Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II

Δημοσίευση από K_geo »

γιατι ρε κεν; τι εχει ο βρυζας; :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

οιμε!
ειναι αληθεια δηλαδη..
[youtube]K3aXw1ZhsgI[/youtube]

υγ.εξω οι εκσυγχρονιστες απο τον ΠΑΟΚ!
ρε απατεωνα αν ισχυει δε θα σε αφηνω να κλεισεις ματι.στις 4 τα ξημερωματα θα ριχνω τις βομβες.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δεν ειναι τπτ βεβαιο, περιμενουμε το οκ απο σαββιδη, συνομιλιες με γκοτζαρεβα, ποστ απο τζαβελλα, να ελέγξει ο αστροναυτης αν εχω καποια μακρινη συγγενεια με το γκαγκατσεϊκο κτλ κτλ. :mrgreen:

αλλα εσυ κεν να ξερεις.... ή αλλαζεις μπλουζα στο αβαταρ σου και βαζεις κατι σε αϊρον μεϊντεν ή .... το νου σου. :lol:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

οσο με παιρνει ακομα.
σιγα θα σκισεις κανενα καλσον.
ακους εκει μειντεν..
μισο να φερω σφουγγαριστρα γιατι γεμισες το παρκε τεστορτερονη και θα γλιστραει ο κοσμος.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

αν εξαρταται απο τον ιβαν παντως δεν φοβαμαι.
απο σοιμπλε πιο γρηγορα θα επαιρνες το οκ.
εισαι και εκσυγχρονιστης (τρομαρα σου).
Άβαταρ μέλους
gkey

Δημοσίευση από gkey »

Πάλι θα μας χαντακώσει ο Βρύζας. Είμαι αρνητικός και για τους 2, ειδικά τα λεφτά που γράφονται είναι τραγικά. Αν ισχύουν και ήμουν Ιβάν, θα ψαχνόμουν.

Για Κοροβέση, μέτριος εξτρέμ και για αριστερό μπακ που διαβάζω απλά δεν κάνει ούτε για πλάκα. Σε καμία περίπτωση δεν είναι στο επίπεδο του ΠΑΟΚ για καμία από τις 2 θέσεις αριστερά.

Χαρίσης, 20 ετών πρώτη χρονιά σε τέτοιο επίπεδο. Τρέχει πολύ αλλά με την μπάλα στα πόδια δεν μπορεί. Ούτε αυτός μπορεί να παίξει στον ΠΑΟΚ που θέλουμε. Σε σχέση με τον Τζανδάρη, είναι 1 έτος μικρότερος και έχουν ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά. Τρέξιμο αλλά από μπάλα άστα να πάνε. Γιατί να μην κρατήσεις το παιδί από τις ακαδημίες σου και να δώσεις τόσα λεφτά για ένα ίδιο παίκτη;

Μακάρι να μην ισχύουν για μένα τα όσα γράφονται.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Οριστική πλέον είναι η απόφαση του Χάρη Χαρίση. Όπως σας ενημερώσαμε πρώτοι υπήρξε ολονύκτιο θρίλερ για την απόκτηση του παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα.

Στην μάχη… ρίχτηκαν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ωστόσο η μπίλια έκατσε στον «Δικέφαλο» του Βορρά

Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολή απόφαση για τον νεαρό άσσο καθώς και οι δύο ομάδες πρόσφεραν ακριβώς το ίδιο ποσό με αποτέλεσμα άπαντες να κρίνονται από… τα χείλια του νεαρού άσσου.

Όπως ωστόσο τονίσαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ ο παίκτης πείστηκε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι θα έχει σημαντικό χρόνο συμμετοχής και στόχο την μεταπώληση στο εξωτερικό.

Αναμένεται το τυπικό της υπόθεσης… ώστε να οριστηκοποιηθεί η μετακίνηση του.

Εκεί όμως δεν αναμένεται να είναι μόνος. Προ καιρού σας είχαμε ενημερώσει ότι παίκτης του ΠΑΣ φέρεται να είναι κλεισμένος από ελληνικό σύλλογο ωστόσο δεν αναφερόμασταν στην περίπτωση του Χάρη Χαρίση.

Πρόκειται για ακόμη ένα ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ ο οποίος εδώ και ένα μήνα περίπου φέρεται να έχει βάλει την υπογραφή του με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Από εκεί και πέρα να επαναλάβουμε ότι υπάρχει και μία ανανέωση στο ρόστερ του ΠΑΣ ωστόσο θα ενεργοποιηθεί από το καλοκαίρι.

Πηγή: sportsioannina.gr
τονιζω την πηγη για να φανει οτι δεν ειναι ντοπιο το αρδ αλλα ηπειρωτικο. αντε να δουμε. εμενα προσωπικα και οι δυο μου αρεσουν αρκετα φυσικα για λυσεις σε ροτεϊσον και οχι για βασικες επιλογες ενδεκαδας. ειδικοτερα ο κοροβεσης που εχω πιο ξεκαθαρη εικονα για αυτον παρα για τον χαριση που δεν τον εχω δει παρα σε δυο αγωνες.

ίδωμεν.

υγ: σε αλλο δημοσιευμα διαβαζω οτι αυτη τη στιγμη ειναι καθοδον για θεσ/νικη. αν κανα ΠΑΟΚι δουλευει στα διοδια Πολυμυλου ας βγαλει κανα συρμα ρε παιδια! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

K_geo έγραψε:δεν ειναι τπτ βεβαιο, περιμενουμε το οκ απο σαββιδη, συνομιλιες με γκοτζαρεβα, ποστ απο τζαβελλα, να ελέγξει ο αστροναυτης αν εχω καποια μακρινη συγγενεια με το γκαγκατσεϊκο κτλ κτλ. :mrgreen:

αλλα εσυ κεν να ξερεις.... ή αλλαζεις μπλουζα στο αβαταρ σου και βαζεις κατι σε αϊρον μεϊντεν ή .... το νου σου. :lol:
Εγω που εχω αβαταρ τους maiden,μετραω?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

K_geo έγραψε:δεν ειναι τπτ βεβαιο, περιμενουμε το οκ απο σαββιδη, συνομιλιες με γκοτζαρεβα
Και το ΟΚ του Brussels group.
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

K_geo έγραψε:
Οριστική πλέον είναι η απόφαση του Χάρη Χαρίση. Όπως σας ενημερώσαμε πρώτοι υπήρξε ολονύκτιο θρίλερ για την απόκτηση του παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα.

Στην μάχη… ρίχτηκαν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ωστόσο η μπίλια έκατσε στον «Δικέφαλο» του Βορρά

Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολή απόφαση για τον νεαρό άσσο καθώς και οι δύο ομάδες πρόσφεραν ακριβώς το ίδιο ποσό με αποτέλεσμα άπαντες να κρίνονται από… τα χείλια του νεαρού άσσου.

Όπως ωστόσο τονίσαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ ο παίκτης πείστηκε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι θα έχει σημαντικό χρόνο συμμετοχής και στόχο την μεταπώληση στο εξωτερικό.

Αναμένεται το τυπικό της υπόθεσης… ώστε να οριστηκοποιηθεί η μετακίνηση του.

Εκεί όμως δεν αναμένεται να είναι μόνος. Προ καιρού σας είχαμε ενημερώσει ότι παίκτης του ΠΑΣ φέρεται να είναι κλεισμένος από ελληνικό σύλλογο ωστόσο δεν αναφερόμασταν στην περίπτωση του Χάρη Χαρίση.

Πρόκειται για ακόμη ένα ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ ο οποίος εδώ και ένα μήνα περίπου φέρεται να έχει βάλει την υπογραφή του με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Από εκεί και πέρα να επαναλάβουμε ότι υπάρχει και μία ανανέωση στο ρόστερ του ΠΑΣ ωστόσο θα ενεργοποιηθεί από το καλοκαίρι.

Πηγή: sportsioannina.gr
τονιζω την πηγη για να φανει οτι δεν ειναι ντοπιο το αρδ αλλα ηπειρωτικο. αντε να δουμε. εμενα προσωπικα και οι δυο μου αρεσουν αρκετα φυσικα για λυσεις σε ροτεϊσον και οχι για βασικες επιλογες ενδεκαδας. ειδικοτερα ο κοροβεσης που εχω πιο ξεκαθαρη εικονα για αυτον παρα για τον χαριση που δεν τον εχω δει παρα σε δυο αγωνες.

ίδωμεν.

υγ: σε αλλο δημοσιευμα διαβαζω οτι αυτη τη στιγμη ειναι καθοδον για θεσ/νικη. αν κανα ΠΑΟΚι δουλευει στα διοδια Πολυμυλου ας βγαλει κανα συρμα ρε παιδια! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
/Μηπως εννοει Βελλιδη??
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Metagrafakias έγραψε:http://www.transfermarkt.co.uk/laurentiu-reghecampf/profil/trainer/14563

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!!!

και με μπολονι τεχνικο διευθυντη θα κανουνε παπαδες!!!!!!!
Ωραιος ο Μεταγραφακιας...
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

barlow4 έγραψε:οιμε!
ειναι αληθεια δηλαδη..
[youtube]K3aXw1ZhsgI[/youtube]

υγ.εξω οι εκσυγχρονιστες απο τον ΠΑΟΚ!
ρε απατεωνα αν ισχυει δε θα σε αφηνω να κλεισεις ματι.στις 4 τα ξημερωματα θα ριχνω τις βομβες.
Κεν γιατί κλαίει ο Μπαλοτελι ??
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Κοροβεσης και Χαρισης ερχονται το καλοκαιρι... μετα απο επιλογη ποιανου? Του... Λουτσεσκου?
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Έλα μου ντε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”