Pablo Gabriel García Pérez II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Re: Pablo Gabriel García Pérez II

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

pk77 έγραψε:Κάποιοι ήδη περιμένουν το πρώτο στραβό αποτέλεσμα για να πανηγυρίσουν.
Μιλάνε για τον Σαββίδη και λένε κατέστρεψε την ομάδα μας
Στην τελική αν είστε τόσο πρσωπολάτρες αγαπήστε και τον άνθρωπο που έκανε όσα δεν έκανε κανένας άλλο για την ομάδα μας.
Φιλε οσοι περιμένουν το πρώτο στραβό αποτέλεσμα για να πανηγυρίσουν,δεν ειναι ΠΑΟΚ..ετσι απλα

Η επιστροφη Λουτσε εμενα προσωπικα δεν με ενθουσιασε,θα προτιμουσα εναν τυπου Βαλβερδε και κραταω και μικρο καλαθι,αλλα δεν θα τον περιμενω και στη γωνια με την πρωτη στραβη...

Οσο για τον Ιβαν δεν περιμενα να φερθει τοσο ακομψα σε ενα σπλαχνο της ομαδας,αλλα ΟΧΙ κι οτι μας κατεστρεψε, αυτος που μας ανεστησε...αυτα ειναι τουλαχιστον αρρωστα.

Οσο για τον Παμπλο αγαπη μεγαλη ΝΑΙ,προσωπολατρια ομως ΠΟΤΕ
Και στην τελικη αν ο Παμπλο ειναι τοσο ΠΑΟΚ οσο και εμεις καλα θα κανει να μεινει,
να κανει ομαδα συνεργατων,να πιστοποιησει το επαγγελμα του και να αναλαβει μετα,οργανωμενος..

Αν αγαπας οντως τον ΠΑΟΚ αυτο (πρεπει να) κανεις..

υγ.Αυτη την στιγμη ο Παμπλο ενω εχει τα προσοντα ομαδα δεν μπορει να αναλαβει γιατι δεν εχει τα τυπικα(χαρτια)
υγ.Η αισθηση μου ειναι οτι ο Γκαρσια ειναι καλυτερος απο τον Λουτσε και θα φανει αυτο
υγ.Ο Ιβαν (παρα το αδικο και ακομψο) του φερθηκε σαν πατερας και του ανοιγει τον δρομο για να γινει
μαγκας,γιατι κι ο ιδιος και τον αγαπαει και τον πιστευει..
υγ.Τα γραφω εγω που στηριξα Παμπλο μεχρι τελειας και τον ευχαριστω που με δικαιωσε
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

Το ότι δεν γνωρίζετε τι μαθαίνει κάποιος στις σχολές προπονητικης κ νομίζετε ότι απλά είναι ένα τυπικό μαγαζακι μου αρκεί...
Σέβομαι την άποψη σας, αλλά μιας που είμαι κάτοχος διπλώματος προπονητικής χαμηλότερης βαθμίδας (ίδιο με τον Πάμπλο αν έχει Β όπως μάθαμε), με επαγγελματική πορεια εδώ κ κάποια χρόνια, σας εγγυώμαι πως είμαι ΠΑΝ άσχετος στο να αναλάβω μια ομάδα επιπέδου super league....
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Καποιοι νομιζουν οτι βρισκομαστε στα 80s...To ποδοσφαιρο σε σχεση με τοτε προπονητικα και οταν λεμε προπονητικα δεν μιλαμε για το αν θα παιξεις 4-3-3 η 3-4-3 ,ειναι πυρηνικη φυσικη.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Grigorios_PAOK έγραψε:Το ότι δεν γνωρίζετε τι μαθαίνει κάποιος στις σχολές προπονητικης κ νομίζετε ότι απλά είναι ένα τυπικό μαγαζακι μου αρκεί...
Σέβομαι την άποψη σας, αλλά μιας που είμαι κάτοχος διπλώματος προπονητικής χαμηλότερης βαθμίδας (ίδιο με τον Πάμπλο αν έχει Β όπως μάθαμε), με επαγγελματική πορεια εδώ κ κάποια χρόνια, σας εγγυώμαι πως είμαι ΠΑΝ άσχετος στο να αναλάβω μια ομάδα επιπέδου super league....
Ενταξει Γρηγορη ετσι ειναι σιγουρα...
Αλλα η πρακτικη πρωτιστως μετραει παρα πολυ σε ολα τα επαγγελματα..
Αυτοι μπορουν απλως ,γιατι εχουν παιξει σε πολυ υψηλο επιπεδο,κατι που δεν εκανες εσυ,(εικαζω) και τους ειναι πολυ πιο ευκολο..
Η πιστοποιηση (πτυχια) ομως,ειναι πλεον ορος απαραβατος στις μερες μας και χωρις αυτη δεν πας πουθενα..
Να το θεσω απλα...Ο Γιαννικης παει σε ομαδα οπου "θελει" - ο Παμπλο οχι
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Grigorios_PAOK έγραψε:Το ότι δεν γνωρίζετε τι μαθαίνει κάποιος στις σχολές προπονητικης κ νομίζετε ότι απλά είναι ένα τυπικό μαγαζακι μου αρκεί...
Γρηγόρη για το ΟΥΕΦΑ Pro απαιτείται απολυτήριο Λυκείου. Είσαι σίγουρος ότι ο Γκαρσία έχει?

Δεύτερον αν πάω να πάρω το Ουέφα Pro θα ξέρω παραπάνω πράγματα ακόμη κι από τον Λεβεκ για το ποδόσφαιρο? Δεν νομίζω.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Taseos έγραψε:Παιδια αμα δεν σας αρεσει κατι( δικαιωμα σας βεβαια) καντε μια ομαδα στον συνδεσμο και παρτε τον.το να αποφασισετε εσεις ποιον θα βαλει ο αλλος μπροσταρη στην επενδυση του δεν εχει γινει πουθενα.το σπορ ειναι επαγγελματικο.αν δεν εμπαινε το γκολ στο 90 θα μιλουσαμε για την χειροτερη χρονια του ΠΑΟΚ.
Κρίμα που μπήκε το γκολ του Τσέχου το ξέραμε ότι πόνεσε.
Αν κάνουμε σε σύνδεσμο άλλη ομάδα θα σε φωνάξουμε για τεχνοκράτη και αλάνθαστο.

Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Το δίπλωμα είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ αλλά δε σε κάνει καλό προπονητή. Σε κάνει διπλωματούχο. Το ίδιο ισχύει για κάθε επάγγελμα. Η εμπειρία, η οξυδέρκεια και η συνεχής δουλειά σε κάνει καλό. Όποιος δεν το δέχετε αυτό ζει σε άλλο πλανήτη μάλλον.

Το να παρουσιάζεται όμως η έλλειψη πτυχίου ώς λόγος για την απομάκρυνση PG είναι χυδαίο...
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Parolos έγραψε:
Taseos έγραψε:Παιδια αμα δεν σας αρεσει κατι( δικαιωμα σας βεβαια) καντε μια ομαδα στον συνδεσμο και παρτε τον.το να αποφασισετε εσεις ποιον θα βαλει ο αλλος μπροσταρη στην επενδυση του δεν εχει γινει πουθενα.το σπορ ειναι επαγγελματικο.αν δεν εμπαινε το γκολ στο 90 θα μιλουσαμε για την χειροτερη χρονια του ΠΑΟΚ.
Κρίμα που μπήκε το γκολ του Τσέχου το ξέραμε ότι πόνεσε.
Αν κάνουμε σε σύνδεσμο άλλη ομάδα θα σε φωνάξουμε για τεχνοκράτη και αλάνθαστο.

Εγω θα συμπληρωσω οτι αν εμπαινε και το δοκαρι και το αλλο τετ α τετ θα μιλουσαμε για ιστορικο ξεκωλιασμα :lol:
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Guitarman έγραψε:Το δίπλωμα είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ αλλά δε σε κάνει καλό προπονητή. Σε κάνει διπλωματούχο. Το ίδιο ισχύει για κάθε επάγγελμα. Η εμπειρία, η οξυδέρκεια και η συνεχής δουλειά σε κάνει καλό. Όποιος δεν το δέχετε αυτό ζει σε άλλο πλανήτη μάλλον.

Το να παρουσιάζεται όμως η έλλειψη πτυχίου ώς λόγος για την απομάκρυνση PG είναι χυδαίο...
Και αδικο και ακομψο και χυδαιο και ολα μαζι ειναι
αλλα οπως εγραψα πιο πανω
<<Η πιστοποιηση (πτυχια) ομως,ειναι πλεον ορος απαραβατος στις μερες μας και χωρις αυτη δεν πας πουθενα..
Να το θεσω απλα...Ο Γιαννικης παει σε ομαδα οπου "θελει" - ο Παμπλο οχι>>
υγ. θεωρω τον Γκαρσια προπονηταρα ειδικων αποστολων
υγ. και μονο που επαιξε και αλλαξε τρια συστηματα δειχνει μεγαλη στοφα και οξυδερκεια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Amsterdamer_87 την Πέμ 27 Μάιος 2021, 10:33, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Εμενα δε με πονεσε αιγουρα.εγω ειμαι με τον ΠΑΟΚ.ουτε με τον γκαρσια ειμαι ουτε με τις αστειοτητες.σαν κωμωδια ακουγεται στα αυτια μου αυτη η κλαψα.τα ιδια ατομα σε ολους τους τομεις αυτης της πολης,τα ισια επιχειρηματα.λαικοκ ηρωες( αδρα αμοιβομενοι) φτωχομανα ερωτικη.τα ιδια και τα ιδια.ο γκαρσια κριθηκε ως προπονητης σε αυτη τη φαση ανεπαρκης για να φτιαξει τον ΠΑΟΚ της επομενη τριετιας.Επαγγελματικα.απο αυτους που επρεπε να κριθει. Ως οπαδος μπορει να εχει και ντοκτορα.αλλα δεν τον πληρωνει η ΠΑΕ για οπαδο.ας κ;νει το αγροτικο του ή ακομη καλυτερα ας μεινει στον οργανισμο να τριφτει επαγγελματικα και εδω ειναι ο μεγαλος ΠΑΟΚ εφοσον καταφερει να αποκτησει τα προσοντα να του αναθεσει τον μεγαλο ΠΑΟΚ. Και τον σαββιδη θα τον βολευε μια ονειρεμενη χρονια με τον γκαρσια.θα γλιτωνε και ενα καρο λεφτα.ε δεν την εκανε.η χρονια ηταν κακιστη.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Amsterdamer_87 έγραψε:
Guitarman έγραψε:Το δίπλωμα είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ αλλά δε σε κάνει καλό προπονητή. Σε κάνει διπλωματούχο. Το ίδιο ισχύει για κάθε επάγγελμα. Η εμπειρία, η οξυδέρκεια και η συνεχής δουλειά σε κάνει καλό. Όποιος δεν το δέχετε αυτό ζει σε άλλο πλανήτη μάλλον.

Και αδικο και ακομψο και χυδαιο και ολα ειναι
αλλα οπως εγραψα πιο πανω
<<Η πιστοποιηση (πτυχια) ομως,ειναι πλεον ορος απαραβατος στις μερες μας και χωρις αυτη δεν πας πουθενα..
Να το θεσω απλα...Ο Γιαννικης παει σε ομαδα οπου "θελει" - ο Παμπλο οχι>>
υγ. θεωρω τον Γκαρσια προπονηταρα ειδικων αποστολων
Το ίδιο λέμε Ολλανδέ.

Ο PG όταν πρωτοανέλαβε ήταν γατάκι... σε λίγους μήνες έγινε λιονταράκι... και με τις επιτυχίες έχτιζε την κατάλληλη αυτοπεποίθηση για να γίνει θεριό που γνωρίσαμε ως παίχτη. Πολύ κρίμα που δεν τον εμπιστεύτηκαν.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

vs40 έγραψε:Ο ΠΑΟΚ είτε κρατούσε τον Γκαρσία είτε που πήρε τον Λουτσέσκου είναι και οι 2 κινήσεις λογικής.

Ο Πάμπλο δεν έχασε από τον ΠΑΟΚ. Προπόνησε τοπ ομάδα, δίχως καν τα διπλώματα, και πήρε κύπελλο. Άρα, έχει τον μέλλον όλο μπροστά του. Ο ΠΑΟΚ θεωρώ ότι δεν είναι ομαδούλα για να φτιάχνει ομως προπονητές και να χάνει πολύτιμο χρόνο. Δε μας περισσεύουν οι επιτυχίες. Φυσικά ο Πάμπλο έφερε σπουδαίο τίτλο. Αν θα έμενε με τη λογική του χαμηλού μπάτζετ εγώ θα την έβρισκα πολύ λογική. Δε βλέπω ότι απαλαχτήκαμε από το FFP πάντως. Δηλαδή αν γίνει μια επένδυση συν τα χρήματα που ακούγονται για τον προπονητή, πάλι εδώ θα βρεθούμε.

Η επιλογή Λουτσέσκου πάντως φαίνεται και από τους μπουκ πόσο σωστή είναι και πόσο τον υπολογίζουν. Έχει ένα εξαιρετικό τιμ που δουλεύουν ώστε να υπάρχει καλή φυσική κατάσταση και λίγοι τραυματισμοί. Δε θεωρώ όμως ότι έκανε επαρκές ροτέισον στον ΠΑΟΚ. Από την άλλη όμως έκανε κορμό πρωταθλητισμού. Το αποτέλεσμα μετράει περισσότερο από όλα στο ποδόσφαιρο, και ο Λουτσέσκου δε συμβιβάζονταν με την γκέλα.

Εύχομαι καλή επιτυχία τον Πάμπλο μας, μας έφερε την κυπελλάρα και μακάρι να επιστρέψει σε 3-5 χρόνια στον ΠΑΟΚ, πιο έμπειρος, για να βγάλουμε κι άλλα γούστα! Ο Γκαρσία καλό θα είναι να το δει με καθαρό μυαλό. Πήρε πολλά από τον ΠΑΟΚ ήδη ως προπονητής και το μομέντουμ είναι μαζί του.
Ακριβής καταγραφή και λογική προσέγγιση!
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Αν ο Pablo μείνει σε κάποιο πόστο του ΠΑΟΚ, θα είναι μαγκιά του.. γιατί θα έχει πίεση διαρκώς ο Lucescu και θα ξέρει ότι υπάρχει ST/BY ο επόμενος προπονητής.

Ουσιαστικά, ο Pablo θα εκθέσει τη ΠΑΕ η οποία αν διώξει τον Lucescu, θα αναγκαστεί να πάρει τον Garcia ξανά για προπονητή, ο οποίος θα είναι καβάλα στο άλογο και ο σαςταλεγάκιας της χρονιάς!
Θα ειναι πολυ μακακας αν δεν αρπαξει την ευκαιρια που του δινει ο Ιβαν,απ τα μαλλια...ετσι απλα
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εγώ νομίζω ότι οι μετοχές του ΠΑΟΚ είναι στο συρτάρι του Μ@ριν@κη και ότι ο Σαββίδης είναι εντολοδόχος του.

Ρε ήμαρτον..

Ας αποχαιρετήσουμε τον Pablo όπως του αξίζει, το topic θα κλειδώσει απόψε.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Εγώ νομίζω ότι οι μετοχές του ΠΑΟΚ είναι στο συρτάρι του Μ@ριν@κη και ότι ο Σαββίδης είναι εντολοδόχος του.

Ρε ήμαρτον..

Ας αποχαιρετήσουμε τον Pablo όπως του αξίζει, το topic θα κλειδώσει απόψε.
Απο που ακριβώς προκύπτει αυτή η απαράδεκτη ειρωνεία?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”