Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από aivas19 »

Οπως ειπα και σε αλλο τοπικ, ετσι οπως το βλεπω ο Ιβαν εσκασε με την ιστορια με την συνιδιοκτησια και με το FFP, ψαρωσε με την πανδημια, μετρησε την φαση με κουλη και πλεον εκανε τα κουμαντα του με ολα αυτα και παει για νεο γηπεδο. Ειμαι 100% σιγουρος οτι μετανιωνει που δεν βγηκε τσουλου φετος και καταλαβε οτι θα ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ αν δεν παει Τσουλου, ειδικα με 1 θεση πλεον να παιζεται πλεον απο Ελλαδα και με την αλλαγη του ΤσουΛου σε καμια 3-5 χρονια. Οποτε λεει all-in και επιστρεφει σε ολα τα επιπεδα. Αν δεν παει Τσουλου τον ΠΑΟΚ δεν θα ησυχασει. Αυτο τον εκανε να επιλεξει αυτον που στο μυαλο του ειναι το καλυτερο στελεχος (Λουτσε). Επισης, η κινηση του δειχνει πως δεν ηταν λαθος του Λουτσε που εφυγε πριν 2 χρονια αλλα δικο του/της διοικησης, που ειναι σημαντικο και κλεινει μια «πληγη».
ΠΑΜΕ
JohnEconomist

Δημοσίευση από JohnEconomist »

ΔΕΝ μου άρεσε αυτή η εξέλιξη.

Δεν μου αρέσει ο Λουτσέσκου σαν προπονητής.

Και δεν έχω καλό προαίσθημα...

Αλλά, δεν θέλω να το συζητήσω περισσότερο...
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Ο ΙΒΑΝ θα χώσει χρήμα και θα φέρει παίκτες.
Για να δικαιώσει την επιλογή του. Δικαιώμά του να επενδύσει με ασφάλεια. Και ο Λούτσε προσφέρει συνθήκες ασφάλειας.
Ο Παύλος ήταν πείραμα. Και θα ήταν και όλη την επόμενη χρονιά. Τέλος
Από εκεί και πέρα
Με αφορμή την επιλογή, την ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ και με προοπτική πρόσληψη του Λούτσε, αποδείχθηκε ότι υπάρχει ένας κύκλος εδώ μέσα που βγάζει αρνητισμό μόνιμα, όποια απόφαση λάβει ο Ιβάν, όποια εξέλιξη κι αν σημειωθεί.
Έρχεται ο Λούτσε την πρωτη φορά, γκρίνια και αρνητισμός, και εσωστρέφεια.
Φεύγει ο Λούτσε, γκρίνια και αρνητισμός, και ευθύνες του Ιβάν.
Έρχεται ο Αμπελ, γκρίνια για αστείες επιλογές κ.λπ.
όσο είναι εδω ο Αμπελ, γκρίνια για ανεπάρκεια και ευθύνες του Ιβάν και της διοίκησης
Φεύγει ο ΑΜπελ, έρχεται ο Γκαρσία, γκρίνια και εσωστρέφεια.
Επιλέγεται ο Λούτσε τώρα, πάλι γκρίνια και αρνητισμός κατά του Ιβάν.
Στήνεται η σκευωρία με την πολυιδιοκτησία, γκρίνια και υιοθέτηση των κατηγοριών και αρνητισμός πάλι κατά του Ιβάν και της διοίκησης
Καταρρέει η σκευωρία, πάλι αρνητισμός για ήπια αντίδραση από διοίκηση.
Φτερνίζεται ο Ιβάν, γκρίνια και αρνητισμός.
Δεν μιλάει ο Ιβάν, γκρίνια και αρνητισμός.
Μιλάει, πάλι γκρίνια και αρνητισμός.
ΕΛΕΟΣ.
Όλοι εσείς που ανήκετε σε αυτόν τον γνωστό κύκλο, ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΑΣ.
ΟΣΟ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ, Ο ΠΑΟΚ ΤΟΥ ΙΒΑΝ παίρνει τίτλους, ντάμπλ, ξανά παίρνει τίτλους, νέα παοκτσάκια δημιουργούνται, γιγαντώνεται ο λαός.
Εσεις εκεί μέσα στη μίρλα και στην μιζέρια.
Θα βλέπετε τον ΠΑΟΚ να γίνεται πάλι πρώτος και θα μιζεριάζετε.
Χα Χα
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

gpap έγραψε:πάντως Ιβάν, όταν μετά από 100 χρόνια, ρωτήσει κάποιος ''τι σημαίνει ΠΑΟΚ'', τον Πάμπλο θα δείξουν.
Ούτε το αήττητο, ούτε τον Λούτσε, ούτε το νέο γήπεδο.

Θέλω να πιστεύω πως το αναγνωρίζεις.
Ότι να ναι! ΠΑΟΚ δεν είναι ούτε ο Γκαρσία ούτε ο Λουτσεσκου ούτε κανείς. Γιατί αυτοί φεύγουν και έρχονται ενώ ο κόσμος μένει σταθερός μέχρι και στην αιωνιότητα για τον ΠΑΟΚ. Θα ήταν λυπηρό αν κάποιος μετά από 100 χρόνια έλεγε ότι ΠΑΟΚ είναι ο Γκαρσία. Ο λαός του και η ιστορία του είναι ο ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ηρθε ενας ανθρωπος στην ομαδα εχει ριξει καμια 150ρια εκατομμυρια,εχει φερει 5 τιτλους απο τους 11 συνολικα,ετοιμαζεται να φτιαξει νεο γηπεδο με αλλα 100 μυρια,εχει κυνηγηθει απο κυβερνησεις,επιχειρηματιες,μαφιες,ΜΜΕ με πρωτοφανη και λυσαλεο τροπο.Εριξε την εγκληματικη οργανωση που λυμαζε το ελληνικο ποδοσφαιρο 30 χρονια,δεν μπορεσε καν να δει μεσα στο γηπεδο τους αγωνες του να πιανουν κοπο για μια φωτογραφια.Εχει εκτος του ΠΑΟΚ βοηθησει ενα σκασμο κοσμο σε νοσοκομεια,φτωχογειτονιες,εχει δωσει δουλεια σε ενα σκασμο κοσμο,εσωσε 2 εργοστασια,μπορω να γραφω με τις ωρες και τα λεω εγω που του εχω ασκησει σκληρη κριτικη κατα καιρους και ομως σημερα μιλαμε για πουστιες,μιλαμε για ανηθικοτητα,μιλαμε και λεμε πως ΠΑΟΚ ειναι ο Γκαρσια επειδη τολμησε να αλλαξει εναν προπονητη...Αν δεν λεγεται αυτο αχαριστια δεν ξερω τι λεγεται...
Άβαταρ μέλους
pxp920

Δημοσίευση από pxp920 »

Προσωπικά δείχνω 100 φορές Σαββιδη πριν δείξω Γκαρσια για το τι σημαίνει ΠΑΟΚ αλλά ενταξει, γούστα είναι αυτά

Sent from my iPhone using Tapatalk
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Ο ΙΒΑΝ θα χώσει χρήμα και θα φέρει παίκτες.
Για να δικαιώσει την επιλογή του. Δικαιώμά του να επενδύσει με ασφάλεια. Και ο Λούτσε προσφέρει συνθήκες ασφάλειας.
Ο Παύλος ήταν πείραμα. Και θα ήταν και όλη την επόμενη χρονιά. Τέλος
Από εκεί και πέρα
Με αφορμή την επιλογή, την ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ και με προοπτική πρόσληψη του Λούτσε, αποδείχθηκε ότι υπάρχει ένας κύκλος εδώ μέσα που βγάζει αρνητισμό μόνιμα, όποια απόφαση λάβει ο Ιβάν, όποια εξέλιξη κι αν σημειωθεί.
Έρχεται ο Λούτσε την πρωτη φορά, γκρίνια και αρνητισμός, και εσωστρέφεια.
Φεύγει ο Λούτσε, γκρίνια και αρνητισμός, και ευθύνες του Ιβάν.
Έρχεται ο Αμπελ, γκρίνια για αστείες επιλογές κ.λπ.
όσο είναι εδω ο Αμπελ, γκρίνια για ανεπάρκεια και ευθύνες του Ιβάν και της διοίκησης
Φεύγει ο ΑΜπελ, έρχεται ο Γκαρσία, γκρίνια και εσωστρέφεια.
Επιλέγεται ο Λούτσε τώρα, πάλι γκρίνια και αρνητισμός κατά του Ιβάν.
Στήνεται η σκευωρία με την πολυιδιοκτησία, γκρίνια και υιοθέτηση των κατηγοριών και αρνητισμός πάλι κατά του Ιβάν και της διοίκησης
Καταρρέει η σκευωρία, πάλι αρνητισμός για ήπια αντίδραση από διοίκηση.
Φτερνίζεται ο Ιβάν, γκρίνια και αρνητισμός.
Δεν μιλάει ο Ιβάν, γκρίνια και αρνητισμός.
Μιλάει, πάλι γκρίνια και αρνητισμός.
ΕΛΕΟΣ.
Όλοι εσείς που ανήκετε σε αυτόν τον γνωστό κύκλο, ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΑΣ.
ΟΣΟ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ, Ο ΠΑΟΚ ΤΟΥ ΙΒΑΝ παίρνει τίτλους, ντάμπλ, ξανά παίρνει τίτλους, νέα παοκτσάκια δημιουργούνται, γιγαντώνεται ο λαός.
Εσεις εκεί μέσα στη μίρλα και στην μιζέρια.
Θα βλέπετε τον ΠΑΟΚ να γίνεται πάλι πρώτος και θα μιζεριάζετε.
Χα Χα
++++
Ετσι ειναι ακριβως.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Αυτό που εσύ ονομάζεις γκρίνια, εγώ το ονομάζω καλοπιστή κριτική
Μην τα κάνουμε όλα τουρλού
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

joshua έγραψε:Ηρθε ενας ανθρωπος στην ομαδα εχει ριξει καμια 150ρια εκατομμυρια,εχει φερει 5 τιτλους απο τους 11 συνολικα,ετοιμαζεται να φτιαξει νεο γηπεδο με αλλα 100 μυρια,εχει κυνηγηθει απο κυβερνησεις,επιχειρηματιες,μαφιες,ΜΜΕ με πρωτοφανη και λυσαλεο τροπο.Εριξε την εγκληματικη οργανωση που λυμαζε το ελληνικο ποδοσφαιρο 30 χρονια,δεν μπορεσε καν να δει μεσα στο γηπεδο τους αγωνες του να πιανουν κοπο για μια φωτογραφια.Εχει εκτος του ΠΑΟΚ βοηθησει ενα σκασμο κοσμο σε νοσοκομεια,φτωχογειτονιες,εχει δωσει δουλεια σε ενα σκασμο κοσμο,εσωσε 2 εργοστασια,μπορω να γραφω με τις ωρες και τα λεω εγω που του εχω ασκησει σκληρη κριτικη κατα καιρους και ομως σημερα μιλαμε για πουστιες,μιλαμε για ανηθικοτητα,μιλαμε και λεμε πως ΠΑΟΚ ειναι ο Γκαρσια επειδη τολμησε να αλλαξει εναν προπονητη...Αν δεν λεγεται αυτο αχαριστια δεν ξερω τι λεγεται...
Αραετς εν.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

joshua έγραψε:Ηρθε ενας ανθρωπος στην ομαδα εχει ριξει καμια 150ρια εκατομμυρια,εχει φερει 5 τιτλους απο τους 11 συνολικα,ετοιμαζεται να φτιαξει νεο γηπεδο με αλλα 100 μυρια,εχει κυνηγηθει απο κυβερνησεις,επιχειρηματιες,μαφιες,ΜΜΕ με πρωτοφανη και λυσαλεο τροπο.Εριξε την εγκληματικη οργανωση που λυμαζε το ελληνικο ποδοσφαιρο 30 χρονια,δεν μπορεσε καν να δει μεσα στο γηπεδο τους αγωνες του να πιανουν κοπο για μια φωτογραφια.Εχει εκτος του ΠΑΟΚ βοηθησει ενα σκασμο κοσμο σε νοσοκομεια,φτωχογειτονιες,εχει δωσει δουλεια σε ενα σκασμο κοσμο,εσωσε 2 εργοστασια,μπορω να γραφω με τις ωρες και τα λεω εγω που του εχω ασκησει σκληρη κριτικη κατα καιρους και ομως σημερα μιλαμε για πουστιες,μιλαμε για ανηθικοτητα,μιλαμε και λεμε πως ΠΑΟΚ ειναι ο Γκαρσια επειδη τολμησε να αλλαξει εναν προπονητη...Αν δεν λεγεται αυτο αχαριστια δεν ξερω τι λεγεται...
+++++
Evangelos Apostolidis

Δημοσίευση από Evangelos Apostolidis »

Κανενας δεν μπορει απο τωρα να ξερει εαν α αλλαγη προπονητη θα φερει αποτελεσματα, και καλα θα ειναι να ξεκαθαρισει η διοικηση τι προσδοκιες εχει για το 2021/2022.

Εγω ερμηνευω την κινηση αυτη οτι ο Ιβαν θελει το Νταμπλ αλλα και μια σπουδαια πορεια στην Ευρωπη (για μενα τουλαχιστον η φαση των 32).

Στο κατω κατω εμεις οι απλοι φιλαθλοι θελουμε τον Π.Α.Ο.Κ. μας να πρωταγωνιστει, το ονομα του προπονητη δεν παιζει για μενα τον μεγαλο ρολο. Η διοικηση ζυγισε τα υπερ και κατα των υποψηφιων και πηρε την αποφαση απο την οποια περιμενει την μεγαλυτερη πιθανοτητα για επιτυχιες.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Πάντως η απόδοση να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα έπεσε δραματικά από τις στοιχηματικές εταιρίες μόλις ανακοινώθηκε ο Λουτσέσκου. Κι αυτοί δεν είναι αερολόγοι όπως οι δημοσιογράφοι, παίζουν τα εκατομμύριά τους σε τέτοιες προβλέψεις.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

gpap έγραψε:πάντως Ιβάν, όταν μετά από 100 χρόνια, ρωτήσει κάποιος ''τι σημαίνει ΠΑΟΚ'', τον Πάμπλο θα δείξουν.
Ούτε το αήττητο, ούτε τον Λούτσε, ούτε το νέο γήπεδο.

Θέλω να πιστεύω πως το αναγνωρίζεις.
Αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό.
Ο ΠΑΟΚ μπορεί να σημαίνει διαφορετικά πράγματα για τον καθένα μας.
Δεν υπάρχει ούτε θεσφατο, ούτε copyright, ούτε πρέπει.
Άλλος μπορεί να δείξει το λαό στο γήπεδο, άλλος το λαό σε εκδρομές, άλλος την τροπαιοθηκη δίπλα σε μειωτικους χαρακτηρισμόυς των αλλοθρησκων, άλλος το Σαββίδη, άλλος το Γκαρσία, άλλος το Βιερινια, άλλος το Μπανε να κλαίει στο παρκέ της Ναντ, άλλος το βιντεακι με τους invincibles γιατί ΠΑΟΚ σημαίνει και επιμονή και κατάκτηση.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Luigi Vampa έγραψε:Ο Πάμπλο τελείωσε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο, δεν κάηκε παρότι προσωπικά με όλες τις αντιξοοτητες που είχα τον βρήκα ανετοιμο να αναλάβει ένα πρότζεκτ του τύπου πάμε για πρωτάθλημα. Αίσθηση μου είναι ότι η εξέλιξη αυτή ειναινκαλη για τον Πάμπλο κ αν παίξει καλά τα χαρτιά του κ το έχει αποφασίσει ότι θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με την προπονητική οι δρόμοι του με τον ΠΑΟΚ θα ξανασμίξουν. Να αναλάβει τη Β ομάδα είναι πισωγύρισμα πιστεύω. Πρέπει να πάρει μια μικρότερη ομάδα κ να "γίνει άντρας" προπονητικά, γιατί είναι ακόμα αρκετά ανώριμος. Ευχαριστώ Πάμπλο για τη χρονιά αυτή, την έβγαλε αξιοπρεπώς κ με τίτλο.

Δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερη επιλογή απ το Λουτσεσκου για το πρότζεκτ που διαφαίνεται. Καλή επιτυχία Ραζβαν, μαζί σου! Κάθε φορά τα ίδια λέμε, μακάρι να μείνει τριετία κ να δείξει έργο.
Σωστοτατος.

Θα ελεγα μονο μακαρι να πανε καλα τα πραματα και να κατσει ο Λουτσε μια δεκαετια να τελειωνουμε με το θεμα του προπονητη. καθε χρονο αλλαγή προπονητη δεν γινεται. Μονο ετσι πιστευω ειναι δυνατο να κανουμε μεγαλα πραματα ως ομαδα.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Πρεπει να ηταν η πιο γρηγορη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ προπονητη μας,ασχετως αν ηταν απο νωρις κλεισμενος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”