εγραψα οτι ο μπενιτεθ παει εδω και χρονια απο αποτυχια σε αποτυχια δεν ανεφερα πουθενα βαζελο εχει χρονια που τρωει ποδι απο οτι ομαδα προπονησε. ΟΤΙ ΘΕΣ διαβαζεις.Unpsofable78 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 15:31Ποιο από αυτά που έγραψα δεν ήταν επιχείρημα;embuji έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 15:25 Εγινε φιλε εσυ εχεις τα επιχειρηματα τα τρομερα και οι υπολοιποι λεμε παπαριες. Μην ανοιγεις διαλογο μαζι μου κριμα να σου βιαζω την λογικη.
Έχεις σοβαρή απάντηση; Ή βιαζοντας την κοινή λογική θα πεις για ακόμη μια φορά "εμένα αυτή είναι η άποψη μου. Αν δεν είχε περάσει ο Μπενιτεθ από τον βαζελο θα ούρλιαζα πιο πολύ απ ότι για τον Πουσιτς και ότι ο Ιβιτς και ο Γκαρσία ήταν πρότζεκτ";
Που να μην είχα γράψει ότι ούτε σε μένα άρεσε ο Πουσιτς σαν επιλογή.
Το πρόβλημα με κάποιους από εσάς όμως, δεν είναι ότι απλά θέλετε να κράξετε την επιλογή Πουσιτς.
Είναι ότι θέλετε να σταξετε οσο περισσότερο δηλητήριο γίνεται, όπως το" Ο Ιβάν τελείωσε από τον ΠΑΟΚ".
Ο ιβιτσ μπηκε caretaker και επειδη ηταν καλος του δωσαν την θεση και ειχε εργο. Πηρε κυπελλο και εβαλε τις βασεις για την ομαδα που ανελαβε ο ρασβαν και εκτοξευσε ακομα περισσοτερο. Ναι ηταν project και ακρως επιτυχημενο το οποιο μαλιστα εαν ειχε στηριχθει περισσοτερο ισως να μην ερχοτανε καν ο Ρασβαν. Γιατι με στελεχη ειχε μαλωσει ο Βλανταν και εφυγε.
Τον garcia δεν τον αποκαλεσα project. caretaker η υπηρεσιακος 7 μηνες ειπα οτι ηταν και μετα εφυγε κυπελλουχος για την επιστροφη του Ρασβαν. Και ισως σωστη επιλογη κρινοντας την πορεια του στην συνεχεια. ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΘΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.
Η προοπτικη του πουσιτσ ποια ειναι για να μην ειμαστε απεναντι της δε μου ειπες ακομα αλλα μαλλον ειναι επειδη σου βιασα την λογικη.