ΠΑΟΚ Β'
-
- ΑποστόληςΑ
-
- Επικοινωνία:
- V-olakiotis
- abc_o_ karpouzas
Re: ΠΑΟΚ Β'
το ιδιο πραγμα λεμε.... για εμας ειναι ενας αγωνας χωρις ...ουσιαστικο...κινητρο... δεν κυνηγαμε τιποτα...nunies4 έγραψε:Τι ενοεις δεν εχει ουσιαστικο λογω υπαρξης; Μιλαμε για ενα πρωταθλημα που οσοι ειναι μεσα στα πραγματα και γυρω απο αυτο, τα τελευταια χρονια, γνωριζουν μεχρι ποσοστου 99% ποιοι θα παρουν τα εισητηρια ανοδου πριν καν ξεκινησει η χρονια..abc_o_ karpouzas έγραψε:ναι το βλεπω ....και ο ρεφερι ...μια χαρα ειναι....
τωρα η κοκκινη αδικη ειναι? για ποιον λογο το κανει αυτο το τακλιν ....επιδη ο αφρικανος επεσε μονος του ???
δεν ξερω...αλλα...εγω σε αγωνα που δεν εχει ...ουσιαστικο ... λογο υπαρξης δεν μπορω να δω κατι ....περιεργο...
Προφανως και εχει λογω υπαρξης.....αλλα οχι για εμας. Για την Βεροια εχει και παραεχει και φανηκε απο το ποσο προθυμα ετρεξε να σφυριξει το πεναλτι που προφανως ξεκιναει εκτος περιοχης....
Σημαδεμενο πρωταθλημα. Ο δικος μας ο σκοπος αλλος πρεπει να ειναι. Και αυτα που βλεπουμε ειναι πολυ διδακτικα Γιατι παντα κυριαρχουσε η αποψη και υπηρχε η γκρινια γιατι δεν παιζει ο ταδε η ο δεινα απο την ακαδημιας μας στην 1η ομαδα.
αρα πρεπει να δουμε ....ποδοσφαιρικη ομαδα... με νοοτροποια ποδοσφαιρου και οχι αλανας....
Κακη η ομάδα γελοίος διατητης δύο αποβολές για θέατρο.....σε μας και εύκολα έδωσε πέναλτι σε βάρος μας και αρνήθηκε το ίδιο σε μας.....και τον Μπαλωμένο βασικό τερματοφύλακα ψηλός και ποιοτικός.....
- WeWillRockYou
Είδα από το 30' και μετά, όπου το σκορ είχε ήδη διαμορφωθεί.
Αρχικά, νομίζω πως το χορτάρι χρειάζεται βελτίωση. Εκτός του ότι δεν βοηθάει στο αγωνιστικό, μου φάνηκε επικίνδυνο και για τραυματισμούς.
Έπειτα, είναι εμφανές πως τα παιδιά δεν έχουν ακόμη την εμπειρία ή την σκληρότητα που απαιτεί η κατηγορία.
Αξιοσημείωτη και στο σωστό πλαίσιο η δήλωση Γκαρσία για την διαιτησία στο τέλος.
Καλύτερο παίκτη στον αγώνα μάλλον θα διάλεγα τον Τσαούση που έτρεξε αρκετά, προσπάθησε επιθετικά και είχε κάποια καλά κοψίματα.
Μου έκανε εντύπωση ο Γρόσδης, που δεν έχει ακουστεί καθόλου το όνομα του, θα ήθελα να τον δω να παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.
Αρχικά, νομίζω πως το χορτάρι χρειάζεται βελτίωση. Εκτός του ότι δεν βοηθάει στο αγωνιστικό, μου φάνηκε επικίνδυνο και για τραυματισμούς.
Έπειτα, είναι εμφανές πως τα παιδιά δεν έχουν ακόμη την εμπειρία ή την σκληρότητα που απαιτεί η κατηγορία.
Αξιοσημείωτη και στο σωστό πλαίσιο η δήλωση Γκαρσία για την διαιτησία στο τέλος.
Καλύτερο παίκτη στον αγώνα μάλλον θα διάλεγα τον Τσαούση που έτρεξε αρκετά, προσπάθησε επιθετικά και είχε κάποια καλά κοψίματα.
Μου έκανε εντύπωση ο Γρόσδης, που δεν έχει ακουστεί καθόλου το όνομα του, θα ήθελα να τον δω να παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.
- sourmenetes
- Moderator
Παιδιά άλλο οι 18αρηδες άλλο οι 25αρηδες.
Τεραστια διαφορά!
Για αυτό και πολλές φορες ας μην προτρέχουμε με τη διαχείριση και μη χρησιμοποιήση κάποιων νεαρών.
Ένας ήταν ο τζολης που για την ηλικία του ήταν πολύ πιο μπροστά και σαν σώμα και σαν επίπεδο.
Το γιατί οι άλλες ομάδες ξεκίνησαν καλύτερα δεν το ξέρω αλλά δεν ξέρω και τα ροστερ τους.μπορει να έχουν. Και μεγαλύτερους παίκτες.
Εμείς πρέπει να εστιάσουμε στο να εξελιχθούν οι παίκτες μας, να πάρουν εμπειρίες να δούμε ποιοι μπορούν και να εξελιχθεί και ο προπονητής.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τεραστια διαφορά!
Για αυτό και πολλές φορες ας μην προτρέχουμε με τη διαχείριση και μη χρησιμοποιήση κάποιων νεαρών.
Ένας ήταν ο τζολης που για την ηλικία του ήταν πολύ πιο μπροστά και σαν σώμα και σαν επίπεδο.
Το γιατί οι άλλες ομάδες ξεκίνησαν καλύτερα δεν το ξέρω αλλά δεν ξέρω και τα ροστερ τους.μπορει να έχουν. Και μεγαλύτερους παίκτες.
Εμείς πρέπει να εστιάσουμε στο να εξελιχθούν οι παίκτες μας, να πάρουν εμπειρίες να δούμε ποιοι μπορούν και να εξελιχθεί και ο προπονητής.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καταρχάς βλέποντας την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου απορούσα πως αυτοί οι αθλητές θα καταφέρουν να δείξουν τις αρετές τους όπως και να εφαρμόσουν το σύγχρονο πλέον πλάνο ενός γρήγορου ποδοσφαίρου. Γρήγορο κοντρόλ και απευθείας πάσα.??!!!
Δεν μου έδειξε κανένα από τα παιδιά μας ότι είναι ένα κλικ πάνω από τους υπόλοιπους προσμένοντας την εξέλιξη και την ελπίδα για την πρώτη ομάδα. Ξεχώρισε ελαφρά ο αφρικανός μας.
Αρχή ακόμη και σίγουρα κάποιο, κάποια παιδιά με τις συμμετοχές τους θα ξεκλειδώσουν και ίσως διακριθούν όπως και πάνε παραπάνω.
Και εδώ υπομονή, στήριξη, δουλειά.
Δεν μου έδειξε κανένα από τα παιδιά μας ότι είναι ένα κλικ πάνω από τους υπόλοιπους προσμένοντας την εξέλιξη και την ελπίδα για την πρώτη ομάδα. Ξεχώρισε ελαφρά ο αφρικανός μας.
Αρχή ακόμη και σίγουρα κάποιο, κάποια παιδιά με τις συμμετοχές τους θα ξεκλειδώσουν και ίσως διακριθούν όπως και πάνε παραπάνω.
Και εδώ υπομονή, στήριξη, δουλειά.
Αυτός ο βρωμο-Σταμπουλής της ερτ3 για πολλά χαστούκια. Δεν άφησε τον Παμπλο να μιλήσει ο ηλήθιος
-
- Επικοινωνία:
Την ίδια ώρα που η β' ομάδα των απογόνων -την οποία έπαιζε μονότερμα ο ουραγός Απόλλων Λάρισας- απέσπασε ισοπαλία στο 6' λεπτό των καθυστερήσεων και ενώ είχαν δοθεί 4 λεπτά καθυστερήσεις....Αν αναλογιστούμε και το τι έγινε στο μεταξύ μας που η κουτουλιά εν ψυχρώ στο 0-1 τιμωρήθηκε με χάδι και ο πετροπόλεμος μάλλον ήταν πολιτισμικός χαιρετισμός.....καταλαβαίνει κανείς γιατί κάποιοι ξεκίνησαν "καλύτερα"eorptol1 έγραψε:Κακη η ομάδα γελοίος διατητης δύο αποβολές για θέατρο.....σε μας και εύκολα έδωσε πέναλτι σε βάρος μας και αρνήθηκε το ίδιο σε μας.....και τον Μπαλωμένο βασικό τερματοφύλακα ψηλός και ποιοτικός.....
- ΑποστόληςΑ
Είναι φανερό ότι η ομάδα δεν έχει βρει ακόμη τα πατήματά της. Στο πρώτο ημίχρονο είμασταν πολύ μέτριοι, πιθανόν βέβαια και επειδή ο προπονητής έκανε rotation και έβαλε παίκτες που δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή. Στο β΄ ημίχρονο είχαμε την ατυχία να χάσουμε με αποβολή (δεύτερη κίτρινη), μόλις στο 50΄, τον Σαλαμούρα, αλλά παρ' όλη την αριθμητική υποβάθμιση παίξαμε αρκετά καλύτερα και δημιουργήσαμε μερικές καλές ευκαιρίες, που τις χάσαμε.
Η Βέροια έπαιξε πολύ πιο δυναμικά από εμάς. Εκμεταλλεύθηκε την ολιγωρία στην άμυνά μας και ισοφάρισε, χωρίς μέχρι τότε να έχει δημιουργήσει σοβαρή ευκαιρία και αμέσως μετά της έδωσε ο διαιτητής πέναλτυ, που για μένα δεν ήταν. Αυτό που ζητήσαμε λίγο μετά ήταν πολύ περισσότερο.
Απογοήτευση από τα εξτρέμ μας, κυρίως από τον πιο έμπειρο Γαϊτανίδη που μπήκε στο β΄ ημίχρονο και έχασε μία καλή και μία πολύ καλή ευκαιρία.
Η Βέροια έπαιξε πολύ πιο δυναμικά από εμάς. Εκμεταλλεύθηκε την ολιγωρία στην άμυνά μας και ισοφάρισε, χωρίς μέχρι τότε να έχει δημιουργήσει σοβαρή ευκαιρία και αμέσως μετά της έδωσε ο διαιτητής πέναλτυ, που για μένα δεν ήταν. Αυτό που ζητήσαμε λίγο μετά ήταν πολύ περισσότερο.
Απογοήτευση από τα εξτρέμ μας, κυρίως από τον πιο έμπειρο Γαϊτανίδη που μπήκε στο β΄ ημίχρονο και έχασε μία καλή και μία πολύ καλή ευκαιρία.
- WeWillRockYou
Μια ακόμη παρατήρηση ως προς την ομάδα Β':
-ελπίζω να υπάρχει πρόβλεψη για ατομικό πρόγραμμα βελτίωσης του κάθε παίκτη (τακτικά, σωματικά κλπ).
-ελπίζω να υπάρχει πρόβλεψη για ατομικό πρόγραμμα βελτίωσης του κάθε παίκτη (τακτικά, σωματικά κλπ).
-
δεν είμαι τόσο σίγουρος εάν η συμμετοχή στη sl2 βοηθάει αληθινά ένα ταλαντούχο παίκτη. Είμαι της άποψης ότι το αληθινά καλό και μεγάλο ταλέντο δεν χρειάζεται τέτοια διαδρομή. Εάν ξεχωρίσει στις Κ-17, Κ-19, θα πρέπει να ενσωματωθεί στην αντρική, όπως έγινε με το Τζόλη, το Μιχαηλίδη αλλά και με τον Κούτσια και τον Κωνσταντέλια. Και φυσικά ο προπονητής να έχει τη φιλοσοφία να τους βάλει, όπως έκανε ο Αμπέλ. Αυτό βέβαια προϋποθέτει κεντρική στόχευση από το ίδιο το κλάμπ προς αυτήν την κατεύθυνση.
Από τους παίκτες που είδαμε σήμερα, μάλλον επιβεβαιώνεται αυτό που ξέραμε. Οι παίκτες της γενιάς του 2000 ήταν μια εξαιρετική φουρνιά σαν ταλέντα (εξίσου ταλαντούχα γενιά λένε ότι είναι και αυτοί της γενιάς του 2005 που είναι τώρα στην Κ-17). Ο Γαϊτανίδης είναι κρίμα να χαθεί με την ταχύτητα και την έκρηξη που έχει. Αυτό το παιδί ήταν άτυχο με τους τραυματισμούς. Θυμίζω ότι στην προετοιμασία το 2019 είχε εντυπωσιάσει και τον Αμπέλ που είχε αρχίσει να τον χρησιμοποιεί. Επίσης και ο Χατζηστραβός είναι πολύ καλός παίκτης. Κρίμα γιατί αυτή η φουρνιά του 2000 είχε περίπου 8-10 ποδοσφαιριστές που όλοι τους είχαν τρομερό ταλέντο και μπορούσαν όλοι να παίξουν στην πρώτη ομάδα. Αλλά φυσικά δε γινόταν να ανεβάσουμε και τους 10. Κατά τ' άλλα στους υπόλοιπους παίκτες δε βλέπω κάποιο εξαιρετικό ταλέντο. Σίγουρα οι περισσότεροι θα γίνουν παίκτες για να παίξουν sl1 αλλά δεν είμαι σίγουρος εάν κάποιοι από αυτούς θα μπορέσουν να παίξουν στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ.
Ο αφρικανός είναι το δεύτερο ματς που τον βλέπω, τον είχα δει και σ' ένα ματς της εθνικής του, δε με ενθουσιάζει για ένα και μόνο λόγο. Δεν έχει ταχύτητα. Παίζει εξάρι, είναι κοντός και δεν έχει ταχύτητα. Έχει μια καλούτσικη κοντινή πασίτσα και φαίνεται καλός στην κυκλοφορία της μπάλας αλλά χωρίς σπουδαία ταχύτητα, δεν ξέρω εάν μπορεί να σταθεί για το επίπεδο της πρώτης ομάδας. Μακάρι να διαψευσθώ.
Παρεμπιπτόντως μου άρεσε λίγο και ο τερματοφύλακας, ο Μπουργάνης γιατί έδειξε να είναι καλός με τη μπάλα στα πόδια. Είχε μια πολύ καλή απόκρουση και το πέναλντυ παραλίγο να το βγάλει.
Από τους παίκτες που είδαμε σήμερα, μάλλον επιβεβαιώνεται αυτό που ξέραμε. Οι παίκτες της γενιάς του 2000 ήταν μια εξαιρετική φουρνιά σαν ταλέντα (εξίσου ταλαντούχα γενιά λένε ότι είναι και αυτοί της γενιάς του 2005 που είναι τώρα στην Κ-17). Ο Γαϊτανίδης είναι κρίμα να χαθεί με την ταχύτητα και την έκρηξη που έχει. Αυτό το παιδί ήταν άτυχο με τους τραυματισμούς. Θυμίζω ότι στην προετοιμασία το 2019 είχε εντυπωσιάσει και τον Αμπέλ που είχε αρχίσει να τον χρησιμοποιεί. Επίσης και ο Χατζηστραβός είναι πολύ καλός παίκτης. Κρίμα γιατί αυτή η φουρνιά του 2000 είχε περίπου 8-10 ποδοσφαιριστές που όλοι τους είχαν τρομερό ταλέντο και μπορούσαν όλοι να παίξουν στην πρώτη ομάδα. Αλλά φυσικά δε γινόταν να ανεβάσουμε και τους 10. Κατά τ' άλλα στους υπόλοιπους παίκτες δε βλέπω κάποιο εξαιρετικό ταλέντο. Σίγουρα οι περισσότεροι θα γίνουν παίκτες για να παίξουν sl1 αλλά δεν είμαι σίγουρος εάν κάποιοι από αυτούς θα μπορέσουν να παίξουν στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ.
Ο αφρικανός είναι το δεύτερο ματς που τον βλέπω, τον είχα δει και σ' ένα ματς της εθνικής του, δε με ενθουσιάζει για ένα και μόνο λόγο. Δεν έχει ταχύτητα. Παίζει εξάρι, είναι κοντός και δεν έχει ταχύτητα. Έχει μια καλούτσικη κοντινή πασίτσα και φαίνεται καλός στην κυκλοφορία της μπάλας αλλά χωρίς σπουδαία ταχύτητα, δεν ξέρω εάν μπορεί να σταθεί για το επίπεδο της πρώτης ομάδας. Μακάρι να διαψευσθώ.
Παρεμπιπτόντως μου άρεσε λίγο και ο τερματοφύλακας, ο Μπουργάνης γιατί έδειξε να είναι καλός με τη μπάλα στα πόδια. Είχε μια πολύ καλή απόκρουση και το πέναλντυ παραλίγο να το βγάλει.