Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)

Δημοσίευση από Sera4 »

joshua έγραψε:Φιλε shark4 να μου επιτρεψεις να διαφωνησω σχετικα με περσυ.Τις μεταγραφες των αμπουμπακαρι φωτακη κρεσιτς τις ξεραμε απο τον γεναρη,του βιτολο απο τον μαρτιο το ιδιο και του παπαζογλου για τον σαβινι ειχε γραφτει επανειλλημενα ο Τσιριλο ειχε μιλησει σε ολα τα μεσα 3-4 φορες και και και.
σωστος ο τζοσουα περυσι οι μεταγραφες ηταν ολες γνωστες...
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

πωπω εσεις ειστε μπροστα ρε :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
aggmet

Δημοσίευση από aggmet »

παντως ετσι οπως κοβω την δουλεια
θα παρουμε σιγουρα δεξι μπακ αλλα
αριστερο χαφ θα παρουμε οταν περασουμε τον πρωτο γυρο
τοτε που θα εχει σιγουρα 2-3 μυρια και θα το ρισκαρουμε για τσου λου
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

moican4 έγραψε:Σορρυ που θα το αλλαξω λιγο αλλα με Σικα αριστερα,Βιερι δεξια ,Σαλπι κορυφη και Ιβιτς απο πισω ,τι ελπιδες εχουμε να βγουμε πρωτοι στο πρωταθλημα.? :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Υγ. οχι οτι θα ερθει ο Σικα αλλα λαιμαι...
Ως και καμία,αν θυμάσαι,νομίζω ο Καραγεωργίου,οσες φορές εβαζε τον σικαμπαλα στην γραμμή πολύ απλά δεν υπήρχε,θυμάμαι χαρακτηριστικά ενα παιχνίδι με τον ηρακλή
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Για μενα το να παμε χωρις αριστερο χαφ, αν και εγω εχω για μεγαλητερη προταιρεοτητα το δεκαρι,στα προκριματικα ειναι μεγαλητερο ρισκο απο την προσθηκη στο δεξι μπακ.Δεν ξερω ποσο μεγαλη διαφορα μπορει να κανει σε τετοιο σετ παιχνιδιου ο Μανιατης πχ.Τα προκριματικα για μενα απαιτουν πρωτα απολα γκολ.Περσι ετσι την πατησαμε με τις καρδουλες.Στο γκολ.Αμυντικα την δουλεια μπορει να την κανει στα συγεκριμενα παιχνιδια και ο σναου, δεν νομιζω οτι σε αυτα τα παιχνιδια θα δωσει κατι ενα φουλ μπακ, ποσες προωθησεις θα τολμησουμε απο την αμηνα?
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Κοίτα αδερφέ...φαντάζομαι το περυσινό έγινε μάθημα σε όλους.
Το σύστημα θα είναι το 4-2-3-1...αυτό ξέρουμε, αυτό εμπιστευόμαστε, αυτό μπορούμε να παίξουμε με αυτούς που έχουμε...η επιλογή του προπονητή έγινε με αυτήν ακριβώς την προυπόθεση...μην έρθει κανας περίεργος και αρχίσει τις αλλαγές.
Οπότε σ' αυτό αριστερός χαφ θα είναι ο Βιέρι και δεξιός ο Σάλπι και η μόνη ανορθογραφία είναι στο δεξί μπακ.
Ο Αραμπατζής δεν εμπνέει καμμιά εμπιστοσύνη ενώ ο Σνάου δεν μπορεί να προσφέρει ούτε αυτά τα 4-5 καλά ανεβάσματα που περιμένεις απ' το μπακ.
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Έτσι ακριβώς...
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Μεγάλο λάθος αν βάλουμε τον Σάλπι δεξιό χαφ.
Σέντερ φορ είναι ο άνθρωπος, μη τον καταστρέψουμε όπως στον Βάζελο και στην Εθνική!
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Σωστός αλλά και δεξί χαφ επί τρία χρονάκια πρώτος σκόρερ του βάζελου ήταν με 10-15 τεμάχια.
Φέτος έκανε λίγο το μαλάκα γιατί έπρεπε να βγεί πρώτος ο Σισέ ;)
Αμα λοιπόν είναι να τον καταστρέψουμε με τέτοιον τρόπο, εγώ είμαι μέσα....
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Σωστο αλλα για να παιξει φορ πρεπει να παιξει περιφερειακος επιθετικος και για να γινει αυτο πρεπει να αλλαξει ολη η δομή της ομαδας με ενα πιο δημιουργικο(και ακριβο)αμυντικο χαφ,
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Φίλε lamosas, στο σύστημα που έπαιζε μέχρι πρόσφατα ο ΠΑΟΚ, ο Σάλπι είναι μια χαρά δεξί χαφ. Με δεδομένο ότι δεν υπάρχουν χρήματα για ποιοτικό αριστερό χαφ, υποστηρίζουμε τη λύση αυτή. Σε περίπτωση που εξασφαλίσουμε χρήματα από Ευρώπη, τότε θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε σε αυτή τη λύση ώστε να απελευθερώσουμε περισσότερες επιλογές στη διάταξη. Απλά είναι τα πράγματα και κρίνονται από τα χρήματα, όχι από τις προθέσεις...
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Τώρα θα συμφωνήσω εγώ μαζί σου :lol:
nikos123

Δημοσίευση από nikos123 »

Τόργκελε: "Δεν ξέραμε τι μας ξημερώνει"
Ο Σαντόρ Τόργκελε μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis» αποκάλυψε ότι, "θα συνεχίσω την καριέρα μου στην Φορτούνα Ντίσελντορφ" και δεν παρέλειψε να ανφερθεί στην παρουσία του στον ΠΑΟΚ: "Έχω πολλά αρνητικά και θετικά να θυμάμαι. Οι στόχοι μου στον ΠΑΟΚ δυστυχώς δεν επιτεύχθηκαν. Ο κόσμος μπορεί να μην θυμάται πολλά δικά μου γκολ, όμως πρέπει να θυμάται πως πάντοτε τα έδινα όλα για τη νίκη".

Για το γιατί δεν σημείωνε γκολ όταν έπαιζε στον ΠΑΟΚ εξήγησε: "Ο προπονητής μου ζητούσε να κλείνω από δεξιά προς τα μέσα. Δεν είναι αυτή η θέση μου και δεν μπορούσα να ανταποκριθώ. Ακόμη και από ένα μέτρο δεν μπορούσα να σκοράρω. Είχα μεγάλη ατυχία όμως τα αφήνω πίσω μου. Η ζωή συνεχίζεται και δεν θέλω να ασχολούμαι πολύ με τα παλιά".

Ο Σαντόρ Τόργκελε έχει αγοράσει εξοχικό στην Σίβηρη Χαλκιδικής και το καλοκαίρι έρχεται για τα μπάνια του.

(Ο κόσμος μπορεί να μην θυμάται πολλά δικά μου γκολ) 2-3 εβαλες ολα κ ολα βρε σαντορ :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Bono γι'αυτο ακριβως γραφω και εγω οτι δεν εχω ως προταιρεοτητα προσωπικα το αριστερο χαφ αλλα το δεκαρι.Κανεις δεν αμφισβητει οτι ο ιβιτς εκανε καταπληκτικη χρονια αλλα εγω προσωπικα δεν ειμαι καθολου σιγουρος κατα ποσο στα 34 του πλεον, με εγγυημενο συμβολαιο 2 χρονων και με μια σερβικη κουλτουρα την οποια δεν εκτιμω ιδιαιτερα, στο κομματι του οτι οπου επαιξε, ηταν καλος μονο στην χρονια που τελειωνε το συμβολαιο του,θα εχει φετος την ιδια αποδοση.Θελω κατι διαφορετικο σε αυτη τη θεση εναν παικτη να μπορει να κρατησει μπαλλα να τρεξει με αυτη γιατι και με τον σαλπι ως δεξι χαφ με τις γνωστες δημιουργικες αδυναμιες του θα εχουμε παλυ ελλειψη στην ικανοτητα κρατηματος μπαλλας και δημιουργιας.Δεν θα με χαλουσε και ενα συστημα με τον ιβιτς ως δευτερο αμηντικο χαφ με καποιον αλλο μπροστα του.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”