Frank Arnesen
Re: Frank Arnesen
Ωραιος ο Φρανκ. Εγω δε θα ηθελα κινήσεις το Γενάρη εκτος αν κάτσει κατι εξαιρετικό. Το Γενάρη αν ψωνίσουμε το πιθανότερο ειναι να τσιμπήσουμε καναν μέτριο παλι. Θελουμε γρήγορους και ποιοτικούς αμυντικους.
Φυσιολογικά τα σκαμπανεβάσματα ρε Φρανκ αλλά .... πολλά σκαμπ ρε αδερφέ .... και λίγα ανεβασματα ....

βγήκε και είπε τα αυτονόητα. Το γεγονός πως μας ικανοποίησαν δείχνουν που βρισκόμασταν πριν και ποσο είχε λείψει η κοινή λογική.
ουσιαστικά, αυτή είναι η πρώτη κοιλιά που κάνει η ομάδα, καθώς άλλα ατυχή αποτελέσματα ήρθαν εν μέσω θετικών εμφανίσεων.DC έγραψε:Φυσιολογικά τα σκαμπανεβάσματα ρε Φρανκ αλλά .... πολλά σκαμπ ρε αδερφέ .... και λίγα ανεβασματα ....
άρα καλά τα λέει. το θέμα είναι πως τα απεικονίζει το θυμικό μας.
κλαϊν. θυμάμαι κοιλιές που κρατούσαν μήνες και περιμέναμε να σταματήσει η κατηφόρα. τουλάχιστον τώρα βλέπουμε και κανα γκολάκι. 
- Ekatnetworkltd
Καλύτερα που έγινε η κοιλιά τώρα και να δούμε σαν οργανισμός ΠΑΟΚ πως ξεπερνάμε μια μίνι κρίση επί Αρνεσεν και Τούντορ
-
john4serres
φερε 2 κανονικα σεντερ μπακ !!!
να ερχεται η μπαλα στην αμυνα και να μην βαζω το χερι στην καρδια μου..
- pisakaipoupoula
Μακάρι να την περάσουμε τώρα την κοιλιά της χρονιάς ότι καλλιτερο είναι αυτόEkatnetworkltd έγραψε:Καλύτερα που έγινε η κοιλιά τώρα και να δούμε σαν οργανισμός ΠΑΟΚ πως ξεπερνάμε μια μίνι κρίση επί Αρνεσεν και Τούντορ
Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
- kataramenos5
Έναν θα φέρει για κέντρο στην τριάδα και ανάλογα πόρισμα για πουγγουρα κτλ συν έναν το καλοκαίρι. Ανάλυση του γιατί όταν θα εχω... Πληκτρολόγιο.john4serres έγραψε:φερε 2 κανονικα σεντερ μπακ !!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karl την Δευ 09 Νοέμ 2015, 00:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.