Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
staurostoumpa

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από staurostoumpa »

εχει και καφενεδες στου γιδα ρε λακι,κατεβαστε κανα δυο ομαδες και καντε το χαβαλε σας.μεγαλη ομαδα,τεραστιες οι απαιτησεις,πολυς ο κοσμος,πολλες λακαμιες θα ακουστουν.τι θες σαν τον αλλον που θελει λεει να χειροκροταμε μετα κι απο 5αρα μες την τουμπα σαν το οπαδικο κινημα :lol: της ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑΣ(ανυπαρτης λεω εγω)οπως ανεφερε,γουεστ μπρομγουιτσ.(σχωρναμε φιλε,αουτσαιντερ νομιζω,αλλα μολις το διαβασα κι αυτο καπου εκει σταματησε η ζωη.δεν εχει την δυνατοτητα το πεπτικο μου να αλεσει ακομη και τις ισοπαλιες εδω μεσα,καταλαβαινεις για τι πραμα μιλαω...)

υγ για ακομη μια φορα...ΓΑΜΙΕ... Ο ΟΤΕ....με εχει ξεπατωσει στα ντισκονεκτ
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Φερνανδε περιμενα ηδη να διαβασω αρκετα μυνηματα μετα το χθεσινο φιλικο με Najmegen αλλα απογοητευτηκα...ουτε μια κριτικη εδω?
Κατι παει καλα εδω περα :)
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Lakistuta έχω την εντύπωση ότι άνοιξες τον ασκό του Αιόλου. :) :)
Ρε go village ρε
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Μπαααα αδερφε.....ή ωριμασε ο λαος του ΠΑΟΚ ή τα ριχνουν καπου αλλου (το πιο πιθανο)
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Αν επιθυμειτε τοσο πολυ καποιον να γκρινιαζει,προσφερομαι εγω με 20 ευρω μονο! Οτι θελετε...Αγγλιστί,ελληνικα,πορτογαλλικά,θεματα τακτικης,παγκου...τα κανω ολα και τα λεω ολα με μονο 20 ευρω... :)
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Maximus θέλει τέχνη ρε η γκρίνια. Πάντοτε υποβόσκει μια ισχνή μιζέρια από πίσω. Σαν τα ανάποδα μηνύματα ένα πράμα. Είναι κάτι φυσικό. Ή το έχεις ή δε το έχεις που λέμε. Η προσποιητή δε θα βγει ωραία. Και δε με λες. Όταν λες 20 ευρώ τι εννοείς? Με την ώρα ή με την μέρα? :)
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Οχι και με την ωρα! Μην σας δαγκωσω...Με την μερα,καλα ειναι...

Μισο λεπτο ,να σε δειξω ενα μερος των ικανοτητων μου:

''Ρε παιδιά...συγνωμη τωρα, το φιλικό με την Ναιμεγκεν σας ικανοποιησε; Εγω παντως με το 1-1 επι μιας μικρομεσαιας ομαδας της Ολλανδιας,δεν νομιζω οτι δειχνει καλα δειγματα...Δηλαδη με τον (Νεο) πανιωνιο στην πρεμιερα,τι θα γινει; Ποσα θα φαμε; Αυτοι εχουν εστογιανοφ και δεν συμμαζευεται...

Φταιει ο Σαντος πιο πολυ απο ολους...(Για τους παιχτες δεν θα μιλησω-ο Βερον ειναι οντως αργος,ο Μουσλι ειναι αμπαλος και δεν σκοραρει,ο γερο σερτζιο πρεπει να κρεμασει τα παπουτσια! Μα τωρα ειναι δυνατον 36 χρονων ανθρωπος να σε βγαλει ευρωπη;Ημαρτον!)

Ο Σαντος παλι αμυντικα κατεβηκε,ετσι δεν ειναι; Παλι με σεντρες επαιζε; Γιατι εβαλε τον Ιβιτς μετά; Δηλαδη παλι τα περσινα θα δουμε; Αν δεν μπορεις να νικησεις Κυριε Σαντος την puttennaimegen,πως θα περασεις στους ομιλους του Τσου Λου;go village now...

Εικόνα
Να φυγεις! Να πας αλλου!
nirvana4

Δημοσίευση από nirvana4 »

Maximus, τελικά έχεις ταλέντο στην γκρίνια...
:) :) :)
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Νομίζω πολύ καλός.Μου έχουν λείψει οι περσινές γκρίνιες και δεν θα την παλέψουμε αν δεν αρχίσουμε τα μπινελίκια και τα γαμοσταυρίδια μεταξύ μας.
Αξίζεις τα λεφτά σου αδερφέ και λίγα μας παίρνεις κιόλας.

Προσλαμβάνεσαι! :shock:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Ευχαριστω για τα καλα σας λογια! Σταματαω να ειμαι οφ τοπικ και πιανω δουλεια απο σημερα...

Θα βαλω αβαταρ αναλογο της γκρινιας...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Maximus Παρε ολα τα τοπικ με τη σειρα και ξεκινα......... :) Εχεις 30 παικτες να θαψεις, ολη τη δοιηκηση κτλ.......Εχεις πολυ δουλεια :) :) :) :)

Maximus μπορεις να σβησεις το χαμογελο απ τα χειλη του Σαντος με τη γκρινια....? :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Αυτα τα πραγματα, αδερφε Maniakos, θελουν το χρονο τους...δεν μπορω να γκρινιαζω περι ανεμων και υδατων! Θα γινουν ολα σιγα σιγα...ολοι θα υποστουν γκρινια καποια στιγμη,θελουν-δεν θελουν! :)

Αντε, γιατι πολυ χαμογελασε ο Σαντος ...

Μα ειναι δυνατον ο Προπονητης του ΠΑΟΚ να γελαει;;;; Πρεπει να ειναι σοβαρος και να τρωει σιδερα...Που εισαι ρε Αγγελε...
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Και ο Άγγελος είχε γελάσει! Μιά φορά, όταν πήραμε το κύπελλο! :)
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ όπως υποστηρίζει έχει καταλήξει στο σχήμα που θα παρατάξει για την συνέχεια, αλλά και στα πρόσωπα με ορισμένες αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο φιλικό κόντρα στην Ναιμέγκεν. Το σύστημα θα είναι το 4-4-2, και τα πρόσωπα θα είναι οι Χαλκιά, Σνάουτσνερ, Μπιζέρα, Τσιρίλο, Λίνο στην άμυνα, Κονσεϊσάο, Σορλέν στα άκρα και Γκαρσία, Φωτάκη στο κέντρο και επιθετικό δίδυμο τους Φιλομένο και Μουσλίμοβιτς.

Στο αυριανό φιλικό ο Σάντος θα εμπιστευτεί τον Γκαρσία αντί του Βερόν που έπαιξεω κόντρα στην Ναιμέγκεν. Ενώ χρόνο συμμετοχής θα πάρουν και οι Κοντρέρας και Σαβίνι. Ο Χιλιανός αρχίζει να ανεβάζει ρυθμούς, ενώ ο Σάντος θα τον χρησιμοποιήσει στο φιλικό ως δεξιό μπακ,

Ρυθμούς άρχισε να ανεβάζει και ο Βιεϊρίνια, αλλά αυτός δεν υπολογίζεται άμεσα. Οπως είπε ο Σάντος, περιμένει να είναι έτοιμος σε 15 μέρες και είναι αμφίβολο αν θα τον υπολογίζει στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι.
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Χαχαχαχαχαχχααχαχαχαχχα
Με πιασανε τα δακρυα πρωι πρωι....δεν παιζεστε ρε μαγγες ωρες ωρες....

Maximus ακομα λιγο και θα τα επαιρνα στα σοβαρα :) το δειγμα σου ηταν επιτυχημενο...προσλαμβανεσαι....και αν τα πας καλα να σε στειλουμε κατασκοπο σε κανα site αλλοθρησκων να τους ανακατεψεις..(στην πολη το κανουν απο μονοι τους βεβαια)....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”