László Bölöni
- kataramenos5
Re: László Bölöni
ΟΚ ρε παιδιά να φύγει κι αυτός,υπάρχει καλύτερος του διαθέσιμος αυτή την εποχή?
Και με τί λεφτά ?Έδώ δεν έχουμε να πληρώσουμε τους παίκτες.
ΥΓ.Εκλεισε κι ο Τσιώλης ρε γ@@@το.Τόσο άτυχοι..
ΥΓ2 Άκου 7 χρόνια.Τι ξέρουν και οι κουτόφραγκοι της Μάντσεστερ απο μπάλα ναουμε..
Και με τί λεφτά ?Έδώ δεν έχουμε να πληρώσουμε τους παίκτες.
ΥΓ.Εκλεισε κι ο Τσιώλης ρε γ@@@το.Τόσο άτυχοι..
ΥΓ2 Άκου 7 χρόνια.Τι ξέρουν και οι κουτόφραγκοι της Μάντσεστερ απο μπάλα ναουμε..
Αφού λοιπόν είναι καλός προπονητής και δεν αμφισβητείται
το μόνο λογικό αποτέλεσμα αν και η διοικηση τον εμπιστευτεί έμπρακτα
(δηλαδή, του δώσει την πίστωση χρόνου που χρειάζεται και τους παίχτες που θέλει στο βαθμό που μπορεί)
θα βγάλει αποτέλεσμα, όπως έβγαλε κι ο Σάντος μετά την 1η καταστροφική χρονιά και αφού κάποιοι
που ισως βιάζονταν του πετούσαν καρότα και καλαμπόκια στα μέσα της 3ης χρονιάς.
το μόνο λογικό αποτέλεσμα αν και η διοικηση τον εμπιστευτεί έμπρακτα
(δηλαδή, του δώσει την πίστωση χρόνου που χρειάζεται και τους παίχτες που θέλει στο βαθμό που μπορεί)
θα βγάλει αποτέλεσμα, όπως έβγαλε κι ο Σάντος μετά την 1η καταστροφική χρονιά και αφού κάποιοι
που ισως βιάζονταν του πετούσαν καρότα και καλαμπόκια στα μέσα της 3ης χρονιάς.
Συγχέεις το Καλός προπονητής με το Καλός προπονητής για τον ΠΑΟΚ.
Μπορεί αν τον έπαιρνε η τότεναμ, να έπαρνε πρωτάθλημα...
Στον ΠΑΟΚ όμως μπορεί να παίξει όπως θέλει?
Εγώ βλέπω συνεχείς τραυματισμούς.
Αποδυτήρια ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.
Ψυχολογία 0.
Άμυνα για τα πανηγύρια.
Οκ, βλέπω και κυκλοφορία και που και πού επιθετικά πάμε καλά.
Αλλά δεν έχω δεί κάτι παραπάνω.. Και μη συγκρίνει κανείς το ρόστερ που είχαμε την 1η χρονιά του Σάντος με το φετεινό... Ούτε σαν ομοιογένεια ούτε σαν ποιότητα.
Εργαλεία έχει, αλλά δε βλέπω να τα χρησιμοποιεί και τόσο καλά....
Νοσοκομείο είναι τα περισσότερα.
ΞΥΠΝΑ ΛΑΖΛΕ
Μπορεί αν τον έπαιρνε η τότεναμ, να έπαρνε πρωτάθλημα...
Στον ΠΑΟΚ όμως μπορεί να παίξει όπως θέλει?
Εγώ βλέπω συνεχείς τραυματισμούς.
Αποδυτήρια ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.
Ψυχολογία 0.
Άμυνα για τα πανηγύρια.
Οκ, βλέπω και κυκλοφορία και που και πού επιθετικά πάμε καλά.
Αλλά δεν έχω δεί κάτι παραπάνω.. Και μη συγκρίνει κανείς το ρόστερ που είχαμε την 1η χρονιά του Σάντος με το φετεινό... Ούτε σαν ομοιογένεια ούτε σαν ποιότητα.
Εργαλεία έχει, αλλά δε βλέπω να τα χρησιμοποιεί και τόσο καλά....
Νοσοκομείο είναι τα περισσότερα.
ΞΥΠΝΑ ΛΑΖΛΕ
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
καλο θα ειναι να ξερουμε κ μερικα πραγματα πριν λεμε καποια εις βαρος του
Θέμα αυστηρά προσωπικό
08 Νοε 2011 15:55, Από Σταύρος Κόλκας
Οι ήττες έχουν φέρει εκνευρισμό και θέματα τα οποία σε καλές περιόδους της ομάδας περνούσαν απαρατήρητα πλέον αποτελούν σημείο αναφοράς. Μέσα σε αυτά και το νέο ταξίδι του Λάσλο Μπόλονι.
Ο Ρουμάνος τεχνικός εκμεταλλεύτηκε το ρεπό της ομάδας του και έφυγε για Γαλλία εκεί όπου βρίσκεται η γυναίκα του. Το PAOK24 ρώτησε τον ΠΑΟΚ για τους λόγους που ο Μπόλονι πηγαίνει τόσο συχνά στη βάση του και η απάντηση ήταν η παρακάτω.
Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να εγκατασταθεί σε σπίτι αυτή τη περίοδο γιατί δεν μπορεί να έρθει η γυναίκα του στην Ελλάδα. Έτσι, εδώ και έξι μήνες βρίσκεται σε ξενοδοχείο, κάτι που σίγουρα τον επηρεάζει.
Ο λόγος που ο Μπόλονι πηγαίνει στη Γαλλία είναι για να δει την γυναίκα του η οποία αντιμετωπίζει ένα προσωπικό πρόβλημα που δεν την αφήνει να μετακινηθεί και έχει να κάνει με άνθρωπο της οικογενείας της.
Αυτός ο λόγος είναι και η αιτία που ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να αρνηθεί στον Μπόλονι τα ταξίδια, αφού υπάρχει ο ανθρώπινος παράγοντας και η ΠΑΕ οφείλει να τον σεβαστεί.
Γενικά, θα πρέπει όλοι να σκεφτόμαστε πως ο κάθε άνθρωπος έχει τον προσωπικό του Γολγοθά πριν κάνουμε την οποιαδήποτε τοποθέτηση.

Θέμα αυστηρά προσωπικό
08 Νοε 2011 15:55, Από Σταύρος Κόλκας
Οι ήττες έχουν φέρει εκνευρισμό και θέματα τα οποία σε καλές περιόδους της ομάδας περνούσαν απαρατήρητα πλέον αποτελούν σημείο αναφοράς. Μέσα σε αυτά και το νέο ταξίδι του Λάσλο Μπόλονι.
Ο Ρουμάνος τεχνικός εκμεταλλεύτηκε το ρεπό της ομάδας του και έφυγε για Γαλλία εκεί όπου βρίσκεται η γυναίκα του. Το PAOK24 ρώτησε τον ΠΑΟΚ για τους λόγους που ο Μπόλονι πηγαίνει τόσο συχνά στη βάση του και η απάντηση ήταν η παρακάτω.
Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να εγκατασταθεί σε σπίτι αυτή τη περίοδο γιατί δεν μπορεί να έρθει η γυναίκα του στην Ελλάδα. Έτσι, εδώ και έξι μήνες βρίσκεται σε ξενοδοχείο, κάτι που σίγουρα τον επηρεάζει.
Ο λόγος που ο Μπόλονι πηγαίνει στη Γαλλία είναι για να δει την γυναίκα του η οποία αντιμετωπίζει ένα προσωπικό πρόβλημα που δεν την αφήνει να μετακινηθεί και έχει να κάνει με άνθρωπο της οικογενείας της.
Αυτός ο λόγος είναι και η αιτία που ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να αρνηθεί στον Μπόλονι τα ταξίδια, αφού υπάρχει ο ανθρώπινος παράγοντας και η ΠΑΕ οφείλει να τον σεβαστεί.
Γενικά, θα πρέπει όλοι να σκεφτόμαστε πως ο κάθε άνθρωπος έχει τον προσωπικό του Γολγοθά πριν κάνουμε την οποιαδήποτε τοποθέτηση.
ο κυριος κολκας,αγχωθηκε λιγακι μη τυχον φυγει ο μπολονι και αρχισε τις αρθρογραφιες υπερ του..
τωρα μας λεει για το ροστερ που δεν ειναι δικο του και πολλα αλλα...
ο φοβος του ομως δεν ειναι μη χασουμε τον μπολονι ,ειναι μη χασουμε το μπολονι και ερθει καποιος αλλος στη θεση του,πιστευω ευκολονοητο σε ποιον αναφερομαι,και ετσι χασει το κομματι του...
εγω αναρωτιεμαι γιατι μια ζωη εμεις οι αγνοι οπαδοι του ΠΑΟΚ τρωμε το παππα του καθενος...
γιατι τοση αρνητικη προκαταληψη απεναντι στο ιδιο μας το αιμα,τουσ δικους μας ανθρωπους,που αποδεδειγμενα εχουν προσφερει πολλα σε απειρως δυσκολοτερες συνθηκες,απ οτι μπολονι..
δε θελω να γινω εμπαθης και ευχομαι η πραγματικοτητα ν αποδειξει οτι ο ρουμανος ειναι οτι καλλιτερο εχουμε..
αλλα αυτη η υπερβολη ν αποθεωνουμε καθε τι ξενο κατανταει κουραστικη...
εχει καποιο βιογραφικο ο μπολονι το δεχομαι,οχι κατι το εκπληκτικο βεβαια,αλλα εχει..
το θεμα ειναι εμεις τι βλεπουμε..προς το παρον εμενα δε μου αφηνει περιθωρια αισιοδοξιας και ειμαι πολυ απογοητευμενος...
υπομονη και ευκαιρια,συμφωνοι..αλλα οχι στη προκαταληψη ..
τωρα μας λεει για το ροστερ που δεν ειναι δικο του και πολλα αλλα...
ο φοβος του ομως δεν ειναι μη χασουμε τον μπολονι ,ειναι μη χασουμε το μπολονι και ερθει καποιος αλλος στη θεση του,πιστευω ευκολονοητο σε ποιον αναφερομαι,και ετσι χασει το κομματι του...
εγω αναρωτιεμαι γιατι μια ζωη εμεις οι αγνοι οπαδοι του ΠΑΟΚ τρωμε το παππα του καθενος...
γιατι τοση αρνητικη προκαταληψη απεναντι στο ιδιο μας το αιμα,τουσ δικους μας ανθρωπους,που αποδεδειγμενα εχουν προσφερει πολλα σε απειρως δυσκολοτερες συνθηκες,απ οτι μπολονι..
δε θελω να γινω εμπαθης και ευχομαι η πραγματικοτητα ν αποδειξει οτι ο ρουμανος ειναι οτι καλλιτερο εχουμε..
αλλα αυτη η υπερβολη ν αποθεωνουμε καθε τι ξενο κατανταει κουραστικη...
εχει καποιο βιογραφικο ο μπολονι το δεχομαι,οχι κατι το εκπληκτικο βεβαια,αλλα εχει..
το θεμα ειναι εμεις τι βλεπουμε..προς το παρον εμενα δε μου αφηνει περιθωρια αισιοδοξιας και ειμαι πολυ απογοητευμενος...
υπομονη και ευκαιρια,συμφωνοι..αλλα οχι στη προκαταληψη ..
Σε περίπτωση που το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ της προπόνησης που κάνει η ομάδα - αν και την δυσκολεύει τώρα με αποτέλεσμα τις θλάσεις- θα είναι το να γ@μήσει και να δείρει στα play-off,θέλω να δω τις κωλοτούμπες που θα κάνουν οι προπονηταράδες εδώ μέσα 

παικτακια της σειρας,γ@μημενοι μπ@στ@ρδοι ΑΡΔ,φυτα των φμ κατω τα βρωμοχερα σας απο τον Λαζλο.τελος τα φαγωματα σε οποιον δεν μας κανει τα χατηρια μπ@στ@ρδ@κι@.
η παε οφειλει να στηριξει και να υποστηριξει το εργο του προπονητη ακομα περισσοτερο και απο του Σαντος αν θελει να ειναι σοβαρη τουλαχιστον σε αυτον τον τομεα.
η παε οφειλει να στηριξει και να υποστηριξει το εργο του προπονητη ακομα περισσοτερο και απο του Σαντος αν θελει να ειναι σοβαρη τουλαχιστον σε αυτον τον τομεα.
Κοίτα να δεις ρε πστη μου δεν το πιστεύω.
Έχουμε έναν απο τους καλύτερους σύγχρονους προπονητές
για λιγότερο από 6 μήνες στην ομάδα και μπαίνει θέμα καρέκλας απο το πουθενά....
Δεν μάθαμε τίποτα...
βρε Χάβος βρε,
Έχουμε έναν απο τους καλύτερους σύγχρονους προπονητές
για λιγότερο από 6 μήνες στην ομάδα και μπαίνει θέμα καρέκλας απο το πουθενά....
Δεν μάθαμε τίποτα...
βρε Χάβος βρε,
bakunin4 έγραψε:παικτακια της σειρας,γ@μημενοι μπ@στ@ρδοι ΑΡΔ,φυτα των φμ κατω τα βρωμοχερα σας απο τον Λαζλο.τελος τα φαγωματα σε οποιον δεν μας κανει τα χατηρια μπ@στ@ρδ@κι@.
- khaledfreepaok
kataramenos5 έγραψε:Βρε khaledfreepaok αφού απ ότι βλέπω στα post σου δέ γουστάρεις κανένα (Ζαγορ Σάλπι,Μπόλονι,Βιέρι,Σβούρα κλπ) απ τον ΠΑΟΚ γιατί δεν αλλάζεις ομάδα να ησυχάσεις κι εσύ ,να ηρεμήσουμε κι εμείς?khaledfreepaok έγραψε:ειναι πολυ καλος προπονητης αλλα δυστυχως δεν θελει δεν ξερει και δεν μπορει να παιρνει τα αποτελεσματα απ οτι δειχνει
καταραμενε εισαι λαθος και κανεις λαθη που λεει κ ενας φιλος μου.ειπα οτι ειναι πολυ καλος προπονητης και αν ειχε του παιχτες που ηθελε(που δεν ζητησε και τπτ παπαδες ο κακομοιρης) θα τους εκανε ολους χαβαλε.απλα δεν ειναι ο προπονητης που θα κλειστει ταμπουρι και εχει δεν εχει παιχτες θα βρει τον τροπο να νικησει μισο μηδεν.με λιγα λογια δεν ξερει να ¨κλεβει¨ αποτελεσματα.τωρα αμα δεν θες να το δεις αυτο βγαλε ολους τους αλλους κακους
Θα το ξαναπώ..........παίχτες βρίσκεις.......προπονητή που θα βρείς?
Το νου σας εκει στη ΠΑΕ.........μη μασάτε και στηρίξτε τον ακόμα και εαν μείνει με τη Κ20.
Εμείς εδώ είμαστε να σας στηρίξουμε.
Το νου σας εκει στη ΠΑΕ.........μη μασάτε και στηρίξτε τον ακόμα και εαν μείνει με τη Κ20.
Εμείς εδώ είμαστε να σας στηρίξουμε.
όλοι να φύγουν φίλε μου από την ομάδα αυτός πρέπει να είναι ο τελευταίος που θα περάσει απο το νου μας να φύγει...τα παραχαιδεμένα μας παιδάκια πρέπει να βάλουν τον κωλο τους κάτω γιατι αυτοί είναι που θα φυγουν,ας μην ελπιζουν καν στο να φυγει ο προπονητης...για ολους το λεω είτε λέγεται γκαρσία είτε κοντρερας κτλπ