Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
Odi

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από Odi »

Αν θέλεις πόσταρε την ξανά,αλλά γράψε από κάτω πως είναι χιουμοριστική..Για να μην έχουμε παρεξηγήσεις,καταλαβαίνεις..
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Χιουμοριστικο σχολιο για την προηγουμενη συζητηση... :

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

προσωπικα και παλι δεν την βρισκω χιουμοριστικη αλλα δεν βαριεσαι
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Μπας και ελαφρύνει το κλίμα λίγο..Λέμε τώρα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μη το σβήνετε ρε παιδιά, δίκιο έχουν.Εχει γεμίσει το ποδόσφαιρο απο τέτοιους"γραφικούς".

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Δεν θέλω να φαντάζομαι τι θα γίνει αν και όταν έρθουν τα πρώτα στραβά αποτελέσματα... Αν αρχίσαμε ετσι ΠΡΙΝ το πρώτο παιχνίδι...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Azrael έγραψε:προσωπικα και παλι δεν την βρισκω χιουμοριστικη αλλα δεν βαριεσαι

αν ενοχλει να την κατεβασω...
την κουβεντα που εγινε με τους χαρακτηρισμους θελω να σατυρισω, οχι τον προπονητη.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Εγω περιμενω να δω την πρωτη βενταλια
Άβαταρ μέλους
Holypaok

Δημοσίευση από Holypaok »

Έχουν περασει τυχαρπαστοι απο τον παγκο του ΠΑΟΚ και τοσο κραξιμο δεν ετρωγαν.Θα μου πειτε ρε φιλε τοτε δεν υπηρχε ιντερνετ και παοκμανια να ξεδινουμε απο το πληκτρολογιο μας και δε θα μπορεσω να βρω να αντικρουσω.
Ο Αναστασιαδης εμενα που τον θεωρω προπονητη αλλης εποχης και ξεπερασμενο, εμενα που τον εχω συνδυασει με μια απο τις μελανοτερες εποχες της ΠΑΟΚτσηδικης ιστορίας στο μυαλο μου, φετος μου βγαζει μια αισθηση για κατι υγιες που συμβαινει, για μια σοβαρη και τιμια προσπαθεια γκρεμισματος ενος οικοδομηματος που προσπαθησε να κτιστει σε σαθρα θεμέλια, αναγνωριστηκε το λαθος και τωρα διορθωνεται.
Ο Βρυζας ,που εχει γινει στην καθημερινοτητα μου το αγχολυτικό μου καθως τρωει μπινελικι απο εμενα ακομα κι αν το φαναρι μπροστα μου αργει να πρασινισει, ειπε κατι που το αισθανθηκα ειλικρινες και με γεμισε αισιοδοξια: φετος στον ΠΑΟΚ γινεται μια προσπάθεια για κατι που δεν εχει ξαναγίνει.
Ο Αναστασιαδης μου φαινεται οτι απλα ειναι το μεταβατικο σταδιο για το νεο αυτο οικοδομημα.
Θα παρει το νεο αυτοκινητο, θα το στρώσει στα πρωτα 10.000χλμ με χαμηλες στροφες και οχι αποτομες επιταχυνσεις και μετα θα παραδωσει τα κλειδια στον επομενο οδηγο που θα παρει μερος στους αγώνες.
Γνωμη μου? Κρατησε την ταξη στα αποδυτηρια γιατι απλα επιβεβαιωσε οτι κουμαντο κανει αυτος.Δεν εχασε με τον αποκλεισμο των 2 εναν αγωνα απεναντι στην υπερομαδα απο το Κισιναου ( !!!!!! ) απλα εσωσε τη χρονια.Εκανε το αυτονόητο.
Επισης μην κρινετε απο τωρα το εργο του.Περιμενετε να δειτε πως θα πορευτει και μετα.
Η κριτικη δε γινεται πριν ξεκινησει το εργο ρε παιδια.Αφου πεσουν οι τιτλοι τελους γινεται η κριτικη ή εστω αφου δουμε ενα μεγαλο μερος του.
Αυτα και συγγνωμη για το σεντονι αλλα πλεον επεσε η θερμοκρασια και τετοια ωρα βαζει ψύχρα

Sent from my campfire using smoke signals
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Holypaok την Πέμ 21 Αύγ 2014, 00:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

sic-4 έγραψε:
Azrael έγραψε:προσωπικα και παλι δεν την βρισκω χιουμοριστικη αλλα δεν βαριεσαι

αν ενοχλει να την κατεβασω...
την κουβεντα που εγινε με τους χαρακτηρισμους θελω να σατυρισω, οχι τον προπονητη.
Δεν ξερω ρε φιλε οτι νομιζεις.Δεν εχουμε ολοι την ιδια αισθηση του χιουμορ.Σε αλλους ισως αρεσει

Απλα ειναι "αστειο" το γεγονος οτι πραγματικα καποιοι δεν ξερουν τι θελουν.Απαξιωση,αφορισμοι,το ενα τους βρωμαει το αλλο τους ξινιζει.

Ακομα προσπαθω να καταλαβω γιατι υπηρξαν αυτα τα σχολια ΠΡΙΝ καν παιξουμε 1!!!!!!!!!!! επισημο αγωνα.Φοβερη στηριξη συγχαρητηρια!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Παναγια μου και Χριστε μου με τι καθονται και ασχολαουνται μερικοι δεν μπορω να καταλαβω.
fn1m

Re: Απ: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από fn1m »

Odi έγραψε:Αυτό το πράγμα,που κρίνετε τον προπονητή από τα θρησκευτικά του πιστεύω δεν το κατάλαβα ποτέ..Εκκλησία πάω μόνο το Πάσχα,αλλά δεν κοροιδεύω και χλευάζω τους πάντες..Ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα κριθεί από τα αποτελέσματα και μόνο.Και αν η ομάδα δεν είναι καλή,εγώ αν και υποστηρικτής του θα βγω να κράξω πρώτος.Προπονητής του ΠΑΟΚ είναι παίδες,δεν θα τον κάνετε γαμπρό για να ασχολείστε με τα πιστεύω του..
Δεν μιλάμε για τα θρησκευτικά του πιστεύω αλλά για το ότι μπλέκει τη θρησκεία του με το ποδόσφαιρο. Η παναγία και ο θεός έχουν σημαντικοτερα πράγματα για να ασχοληθουν.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

πανταχού παρων.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

fn1m έγραψε: Δεν μιλάμε για τα θρησκευτικά του πιστεύω αλλά για το ότι μπλέκει τη θρησκεία του με το ποδόσφαιρο. Η παναγία και ο θεός έχουν σημαντικοτερα πράγματα για να ασχοληθουν.
Κ εσένα τί σε νοιάζει αυτό;Δεν πα να μπλέκει και τους εξωγήινους και το άλφα του Κένταυρου;Το ποδοσφαιρικό αποτέλεσμα θα κρίνει τον προπονητή και τίποτα άλλο.

*Μ αρέσει πάντως και που ξέρεις και με τί ασχολείται και ο Θεός και η Παναγία..Ο μπαλαδόρος το έγραψε κ αυτό;
fn1m

Δημοσίευση από fn1m »

Με νοιάζει γιατί είναι προπονητής του ΠΑΟΚ και δεν θέλω ο προπονητής της ομάδας μου να είναι γραφικός. Και ναι, ξέρω με τι ασχολείται ο Θεός γιατί εγώ είμαι πραγματικός χριστιανος και όχι φαρισαιος.

Fn γραφουμε τα ίδια για τους χαρακτηρισμούς τόσην ώρα.Προφανώς δεν το καταλαβαίνεις,οπότε τα λέμε σε 7 ημερούλες.Odi.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”