Ότι να 'ναι!!!!!

Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

agave έγραψε:πω πωωωω....... 107 σελίδες ...ότι να'ναι!!!!!!!

θα παρακαλούσα τον dream να μου πει τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να πάρω το Νο 14 του roster ή να με βάλει σε διαθεσιμότητα........

και να ξέρετε εσείς οι υποψήφιοι οτι δεν εχω επιλέξει ακόμα τι θα ψηφίσω..
Επειδή δε μου δόθηκε φανέλα απο τον κύριο προπονητά και το αγαπημένο μου νούμερο πήγε στον ντίμιςΚ, ξεκινώ την υποστήριξη του αντιπάλου κόμματος.

ή βρίσκομαι σε διαθεσιμότητα?
blackterror4

Δημοσίευση από blackterror4 »

οχι οχι φιλε θα σου δωθει το νουμερο οτι θες ακομα και την εικονιζομενη στο αβαταρ μου θα χεις.ψηφισε μας.ε ρε 2 ωρες λειπουμε και χανουμε κοσμο
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

68 σελίδες λείπετε αδερφέ.... αν μου δώσετε την λίβ κάτι γίνεται....

Εικόνα
blackterror4

την λιβ θα σου δωσουμε και την λιβ και την μιρ και την πεπιτα και την πακιτα και ενα πιτα γυρο απο ολα χωρις κρεμμυδι με γιαουρτοσκορδιον.οκ?αγαπημενε μας ψηφοφορε..... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος blackterror4 την Τρί 23 Δεκ 2008, 13:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Τι έγινε εδώ;;;

Δημοσίευση από dreamwarrior »

Τι έγινε ρε παιδιά;;; 2 από τους υποτιθέμενους τεμέτερους "αδερφούς" μου με πουλήσανε να πάνε στην παράταξη της παντόφλας και της ανυποληψίας;;;;;;;;Μάλιστα.......Βλέπω ότι δεν υπάρχουν αυθεντικά αρσενικά τη σήμερον ημέρα!!!!(such as DreamWarrior,BlackTerror,DraCulation - αν έχετε πρόβλημα με τα Ελληνικά μου Κα ασπρόμαυρη δείτε πρώτα πως γράφετε το nickname σας και μετά μιλήστε μου!!)
Επίσης την Κα Αντιγόνη να την ενημερώσω ότι εμείς εδώ στο ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ δεν πουλάμε παππάδες (βλέπε μαγειρικές ικανότητες της Δίδας Εύας!!!) Εμείς ότι υποσχόμαστε δεσμευόμαστε να το πραγματοποιήσουμε!!!!!
Α! και να μην το ξεχάσω......
Τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που ανέφερε η αξιότιμη αντίπαλος μας είναι από την διεξαγωγή δημοσκόπησης που διενήργησε η θεία της ασπρόμαυρης η οποία εδώ και χρόνια έχει χάσει την ακοή και το φώς της!!!!!!!!!!!!!!!!!
blackterror4

πες τα πες τα αρχηγε
Άβαταρ μέλους
Akis o skoulikofagos

Δημοσίευση από Akis o skoulikofagos »

Εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Ομόνοια η οποία διέλυσε την Ένωση με 7-1 στο "ΓΣΠ". Οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας κυνηγούσαν το γκολ σε όλη την διάρκεια του αγώνα και επέστρεψαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο.

Από ένα γκολ σημείωσαν οι Αλαμπί, Καιάφας, Ντούρο, Αλωνεύτης, Καφού, Χριστοφή, ενώ ο Καράς πέτυχε αυτογκόλ. Για την Ένωση μείωσε προσωρινά σε 3-1 με τον Γούμενο.

E ρε τον γιαννακη...χα0χα0χ0α
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

blackterror4 έγραψε:την λιβ δεν θα σου δωσουμε .....
οκ. είμαι με το άλλο κόμμα.
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Re: Τι έγινε εδώ;;;

Δημοσίευση από aspromauri »

dreamwarrior έγραψε:Τι έγινε ρε παιδιά;;; 2 από τους υποτιθέμενους τεμέτερους "αδερφούς" μου με πουλήσανε

Πώς μιλάτε έτσι για τους ψηφοφόρους κε (κατά κόσμον) DREAM????
Ο λαός ποτέ δεν "πουλάει" ... απλά επιλέγει!!!!!!!!!
dreamwarrior έγραψε:Μάλιστα.......Βλέπω ότι δεν υπάρχουν αυθεντικά αρσενικά τη σήμερον ημέρα!!!!(such as DreamWarrior,BlackTerror,DraCulation)

Αγαπητοί ψηφοφόροι βλέπετε και εσείς πώς "δέχονται" την ήττα τους οι αντίπαλοι !!!!!
dreamwarrior έγραψε:αν έχετε πρόβλημα με τα Ελληνικά μου Κα ασπρόμαυρη δείτε πρώτα πως γράφετε το nickname σας και μετά μιλήστε μου!!)
Θα το προτιμούσες aspromavri (από το ασπρόμαβρη???) ή aspromaurh (από το ασπρόμαυρη???) ή κάπως αλλιώς??????? Εσείς που είστε "doctor" θα μας πείτε!!!!!!!
dreamwarrior έγραψε:Επίσης την Κα Αντιγόνη να την ενημερώσω ότι εμείς εδώ στο ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ δεν πουλάμε παππάδες (βλέπε μαγειρικές ικανότητες της Δίδας Εύας!!!) Εμείς ότι υποσχόμαστε δεσμευόμαστε να το πραγματοποιήσουμε!!!
Θα απαντήσουν αναλόγως οι συναγωνίστριες στις οποίες αναφέρεσαι ... εγώ απλά να πώ ότι μεχρί στιγμής το ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ (όπως λέτε) δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά δεν έχει πάρει καμία ψήφο !!!!!!
dreamwarrior έγραψε:Α! και να μην το ξεχάσω......
Τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που ανέφερε η αξιότιμη αντίπαλος μας είναι από την διεξαγωγή δημοσκόπησης που διενήργησε η θεία της ασπρόμαυρης η οποία εδώ και χρόνια έχει χάσει την ακοή και το φώς της!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και όπως βλέπετε αγαπητοί ψηφοφόροι η ΘΕΙΑ μου έχει πέσει μέσα διότι μέχρι στιγμής έχουμε το απόλυτο των ψήφων!!!!!!
blackterror4

agave έγραψε:
blackterror4 έγραψε:την λιβ δεν θα σου δωσουμε .....
οκ. είμαι με το άλλο κόμμα.
ρε φιλε δεν ξερω τι εγινε ερειμιν λογου εγραφα δεν δες παρακατω λεω θα στην δωσουμε το αλλαξα κιολας να το πρωτοτυπο.
την λιβ θα σου δωσουμε και την λιβ και την μιρ και την πεπιτα και την πακιτα και ενα πιτα γυρο απο ολα χωρις κρεμμυδι με γιαουρτοσκορδιον.οκ?αγαπημενε μας ψηφοφορε.....οτι θελεις
ελα μαζι μας εισαι εμας θα ψηφισεις το κοβω τραχανιστας εισαι κ εσυ.οκ?πες μου ποτε τι θες να στην φερω πακετο
Άβαταρ μέλους
antigoni

Δημοσίευση από antigoni »

Ο προσηλυτισμος ειναι ποινικο αδικημα! Αξιοποινη πραξη! :lol: :lol:
blackterror4

δεν μασαμε εμεις απο νομους ειμαστε εναντια στο κρατος εμεις.
blackterror4

επισης σημερα εχω να κανω μια δηλωση βομβα.ναι ειναι αληθεια θα ποσταρει το ποντικι
Άβαταρ μέλους
aspromauri

antigoni έγραψε:Ο προσηλυτισμος ειναι ποινικο αδικημα! Αξιοποινη πραξη! :lol: :lol:
Αντιγόνη μου, αυτό που έκανε ο αγαπητός αντίπαλος blackterror4 δεν λέγεται προσηλυτισμός αλλά προεκλογικός ΠΑΝΙΚΟΣ!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :)
Άβαταρ μέλους
aspromauri

blackterror4 έγραψε:επισης σημερα εχω να κανω μια δηλωση βομβα.ναι ειναι αληθεια θα ποσταρει το ποντικι
Σημαντική μέρα ... δεν το συζητώ!!!!!!! Μετά ποιό θα βάλετε να ποστάρει ... το "πληκτρολόγιο" ?????!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”