31.Γιώργος Τζαβέλλας
- ΑποστόληςΑ
Re: 31.Γιώργος Τζαβέλλας
Αυτό ..simba έγραψε: μπορει να ανταποκριθει επαρκως (τις περισσοτερες φορες) ως αριστερο μπακ,
στο τρικ που κανει ο Ιγκορ και σε φαση αμυνας παιζει με 4 πισω μαζι με το δεξι μπακ-χαφ που γυρναει..
Το ιδιο και ο σκονδρας, που ανηκει στην ιδια κατηγορια ως δεξι μπακ, οταν επιλεγεται πχ ο Λεοβατς ως αριστερο μπακ-χαφ
Ε ναι ρε φιλε,ολοι λενε να φυγει, καλος για αλλαγη κλπ..
Κανεις δε σκεφτεται τις παραμετρους που θετω..
Ποιος θα επιτελει τον ειδικο αυτο ρολο αν εχεις 3 καθαροαιμα σεντερ μπακ (βιτορ,κοστα,νεος),
που δε ειναι και μασερανο στο να κατεβαζουν τη μπαλα, τουναντιον θα ψαχνουν να την ξεφορτωθουν ειτε γυριζοντας την πισω ειτε σε κανα κλεισμενο κατσε-τζιωλη?
Κανεις δε σκεφτεται τις παραμετρους που θετω..
Ποιος θα επιτελει τον ειδικο αυτο ρολο αν εχεις 3 καθαροαιμα σεντερ μπακ (βιτορ,κοστα,νεος),
που δε ειναι και μασερανο στο να κατεβαζουν τη μπαλα, τουναντιον θα ψαχνουν να την ξεφορτωθουν ειτε γυριζοντας την πισω ειτε σε κανα κλεισμενο κατσε-τζιωλη?
- GiorgosAtha
Simba... μόνο ως πλάκα μπορώ να εκλάβω το ότι ο Τζαβ είναι ο παίχτης που θα ανεβάζει την μπάλα από την άμυνα.
Η λογική λέει Costa-Μεταγραφή-Leovac η τριάδα της άμυνας... με τον Κροάτη να γίνεται αριστερό μπακ όταν θα παίζουμε 4αδα... και με την μεταγραφή να είναι -μαζί με τον Leovac- αυτοί που θα αναλάβουν να ανεβάζουν την μπάλα στο κέντρο.
Επίσης πάνω σε αυτό που λες με την αλλαγή του συστήματος αν ο Κροάτης παίξει μπακ-χαφ θα αναγκαστεί να παίξει εξτρέμ με τον Σέλφι πίσω του. Πράγμα που θα μας κάνει λιγότερο επιθετικά επικίνδυνους από εκεί.
Οπότε ο Mak δύσκολο να φύγει από αρ. μπακ-χαφ... και με βάση αυτό οι Leovac και Τζαβέλας θα "παλέψουν" για μια θέση. Αυτή του αριστερού στόπερ στην τριάδα.
Ο Σέλφι λοιπόν θα είναι ένα καλό μπακ-απ. Αν δεν το αντέχει ας φύγει.
Η λογική λέει Costa-Μεταγραφή-Leovac η τριάδα της άμυνας... με τον Κροάτη να γίνεται αριστερό μπακ όταν θα παίζουμε 4αδα... και με την μεταγραφή να είναι -μαζί με τον Leovac- αυτοί που θα αναλάβουν να ανεβάζουν την μπάλα στο κέντρο.
Επίσης πάνω σε αυτό που λες με την αλλαγή του συστήματος αν ο Κροάτης παίξει μπακ-χαφ θα αναγκαστεί να παίξει εξτρέμ με τον Σέλφι πίσω του. Πράγμα που θα μας κάνει λιγότερο επιθετικά επικίνδυνους από εκεί.
Οπότε ο Mak δύσκολο να φύγει από αρ. μπακ-χαφ... και με βάση αυτό οι Leovac και Τζαβέλας θα "παλέψουν" για μια θέση. Αυτή του αριστερού στόπερ στην τριάδα.
Ο Σέλφι λοιπόν θα είναι ένα καλό μπακ-απ. Αν δεν το αντέχει ας φύγει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Παρ 07 Αύγ 2015, 15:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
και όμως, χθες αυτός ήταν τις περισσότερες φορές που ανέλαβε αυτό το ρόλο με το σκόνδρα να είναι εμφανώς αλλού...
- GiorgosAtha
Μα το ότι ανέλαβε χθες αυτό τον ρόλο δεν σημαίνει πως είναι καλός σε αυτό. Απλά αυτή τη στιγμή είναι καλύτερος από τους υπάρχοντες.
Με Leovac και έναν μπαλαδόρο στόπερ τύπου Κόνδορα δεν νομίζω ότι θα ξαναναλάβει αυτόν τον ρόλο.
Με Leovac και έναν μπαλαδόρο στόπερ τύπου Κόνδορα δεν νομίζω ότι θα ξαναναλάβει αυτόν τον ρόλο.
δεν διαφωνώ σε αυτό.
πάντως, να κανω μια διαπίστωση, είναι πολύ πιο σοβαρός και ανεβασμένος σε σχέση με πέρυσι.

πάντως, να κανω μια διαπίστωση, είναι πολύ πιο σοβαρός και ανεβασμένος σε σχέση με πέρυσι.
- Dinos_Liverpool
Και σταματάμε σιγά-σιγά, παρακαλώ πολύ, και αυτά τα σέλφι, τσίχλας και τα παρεμφερή.
- GiorgosAtha
Συγγνώμη ρε Ντίνο αλλά έχεις τρελαθεί λίγο σήμερα.
Μια χαρά μιλάμε και κάνουμε διάλογο.
Τόσο πολύ σε πείράζει που τον λέω Σέλφι? Νομίζω Τσίχλα λέγανε και τον Σερ Αλεξ... Χοντρό λέγανε και τον Ρονάλντο (τον κανονικο)... τι πάει να πει? Ότι τους κράζανε?
Γνώμη μου είναι ότι υπερβάλλεις λίγο στην προσπάθεια να κρατήσεις τα προσχήματα και το επίπεδο στα τόπικ.
Αν ένας διάλογος είναι στα όρια του λόγικου και επιτρεπτού δεν είναι κακό να χρησιμοποιεί και κάποια nicknames.
Μια χαρά μιλάμε και κάνουμε διάλογο.
Τόσο πολύ σε πείράζει που τον λέω Σέλφι? Νομίζω Τσίχλα λέγανε και τον Σερ Αλεξ... Χοντρό λέγανε και τον Ρονάλντο (τον κανονικο)... τι πάει να πει? Ότι τους κράζανε?
Γνώμη μου είναι ότι υπερβάλλεις λίγο στην προσπάθεια να κρατήσεις τα προσχήματα και το επίπεδο στα τόπικ.
Αν ένας διάλογος είναι στα όρια του λόγικου και επιτρεπτού δεν είναι κακό να χρησιμοποιεί και κάποια nicknames.
μπακ-απ μπορεί, καλό με τίποτα. Πρέπει να φύγει 100% για μένα, δεν έχει κάτι να προσφέρει.GiorgosAtha έγραψε:...Ο Σέλφι λοιπόν θα είναι ένα καλό μπακ-απ. Αν δεν το αντέχει ας φύγει.
- Dinos_Liverpool
Άστο, ρε συ Γιώργη. Δεν είναι σωστό και είναι κάτι που λέγεται υποτιμητικά.
Εγώ ως πελάτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ νιώθω ότι με δουλεύει και με υποτιμά όταν παίζει και μασάει τσίχλα. Άδικο έχω;Dinos_Liverpool έγραψε:Άστο, ρε συ Γιώργη. Δεν είναι σωστό και είναι κάτι που λέγεται υποτιμητικά.
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
- Dinos_Liverpool
Εντάξει ρε φίλε πήγαινε σε δημόσια υπηρεσία και αν η υπάλληλος μασάει τσίχλα σαν κατσίκα εσύ δώσε της έπαινο
Εμένα παλι μου τη δίνουν τα κόκκινα ποδοσφαιρικά, τα κομποσχοινια, τα ξύρισμενα μαλλια στο πλάι, τα περικαρπια, οι χαίτες, οι κορδελες, τα μουσια, τα μουσακια, τα μουστάκια και το ζελέ. Θα κάνω τα τοπικ ολων παιχτών π@#τανα.