14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Realcon έγραψε:
Έχω Διοίκηση, έχω σχέδιο, μου δίνει ελπίδα σαν φίλαθλο να περιμένω το καλύτερο μου δίνοντας όραμα. και το σπουδαιότερο δεν με κάνει να σκέφτομαι όπως παλιά του τύπου... Άντε πάλι στα ίδια.

Φτάνει πια, το παλιό τρένο με τα κάρβουνα στην ΠΑΕ έβαλε τέλος. Σύγχρονο τρένο υπάρχει και τρέχει με ταχύτητα. Αν εσείς μείνατε στο παλιό συνεχίστε έτσι. Είναι δικαίωμα σας.
Συγνώμη, αλλά αν εννοείς Διοίκηση μόνο κάποιον που χώνει ναι, έχεις.
Αν εννοείς Διολικηση με ρόλους ξακαθαρισμένους δεν έχεις.
Σχέδιο επίσης δεν έχεις, έχεις εξαγγελίες που για να γίνουν πρέπει να γίνει ένας μικρός χαμός. Άλλο το να άλλο το άλλο.

Και σύγχρονο τρένο να υπάρχει, που ακόμα δεν υπάρχει, ο Σάλπι, δυστηχώς δεν μπορεί να ανέβει. Απλά δεν μπορεί, αγωνιστικά.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Άποψη σου!!!
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Η πικρή αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Sick Bastard έγραψε:
Σχέδιο επίσης δεν έχεις, έχεις εξαγγελίες που για να γίνουν πρέπει να γίνει ένας μικρός χαμός. Άλλο το να άλλο το άλλο.

Και σύγχρονο τρένο να υπάρχει, που ακόμα δεν υπάρχει, ο Σάλπι, δυστηχώς δεν μπορεί να ανέβει. Απλά δεν μπορεί, αγωνιστικά.[/quote]
πανε πες τα αυτα για την διοικηση στον πατερα των δυο χθεσινων παιδιων που βοηθηθηκαν
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

desperando έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:

Και σύγχρονο τρένο να υπάρχει, που ακόμα δεν υπάρχει, ο Σάλπι, δυστηχώς δεν μπορεί να ανέβει. Απλά δεν μπορεί, αγωνιστικά.
πανε πες τα αυτα για την διοικηση στον πατερα των δυο χθεσινων παιδιων που βοηθηθηκαν[/quote]
Αυτα ειναι ψιλα γραμματα...
Επισης ειναι ψιλα γραμματα η οικογενειακη κερκιδα,οπως και οτι εγω και συ αποφασισαμε πως θα ειναι το πουλμαν,ο χωρος πριν την εισοδο στο γηπεδο και πολλα αλλα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Σαλπιγγίτιδα: "μια αιτία πόνου και υπογονιμότητας"

http://www.ygeiaonline.gr/index.php?opt ... man-health

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

sourmenetes έγραψε:
desperando έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:

πανε πες τα αυτα για την διοικηση στον πατερα των δυο χθεσινων παιδιων που βοηθηθηκαν
Αυτα ειναι ψιλα γραμματα...
Επισης ειναι ψιλα γραμματα η οικογενειακη κερκιδα,οπως και οτι εγω και συ αποφασισαμε πως θα ειναι το πουλμαν,ο χωρος πριν την εισοδο στο γηπεδο και πολλα αλλα.[/quote]

Ναι, είναι ωραία όλα αυτά αλλά είναι ψιλά γράμματα. Η οικογενειακή κερκίδα ισχύει παντού στην Ευρώπη, ο ΠΑΟΚ δεν πάει πολύς καιρός που είχε δικό του αεροπλάνο (αλήθεια εκείνη η ιστορία με το αεροπλάνο, τι έγινε); και χίλια μπράβο που ο ΠΑΟΚ δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο.
Διοίκηση με ξεκαθαρισμένους ρόλους και σχέδιο (όχι εξαγγελίες) εγώ δεν βλέπω, σόρρυ κιόλας.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Αποκλειεις το ενδεχομενο απλα να βιαζεσαι?
Να υπαρχουν αλλες προτεραιοτητες για παραδειγμα.πχ τα χρεη.αφου ξερεις οτι οσο υπαρχουν χρεη προεδρος θα ειναι ο ζβ.
Αποκλειεις το σκεπτικο μου?
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Εξαγγελίες που στο 90-95% πραγματοποιούνται βλέπω εγώ.ακουσαμε και παχιά λόγια αλλά είδαμε και πολλά εργα.αλλα ας μην τα αναλύσουμε εδω.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Η ομάδα καθιερώθηκε στη 2η θέση και εμείς μείναμε στην 4η. Ακόμα τα ίδια κλισέ δημοσιογράφων σναπαράγουμε, μηδέν κρίση, μηδέν αισιοδοξία. Μπορώ να το πω στα σίγουρα ότι ΕΜΕΊΣ χρειαζόμαστε εκσυγχρονισμό όχι η ΠΑΕ. Ομάδα στο 2 - οπαδοί στο 4
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Sick Bastard έγραψε:Η πικρή αλήθεια.
Η δικη σου πικρη αληθεια.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

barlow4 έγραψε:Αποκλειεις το ενδεχομενο απλα να βιαζεσαι?
Να υπαρχουν αλλες προτεραιοτητες για παραδειγμα.πχ τα χρεη.αφου ξερεις οτι οσο υπαρχουν χρεη προεδρος θα ειναι ο ζβ.
Αποκλειεις το σκεπτικο μου?
Δεν το αποκλείω. Η ύπαρξη χρεών ισχύει και είναι και δικός μου νταλκάς.

Αλλά και πάλι, αυτό δεν έχει να κάνει με τη δομή της ΠΑΕ οργανωτικά. Πες μου αν θέλεις, αν και τρελό οφτόπικ ποιά ακριβώς είναι η δουλειά των Ζαγοράκη-Βρύζα-Σβούρα-Τσιτσιάκωφ και δες το οργανόγραμμα τρόπου μεταγραφών έτσι όπως δημοσιεύτηκε απ το Goal και ουδέποτε διαψεύστηκε απ την ΠΑΕ και ισχύει. Αν βγάλεις άκρη εδώ είμαι. Αν βγαίνει άκρη φαίνεται στην ομάδα που έκανες 10 μεταγραφές κι έχεις κάτι τρύπες να σε τουλάχιστον δύο θέσεις. Να σου πω και την μαύρη αλήθεια μου, δεν καταλαβαίνω αυτό το ''θα βάλω 100 μύρια σε 7-8 χρόνια, αλλά κολλάω στα 11 που είναι να δώσω τώρα''. Πιο οφτόπικ δε γίνεται.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Πες μας εσύ sick και δε λέω αποκλειστικά εσένα αλλά τώρα που σε βρήκα εύκαιρο και σέβομαι τις απόψεις σου, ποια είναι η δουλειά του οπαδού μιας ''εκσυγχονισμένης'' ομάδας.Πες μου σε παρακαλώ πόση απόσταση έχεις εσύ απο τους αντίστοιχους της Arsenal,Dortmund, Real μαδρίτης κτλ Ξαναλέω εννοώ και εμένα και όλους, δεν κράζω προσωπικά κάποιον ούτε βγάζω τον κώλο μου.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δεν καταλαβαίνω πως το εννοείς. Ας πούμε στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν είτε άκουγες οπαδούς της Άρσεναλ να μιλάνε για τον Βεγκέρ είτε άκουγες σε βίντεο οπαδούς του ΠΑΟΚ να μιλάνε για το Δώνη μετά τον χαμένο ημιτελικό, μόνο τα ονόματα άλλαζαν. Η δε της Ρεαλ επί Καπέλο, κέρδιζαν πρωτάθλημα και κουνούσαν λευκά μαντίλια επί κέρδιζαν με 1-0 σχεδόν όλα τα ματς. Παραδείγματα λεώ, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με τι σύγκριση.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Sick Bastard έγραψε:Δεν καταλαβαίνω πως το εννοείς. Ας πούμε στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν είτε άκουγες οπαδούς της Άρσεναλ να μιλάνε για τον Βεγκέρ είτε άκουγες σε βίντεο οπαδούς του ΠΑΟΚ να μιλάνε για το Δώνη μετά τον χαμένο ημιτελικό, μόνο τα ονόματα άλλαζαν. Η δε της Ρεαλ επί Καπέλο, κέρδιζαν πρωτάθλημα και κουνούσαν λευκά μαντίλια επί κέρδιζαν με 1-0 σχεδόν όλα τα ματς. Παραδείγματα λεώ, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με τι σύγκριση.
Ναι όμως, η πικρή αλήθεια που λες ισχύει γιατί κρύβεται μια άλλη πιο πικρή πίσω απο αυτήν: αγόρασαν το δικαίωμα τους στην γκρίνια. Κάθε χρόνο διαρκείας, κάθε χρόνο συνδρομές κτλ. Μη μου πεις για κρίση, τα ξέρουμε και το νιώθουμε στο πετσί μας.Φτωχή χώρα, φτωχό πρωτάθλημα. Αν λέω, αν, είχες και συ αυτά τα νούμερα(γιατί ως γνωστόν με λεφτά πληρώνονται οι παίχτες) τότε και μόνο θα χες κάθε δικαίωμα να κράζεις και να απαιτείς μέχρι τότε...Σαλπιγγίδης
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”