Θεόδωρος Ζαγοράκης
- sidpanos
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης
ανώτερη δύναμη θεωρούμε πως είναι κάποιο ανυπέρβλητο εμπόδιο...δεν είναι ανάγκη να είναι πρόβλημα υγείας...
fuzztone έγραψε:Είναι προφανές ότι δεν ήταν απόφαση της στιγμής και τριγυρνούσε για καιρό στο μυαλό του. Τον ευχαριστούμε για ότι προσέφερε. Δυστυχώς άφησε το έργο του ανολοκλήρωτο και ΚΥΡΙΩΣ αφήνει την ομάδα σε σημείο που δε διαφαίνεται κάποια αξιόπιστη διάδοχη κατάσταση, και δεν υπάρχει κάποιος μηχανισμός που να δίνει στον κόσμο τη δυνατότητα να εκλέγει τη διαχειριστική διοίκηση που θέλει...

οταν λες μια δυο τρεις θα παραιτηθω σημαινει οτι γυρναει στο μυαλο σου και οτι ειναι θεμα χρονου να γινει..
μαλλον δεν ηταν απειλες..
κριμα παντως γιατι βοηθησε πολυ την ομαδα.
ο ΠΑΟΚ δεν θα χαθει υπηρχε και πριν τον ζαγορακη και θα συνεχισει να υπαρχει και μετα απο αυτον.
ποσο μαλλον αν ο κοσμος συνεχισει να στηριζει με πραξεις
δηλαδη με εισητηρια,με διαρκειας,με μετοχες
σαν επομενη μερα εγω προβλεπω τον Βρυζα και πιστευω οτι θα ειναι μια πολυ καλη λυση
δεν ξερω βεβαια αν οντως η παραιτηση του εχει να κανει με πασοκ-βενιζελο και καποιον επενδυτη
μαλλον δεν ηταν απειλες..
κριμα παντως γιατι βοηθησε πολυ την ομαδα.
ο ΠΑΟΚ δεν θα χαθει υπηρχε και πριν τον ζαγορακη και θα συνεχισει να υπαρχει και μετα απο αυτον.
ποσο μαλλον αν ο κοσμος συνεχισει να στηριζει με πραξεις
δηλαδη με εισητηρια,με διαρκειας,με μετοχες
σαν επομενη μερα εγω προβλεπω τον Βρυζα και πιστευω οτι θα ειναι μια πολυ καλη λυση
δεν ξερω βεβαια αν οντως η παραιτηση του εχει να κανει με πασοκ-βενιζελο και καποιον επενδυτη
Οφείλει να πει ξεκάθαρα τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση.
Ο μόνος λόγος που μπορώ να δεχτώ είναι σοβαρό προσωπικό πρόβλημα (πχ. υγείας).
Αν παραιτείται για οτιδήποτε άλλο με απογοητεύει...
Ο μόνος λόγος που μπορώ να δεχτώ είναι σοβαρό προσωπικό πρόβλημα (πχ. υγείας).
Αν παραιτείται για οτιδήποτε άλλο με απογοητεύει...
Καναμε αμαν και πως να ηρεμησουμε αγωνιστικα ,ηρθε και η διοικητικη "τρικυμια" να μας αποτελειωσει...Κατα τα αλλα , μια χαρα....
μην μασάτε ρε ο ΠΑΟΚ ξύπνησε πλέον..το ποτάμι δεν γυρνάει πίσω.όσο είμαστε εμείς εδώ και θα στηρίζουμε την ομάδα θα συνεχίσει να τραβάει για εκεί που ανήκει. ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ.
Φίλε αν θέλουν να σε γκρεμίσουν σε μια νύκτα σε ανυποληψία, κατάσταση μπουρδέλο δεν φτάνουν τα 14!!!!!!!!!!!(κ βάλε μάτια...)
Δυστυχώς είμαστε στην Ελλάδα.Ξεχάσαμε εύκολα τα προηγούμενα χρόνια την κατάσταση που υπήρχε κ δεν είναι καθόλου δύσκολο με τα τυπάκια που υπάρχουν ανάμεσα μας να την διευκολύνουμε...
Γιατί γαμώ το κέρατο μου δεν είμαστε κ στην κατάσταση που μπορούμε να πούμε ότι όλα πάνε βάση προγράμματος κ η ομάδα, τα έργα , οι υποδομές έχουν ρολάρει κ έχουν μπει τα θεμέλια για τον ΠΑΟΚ του μέλλοντος.
Κρίμα για τον Τεό γιατί τον είχα πιστέψει πολύ.Ελπίζω η κατάσταση να μην ξεφύγει.
Δυστυχώς είμαστε στην Ελλάδα.Ξεχάσαμε εύκολα τα προηγούμενα χρόνια την κατάσταση που υπήρχε κ δεν είναι καθόλου δύσκολο με τα τυπάκια που υπάρχουν ανάμεσα μας να την διευκολύνουμε...
Γιατί γαμώ το κέρατο μου δεν είμαστε κ στην κατάσταση που μπορούμε να πούμε ότι όλα πάνε βάση προγράμματος κ η ομάδα, τα έργα , οι υποδομές έχουν ρολάρει κ έχουν μπει τα θεμέλια για τον ΠΑΟΚ του μέλλοντος.
Κρίμα για τον Τεό γιατί τον είχα πιστέψει πολύ.Ελπίζω η κατάσταση να μην ξεφύγει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος angelos4a την Πέμ 08 Οκτ 2009, 19:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απο το " Δοξα τω Θεω " στο " Βοηθα Παναγια". Τωρα θα εκτιμησουμε ολοι τι χασαμε ....
- charlie_pace
το μονο σίγουρο είναι οτι αυτός ο άνθρωπος δεν έκανε παρά μόνο καλό στην ομάδα και όλοι θα τον θυμούνται για την υγεία που προσπάθησε να φέρει και πέτυχε να φέρει ως ενα βαθμό σε μια ομάδα που δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει αν δεν είχε αναλάβει...
Ποιες εκτιμάτε ότι μπορεί να είναι οι ανώτερες δυνάμεις? Θεωρεί ανώτερες δυνάμεις τον Βενιζέλο? αν είναι έτσι πέφτει πολύ στα μάτια μου. Πιστεύω όμως ότι είναι κάτι άλλο. Αν ξέρει κάποιος ας πει.
- PAOK_NORTH_ARMY
Που είναι ρε γαμώτο τα όνειρα και ο σχεδιασμός που θέσατε όλοι μαζί? Τι στράβωσε στην πορεία? Ας ολοκληρωνόταν τουλάχιστον το προπονητήριο και να έφευγες όπως σου αρμόζει. Τι ξενέρα είναι αυτή? Γιατί ρε συ Ζαγόρ? Εύχομαι τουλάχιστον να μην είναι πρόβλημα υγείας:( 
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΓΚΕΣ??? ΤΩΡΑ ΤΙ??? Όσοι λέτε ότι ο ΠΑΟΚ δε χάνεται και δεν έχει ανάγκη κανένα Ζαγοράκη, έχετε κάτι στο μυαλό σας? Γιατί έχουμε ζήσει την απόλυτη ξεφτίλα εδώ και 2 δεκαετίες και το μόνο που έβλεπα τα τελευταία 2μιση χρόνια ήταν ΟΡΑΜΑ, ΕΛΠΙΔΑ και ΣΥΜΜΑΖΕΜΑ. Από παοκ γινόμασταν ξανά ΠΑΟΚ, και είχα την ελπίδα ότι θα ξαναγίνουμε Π.Α.Ο.Κ.
Υ.Γ. Ποτέ δεν εκτιμάς κάτι παρά μόνο όταν σου λείπει. Όχι δε μας ρίχνω το φταίξιμο, τον αγαπήσαμε και τον στηρίξαμε και με το παραπάνω αλλά τώρα θα φανεί η πραγματική απουσία. Μακάρι να βγω ψεύτης.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΓΚΕΣ??? ΤΩΡΑ ΤΙ??? Όσοι λέτε ότι ο ΠΑΟΚ δε χάνεται και δεν έχει ανάγκη κανένα Ζαγοράκη, έχετε κάτι στο μυαλό σας? Γιατί έχουμε ζήσει την απόλυτη ξεφτίλα εδώ και 2 δεκαετίες και το μόνο που έβλεπα τα τελευταία 2μιση χρόνια ήταν ΟΡΑΜΑ, ΕΛΠΙΔΑ και ΣΥΜΜΑΖΕΜΑ. Από παοκ γινόμασταν ξανά ΠΑΟΚ, και είχα την ελπίδα ότι θα ξαναγίνουμε Π.Α.Ο.Κ.
Υ.Γ. Ποτέ δεν εκτιμάς κάτι παρά μόνο όταν σου λείπει. Όχι δε μας ρίχνω το φταίξιμο, τον αγαπήσαμε και τον στηρίξαμε και με το παραπάνω αλλά τώρα θα φανεί η πραγματική απουσία. Μακάρι να βγω ψεύτης.
Μεγάλη απογοήτευση !!!
Δεν είμασταν έτοιμοι ακόμα για να φύγει. Δεν έχει ολοκληρώσει ούτε το μισό από το έργο του !!
Κάθε επανάσταση και αναγέννηση χρειάζεται και έναν ισχυρό ηγέτη.
Ελπίζω να μην είναι υγείας !!! Να είναι καλά αυτός και η οικογένειά του. Αλλά ...
όσοι δεν καταλαβαίνουν ότι τα συμφέροντα γύρω από τον ΠΑΟΚ είναι μεγάλα κοιμούνται ...
Εγώ σε λίγο θα είμαι Τούμπα. Το επιτάσει η παοκτσήδικη συνείδησή μου !!!
Δεν είμασταν έτοιμοι ακόμα για να φύγει. Δεν έχει ολοκληρώσει ούτε το μισό από το έργο του !!
Κάθε επανάσταση και αναγέννηση χρειάζεται και έναν ισχυρό ηγέτη.
Ελπίζω να μην είναι υγείας !!! Να είναι καλά αυτός και η οικογένειά του. Αλλά ...
όσοι δεν καταλαβαίνουν ότι τα συμφέροντα γύρω από τον ΠΑΟΚ είναι μεγάλα κοιμούνται ...
Εγώ σε λίγο θα είμαι Τούμπα. Το επιτάσει η παοκτσήδικη συνείδησή μου !!!
Καταρχην ηρεμια..................
Η παραιτηση προφανως και αφορα την θεση του προεδρου και οχι των μετοχών κτλ (το ελπίζω δηλ)
Απο εκει και περα θα φαμε στη μαπα μεσσια ονοματι Βασίλη...................
ΥΓ. Ολα για τις πουτ@νες τις γυναικες γινονται..........
Η παραιτηση προφανως και αφορα την θεση του προεδρου και οχι των μετοχών κτλ (το ελπίζω δηλ)
Απο εκει και περα θα φαμε στη μαπα μεσσια ονοματι Βασίλη...................
ΥΓ. Ολα για τις πουτ@νες τις γυναικες γινονται..........