Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Εγω θα τον έπαιρνα και θα τον έστελνα στον ΠΑΟΚ Β να τα πει με τον Γκαρσια.
Αν θυμαμαι καλα ειχε ποσταρει κατι αισχρα μηνυματα για τον Παμπλο, ας του τα πει απο κοντα, οχι μονο απο το πληκτρολόγιο η μανγκιες.
Αν θυμαμαι καλα ειχε ποσταρει κατι αισχρα μηνυματα για τον Παμπλο, ας του τα πει απο κοντα, οχι μονο απο το πληκτρολόγιο η μανγκιες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Πέμ 23 Ιουν 2022, 22:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Την μια τον Λημνιο....την αλλη με τον Δωνη!!!!!...ελεος!!!!
....ρε εσεις φτανει με τις μετριοτητες....
....φερε ρε Μποτο τον τρελο απο τα Γιαννενα να γουσταρουμε!!!!
....ρε εσεις φτανει με τις μετριοτητες....
....φερε ρε Μποτο τον τρελο απο τα Γιαννενα να γουσταρουμε!!!!
Πέρα από τον μεταγραφικό οργασμό που ζούμε το φετινό καλοκαίρι να μην αμελούμε ότι τα τελευταία χρόνια κάθε σεζόν ξεπετιούνται 1-2 παιδιά από τα σπλάχνα μας που γίνονται βασικοί στην πρώτη ομάδα.
Τη σεζόν 2019-20 ο Γιάννης Μιχαηλίδης
Τη σεζόν 2020-21 ο Χρήστος Τζόλης και ο Χάρης Τσιγγάρας
Τη σεζόν 2021-22 ο Λευτέρης Λύρατζης
Φέτος...? Κούτσιας, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Ταλιχμανίδης, κάποιος άλλος...?
Ίδωμεν...
Τη σεζόν 2019-20 ο Γιάννης Μιχαηλίδης
Τη σεζόν 2020-21 ο Χρήστος Τζόλης και ο Χάρης Τσιγγάρας
Τη σεζόν 2021-22 ο Λευτέρης Λύρατζης
Φέτος...? Κούτσιας, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Ταλιχμανίδης, κάποιος άλλος...?
Ίδωμεν...
ο μπαμπας Δωνης εσυρε τον ΠΑΟΚ στα δικαστηρια και πηρε μεχρι το τελευταιο ευρω απο μη δεδουλευμενα...
αι σιχτιρ ολοι τους, Γιωργη ανελαβε...
αι σιχτιρ ολοι τους, Γιωργη ανελαβε...
- iremidynami 4+
Ο ενας υποστηριζε το παιδι του(βαρελα), ο αλλος τον μπαμπα του, οικογενειακες ιστοριες εγινε ο ΠΑΟΚ.
και εμεις μεταμοντερνοι, δεν πειραζει το ενα, δεν πειραζει το αλλο,σαν πολυ ευρωπαιοι δεν γιναμε;
Αν ο ΠΑΟΚτσης ειχε παντοτε τοσο κοντη μνημη, η παραδοση με το γαυρο δεν θα ειχε κρατησει σχεδον ενα τεταρτο του αιώνα.
και εμεις μεταμοντερνοι, δεν πειραζει το ενα, δεν πειραζει το αλλο,σαν πολυ ευρωπαιοι δεν γιναμε;
Αν ο ΠΑΟΚτσης ειχε παντοτε τοσο κοντη μνημη, η παραδοση με το γαυρο δεν θα ειχε κρατησει σχεδον ενα τεταρτο του αιώνα.
Δεν τον έχω δει να παίζει μόνο κάποια στιγμιότυπα . Μου την σπάει ο μπαμπάς του υπερβολικά πολύ! Και ο αδερφός του! αυτός από ότι ακούω παίζει να είναι και χειρότερος αλλά έχω έναν φίλο από στουγκαρδη που την χρόνια που έπαιζε Μπουντεσλίγκα και πεσανε με Μάριο Γκόμεζ μου έλεγε μόνο ο δωνης παίζει και τι παιχταρα ειναι αυτός κλπ ….
Ποδοσφαιρικά αξίζει;;;; Γιατί για όλα τα αλλά δεν
Ποδοσφαιρικά αξίζει;;;; Γιατί για όλα τα αλλά δεν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Πέμ 23 Ιουν 2022, 22:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κανένας δωνης ποτέ ξανά στον ΠΑΟΚ
Χίλιες φορές να μείνω με Μουργκ και Τσολακ παρά να ρθει αυτό το παιδάκι στην ομάδα
Χίλιες φορές να μείνω με Μουργκ και Τσολακ παρά να ρθει αυτό το παιδάκι στην ομάδα
Απο αυτους που ηρθαν, ο μονος που βλεπω να περναει και να μην ακουμπαει ειναι ο Νταντας.
- iremidynami 4+
Ναι φιλε μου γιατι δεν ειναι αμελητεα θεση ο αναπληρωματικος εξτρεμ στον ΠΑΟΚ.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Βγήκαν τα μαχαίρια για το αναπληρωματικό εξτρέμ που θα έρθει δανεικός. Πόσο ΠΑΟΚ..
Ας παρουμε τοτε καποιο πιτσιρικι απο την κ19, πιο πολυ θα προσφερει πιστευω κ σιγουρα πιο πολυ θα σεβαστει τη φανελα της ομαδας.
ΜΑΚΡΙΑ.
https://www.zougla.gr/sports/article/xa ... i-tzounior
Κώδικας: Επιλογή όλων
«Ο Γιώργος Δώνης φταίει και για την τρύπα του όζοντος» έγραψε ο Δώνης τζούνιορ με αρκετή δόση ειρωνείας, με αποτέλεσμα να… ανάψει και πάλι η συζήτηση με οπαδούς του ΠΑΟΚ.
Θυμίζουμε ότι πριν από λίγο καιρό ο Τάσος Δώνης είχε κάνει «like» σε κείμενο με τίτλο «Γ… τον Πάμπλο Γκαρσία», με αποτέλεσμα να γίνει πανικός, αφού οι οπαδοί του «δικέφαλου του Βορρά» θεώρησαν ότι εκφράζει και την άποψη του πατέρα του!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Πέμ 23 Ιουν 2022, 22:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Shivaspace
είχε ποτέ παρε δώσε με την ρογκόν ο Μπότο? γνωρίζει κανείς
δεν τον αφηνουν καλύτερα να κάνει αυτός το 100% των μεταγραφών..μην του καταλογηστούν άδικα τίποτα πατάτες στο τέλος
δεν τον αφηνουν καλύτερα να κάνει αυτός το 100% των μεταγραφών..μην του καταλογηστούν άδικα τίποτα πατάτες στο τέλος
ας φερει και το αλλο του πουλεν, δανεικο στον ΠΑΟΚ...τον Φαμπιο Σιλβα

Εγω δεν θα σταθω στα εξωαγωνιστικα του Δωνη,ακομα και αν ενοχληθηκα τοτε.Αν κρινεται πως μπορει να βοηθησει την ομαδα και η αληθεια ειναι, ΑΝ θεωρειται γηγενης,πως ειναι μια ενδιαφερουσα προσθηκη, καθως μιλαμε ισως για τον πιο ταλαντουχο ελληνα μεσοεπιθετικο, που εχασε τη πορεια του λογω τραυματισμων σε κρισιμες χρονικα στιγμες οταν εκανε το ξεπεταγμα του,τοτε καλως να ερθει.
Εμενα που με λετε γκρινιαρη ποτε δεν θα δημιουργησω προβλημα στην ομαδα μου για ενα ποστ.Το θεμα ειναι αλλο.Δωνης και καποιο αλλο εξτρεμ ''πανωραφισιο'' ειναι μια χαρα.Δωνης και Ναρει ΟΧΙ δεν το λες σημαντικη ενισχυση μεσοεπιθετικα εκτος και αν ερθει και τριτος.Οι δυο αυτοι ΔΕΝ σε ανεβαζουν επιπεδο σε σχεση με περσι.
Εμενα που με λετε γκρινιαρη ποτε δεν θα δημιουργησω προβλημα στην ομαδα μου για ενα ποστ.Το θεμα ειναι αλλο.Δωνης και καποιο αλλο εξτρεμ ''πανωραφισιο'' ειναι μια χαρα.Δωνης και Ναρει ΟΧΙ δεν το λες σημαντικη ενισχυση μεσοεπιθετικα εκτος και αν ερθει και τριτος.Οι δυο αυτοι ΔΕΝ σε ανεβαζουν επιπεδο σε σχεση με περσι.