Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Προφανώς, κι εγώ καζούρα τους έκανα, αλλά αισθάνομαι λες και μου κάνουν κι εμένα καζούρα η Λαμία, ο Αστέρας και η Μάλμε ταυτόχρονα. Πως τρως 4 γκολ στη Τούμπα ενώ έχεις 2 φορές σκορ πρόκρισης ρε γαμώτο... Δε μπορώ να το χωνέψω.
Kapetanios4

Δημοσίευση από Kapetanios4 »

Αυτος ο αποκλεισμος ειναι απο τους χειροτερους που εχω ζησει, ειδικα γνωριζοντας οτι δεν ηταν καλυτερη ομαδα.
Απο το 3-3 στην Τουμπα με Αγιαξ που καναμε 1 ωρα να σηκωθουμε απο το καρεκλακι εχω να το νιωσω.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ερωτηση, γιατι ειναι αρχηγος ο Ουαρντα στον Ατρομητο;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Parstoukas4 έγραψε:
Βλέποντας την ΑΕΚ να μην μπορεί να φτάσει στην ολική ανατροπή κόντρα στην Λαμία, ο κόσμος της Ένωσης άρχισε να φωνάζει το σύνθημα «ΑΕΚ, ΑΕΚ, αυτό δεν είναι ΑΕΚ», εκφράζοντας έτσι την απογοήτευσή του.
Ωραίες στιγμές... μου είχαν λείψει την τελευταία διετία.

ALMEEEEEEEEEEEEYDAAAAAAAA
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Αθάνατο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Με το που είδε ο τιγρης πού πηγαίνει το πράγμα με τη διαιτησία απήλθε μεγαλοπρεπώς και με κέρδος από την επένδυση που έστησε με κρατικό χρήμα και πάνω στην οπαδική βλακεία (ρίξαν οι ίδιοι την ομάδα τους στη Γ΄Εθνική).

Κι αυτό πολύ απλά γιατί με την περσινή διαιτησία η χάρτινη όχι απλώς θα είχε πάρει το ματσάκιον αλλά θα το είχε τελειώσει με ένα εμφατικό 3 1 όπως αναμέναμε άλλωστε όλοι να γίνει και φέτος. Ο Βένγκας Βένγκας πρωτίστως δεν διασφάλισε την ορθή συμπεριφορά του παραρτήματος και δευτερευόντως τα κοράκια σφύριξαν κανονικά.

Στον κόσμο του τίγρη το γκολ της Λαμίας δεν θα μετρούσε ποτέ κι αν χρειαζόταν οι καθυστερήσεις θα γίνονταν 10 λεπτά, θα δινόταν ένα πεναλτάκι, κάτι θα γινόταν τέλος πάντων που θα αποδείκνυε πως η αεχ του @λμeida δεν χάνει ποτέ.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Γιατι κλαινε οι σερβιτοροι της Παπαναστασιου για τη διαιτησια στις Σερρες; Επειδη κλαδευαν ποδια και ειδαν 6 καρτες; Δεν εχει πλεον διαιτησιες απο τον μπαμπακουλη τους; Περαστικα
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Καλύτερα θα είναι τα σκουλήκια από περυσι αν μείνει ο μορον.
Στο κέντρο και οι 2 που πήραν είναι καλοί παίχτες + μανου που επανηλθε και νταριντα δεν θα έχουν το περσινό χαλι.
Αν πάλι φύγει ο μορον μπορεί να έχουν καλύτερη ομάδα αλλά να μην βάζουν γκολ με τίποτα γιατί από το κέντρο και μπροστά είναι όλοι αγκολοι. Λογικά θα τα καταφέρουν και θα βγουν 5οι.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Περα απο το βαθμολογικο αβατζο που σου δινουν οι γκελες των συνδιεκδικητων, ειναι ανακουφιστικο να ξερεις οτι υπαρχουν λιμα στην σουπερ λιγκ που θα χτυπησουν τα ματς με ολους τους μεγαλους κι οχι μονο αυτα εναντιον του ΠΑΟΚ, οπως εχουμε δει να συμβαινει σε παλαιοτερες εποχες. Εστω κι αν τα περισσότερα λιμα ανηκουν σε κάποιο αρμα μεγαλων. Τουλαχιστον δεν ανηκουν ολα στο ιδιο αρμα (οπως συνεβαινε παλια με τον γαυρο), επομενως ολοι λιγο-πολυ θα γκελαρουν.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

aivas19 έγραψε:Ερωτηση, γιατι ειναι αρχηγος ο Ουαρντα στον Ατρομητο;
Λογική απορία φίλε aivas και μου δίνεις πάσα για το ματς της επόμενης Κυριακής.
Ομάδα που εν ετει 2024 πάει να στηριχθεί στον Ουαρντα για να κάνει την υπέρβαση και να βγει 5η κάτι δεν κάνει σωστά κατά τη γνώμη μου.
Επειδή είδα αρκετά από το ματς με τον άρη αλλά και το πρώτο ημίχρονο με τον οφη, αυτή τη στιγμή ο Ατρόμητος δεν παίζει τίποτα.
Ο Ατρόμητος όμως είναι ομάδα που κάθε χρόνο βρίσκει το δρόμο και στην πορεία της σεζόν σουλουπωνεται.
Τώρα που ακόμα είναι αρχή και για τον Γκαρσία και για τους παίκτες, είναι μεγάλη ευκαιρία να περάσουμε από εκεί ήρεμα και ωραία.
Το μόνο μου θέμα είναι αν θα έχουμε μυαλό να το παίξουμε το ματς όπως πρέπει ή θα κατέβουμε σαν το περυσινό με τον οφη που ήταν το τελευταίο πριν τη διακοπή και μετά την καλοκαιρινή ευρωπαϊκή περιπέτεια. Ταυτόχρονα φέτος θα είμαστε σε μεταγραφική τρέλα.
Αν καταφέρουμε να έχουμε το μυαλό μας μόνο στο πως θα γίνει η δουλειά θα περάσουμε και θα κάνουμε πολύ σημαντικό διπλό.
Αν το μυαλό μας είναι στο πως θα πάρουν χρόνο καινούριοι παίκτες, ποιοι θα φύγουν και ποιοι θα έρθουν, ποιοι θα είναι στη λίστα και τι ωραία που περάσαμε τη Σαμροκ και ευκαιρία επιτέλους να χαλαρώσουμε, τότε το ματσάκι θα σφίξει όπως αυτό με τον οφη πέρυσι.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Marsantos θα μιλησουμε για το ματς με τον Ατρομητο μετα το ματς με τη Σαμροκ! GAME BY GAME! Απλα με σκαλωσε το οτι ειναι αρχηγος ο Ουαρντα και δεν ηταν περσι καν στην ομαδα
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

panpangr77 έγραψε:Ο Κάρμο δανεικός από την Νότιγχαμ ,τι π@π@ριες άκουγα στο ράδιο ,ότι ο γαύρος έκανε την υπέρβαση και άλλα ωραία.
Εν τω μεταξύ αυτό είναι ξεκάθαρα αθέμιτος ανταγωνισμός. Άλλο να δίνει δανεικούς κι άλλο να αγοράζει για να δώσει δανεικούς. Απορώ αν η πρεμιέρ λιγκ το αφησει το θέμα έτσι.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

aivas19 έγραψε:Marsantos θα μιλησουμε για το ματς με τον Ατρομητο μετα το ματς με τη Σαμροκ! GAME BY GAME! Απλα με σκαλωσε το οτι ειναι αρχηγος ο Ουαρντα και δεν ηταν περσι καν στην ομαδα
Ήταν όμως άλλες δυο χρονιές....εάν π.χ. επιστρέψει ο Πέλκας δεν θα είναι και τόσο κουλό να γίνει αρχηγός
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

aivas19 έγραψε:Marsantos θα μιλησουμε για το ματς με τον Ατρομητο μετα το ματς με τη Σαμροκ! GAME BY GAME! Απλα με σκαλωσε το οτι ειναι αρχηγος ο Ουαρντα και δεν ηταν περσι καν στην ομαδα
Έχεις δίκιο. Game by game.
Έχω σκαλώσει όμως με αυτόν τον αγώνα γιατί από ότι καταλαβαίνω και από το τοπικ των μεταγραφών, το άλλο σουκου δεν ξέρω πως θα υπάρχει καθαρό μυαλό να δουλευτεί αυτό το ματς.
Όμως το κυρίαρχο είναι το σημερινό.
Νίκη με μηδέν παθητικό..
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Τρόμος έγραψε:
Ήταν όμως άλλες δυο χρονιές....εάν π.χ. επιστρέψει ο Πέλκας δεν θα είναι και τόσο κουλό να γίνει αρχηγός
Ναι οκ αλλα ηταν αρχηγος τοτε; Δεν νομιζω. Θυμαμαι που τους εβαλε γκολ οταν επαιζε σε μας και ουρλιαζε και μετα χασαμε 3-2 [FACE WITH TEARS OF JOY]. Να μου πεις δεν εμεινε και κανενας απο τον Ατρομητο περσι που θα μπορουσε να παρει το περιβραχιονιο, οποτε εχει σχεση αυτο που λες.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

όσο είδα απ τον αγώνα..ο Ουάρντα ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου απ τ αριστερά, κατέβαζε την μπάλα με μαγνήτη στο πόδι, έβγαλε φάσεις πάρε βάλε και στο τέλος έκανε και την ασσίστ για το γκόλ. Αν τον αντιμετωπίσουμε αδιάφορα χωρίς βοήθειες θα έχουμε κι εμείς πρόβλημα απ την πλευρά του..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”