dreamwarrior έγραψε:Τι έγινε ρε παιδιά;;; 2 από τους υποτιθέμενους τεμέτερους "αδερφούς" μου με πουλήσανε
Πώς μιλάτε έτσι για τους ψηφοφόρους κε (κατά κόσμον) DREAM????
Ο λαός ποτέ δεν "πουλάει" ... απλά επιλέγει!!!!!!!!!
dreamwarrior έγραψε:Μάλιστα.......Βλέπω ότι δεν υπάρχουν αυθεντικά αρσενικά τη σήμερον ημέρα!!!!(such as DreamWarrior,BlackTerror,DraCulation)
Αγαπητοί ψηφοφόροι βλέπετε και εσείς πώς "δέχονται" την ήττα τους οι αντίπαλοι !!!!!
dreamwarrior έγραψε:αν έχετε πρόβλημα με τα Ελληνικά μου Κα ασπρόμαυρη δείτε πρώτα πως γράφετε το nickname σας και μετά μιλήστε μου!!)
Θα το προτιμούσες aspromavri (από το ασπρόμα
βρη???) ή aspromaurh (από το ασπρόμαυρ
η???) ή κάπως αλλιώς??????? Εσείς που είστε
"doctor" θα μας πείτε!!!!!!!
dreamwarrior έγραψε:Επίσης την Κα Αντιγόνη να την ενημερώσω ότι εμείς εδώ στο ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ δεν πουλάμε παππάδες (βλέπε μαγειρικές ικανότητες της Δίδας Εύας!!!) Εμείς ότι υποσχόμαστε δεσμευόμαστε να το πραγματοποιήσουμε!!!
Θα απαντήσουν αναλόγως οι συναγωνίστριες στις οποίες αναφέρεσαι ... εγώ απλά να πώ ότι μεχρί στιγμής το ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ (όπως λέτε) δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά δεν έχει πάρει καμία ψήφο !!!!!!
dreamwarrior έγραψε:Α! και να μην το ξεχάσω......
Τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που ανέφερε η αξιότιμη αντίπαλος μας είναι από την διεξαγωγή δημοσκόπησης που διενήργησε η θεία της ασπρόμαυρης η οποία εδώ και χρόνια έχει χάσει την ακοή και το φώς της!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και όπως βλέπετε αγαπητοί ψηφοφόροι η ΘΕΙΑ μου έχει πέσει μέσα διότι μέχρι στιγμής έχουμε το απόλυτο των ψήφων!!!!!!