31.Γιώργος Τζαβέλλας

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: 31.Γιώργος Τζαβέλλας

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Χάνει τον πρώτο αγώνα, στις 20 Αυγούστου (όπως και ο Σκόνδρας).
Άβαταρ μέλους
Bagheera

Δημοσίευση από Bagheera »

simba έγραψε: μπορει να ανταποκριθει επαρκως (τις περισσοτερες φορες) ως αριστερο μπακ,
στο τρικ που κανει ο Ιγκορ και σε φαση αμυνας παιζει με 4 πισω μαζι με το δεξι μπακ-χαφ που γυρναει..
Το ιδιο και ο σκονδρας, που ανηκει στην ιδια κατηγορια ως δεξι μπακ, οταν επιλεγεται πχ ο Λεοβατς ως αριστερο μπακ-χαφ
Αυτό ..
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ε ναι ρε φιλε,ολοι λενε να φυγει, καλος για αλλαγη κλπ..
Κανεις δε σκεφτεται τις παραμετρους που θετω..
Ποιος θα επιτελει τον ειδικο αυτο ρολο αν εχεις 3 καθαροαιμα σεντερ μπακ (βιτορ,κοστα,νεος),
που δε ειναι και μασερανο στο να κατεβαζουν τη μπαλα, τουναντιον θα ψαχνουν να την ξεφορτωθουν ειτε γυριζοντας την πισω ειτε σε κανα κλεισμενο κατσε-τζιωλη?
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Simba... μόνο ως πλάκα μπορώ να εκλάβω το ότι ο Τζαβ είναι ο παίχτης που θα ανεβάζει την μπάλα από την άμυνα.
Η λογική λέει Costa-Μεταγραφή-Leovac η τριάδα της άμυνας... με τον Κροάτη να γίνεται αριστερό μπακ όταν θα παίζουμε 4αδα... και με την μεταγραφή να είναι -μαζί με τον Leovac- αυτοί που θα αναλάβουν να ανεβάζουν την μπάλα στο κέντρο.
Επίσης πάνω σε αυτό που λες με την αλλαγή του συστήματος αν ο Κροάτης παίξει μπακ-χαφ θα αναγκαστεί να παίξει εξτρέμ με τον Σέλφι πίσω του. Πράγμα που θα μας κάνει λιγότερο επιθετικά επικίνδυνους από εκεί.
Οπότε ο Mak δύσκολο να φύγει από αρ. μπακ-χαφ... και με βάση αυτό οι Leovac και Τζαβέλας θα "παλέψουν" για μια θέση. Αυτή του αριστερού στόπερ στην τριάδα.

Ο Σέλφι λοιπόν θα είναι ένα καλό μπακ-απ. Αν δεν το αντέχει ας φύγει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Παρ 07 Αύγ 2015, 15:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

και όμως, χθες αυτός ήταν τις περισσότερες φορές που ανέλαβε αυτό το ρόλο με το σκόνδρα να είναι εμφανώς αλλού...
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Μα το ότι ανέλαβε χθες αυτό τον ρόλο δεν σημαίνει πως είναι καλός σε αυτό. Απλά αυτή τη στιγμή είναι καλύτερος από τους υπάρχοντες.
Με Leovac και έναν μπαλαδόρο στόπερ τύπου Κόνδορα δεν νομίζω ότι θα ξαναναλάβει αυτόν τον ρόλο.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δεν διαφωνώ σε αυτό. ;)

πάντως, να κανω μια διαπίστωση, είναι πολύ πιο σοβαρός και ανεβασμένος σε σχέση με πέρυσι.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Και σταματάμε σιγά-σιγά, παρακαλώ πολύ, και αυτά τα σέλφι, τσίχλας και τα παρεμφερή.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Συγγνώμη ρε Ντίνο αλλά έχεις τρελαθεί λίγο σήμερα.
Μια χαρά μιλάμε και κάνουμε διάλογο.
Τόσο πολύ σε πείράζει που τον λέω Σέλφι? Νομίζω Τσίχλα λέγανε και τον Σερ Αλεξ... Χοντρό λέγανε και τον Ρονάλντο (τον κανονικο)... τι πάει να πει? Ότι τους κράζανε?
Γνώμη μου είναι ότι υπερβάλλεις λίγο στην προσπάθεια να κρατήσεις τα προσχήματα και το επίπεδο στα τόπικ.
Αν ένας διάλογος είναι στα όρια του λόγικου και επιτρεπτού δεν είναι κακό να χρησιμοποιεί και κάποια nicknames.
Άβαταρ μέλους
gkey

Δημοσίευση από gkey »

GiorgosAtha έγραψε:...Ο Σέλφι λοιπόν θα είναι ένα καλό μπακ-απ. Αν δεν το αντέχει ας φύγει.
μπακ-απ μπορεί, καλό με τίποτα. Πρέπει να φύγει 100% για μένα, δεν έχει κάτι να προσφέρει.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Άστο, ρε συ Γιώργη. Δεν είναι σωστό και είναι κάτι που λέγεται υποτιμητικά.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Dinos_Liverpool έγραψε:Άστο, ρε συ Γιώργη. Δεν είναι σωστό και είναι κάτι που λέγεται υποτιμητικά.
Εγώ ως πελάτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ νιώθω ότι με δουλεύει και με υποτιμά όταν παίζει και μασάει τσίχλα. Άδικο έχω;

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Ναι.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Εντάξει ρε φίλε πήγαινε σε δημόσια υπηρεσία και αν η υπάλληλος μασάει τσίχλα σαν κατσίκα εσύ δώσε της έπαινο

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Εμένα παλι μου τη δίνουν τα κόκκινα ποδοσφαιρικά, τα κομποσχοινια, τα ξύρισμενα μαλλια στο πλάι, τα περικαρπια, οι χαίτες, οι κορδελες, τα μουσια, τα μουσακια, τα μουστάκια και το ζελέ. Θα κάνω τα τοπικ ολων παιχτών π@#τανα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”