τονιζω την πηγη για να φανει οτι δεν ειναι ντοπιο το αρδ αλλα ηπειρωτικο. αντε να δουμε. εμενα προσωπικα και οι δυο μου αρεσουν αρκετα φυσικα για λυσεις σε ροτεϊσον και οχι για βασικες επιλογες ενδεκαδας. ειδικοτερα ο κοροβεσης που εχω πιο ξεκαθαρη εικονα για αυτον παρα για τον χαριση που δεν τον εχω δει παρα σε δυο αγωνες.Οριστική πλέον είναι η απόφαση του Χάρη Χαρίση. Όπως σας ενημερώσαμε πρώτοι υπήρξε ολονύκτιο θρίλερ για την απόκτηση του παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα.
Στην μάχη… ρίχτηκαν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ωστόσο η μπίλια έκατσε στον «Δικέφαλο» του Βορρά
Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολή απόφαση για τον νεαρό άσσο καθώς και οι δύο ομάδες πρόσφεραν ακριβώς το ίδιο ποσό με αποτέλεσμα άπαντες να κρίνονται από… τα χείλια του νεαρού άσσου.
Όπως ωστόσο τονίσαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ ο παίκτης πείστηκε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι θα έχει σημαντικό χρόνο συμμετοχής και στόχο την μεταπώληση στο εξωτερικό.
Αναμένεται το τυπικό της υπόθεσης… ώστε να οριστηκοποιηθεί η μετακίνηση του.
Εκεί όμως δεν αναμένεται να είναι μόνος. Προ καιρού σας είχαμε ενημερώσει ότι παίκτης του ΠΑΣ φέρεται να είναι κλεισμένος από ελληνικό σύλλογο ωστόσο δεν αναφερόμασταν στην περίπτωση του Χάρη Χαρίση.
Πρόκειται για ακόμη ένα ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ ο οποίος εδώ και ένα μήνα περίπου φέρεται να έχει βάλει την υπογραφή του με τον Δικέφαλο του Βορρά.
Από εκεί και πέρα να επαναλάβουμε ότι υπάρχει και μία ανανέωση στο ρόστερ του ΠΑΣ ωστόσο θα ενεργοποιηθεί από το καλοκαίρι.
Πηγή: sportsioannina.gr
Εγω που εχω αβαταρ τους maiden,μετραω?K_geo έγραψε:δεν ειναι τπτ βεβαιο, περιμενουμε το οκ απο σαββιδη, συνομιλιες με γκοτζαρεβα, ποστ απο τζαβελλα, να ελέγξει ο αστροναυτης αν εχω καποια μακρινη συγγενεια με το γκαγκατσεϊκο κτλ κτλ.![]()
αλλα εσυ κεν να ξερεις.... ή αλλαζεις μπλουζα στο αβαταρ σου και βαζεις κατι σε αϊρον μεϊντεν ή .... το νου σου.
Και το ΟΚ του Brussels group.K_geo έγραψε:δεν ειναι τπτ βεβαιο, περιμενουμε το οκ απο σαββιδη, συνομιλιες με γκοτζαρεβα
/Μηπως εννοει Βελλιδη??K_geo έγραψε:τονιζω την πηγη για να φανει οτι δεν ειναι ντοπιο το αρδ αλλα ηπειρωτικο. αντε να δουμε. εμενα προσωπικα και οι δυο μου αρεσουν αρκετα φυσικα για λυσεις σε ροτεϊσον και οχι για βασικες επιλογες ενδεκαδας. ειδικοτερα ο κοροβεσης που εχω πιο ξεκαθαρη εικονα για αυτον παρα για τον χαριση που δεν τον εχω δει παρα σε δυο αγωνες.Οριστική πλέον είναι η απόφαση του Χάρη Χαρίση. Όπως σας ενημερώσαμε πρώτοι υπήρξε ολονύκτιο θρίλερ για την απόκτηση του παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα.
Στην μάχη… ρίχτηκαν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ωστόσο η μπίλια έκατσε στον «Δικέφαλο» του Βορρά
Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολή απόφαση για τον νεαρό άσσο καθώς και οι δύο ομάδες πρόσφεραν ακριβώς το ίδιο ποσό με αποτέλεσμα άπαντες να κρίνονται από… τα χείλια του νεαρού άσσου.
Όπως ωστόσο τονίσαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ ο παίκτης πείστηκε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι θα έχει σημαντικό χρόνο συμμετοχής και στόχο την μεταπώληση στο εξωτερικό.
Αναμένεται το τυπικό της υπόθεσης… ώστε να οριστηκοποιηθεί η μετακίνηση του.
Εκεί όμως δεν αναμένεται να είναι μόνος. Προ καιρού σας είχαμε ενημερώσει ότι παίκτης του ΠΑΣ φέρεται να είναι κλεισμένος από ελληνικό σύλλογο ωστόσο δεν αναφερόμασταν στην περίπτωση του Χάρη Χαρίση.
Πρόκειται για ακόμη ένα ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ ο οποίος εδώ και ένα μήνα περίπου φέρεται να έχει βάλει την υπογραφή του με τον Δικέφαλο του Βορρά.
Από εκεί και πέρα να επαναλάβουμε ότι υπάρχει και μία ανανέωση στο ρόστερ του ΠΑΣ ωστόσο θα ενεργοποιηθεί από το καλοκαίρι.
Πηγή: sportsioannina.gr
ίδωμεν.
υγ: σε αλλο δημοσιευμα διαβαζω οτι αυτη τη στιγμη ειναι καθοδον για θεσ/νικη. αν κανα ΠΑΟΚι δουλευει στα διοδια Πολυμυλου ας βγαλει κανα συρμα ρε παιδια!![]()
![]()
Ωραιος ο Μεταγραφακιας...Metagrafakias έγραψε:http://www.transfermarkt.co.uk/laurentiu-reghecampf/profil/trainer/14563
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!!!
και με μπολονι τεχνικο διευθυντη θα κανουνε παπαδες!!!!!!!
Κεν γιατί κλαίει ο Μπαλοτελι ??barlow4 έγραψε:οιμε!
ειναι αληθεια δηλαδη..
[youtube]K3aXw1ZhsgI[/youtube]
υγ.εξω οι εκσυγχρονιστες απο τον ΠΑΟΚ!
ρε απατεωνα αν ισχυει δε θα σε αφηνω να κλεισεις ματι.στις 4 τα ξημερωματα θα ριχνω τις βομβες.