14.Facundo Abel Pereyra

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: 14.Facundo Abel Pereyra

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Τα μόνα "από κοντά" που θα δεχόμαστε σαν PAOKmania, είναι τα 5x5, το να πάμε γήπεδο μαζί και το να πάμε για κανένα μεζέ (ε Peraia; ) και κανένα καφέ! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

RoMaN έγραψε:Καταραμένε και slidar, ελπίζω να έληξε.

Κορίνθιε και κατήφορε, σε μια εβδομάδα θα τα πούμε. Αν είναι δυνατόν.

Είστε και παλιά μέλη εδώ, ήμαρτον!

Για χαβαλέ το λέω συνήθως, αλλά αμέρικαν μπαρ το κάνατε...

Γαμώ το 14 μου (το νούμερο).

Πάντε στου Γλυνιαδάκη να έχουν κόσμο τα μπασκετικά!
εγω πιστευω οτι θα τα εβρισκαν
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

κι εγώ...
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

barlow4 έγραψε:ενταξει ολοι θελουν κατι καλυτερο.ακομα και απο το ματος μπορει να ερθει καλυτερος.το θεμα ειναι οτι σε πολλους εχει μεινει το απωθημενο οτι ο φανουρης δεν αξιοποιηθηκε οσο θα επρεπε.και αξιοποιουνται αλλοι που παιρνουν ευκαιριες με το τσουβαλι προσφεροντας πολυ λιγοτερο.
Η διαφορά είναι οτι ο matos και όλοι οι άλλοι έχουν ήδη συμβόλαιο. Για να φέρεις άλλους παίκτες πρέπει πρώτα να πουλήσεις. Ξέρω οτι εσυ θες να αποδώσεις τη δικαιοσύνη ( :mrgreen: ) αλλά εδώ δεν είμαστε δικαστήριο, για ποδοσφαιρική ομάδα μιλάμε.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

δε θελω να αποδωσω δικαιοσυνη.τους τροπους μας εχουμε χασει λιγο.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

tolis01 έγραψε:Θα επαναλάβω και τον εαυτό μου και άλλους συνφορουμίτες.
Ο Φανούρης είναι asset, αλλά με ένα μεγάλο ΑΛΛΑ. Αποδίδει σε παιχνίδια που είναι κάτι σαν winger, κάτι σαν κεντρικός φορ, κάτι σαν ψευδοδέκα.
Θεωρητικά αυτό μπορεί να είναι εφικτό όπως είναι στημένη η ομάδα με θεωρητικά πιο εύκολους αντιπάλους. Θα με πεις πάλι επί ΑΑ ξεφτίλισε γάβρο κ σία κ η ομάδα μοίραζε 4αρες παντού με το ιδιότυπο ρολόι που έπαιζαν μπροστά οι Κλάους, Μακ, Σάλπι, Φακ. Στην Ελλάδα καλά πήγαινε, Ευρώπη όμως τότε τα είδαμε κωλυόμενα.

Θεωρώ πως τα χαρακτηριστικά του είναι απόλυτα συμπληρωματικά αυτών που έχουμε και χρειάζεται στο ρόστερ (αρκεί ο ίδιος να είναι συνειδητοποιημένος με το ρόλο του που εδώ απαιτείται ειλικρινής κουβέντα με κόουτς).
Έχει στημένα (μεγάλη πονεμένη ιστορία), οξυδέρκεια, καλό πόδι, τεχνική.
Αν θέλει σώνει και καλά να είναι βασικός δικαίωμά του, δεν τον κρίνω και ειλικρινά θα του ευχηθώ τα καλύτερα.
Από την άλλη Κλάους/Ευθύμης θεωρώ πως παικτικά μοιάζουν (ασχέτως φετινής απόδοσης) και ένας τους είναι αρκετός.

Θέλω να μείνει σαν 1 από τους 3 φορ για κάποια 4-4-2 ή 3-5-2 παιχνίδια και τον θεωρώ σημαντικότατο να είναι πάντα στην αποστολή.

Μέχρι εκεί.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

zarathustra79 έγραψε:E ξεκολλήστε. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει συνεχώς να χωριζόμαστε σε στρατόπεδα και να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας. Διαφωνούμε; Κατανοητό, δε γίνεται να συμφωνούμε πάντα. Αλλά δε γίνεται να υπάρχει μια κουβέντα με επιχειρήματα και όχι να μου είπες εσύ έτσι και όχι μου είπες εσύ γιουβέτσι;;

Ας προσπαθήσω λοιπόν να επαναφέρω τη συζήτηση εκεί που πρέπει. Είπε χθες ο ivic οτι θέλει άλλα χαρακτηριστικά από τον φορ. Με δεδομένο και οτι το συμβόλαιο του τελειώνει το καλοκαίρι, αν στη θέση του φέρουν κάποιον που έχει τα χαρακτηριστικά που θέλει ο σέρβος που θα είναι και καλύτερος από τον αργεντίνο σας χαλάει αν δεν το ανανεώσουν; Δηλαδή το καλοκαίρι δεν πρέπει να αναβαθμίσουμε κ άλλο το υπάρχον ρόστερ;; Πρέπει ντε και καλά να μείνει ο συγκεκριμένος;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

barlow4 έγραψε:για καντο λιανα αυτο ρε μαστορα
Αστο παει μακρια σα το Βιγκερ του πιλοτου.

ΥΓ Ποιον ειπες μαστορα ρε? :x
:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Περαστικός ήμουν και είπα να ξαναπώ την γνώμη μου ότι προσωπικά θέλω να ανανεώσει ο Φακούντο, εφ όσον όμως αυτό θέλει και ο ίδιος αλλά και ο Βλάντο, με την ίδια ακριβώς δύναμη της θέλησης τους και οι δύο όμως...

Υ.Γ. Τώρα τι λέτε? Να κάτσω ή αργούν τα αγριογούρουνα??? :D :opaokara:
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Μια ζωη θεωριες. Και οταν τους λες να στα αποδειξουν αρχιζουν με τον ξαδερφο στο χωριο που δεν τον ξερεις, με το βιντεο που χαθηκε στην ααφρικ και 500 τετοιου ειδους δικαιολογιες.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Με κανατε και εκανα μεσημεριατικα ποπ κορν ρε αλητες.

Οταν επιτελους καταλαβουμε οτι ο καθε προπονητης, οχι συγκεκριμενα ο πολυ συμπαθης και με καλα δειγματα Ιβιτς, παρακολουθει τους ποδοσφαιριστες καθημερινα και θελει συγκεκριμενα πραγματα και χαρακτηριστικα στο παιχνιδι που θελει να παιξει η ομαδα του,τοτε ισως να σταματησουμε να μαλωνουμε για το "γιατι δεν εβαλε αυτον και γιατι δεν εβαλε τον αλλον".
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Χαιρομαι με τις φωνες λογικής των Γκουερινο, τολη, ζαρατουστρα, μπαρλοου και Μπανε..
Κλαιω ειδικα με τις απορίες του μπαρλοου...

Εδω ολο το ζουμι
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 5#p1259967

Και γω εχω απορησει με το Βλαντο που δν του εχει δωσει περισσοτερο χρονο και προτιμα να περιμενει την ανασταση νεκρων, αλλα εμπαθεια προφανως κ δεν υπαρχει..
Προπονητικη προτιμηση απλα, γτ καλως ή κακως, πιστευει οτι αλλος τυπου παικτη στην κορυφη εξυπηρετει το αγωνιστικο του πλανο (κ το εδειξε με την αποκτηση πριγιο).
Και μην τρελαινομαστε, ο Φακου καλως ή κακως δεν εχει καθαρη θεση σε 4-3-3 (μονο ως αριστερο εξτρεμ με λιμα -κυριως στην Τουμπα-)...Ειναι φτιαγμενος μονο για σχημα με 2 επιθετικους.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Επίσης να κάνω και μια ερμηνεία των χθεσινών δηλώσεων του ivic. Το οτι δε θέλει τον pereyra δε νομίζω οτι έχει να κάνει απαραίτητα με το οτι είναι κοντός. Κ σε άλλες ομάδες έχουν υπάρξει φορ με υψος 1,72. Το ζήτημα με τον αργεντίνο όμως είναι οτι δε μπορεί να παίξει με πλάτη, να υποδεχτεί μια μακρινή μπαλιά όταν θα έχει προσωπική μονομαχία με κάποιο νταμάρι αντίπαλο ή να πάρει κεφαλιά με παίκτη να είναι κοντά του. Ο pereyra θέλει χώρους και σαυτην την ομάδα δύσκολα θα τους βρίσκει. Ή μπορεί να μπαίνει στο 70' σε παιχνίδια που δυσκολέυουν μπας κ πιάσει κανένα βρωμόσουτο ή να βάλει κανένα φαουλτάκι, από το πουθενά.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Παντως εμενα απο τοτε που βγηκε το ονομα του Πριγιοβιτς και ειδα χαιλατις και παιχνιδια ολοκληρα της Λεγκια με Πριγιο-Νικολιτς μπροστα, μου εχει κολλησει οτι Πριγιοβιτς-Φακου σε ενα 4-4-2 θα ηταν παρα πολυ ταιριαστο διδυμο.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Φίλε DimitrisS,

με τι κέντρο το 4-4-2; Είναι σύστημα που δεν μας βγήκε ποτέ, ούτε με Τούντορ, ούτε με Ίβιτς. Κατά την ταπεινή μου γνώμη το 4-4-2 α) σε αφήνει ευάλωτο αμυντικά β) αναιρεί την ταχύτητα στο παιχνίδι και γ) είναι σύστημα για άμπαλους. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι το αγαπημένο σύστημα των Άγγλων ξυλοκόπων.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”