Αυτοί δεν ήταν δικά μας παιδιά, δε στρέουνAsimos έγραψε:Με τον 19χρονο Ζαμπά και τον 20χρονο Λημνιό πήρε τα πρωτάθλημα ρε συ. Πόσους 19χρονους να είχε; 5;gpap έγραψε:προσωπικά, χρεώνω τους τιτλους περισσότερο στον Σαββίδη, με την ενισχυση της ομάδος, τους ξένους διαιτητές κ το var.
Απο τον Λουτσε έχω ένα μεγάλο παράπονο:
επί εποχής του δεν ανέδειξε ούτε μισό νεαρό παίχτη.
Razvan Lucescu II
Re: Razvan Lucescu II
Σιγουρα εχει μαγαλο μεριδιο ευθυνης στο στραπάτσο με την Λεφσκι...
Ειχε 1- 1.5 μηνα που προετοίμαζε την ομαδα? Το πιο χτυπητό ειναι οτι και στα 2 παιχνίδια, η ομαδα εκανε 2-3 Κλασικες ευκαιρίες? Απο εδω και πέρα, υπομονη(οπως...πάντα) δεν μπορει...υπάρχει ποιοτικό υλικο στην ομάδα...αλλα θέλει τον χρόνο της....
Ειχε 1- 1.5 μηνα που προετοίμαζε την ομαδα? Το πιο χτυπητό ειναι οτι και στα 2 παιχνίδια, η ομαδα εκανε 2-3 Κλασικες ευκαιρίες? Απο εδω και πέρα, υπομονη(οπως...πάντα) δεν μπορει...υπάρχει ποιοτικό υλικο στην ομάδα...αλλα θέλει τον χρόνο της....

Όχι μεγάλη, τη μεγαλύτερη. Αυτό το πράμα που κατέβηκε δεν ήταν ομάδα.
Πάμε παρακάτω
Πάμε παρακάτω
Οταν χτιζει ομαδα ο Ραζβαν, χρειαζεται χρονο. Και με την Εστερσουντ τα ιδια ειχαμε και περσι τα ιδια ειχαμε, αλλο που η ποιοτητα του Καντουρι και του Ολιβειρα ηταν καταλυτικη για να περασουμε τις μπυραριες που κληρωθηκαμε. Εαν δεν τιναχτουν ολα στον αερα, κοβω τον π²£§ μου οτι η ομαδα τον Γεναρη θα πεταει. Μεχρι τοτε θα εχουμε αρκετα σκαμπανεβασματα. Υπομονη και πιστη. Μονο αυτα μας εμειναν.
- kataramenos5
Περσι τι πηγε καλα ακριβως;Psaras έγραψε:Οταν χτιζει ομαδα ο Ραζβαν, χρειαζεται χρονο. Και με την Εστερσουντ τα ιδια ειχαμε και περσι τα ιδια ειχαμε, αλλο που η ποιοτητα του Καντουρι και του Ολιβειρα ηταν καταλυτικη για να περασουμε τις μπυραριες που κληρωθηκαμε. Εαν δεν τιναχτουν ολα στον αερα, κοβω τον π²£§ μου οτι η ομαδα τον Γεναρη θα πεταει. Μεχρι τοτε θα εχουμε αρκετα σκαμπανεβασματα. Υπομονη και πιστη. Μονο αυτα μας εμειναν.
- abc_o_ karpouzas
Dimg4 έγραψε:.......
............
Περσι τι πηγε καλα ακριβως;
Τίποτα...απο την στιγμή που έμεινε ο ίδιος προπονητής....
-
- Mr Ξερόλας 2019
gpap έγραψε:δεν ανέδειξε κάποιο παίχτη απο τας ακαδημίες μας εννοώ.
Ουδέποτε δεν έδειξε εμπιστοσύνη σε νεαρό.
Δείτε πχ τι θα γίνει το Σάββατο.
Έχουμε τραυματία τον Ράφα κ τιμωρημένο τον Αντρέ.
Θεωρητικά, ως αριστερό μπακ θα πρέπει να παίξει ο Τσαούσης, ο τρίτος σε σειρα αριστερό μπακ, ο οποίος έκανε και πολυ καλή προετοιμασία, είχε καλές παρουσίες στα φιλικά και στις προπονήσεις δειχνει κάθε μέρα κ πιο έτοιμος.
Αν λοιπόν το Σάββατο, ο Λούτσε αποφασίσει να μην χρησιμοποιήσει τον Τσαούση, θα σας κάνει εντύπωση;
Εμένα όχι. Έχω καταλάβει πως ο Λούτσε προτιμάει να βάζει έμπειρο (με τα δικά του δεδομένα) παίχτη σε άσχετη θέση, παρά να καλυπτει τη θέση με άπειρο (για τα δικά του δεδομένα) νεαρό.
Ειναι ενδεικτική αυτή η περίπτωση για να καταλάβεις την φιλοσοφία του προπονητή.
Αλλά αν τον βάλει και αυτόν(στη θέση του) Τσαουσης και άλλους και διαπρεψουν, τι θα έχεις να πεις μετά.
Νααα ο Λουτσε άρχισε να αλλάζει νοοτροπία.
Και το συνεχίζω, αν δεν πάει καλά ο Τσαουσης,τι θα πούμε..... μετά.
- abc_o_ karpouzas
theo-drama έγραψε:gpap έγραψε:δεν ανέδειξε κάποιο παίχτη απο τας ακαδημίες μας εννοώ.
Ουδέποτε δεν έδειξε εμπιστοσύνη σε νεαρό.
Δείτε πχ τι θα γίνει το Σάββατο.
Έχουμε τραυματία τον Ράφα κ τιμωρημένο τον Αντρέ.
Θεωρητικά, ως αριστερό μπακ θα πρέπει να παίξει ο Τσαούσης, ο τρίτος σε σειρα αριστερό μπακ, ο οποίος έκανε και πολυ καλή προετοιμασία, είχε καλές παρουσίες στα φιλικά και στις προπονήσεις δειχνει κάθε μέρα κ πιο έτοιμος.
Αν λοιπόν το Σάββατο, ο Λούτσε αποφασίσει να μην χρησιμοποιήσει τον Τσαούση, θα σας κάνει εντύπωση;
Εμένα όχι. Έχω καταλάβει πως ο Λούτσε προτιμάει να βάζει έμπειρο (με τα δικά του δεδομένα) παίχτη σε άσχετη θέση, παρά να καλυπτει τη θέση με άπειρο (για τα δικά του δεδομένα) νεαρό.
Ειναι ενδεικτική αυτή η περίπτωση για να καταλάβεις την φιλοσοφία του προπονητή.
Αλλά αν τον βάλει και αυτόν(στη θέση του) Τσαουσης και άλλους και διαπρεψουν, τι θα έχεις να πεις μετά.
Νααα ο Λουτσε άρχισε να αλλάζει νοοτροπία.
Και το συνεχίζω, αν δεν πάει καλά ο Τσαουσης,τι θα πούμε..... μετά.
Δεν έχει καμία σημασία αυτή η... Τοποθέτηση....
Εμάς μας ενδιαφέρει μόνο η μη χρησιμοποιήσω του τσαουση γιατί μόνο έτσι....βλεπουμε...την φιλοσοφία του προπονητη
Οποιαδήποτε άλλη κίνηση είναι φιλοσοφία....των λύκων του Οντάριο μα τα1000 ελάφια.... Οπως θα έλεγε και ο καθηγητής μυστήριος...
- abc_o_ karpouzas
Και νόμιζα ότι εγώ είμαι ο....μαθουσαλας...
Νεανίας είμαι μπροστά σας ρε ερείπια
Νεανίας είμαι μπροστά σας ρε ερείπια
...είναι δύσκολο να παίξεις ενα 4-3-3 η ένα άλλο σύστημα χωρίς δεκάρι αφού δέν έχεις τον κατάλληλο παίκτη στο 10 ;
μα το κουτσό ελάφι...
μα το κουτσό ελάφι...
-