Gospi έγραψε:Δηλαδη η κριτικη και ο ρεαλισμος εχει αξια μονο αν πεφτεις? Αν εισαι πρώτος ολα καλα?
Και πως ακριβως θα διασφαλισεις ότι του χρονου θα πας καλυτερα?
Περσι καναμε λαθος αξιολογηση του ροστερ και καταληξαμε να παρουμε παιχτες που δεν βρηκαν θεση βασικου στην ομαδα (εσιτι, σοαρες, μιχαι, στοχ) ή βρηκαν θεση ελλειψει αλλου (Αουγκούστο) χωρις ομως να ειναι η αποδοση τους αναλογη του κοστους τους.
Σημερα μιλαμε για ffp ΚΑΙ επειδη δωσαμε 9 μυρια για να φερουμε παιχτες που δεν αποδειχθηκαν ανταξιοι του κοστους τους.
Οταν επενδυεις 9 μυρια θα πρεπει τουλαχιστον το μισο ποσο της επενδυσης να μπορει δυνητικα να σου αποφερει μελλοντικα τα 3πλασια. Εγω αμφιβαλλω αν θα καταφερουμε να παρουμε πισω τα λεφτα που δωσαμε.
Οποτε οχι δεν πεφτουμε. Αλλα αν συνεχισουμε ετσι του χρονου θα ειμαστε χειροτεροι. Ειναι θεμα φιλοσοφιας και σχεδιασμου, οχι απαραιτητα προσωπων και συγκεκριμενων επιλογων.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχει μεγάλη διαφορά η Κρητική από την απαξίωση και τον μηδενισμό.
Εγώ σαν αναγνώστης του ποστ σου διέκρινα απαξίωση και μηδενισμό και όχι κριτική.
Από κει και πέρα αν τώρα εσύ περίμενες ότι ο ΠΑΟΚ θα πήγαινε να φέρει παίκτη που θα αφήσει στον πάγκο τον Μάτος ή ότι ο μιχαι θα έπαιρνε καμιά 20αρια παιχνίδια τότε σου λέω με σιγουριά ότι το αντιλαμβάνεσαι λάθος το πράγμα
Ναι έγινε λάθος αξιολόγηση του ρόστερ, αλλά όχι γιατί αξιολογήθηκε λάθος ο κρεσπο,ο Βαρέλα,ο πασχαλάκης,ο μπισεσβαρ και όλοι οι άλλοι προτεργατες των δύο νταμπλ.
Τα λάθη ήταν δύο παίκτες οι οποίοι από την ομάδα αξιολογήθηκαν αρνητικά σε σχέση με την ποιότητα τους
Ευτυχώς στον έναν την γλυτώσαμε και δεν ήρθε ο πρώην ποδοσφαιριστής κοεντράο.
Στον άλλον δυστυχώς δεν την γλυτώσαμε και φέραμε δύο χαφ με αρκετά υψηλή αγορά.
Μέσα σε όλη αυτή την κριτική δεν θα πρέπει να λησμονηθεί ότι η ομάδα πέταξε για προετοιμασία χωρίς προπονητή...με ότι αυτό συνεπάγεται.
Από κει και πέρα το ότι παίκτης σαν τον στοχ που πέρσι έκανε παπαδες σε ομάδα ίδιου ή και καλύτερου επιπέδου με εμάς είναι μια ήττα του προπονητή