6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"

Άβαταρ μέλους
Rizla

Re: 6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"

Δημοσίευση από Rizla »

Πολυ μακρια το πας ομως...
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Δημοσίευση από DaFFy_NaSH »

Καλός παίκτης, τρεχαντήρι, κόφτης κτλ κτλ. Δεν αντιλέγω. Ούτε ότι πρόσφερε... (έναντι εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ βεβαίως βεβαίως)

Το να λειτουργεί εις βάρος του ΠΑΟΚ, του αφεντικού του δηλαδή οπού είναι υπάλληλος και παίρνει τα φράγκα του, ακόμα και μήνες πριν δείχνει ανανδρία και μου θυμίζει τύπους με φουστανάκια... Αν είσαι άνθρωπος με ΑΡΧΊΔΙΑ και θέλεις να φύγεις (σε έχουν προσεγγίσει και σου έχουν τάξει λαγούς με πετραχήλια) κοιτάς να βοηθήσεις και την ομάδα σου φέρνοντας πρόταση ή έστω το ξεκαθαρίζεις στην ομάδα σου από την πρώτη στιγμή που σε προσέγγισαν ώστε να αναλάβουν αυτοί (είναι και παράνομο να προσεγγίζεις παίκτες με συμβόλαιο που λήγει σε περισσότερο από 6 μήνες). Δεν φέρεσαι πούστικα και πισώπλατα. Βέβαια δεν είμαι σίγουρος αν όλα αυτά αληθεύουν για τον Βιτόλο πάντως αν αληθεύουν είναι μεγάλο λαμόγιο το παλικάρι...

Όσο για την περίπτωση σαβίνι που λέτε μερικοί, όταν κάποιος κάθετε πάνω στο συμβόλαιο του δεν μπορείς να κάνεις και πολλά εκτός αν είσαι ο χάρι (κα)πότερ και κουνήσεις το ραβδί... Το ότι ήταν λάθος η υπογραφή του μακροχρόνιου συμβολαίου με τον ιταλό δεν είναι ψέμματα αλλα είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο...

ΥΓ: Να σημειώσω οτι προσωπικά δεν θεωρώ το θέμα λήξαν απλά τονίζω την άποψη μου για το αν συμπεριφέρθηκε έτσι...
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

danirifle έγραψε:
bane1980 έγραψε:Ξεκολάτε ρε όλοι!
Τι θέλετε πια; δεν θέλουμε επενδυτές, αλλά δεν θέλουμε και πωλήσεις, δεν μπορούμε μόνοι μας, αλλά ούτε και έχουμε ανάγκη από επενδυτές, δηλαδή τι από αυτά που γίνονται δεν τα περιμέναμε εάν δεν έμπαιναν κεφάλαια;; πόσοι παίκτες μπορούν να πουληθούν αυτή τη στιγμή; 5. Ο ένας είναι ο Βιτόλο και είναι και ο μόνος στη θέση του οποίου έχεις παίκτες, συν οτι και οι δύο βρυκόλακες θέλουν παίκτη εκεί.

Εγώ πάντως πιστεύω οτι κλείνει στο βάζελο και παραξενέυομαι που θα αφήσουν οι γαύροι να τους πάρει παίκτη που θέλανε ο ξοφλημένος λαγός...θα τους κοτσάρουνε και μετά οτι τους άρπαξαν το Βιτόλο. Ο νοών νοείτο.

Άντε, ηρεμία και μη σπαταλάτε όλες σας τις αντοχές για το Βιτόλο...
ρε συ μπάνε το αεκάκι πώς πούλησε σκόκο έξω? και έχει τα 4πλάσια χρέη από εμάς!

ε και στην τελική ας είναι το χρέος μας παραπάνω, όσο είναι το συμβόλαιο του βιτόλο! έλεος! κοροιδευόμαστε μεταξύ μας? έτσι θα σωθούμε δλδ? αν διώξουμε το βιτόλο ή αν του κάνουμε μείωση?
Φίλε δεν λέω οτι συμφωνώ με την κίνηση, με τσαντίζει και με ξενερώνει αφάνταστα, απλά προσπαθώ να το αντιμετωπίσω δίνοντας τις όποιες δικαιολογίες και χρυσωμένα χάπια στον εαυτό μου.

Σίγουρα και εγώ θα προτιμούσα να φύγουν πχ 3 μη βασικοί, παρά ένας βασικός. απλά λέω ας περιμένουμε να δούμε την κατάληξη και τα περί αυτής.

Όσο για την κούλα, όσο έχουμε τον Σκόκο, έχουμε και τον Μπλάνκο και το Τσιμπούρι, που δεν νομίζω να κέρδισαν από το πως τους έφυγαν.
niks

Δημοσίευση από niks »

DaFFy_NaSH έγραψε:......(είναι και παράνομο να προσεγγίζεις παίκτες με συμβόλαιο που λήγει σε περισσότερο από 6 μήνες)...

αν βεβαια ειναι ετσι εχουμε ενα θεματακι που θα επρεπε να το μαθει η ΟΥΕΦΑ

μαρτυρες οι φυλλαδες και τα σαιτ του ζελου καθως και ολα τα αλλα σημερινα δημοσιευματα

τι προβλεπει ο κανονισμός για τους εμπλεκομενους;
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

διαβασα ενα καρο σελιδες τα μυαλα μου πονανε εμεις δεν ειμαστε που ευαγγελιζομαστε την διαφανια και οτι τιποτα δεν ειναι κριφο απο τονο κοσμο της ομαδας? ή μηπωςκαι αυτη η διαφανια ειναι οπως το ΠΑΟΚ πανω απο ολα ενα μεγαλο ψεμα?. και εχω καποιες αποριες και μακαρι να μπορουσα να παρω απαντησεις απο επισημα χειλι.δν αντεχω να διαβαζω τετοια ψεματα απο τους αυλοκολακες της διοικησης γιατι μας περναν για χαχολια και να μμην γινετε τιποτα. εγω ξερω οτι ο βιτολο ειχε κλεισει με 450.000 αλλα αντε να δεχτω ρε μαγκες οτι ειχε ποσοστο αυξυσης καθε χρονο και φετος ειναι να παρει 600.000,απο που και ως που κυριε κολκα ο ΠΑΟΚ θα γλυτωσει για τα επομενα δυο χρονια 2.250.000 ?
το συμβολαιο του βιτολο ειναι με φορολογικο καθεστος 20% τουτεστειν 750.000 θα στιχησει για τον επομενο χρονο ο βιτολο σχεδον οσο ενας παικτης με συμβολαιο 400.000 με το νεο καθεστος φορολογησης. διαβασα προς το τελος καποιους να απαξιωνουν ποδοσφαιρικα τον βιτολο για εναν παικτη που ειναι μεσα στους 4 κορηφαιους της ομαδας μας και ισως το καλυτερο 6αρι του πρωταθληματος βεβαια ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες αρκη να λεγονταν και πριν τα σημερινα.

και θα κλεισω λεγοντας οτι ενας οργανισμος μπορει να ειναι αναγκαιο να κανει περικοπες και απολησεις (μια και ειναι και της μοδας ) παντα ξεκιναει απο τα χαμηλα στρωματαα τις ιεραρχιας δεν απολυεις τους μανατζερς και τους διευθυντες σου αν αυτοι ειναι πετυχημενοι. οσο για το αστειο του να φυγει ο βιτολο τζαμπε δεν θελω να το δω ως σοβαρο ενδεχομενο και ως τετοιο το αντιμετωπηζω αυτη τη στιγμη ελπιζω να μην γινει το αστειο τρααγωδια γιατι θελω γ@μω την ποΥτ@να μου να κανω ενα ήσυχο καλοκαιρι και εσεις μαλλον θα μου το στερησετε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Σάβ 09 Ιούλ 2011, 00:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

niks έγραψε:
DaFFy_NaSH έγραψε:......(είναι και παράνομο να προσεγγίζεις παίκτες με συμβόλαιο που λήγει σε περισσότερο από 6 μήνες)...

αν βεβαια ειναι ετσι εχουμε ενα θεματακι που θα επρεπε να το μαθει η ΟΥΕΦΑ

μαρτυρες οι φυλλαδες και τα σαιτ του ζελου καθως και ολα τα αλλα σημερινα δημοσιευματα

τι προβλεπει ο κανονισμός για τους εμπλεκομενους;
μια βαρκαδα με το μπεο
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Δημοσίευση από DaFFy_NaSH »

Δεν μπορώ να βρώ τους κανονισμούς, αύριο θα το ψάξω... Αγγλία είμαι 100000% σίγουρος οτι υπάρχει ο κανονισμός. Επίσης είμαι σχεδόν σίγουρος οτι υπάρχει και εδω γιατι θυμάμαι σε παίκτες που τελειώναν τα συμβόλαια το καλοκαίρι έγραφαν πχ 1 ιανουαρίου οτι ο παίκτης μπορεί να συζητήσει με άλλες ομάδες... Πάντως δεν ξέρω και δεν έχω και όρεξη να το ψάξω...
danielo_4

Δημοσίευση από danielo_4 »

καποτε ειχα πει κατι για το βιτολο κ πολυ με κραζατε οτι ηξερα οτι ο βιτολο εχει κλησει στον γαυρο κ θα παρουμε 1,5μιριο
υ.γ κ το ποδοσφαιρο πολιτικη ειναι μην το ξεχνατε
Άβαταρ μέλους
geo_athens4

Δημοσίευση από geo_athens4 »

Ζαγορ δωστου τα χρωστουμενα και αστον κερκιδα μεχρι να φερει προταση 2 μυρια απο ομαδα του εξωτερικου η να δεχθει συμβολαιο οσο του γκαρσια μειον 1 ευρω :opaokara: :opaokara:

Μην μπερδευουμε την βουρτσα με την ... λουτσα, παιχτες με καλα εργομετρικα μπορεις να βρεις πολυ ευκολα με τα μισα λεφτα απ του βιτολο.. Προσωπικα δεν ξερω ΚΑΜΙΑ ομαδα στο δικο μας γαλαξια που ο πιο ακριβοπληρωμενος της παιχτης δεν μπορει να αλλαξει πασα πιο μακρια απο 5μισι μετρα..

Το θεμα ειναι να μη χαθει τζαμπα ενα δυνατο περιουσιακο στοιχειο της ομαδας και παει προς χαβουζα.. Για τον παιχτη χεστηκα, ετσι κ αλλιως η ομαδα δεν στηριζεται πλεον σ αυτον..

ΥΓ και για να μην ξεχνιομαστε εχουμε παιχτη στο ροστερ μας ο οποιος θα μπορουσε τωρα να παιρνει 1 μυριο καθαρα αλλα αντ αυτου δεχεται και νεα μειωση κ εμεις ακομα τον βριζουμε (κ εγω μαζι)
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

Φετος τελικα το συνθημα "Π**στ* κοντε" θα ειναι το πιο διφορουμενο.
Θα ακους τον διπλανο σου να το φωναζει και δε θα ξερεις ποιον εννοει...
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

να πας να γμηθεις μουνακι οπως επισης και αν πας στο βαζελο να γ@μηθεις 2 φορες .......βασικα να πατε να γμηθειτε ολοι σας ....

το ξεφτιλισατε τελειως ...θαα μας δουλευει ο βαζελος

αλλα για τα διαρκειας ξερω τι θα γινει εδω μαστε θα διωξουν τον βιτολο και θα γινει αμεσως η μεταγραφη του σεντερ φορ......
θα χουμε τον τον 35 γκαρσια στο κεντρο με αλλαγη τον μπαλαφα....

το μεγαλυτερο λαθος που εχει γινει....

οσο γ αυτους που λενε οτι σιγα τι εγινε θα το δειτε μολις παιζει στο βαζελο τι θα γινει....και αν τον χρειαζομασταν... ;)

καλα αυτος ο κολκας???? καθετε κ λεει οτι η ομαδα με ενα σεντερ φορ θα παιζει καλυτερα χωρις το βιτολο αχαχχαχαχααχαχαχ
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

πω ρε φιλε δε μπορω να το χωνεψω ακομα......τι λαθος ηταν αυτο???
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

αντε ρε ξεφτυλα είμαστε να μη μπορούμε να κρατήσουμε ούτε τον βασικό κορμό..
ήμαρτον ρε..
μπαινεις να ενημερωθείς βραδυατικά και βλέπεις την κάνει ο Βιτόλο παιχτης με συμβόλαιο ώς το 2013..
αντε ρε ντροπή ρε ντροπη.
αντε Ζαγοράκη ξύπνα πιες ενα καφε κ πανε κανόνισε τα κι ας τις γελοιότητες.
τι να πω ρε παιδια στεναχώρια... εμεις ειμαστε μ@λ@κες δλδ που τρέχουμε σε ότι μας ζητάτε;
δε θελω ουτε ΠΑΟΚ24 ουτε ολαΠΑΟΚ να μπω δε θελω αλλο ΔΟΥΛΕΜΑ στη μάπα.
ενταξει ουτε μπατατογούμενους θελω ούτε όμως κ τετοια κόλπα.
ΠΑΟΚ ειμαστε. Δεν είμαστε μη χειρον βελτιστον...

ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

ΥΓ1 τωρα είδα τι λένε κ οι συνδεσμοι. Καλά τα λένε ΔΥΣΤΥΧΩΣ...

ΥΓ2
geo_athens4 έγραψε: ΥΓ και για να μην ξεχνιομαστε εχουμε παιχτη στο ροστερ μας ο οποιος θα μπορουσε τωρα να παιρνει 1 μυριο καθαρα αλλα αντ αυτου δεχεται και νεα μειωση κ εμεις ακομα τον βριζουμε (κ εγω μαζι)
ΠΟΙΌΝ;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”