Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από navigator11 »

μία από τα ίδια με τον προπρολαλήσαντα.
:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
dini26

Δημοσίευση από dini26 »

ειδες navigator11 σε ξεκουρασα κ απο το γραψιμο :lol: :lol: :lol:
οταν λες μια απο τα ιδια εισαι σιγουρος :?: γιατι τα δικα μου ειναι με μπολικο τζατζικι :lol: :lol:

αντε μπας κ σπασει λιγο ο παγος..... :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

dini26 έγραψε: Σ
ΕΡΩΤΗΣΗ: ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΩΝΗ Κ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ???
Αυτη ακριβώς ειναι η καίρια ερώτηση τι θα κερδίσει η ομαδα ; Τίποτε απολύτως ίσα ίσα θα κάψει όλη την χρονια πριν τον Δεκέμβριο

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
tera12tera

Δημοσίευση από tera12tera »

Ρε moican4 πολύ καιρό διαβάζω χωρίς να γράφω , μπορείς να μου πεις πέρισυ την ένατη αγωνιστική πόσους βαθμούς είχαμε ;;; Ο τεράστιος προπονητής που μας φόρτωσε με ένα Νιμανί και είχε κάνει την Τούμπα την χαρά της κάθε μικρομεσαίας ομάδος , είχε την ασυλία σου (ευτυχώς scripta manent)..Αλήθεια με τον Σάντος θυμάσαι ΕΝΑ παιχνίδι που να το απόλαυσες (όχι την απόλαυση της νίκης , αλλά απόλαυση ποδοσφαίρου); Επίσης μπορείς να μου πεις εσύ στην θέση του Δώνη, με όλα τα εξτρέμ σου τραυματισμένα τι διαφορετικό θα έκανες (ή τι διαφορετικό θα έκανε ο Μουρίνιο;;;);;; Όσο αν κάναμε οργανωμένη επίθεση σε αυτόν τον αγώνα η απάντηση είναι όχι ...όμως μπορούμε να κρίνουμε μόνο για 40 λεπτά ...Μοιάζεις να περιμένεις τον Δώνη στην γωνιά ...κ ας χάσει και ο ΠΑΟΚ...δεν πειράζει.
Η πραγματικότητα είναι ΜΙΑ έχουμε 20 βαθμούς την ένατη αγωνιστική . Είμαι 38 χρονών και έχω ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά που συνέβει κάτι παρόμοιο . Άσε να το χαρώ....
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

όπως έγραψα στο τόπικ του αγώνα με τον Πανιώνιο, πέρσι είχαμε 11 βαθμούς, πρόπερσι 14 και παραπρόπερσι 15.

Τα πράγματα είναι απλά. Εμείς θα λέμε δεν κάνει ούτε παρέλαση, δε βγάζει τη χρονιά, το καλοκαίρι τον πούλο και άλλα παρόμοια. Το θέμα είναι στο τέλος του 1ου γύρου τι θα μπορεί να πει ο Δώνης στον πρόεδρο. Θα μπορεί να πει πρόεδρε είμαι μια δυο ανάσες από την κορυφή, ξηγήσου; ή θα προσπαθεί να εξηγήσει τα ανεξήγητα;
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

dini26 έγραψε:
Rizla έγραψε:Εγω ξερω οτι μπαλα δεν παιζουμε,φασεις δεν κανουμε,ζοριζομαστε να κερδισουμε καφενεια ή χανουμε απο καφενεια.
Και καλα μια φορα ειναι συμπτωση,δευτερη φορα ατυχια...μετα απο 5-6 εμφανισεις ομως?
Δηλαδη θα φτασει Γεναρης και θα λεμε οτι η ομαδα θελει χρονο να στρωσει?¨Ειμαστε σοβαροι?

ΥΓ:Σε τι βοηθησε ο Γιαννου γιατι δεν καταλαβα...
οταν λες χανουμε?? σε 9 ματς μια ηττα κ αν τα θες ολα μαζι σε 13 ματς 2 ηττες 2 χ και 9 νικες......
ολους μας πληγωσε ο αποκλεισμος αλλα θεωρω αδικο να εχουν περασει κοντα 2 μηνες κ να του το καρφωνουμε συνεχεια.... ναι ο ΚΙτσιου κ ο Γιαννου βοηθησαν οσο επρεπε για την κατοχη κ να ληξει το ματς....
ας καταλαβουμε ολοι κ εγω μεσα πως ουτε η μπαρτσα δεν μπορει να εχει το 50 στα 50 σε μια σεζον για το υλικο που εχουμε κ τις απολιες ειμαστε 2οι με μονο 5 βαθμους πισω, δεν ειναι καλη πορια μεχρι στιγμης?

ΕΡΩΤΗΣΗ: ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΩΝΗ Κ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ???

ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟΨΕΙΣ.
Δυο ηττες εχουμε και η μια πονεσε παρα πολυ.Ειμαστε μακραν η πρωτη αντε η δευτερη ομαδα με ισχυρη διοικηση.Εχουμε μακραν την καλυτερη αντε την δευτερη καλυτερη ομαδα απο αποψη ροστερ στο Ελλαντα φετος.
Ολοι οι αλλοι ειναι τελειως χωμα.Κερδισες με τα ζορια τον Πανθραξ με τα χιλια ζορια και το θεο δοκαρι τον Αστερα,με την ΑΕΚ τα ιδια,με τον ΟΦΗ και την Κερκυρα εφερες Χ.Ε,δεν το λες καλη πορεια αυτο οχι τοσο με την συγκομιδη βαθμων οσο απο το ποδοσφαιρικο υπερθεαμα που προσφερουμε.Δεν λεω οτι επρεπε να παιζουμε σαν Πορτο,αλλα να κανουμε μια φαση της προκοπης,να υπερεχουμε καθαρα σε ενα παιχνιδι.Δεν το εχω δει αυτο.
Τωρα αν θα κανει καλο η κακο η απομακρυνση του Δωνη μονο αμα φυγει θα το μαθουμε! :mrgreen:
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

ρε παιδια, ελεος πια. δε βαρεθηκατε τα ιδια και τα ιδια, μετα απο νικες- ηττες, οτιδηποτε. Καλη η κριτικη, αλλα αυτο εχει καταντησει εμπαθεια. Αλλος μιλαει για τον Σαντος, αλλος για το Μπολονι, παμε καλα;
Αφηστε τον ανθρωπο να δουμε πως θα παει, και αναλογως τι θα δειξει μεχρι το τελος της χρονιας θα τον κρινουμε.
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Rizla μήπως πρέπει να την κάνεις για Βαρκελώνη μεριά να γουστάρεις τα πάντα-όλα...μπααααα και 'κει θα έκραζες τον Γκουαρντιόλα γιατί έβαλε 6 μέσα στη Μαδρίτη και όχι 18...
Άσχημο πράμα να είσαι τόσο εμπαθής με κάποιον και να μη χαίρεσαι ούτε τις νίκες της ομάδας σου.
Ναι γουστάρω να κερδίζω όλα τα ματς με το ζόρι.
Ναι γουστάρω να κερδίζω επειδή οι άλλοι είναι χάλια.
Όταν ήμουν εγώ χάλια και με κάναν πλάκα οι χανουμοβαζέλες κάναν fair-play μήπως?
Όταν είχα πολύ καλό ρόστερ και ήμουν 30 βαθμούς πίσω έλεγα ''πω πω δεν πειράζει παίζουμε μπαλάρα'' ?

Καλά είχε πει ο Ζαγοράκης. Όποιος δεν θέλει ας μην έρχεται.
Εσύ ευχήσου να φάμε 4 απ'τα Χανιά για να δικαιωθείς...
Και για να σε βγάλω απ'το κόπο. Και τον Πλατανιά στη Τούμπα δύσκολα θα τον κερδίσεις.
Έχεις πρόβλημα?
Εγώ κανένα πάντως.Τουλάχιστον φέτος.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Δεν ειμαι εμπαθης με τον sir Donis.
Και με Σαντος δεν εβλεπα μπαλαρα αλλα εβλεπα τουλαχιστον ποδοσφαιρο.Αλλο να κερδιζεις με το ζορι οπως με Σαντος και αλλο να κερδιζεις λογω τυχης.Η τυχη στερευει καποια στιγμη.
Πληροφοριακα επισης σε λεω οτι δεν υπαρχει ΠΑΟΚτσης στον πλανητη που να χαιρεται περισσοτερο απο μενα οταν κερδιζουμε και να στεναχωριεται περισσοτερο οταν χανουμε.
Επισης δεν με ενδιαφερουν οι υπολοιπες ομαδες κοιταζω μονο την δικη μου ομαδα.
Τον Πλατανια στον Ναο θα του ριξω ντορτι.
Παιξτο απο τωρα ειναι σε καλη αποδοση.Ακουσε με και δεν θα χασεις.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Ανατρέξτε στο τόπικ πριν τον αγώνα.....τι σας είχα πει.

Είχα γράψει θα έρθει διπλό με τον ένα η τον άλλο τρόπο.......για τον έναν ή τον άλλο λόγο........!

Πάμε παρακάτω......μη με ρωτήσετε τι και πως.......ποιητής είμαι και μου αρέσει η φαντασία.....πάμε παρακάτω κύριε Δώνη....!Δεν υποννοώ τίποτα.......για να μην παρεξηγιόμαστε έτσι?

Το μεγάλο crash test με το γαυρο πλησιάζει.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

tera12tera έγραψε:Ρε moican4 πολύ καιρό διαβάζω χωρίς να γράφω , μπορείς να μου πεις πέρισυ την ένατη αγωνιστική πόσους βαθμούς είχαμε ;;; Ο τεράστιος προπονητής που μας φόρτωσε με ένα Νιμανί και είχε κάνει την Τούμπα την χαρά της κάθε μικρομεσαίας ομάδος , είχε την ασυλία σου (ευτυχώς scripta manent)..Αλήθεια με τον Σάντος θυμάσαι ΕΝΑ παιχνίδι που να το απόλαυσες (όχι την απόλαυση της νίκης , αλλά απόλαυση ποδοσφαίρου); Επίσης μπορείς να μου πεις εσύ στην θέση του Δώνη, με όλα τα εξτρέμ σου τραυματισμένα τι διαφορετικό θα έκανες (ή τι διαφορετικό θα έκανε ο Μουρίνιο;;;);;; Όσο αν κάναμε οργανωμένη επίθεση σε αυτόν τον αγώνα η απάντηση είναι όχι ...όμως μπορούμε να κρίνουμε μόνο για 40 λεπτά ...Μοιάζεις να περιμένεις τον Δώνη στην γωνιά ...κ ας χάσει και ο ΠΑΟΚ...δεν πειράζει.
Η πραγματικότητα είναι ΜΙΑ έχουμε 20 βαθμούς την ένατη αγωνιστική . Είμαι 38 χρονών και έχω ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά που συνέβει κάτι παρόμοιο . Άσε να το χαρώ....
Χαίρομαι που διαβάζεις καιρό και γράφεις για πρώτη φορά αναφερόμενος σε εμένα..
Λοιπόν σου απαντώ..
Είχαμε λιγότερους, και?
Πες μου εσύ που ο τεράστιος προπονητής που έχουμε που μας φόρτωσε έναν Κουμαλό που γελάνε και οι πέτρες, ο πιο επικίνδυνος ποδοσφαιριστής που υπάρχει με καμία αίσθηση του χώρου- αν έχεις παρατηρήσει-.
Ο Σάντος είχε πλάνο, και τρόπο οργάνωσης της ομάδας.
Π-Λ-Α-Ν-Ο....
Και με Σάντος είχαμε πάιξει με 10 και παίζαμε μπάλα...
Τώρα το τι μοιάζει και τα ανούσια συμπεράσματα για εμένα να μην τα βγάζεις, γιατί και εγώ μπορεί να πω ότι είσαι παλιός γνωστός και στήμένος...
Και κάτι τελευταίο, πες μου σε ποιο παιχνίδι του ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής είδες ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, (μην μου πεις, ρούλη και σκοντα) και τι βέλτιωση βλέπεις παιχνίδι με παιχνίδι....
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

xrisitsapa έγραψε:ρε παιδια, ελεος πια. δε βαρεθηκατε τα ιδια και τα ιδια, μετα απο νικες- ηττες, οτιδηποτε. Καλη η κριτικη, αλλα αυτο εχει καταντησει εμπαθεια. Αλλος μιλαει για τον Σαντος, αλλος για το Μπολονι, παμε καλα;
Αφηστε τον ανθρωπο να δουμε πως θα παει, και αναλογως τι θα δειξει μεχρι το τελος της χρονιας θα τον κρινουμε.
+1000
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Argonaut4 έγραψε:Ανατρέξτε στο τόπικ πριν τον αγώνα.....τι σας είχα πει.

Είχα γράψει θα έρθει διπλό με τον ένα η τον άλλο τρόπο.......για τον έναν ή τον άλλο λόγο........!

Πάμε παρακάτω......μη με ρωτήσετε τι και πως.......ποιητής είμαι και μου αρέσει η φαντασία.....πάμε παρακάτω κύριε Δώνη....!Δεν υποννοώ τίποτα.......για να μην παρεξηγιόμαστε έτσι?

Το μεγάλο crash test με το γαυρο πλησιάζει.
Το crash test φίλε ειναι αν θα πάρουμε την δεύτερη θέση τον Μάιο στα play of αυτο ειναι το μεγάλο crash test μην μπερδευεσε και αυτο ειναι το σωστο

Άβαταρ μέλους
sernikos

Δημοσίευση από sernikos »

τέτοιες τρικυμίες είχαμε με προπονητή το Μάκαρο το Χάβο που έπαιρνε 50 χήνες το χρόνο
τότε που και το χορτάρι ήταν απλήρωτο
όχι τώρα που παίζεις με τις Κ20 του περσινού πρωταθλήματος
σίγα μη κάνω σύγκριση με Σάντος/Μπόλονι
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

K20 ειναι ο Άρης και η αεκ οχι ο βαζελος που ειναι για φέτος ο πραγματικός μας αντίπαλος περσυ τον μπολονι στο μόνο που μπορω να τον κατηγόρησω ειναι τα τραγικά πρώτα εικοσαλεπτα ειδικα στην τούμπα όπου οι αντίπαλοι κάνανε πάρτυ π.χ Γιάννενα εργοτελης κλπ. Τα ξεχάσαμε ; Φέτος με τον Δωνη είμαστε 9 νίκες 2 ισοπ 2 ήττες ......αρκετά καλα νομίζω μέχρι στιγμής βέβαια τις άλλες χρονιές μέχρι τον Νοέμβριο δεν είχαμε ήττα :):) αλλα πάλι καλα πάμε :):) λες να κανουμε την πορεία οπως με σαντος απο Νοέμβριο και μετα μέχρι σπαθα που είμασταν αήττητοι ; Μακάρι και μην στεναχωριεστε οι αντίδωνικοι δεν θα το πιστωθεί αυτος αλλα ο αυτοματος πιλότος :):)

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”