Razvan Lucescu IV

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αυτό το "τριψήφιοι" μην το λες ρε 'σύ.. Κι ο marsantos πχ τριψήφιος είναι! :mrgreen:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Φίλε μου ανταρκτικα δεν αναφέρομαι στους 3ψηφιους αυτούς τους γράφω εκεί που δε πιανει μελάνι. Υπαρχουν κι αλλοι όμως. Δε πειράζει κακώς πιάνω τέτοια κουβέντα, αφού πχ σε ενδεχόμενο ήττας στη λεωφόρο πάλι εδώ μέσα θα εχουμε sold out από αυτούς που για την ώρα έχασαν το password τους.

Ας σταθεροποηθει το ποντκαστ, να βρουν και τα παιδιά το χρόνο και το μερακι να το συνεχίσουν και για μένα το φόρουμ είναι κάτι που σβήνει. Έστω μια φορά την εβδοναδα να ακούω καθαρές ΠΑΟΚτσδικες φωνές μου αρκεί από το να τρως τις σάρκες σου στο φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Giapas, σορρυ ρε φίλε αλλά τέτοια σχολια δεν προσφέρουν τίποτα. Πέρα από περαιτέρω εκνευρισμό.

Έχουμε δικαίωμα να εκφράζουμε τις αντιρρήσεις μας και τις ανησυχίες μας όποτε και αν το επιθυμούμε.

Όταν δεν υπάρχει κάτι να πεις, τι να πεις ακριβώς;

Το μόνο που μπορείς να πεις για τον προπονητή μετά από τέτοια μεγαλειώδη εμφάνιση/πρόκριση είναι ένα μεγάλο μπράβο κι εγώ προσωπικά το έκανα αμέσως μόλις τελείωσε το ματς. Χωρίς δεύτερη σκέψη.

Φορουμ είναι, θα υπάρχουν αντίθετες απόψεις και θα γίνεται συζήτηση.

Αν δεν υπάρχουν αντίθετες απόψεις δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει και το φορουμ.
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Εικόνα

μας αξιζε ρε γμτ μια τετοια λυτρωση

και ηρθε ακριβως στην ωρα

η ομαδα εχει 2 εβδομαδες για να γεμισει μπαταριες και να προετοιμαστει για την συνεχεια

:pano:
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Αυτό το "τριψήφιοι" μην το λες ρε 'σύ.. Κι ο marsantos πχ τριψήφιος είναι! :mrgreen:
Τί είναι οι τριψήφιοι ρε σεις;;;;;;;
Απο κει και πέρα, η λύση είναι ιγκνορ μάλλον. Εδώ μπαίνουμε να γουστάρουμε , να μιλοήσουμε για την ομάδα μας, να προβληματιστούμε , να χαρούμε. Δυστυχως υπάρχουν επαγγελματίες μιζεροι και μαυροψυχιστές εδώ μέσα. Κάνεις μια πρόκριση με πεντάρα αι την αλλη μερα το πρωί πιάνουν δουλειά να σου σπάσουν τ αρχίδια.
Νομιζω πως ίσως η λύση είναι το ιγκνορ, αφού δεν φαίνεται να υπάρχει αλλη. Μάλλον επρεπε να το εφαρμόσω πολύ καιρό πριν. Και βλέπουμε
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, μίλησε για τους λόγους που οδήγησαν στην ήττα από τον Άρη με 1-0 στην Τούμπα για το πρωτάθλημα.
Λουτσέσκου: «Μας έλειψε η ενέργεια και παραπάνω τύχη»Κυριακή, 10/03/2024 23:40

Τελικά το γκολ θέλει συστηματική δουλειά και προετοιμασία ή απλώς τύχη; Ή μήπως χρειάζονται και τα δύο; Και αν ναι, ποια είναι η αναλογία τύχης και προσπάθειας σε ένα ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα; Στο ερώτημα αυτό θέλησε να απαντήσει μία ομάδα ερευνητών από τη φημισμένη Γυμναστική Ακαδημία της Κολωνίας υπό την καθοδήγηση του καθηγητή Ντάνιελ Μέμερτ. Ανέλυσε περισσότερα από 7.000 γκολ του αγγλικού πρωταθλήματος (Premier League), από τη σεζόν 2012/13 μέχρι τη σεζόν 2018/19 και το συμπέρασμά της είναι εντυπωσιακό: σχεδόν το ένα στα δύο γκολ, για την ακρίβεια το 46%, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε τυχαίους ή αστάθμητους παράγοντες.
Εδω ο Λουτσε φοραει σκουφι για γουρι αλλα εμεις παλι θα ειρωνευτουμε και θα χαρακτηρισουμε. Τυχαια ειναι που οταν γραφαμε οτι ο Κεντζιορα μπορει να προσφερει πολυ περισσοτερα σαν δεξι σεντερ μπακ οι ιδιοι με το γνωστο ειρωνικο υφακι ελεγαν τις αρλουμπες τους. Ευτυχως τελικα ο Λουτσε τον εβαλε σεντερ μπακ :)

Ενα μελος εκανε μια ενδιαφερουσα απορια. Γιατι αυτη η τεραστια διαφορα στην εμφανιση με αρη και δυναμο; Aρκετοι απαντησαν με ποδοσφαιρικα επιχειρηματα και δυστυχως οι γνωστοι με το γνωστο υφακι. Εχετε ταυτισει το εγω σας με τον Λουτσεσκου σε τετοιο βαθμο που ψαχνετε αφορμες για να γινετε αυτοκλητοι υπερασπιστες του. Εμενα η αποψη μου δεν αλλαζει στην Ελλαδα αν ερθουμε πανω απο 4η θεση ειναι επιτυχια. Τους λογους τους ειπα και ειναι υποκειμενικοι. Στην Ευρωπη μπορουν να γινουν τα παντα. Ειναι θεμα ικανοτητας, συγκυριων, αξιοπιστια διοργανωσης, και τυχης πχ κληρωση :roll: .
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

το δεύτερο παιχνίδι και η πρόκριση πρέπει να του πιστωθεί.
βλέποντας προσεχτικά την παρακάμερα αντιλαμβάνεσαι το δέσιμο της ομάδας.
ναι, ασφαλώς και σε ένα τεράστιο γκρουπ θα υπάρξουν αντιπαραθέσεις, διαφορές και συγκρούσεις.
ωστόσο η εικόνα που βγάζει το σύνολο είναι κατόπιν εργασίας..... κι όλοι πρέπει να του το αναγνωρίσουμε.

κανείς δεν είναι τέλειος και θα είμαστε εδώ να μιλάμε για αυτές τις ατέλειες
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

giapas έγραψε:Φίλε μου ανταρκτικα δεν αναφέρομαι στους 3ψηφιους αυτούς τους γράφω εκεί που δε πιανει μελάνι. Υπαρχουν κι αλλοι όμως. Δε πειράζει κακώς πιάνω τέτοια κουβέντα, αφού πχ σε ενδεχόμενο ήττας στη λεωφόρο πάλι εδώ μέσα θα εχουμε sold out από αυτούς που για την ώρα έχασαν το password τους.

Ας σταθεροποηθει το ποντκαστ, να βρουν και τα παιδιά το χρόνο και το μερακι να το συνεχίσουν και για μένα το φόρουμ είναι κάτι που σβήνει. Έστω μια φορά την εβδοναδα να ακούω καθαρές ΠΑΟΚτσδικες φωνές μου αρκεί από το να τρως τις σάρκες σου στο φόρουμ.
Να απαντήσω καθότι έχω χρηστεί και προπονητής στην αντι-ΡασβανFC.

Με όλο το σεβασμό ρε συ Giapas αλλά θυμάμαι κάποτε έσταζες τεράστια χολή για την ομάδα, και είχες κατ εξακολούθηση επικαλεστεί οτι κάνεις κριτική. Δηλαδή τώρα όσοι κράζουν τί κάνουν? Κάνεις αυτά που σου έλεγαν διαχρονικά οτι κάνεις.. απλή διαπίστωση κάνω με σεβασμό το επαναλαμβάνω.

Δεύτερον, τί απαιτήσεις έχεις προσωπικά από έναν προπονητή (προσπάθησε να βγάλεις από την εξίσωση το πρόσωπο Ρασβαν, πες ότι είχαμε άλλον), που είναι στον 3ο χρόνο στην ομάδα με απόλυτη στήριξη 200%?

Δε θες τουλάχιστον να μην καταρρέει η ομάδα στο τέλος? Το οποίο το έχουμε δει 2 χρόνια συνεχόμενα και υπάρχει εύλογα η ανησυχία να μη συμβεί και φέτος? Σε περίπτωση 4ης θέσης δε θα είναι καταστροφή για την ομάδα?

Τρίτον, αν και δε θα έπρεπε να το επαναλάβω, γιατί το έχω πει, σε περίπτωση πρωταθλήματος μακάρι 5ετή ανανέωση , σε περίπτωση κόνφερενς δε.. ας δοθεί και ισόβιο στον Λουτσέσκου.

Τί δε σε καλύπτει από τα παραπάνω, για να καταλαβαινόμαστε δλδ.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Ποια ομάδα δεν κατέρρευσε πες μου φέτος. Η κουλά που εχασε βαθμούς σε πολλά ματς που θεωρητικά έπρεπε να τα παρει; Ο βαζελος, που έχασε βαθμούς από λαμια, Κηφισιά κτλ; Ο γάβρος που έχασε 1-4 απ τη μακαμπι κ 1 -3 απ το βαζελο; Τι ακριβώς ζητάμε;
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Η κούλα έκανε την κοιλιά της και λογικά θα κάνει δυνατό finish.
Ο γαύρος και η ζέλα θα φανεί.

Εγώ έγραψα τί ακριβώς "ζητάμε", να μην μείνει η ομάδα εκτός Ευρώπης, δηλαδή να τερματίσει 3η.

Εσύ τί ζητάς?
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

η κουλα εχει να κερδισει ντερμπι απο τον ιανουαριο και δεν τελειωσε πολυ δυνατα την κανονικη διαρκεια. θα φανει
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

JohnDag έγραψε:Giapas, σορρυ ρε φίλε αλλά τέτοια σχολια δεν προσφέρουν τίποτα. Πέρα από περαιτέρω εκνευρισμό.

Έχουμε δικαίωμα να εκφράζουμε τις αντιρρήσεις μας και τις ανησυχίες μας όποτε και αν το επιθυμούμε.

Όταν δεν υπάρχει κάτι να πεις, τι να πεις ακριβώς;

Το μόνο που μπορείς να πεις για τον προπονητή μετά από τέτοια μεγαλειώδη εμφάνιση/πρόκριση είναι ένα μεγάλο μπράβο κι εγώ προσωπικά το έκανα αμέσως μόλις τελείωσε το ματς. Χωρίς δεύτερη σκέψη.

Φορουμ είναι, θα υπάρχουν αντίθετες απόψεις και θα γίνεται συζήτηση.

Αν δεν υπάρχουν αντίθετες απόψεις δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει και το φορουμ.
Εξέφρασες έναν προβληματισμό σου. Αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να διάβασα το ίδιο σχόλιο περίπου 6 με 7 φορές. Μπορεί να το έγραψες λιγότερες ή και περισσότερες, δεν είμαι 100% σίγουρος.

Αν δεν κάνω επίσης λάθος, ξεκίνησες να τον αναφέρεις μετά την ήττα από το σκουλήκι, μέχρι τον επαναληπτικό με την Ντιναμό. Δηλαδή να το έκανες 6-7 φορές μέσα σε τρεις μέρες.

Ο προβληματισμός σου σε απλά Ελληνικά ήταν "ποιος θα πούμε πως φταίει, αν η ομάδα καταρρεύσει για 3η σεζόν μετά τον Φεβρουάριο;".
Μπήκες δηλαδή στη διαδικασία ,να προβλέψεις μία αρνητική κατάσταση, για την οποία προφανώς δεν ήσουν σίγουρος πως θα συμβεί (άλλωστε είναι ακόμα Μάρτιος) και ζητούσες επαναλαμβανόμενα από τα μέλη να σχολιάσουν. Μάλιστα κάποια στιγμή πρέπει να έγραψες "εγώ ρωτάω και βλέπω κανείς δεν απαντάει".
Επίσης με τον τρόπο που το θέτεις, κρατάς ως γεγονός μία δική σου άποψη περί "κατάρρευσης", άρα ακόμα πιο αρνητική προσέγγιση.
Γιατί για εμένα πχ που ταξίδεψα οδικώς άπειρα χιλιόμετρα για να βρεθώ στη Μασσαλία Απρίλιο μήνα, δεν υπήρχε καμία αίσθηση κατάρρευσης, ίσα ίσα έλεγα "τι ζούμε ρε μ@λ@κες πάλι;".

Μπορείς να εξηγήσεις σε παρακαλώ, σε όλα τα μέλη του forum, τι ακριβώς προσέφερε αυτός ο προβληματισμός, με αυτή την αρνητικότατη πρόβλεψη, σε αυτή την δύσκολη στιγμή, πριν από ένα τεράστιο παιχνίδι;;
Προσωπικά δεν βρίσκω ούτε 0.1% θετική προσέγγιση σε αυτό το ερώτημα. Μόνο έξτρα αρνητισμό μπορεί να προκαλέσει και αυτό δεν το διαπραγματεύομαι.
Όπως επίσης αυτό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως "κριτική". Κριτική είναι να πεις "γιατί δεν είχατε ψυχή με το σκουλήκι ή γιατί κατέβασες δεύτερη ενδεκάδα ή ακόμα ακόμα γιατί παίζει αυτός ενώ δείχνει κουρασμένος και όχι ο άλλος".
Εκεί πάνω ΝΑΙ μπορεί να γίνει συζήτηση. Πάνω στη μαυρίλα και στη κατήφεια της κατάρρευσης που "έρχεται ξανά" τι συζήτηση να γίνει;
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Εγώ πάντως αν ήμουν Λουτσέσκου και έβλεπα οπαδούς του ΠΑΟΚ να φοβούνται μη τυχόν τερματίσουμε 4οι, τότε θα έκανα rotation σε ΌΛΑ τα ματς της Ευρώπης από τη στιγμή που μπήκα στους ομίλους, σίγουρα δεν θα κατέβαζα βασικούς μέσα στο Ζάγκρεμπ και θα χτυπούσα μόνο τα ματς του πρωταθλήματος.

Αν το βασικό μας μέλημα είναι να μην τερματίσουμε 4οι και να χτυπήσουμε ως το τέλος το πρωτάθλημα, στα παπάρια μας αν περάσουμε από τον όμιλο, στα παπάρια μας αν περάσουμε τη Ντιναμό και πλέον στα παπάρια μας αν περάσουμε την Κλαμπ Μπριζ.
Ε ναι τι καθόμαστε και ασχολούμαστε; Ας βάλει 100% βασική ενδεκάδα μέσα στο χαρτί και μετά ας ξεκουράσει τους βασικούς στο Βέλγιο.
Να παίξει με Σβαμπ, Τσιγγάρα, Μάρκος Αντόνιο, να παίξει με Μουργκ, Σαμάττα, να βάλει ξανά Αντελίνο πίσω δεξιά κλπ.

Όσο για τη στήριξη που "είχε" τρία χρόνια, εγώ θυμάμαι Μιτρίτσα, Σίντκλεϊ και Τέιλορ τη πρώτη και Κουαλιάτα, Ρικάρντο, Νάσμπεργκ, Κάργα την επόμενη.
Όποιος θέλει ας το αμφισβητήσει και αυτό και ας ρίξει μια ματιά που αγωνίζονται πλέον αυτοί οι "παικταράδες".
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

ραζβανε μου....

το ...τροπαρι...δεν αλλαζει με τιποτα...οτι και να γινει...

δεν εχει να κανει με εσενα...αλλα με το ....ΠΑΟΚ εισαι...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Johndag ο blackgr με κάλυψε. Στις 2 πρώτες σου προτάσεις έχεις απόλυτο δίκιο, επέτρεψε μου την επόμενη φορά που θα κάνεις το ίδιο ( με αυτο που συνοπτικα περιεγραψε ο black) να σου απαντήσω κι εγω με αυτές τις 2 προτάσεις. Κι ελπίζω να θυμηθείς αυτά που λέμε τώρα.

Παρολε έχεις δίκιο, δυστυχώς κατά καιρούς έχω γράψει ασυλληπτες μαλακιες. Το πιθανό είναι να συνεχίσω να γράφω τέτοιες στο μέλλον, ελπίζω τουλάχιστον να είναι λιγότερες. Βέβαια αυτό δε μου κάνει λιγότερο επίπονο το συναίσθημα να διαβάζω σντιστοιχες ανοησίες από άλλους.

Εγώ από σένα θα ήθελα ειλικρινά να μου πεις , αν γίνεται χωρίς οπαδικά γυαλιά. Στους big4 βλέπεις σημαντικές διαφορές οι οποίες "δικαιολογουν" κράξιμο αν κάποιος βγει 4ος; Υπάρχει 1 κούπα και 4 διεκδικητές, εκ των οποίων οι 2 είναι μέσα στη διεκδίκηση και μιας άλλης μεγαλύτερης κούπας. Πιστεύεις ότι η δυναμικότητα των ομάδων (και τα έξω αγωνιστικά μέσα,και η Ευρωπη) είναι τέτοια που είναι σαφώς ορισμένη η θέση που αξίζει ο καθενας;

Τη δική μου θέση, από τα συμφραζομενα νομίζω τη καταλαβαίνεις.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”