένα γαμημενο προαισθημα οτι θα κερδίσουμε τον ρουλη της Γερμανίας,ρε παιδιά μόνο που θα κάνουν προπόνηση στην σκουλικοφωλια φτάνει ,θα κάνουν και καμμιά δήλωση αλα ρουλης "πάμε για πεντάρα" και θα πάρουν αυτό που έπαιρνε και ο ρουλης :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”