Μεταγραφές Χειμώνα 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
seaman

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2020

Δημοσίευση από seaman »

Napoli4 έγραψε:Ποιες είναι οι καλυτερα οικονομικές προοπτικες; Κωλοφαρδια σε κληρώσεις θες.

Τις μεταγραφές θα τις χορηγήσουν οι πωλήσεις Γιαννουλη, Σβιντερσκι/Ακπομ και οι αποδεσμεύσεις παικτών με μεγάλα συμβολαια (Στοχ, Καντουρι, Βερνμπλουμ, Μαουρισιο?, Βιειρινια-αναπροσαρμογη).

Επίσης μην ξεχνάμε πως αλλαξε και η φορολογία, και στα νέα (αν δεν κάνω λαθος) συμβολαια θα πληρώνουμε λιγότερη εφορία.

Οι καλύτερες οικονομικές προοπτικές, ως πρωταθλητής, στην ελεύθερη οικονομία είναι χορηγίες, εισιτήρια, τηλεοπτικά και εμπορικά δικαιώματα, βιτρίνα, πρόκληση ενδιαφέροντος κλπ κλπ. Εδώ θα μιλάμε για κούλη, τσίπρα, μπλόκο ερτ , paoktv κτλ κτλ. Αν, δε, δεν είμαστε πρωταθλητές δεν θέλω καν να το φαντάζομαι το σενάριο
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Εγω μετά το πρώτο ποστ του γκοσπι τρόμαξα...νόμιζα ότι πέφτουμε εν τέλει αγωνιστικα. Μετά είδα την βαθμολογία και ηρέμησα.
Λίγο μεγαλύτερο σεβασμό στα παιδιά που τα τελευταία σχεδόν τρία χρόνια έχουν μια μόλις ήττα.

Υγ μια διόρθωση στο ποστ του Ναπολιτάνου.
Στην Κούλα και τον βάζελο θα έπαιζαν βασικοί τουλάχιστον το 90% του ρόστερ μας.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ειναι πραγματικα απιστευτο.Χωρις προσθηκη σε χειμερινη μεταγραφικη περιοδο μετα απο 30 χρονια ο νταμπλουχος ΠΑΟΚ του Σαββιδη...Δηλαδη αν δεν περναμε περσι πρωταθλημα θα ζουσαμε μνημονιο χρονιας Αγγελου? Πραγματικα αδυνατω να καταλαβω ωρες ωρες πως λειτουργει η οικογενεια...
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Δεν φοβάμαι και δεν με ενδιαφέρουν οι μεταγραφές του γαύρου !!!!!

Στα δικά μας,
Ναι , θα έπρεπε να γίνουν μίνιμουμ 2 κινήσεις
Ναι θα έπρεπε να μας χαιρετήσει π.χ ο Στοχ

Αιτία για την απραξία ίσως όλο το σκηνικό με την ΕΕΑ και την καταγγελίες του κολογαύρου

Από εδώ και αυτό το σημείο όμως όλοι στηρίξει
Μόνο μαζί θα τα καταφέρουμε
Μέσα και εκτός γηπέδου !
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

renegade έγραψε:Εγω μετά το πρώτο ποστ του γκοσπι τρόμαξα...νόμιζα ότι πέφτουμε εν τέλει αγωνιστικα. Μετά είδα την βαθμολογία και ηρέμησα.
Λίγο μεγαλύτερο σεβασμό στα παιδιά που τα τελευταία σχεδόν τρία χρόνια έχουν μια μόλις ήττα.

Υγ μια διόρθωση στο ποστ του Ναπολιτάνου.
Στην Κούλα και τον βάζελο θα έπαιζαν βασικοί τουλάχιστον το 90% του ρόστερ μας.
Βρε 80% είναι, 22/27. Δεν υπολογισα τους Παπαδόπουλο, Μιχάι, Μιχαηλίδη, Τσιγγάρα και Στοχ/Λαμπρου
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Δηλαδη η κριτικη και ο ρεαλισμος εχει αξια μονο αν πεφτεις? Αν εισαι πρώτος ολα καλα?
Και πως ακριβως θα διασφαλισεις ότι του χρονου θα πας καλυτερα?
Περσι καναμε λαθος αξιολογηση του ροστερ και καταληξαμε να παρουμε παιχτες που δεν βρηκαν θεση βασικου στην ομαδα (εσιτι, σοαρες, μιχαι, στοχ) ή βρηκαν θεση ελλειψει αλλου (Αουγκούστο) χωρις ομως να ειναι η αποδοση τους αναλογη του κοστους τους.
Σημερα μιλαμε για ffp ΚΑΙ επειδη δωσαμε 9 μυρια για να φερουμε παιχτες που δεν αποδειχθηκαν ανταξιοι του κοστους τους.
Οταν επενδυεις 9 μυρια θα πρεπει τουλαχιστον το μισο ποσο της επενδυσης να μπορει δυνητικα να σου αποφερει μελλοντικα τα 3πλασια. Εγω αμφιβαλλω αν θα καταφερουμε να παρουμε πισω τα λεφτα που δωσαμε.
Οποτε οχι δεν πεφτουμε. Αλλα αν συνεχισουμε ετσι του χρονου θα ειμαστε χειροτεροι. Ειναι θεμα φιλοσοφιας και σχεδιασμου, οχι απαραιτητα προσωπων και συγκεκριμενων επιλογων.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

pagotatzis έγραψε:Δεν φοβάμαι και δεν με ενδιαφέρουν οι μεταγραφές του γαύρου !!!!!

Στα δικά μας,
Ναι , θα έπρεπε να γίνουν μίνιμουμ 2 κινήσεις
Ναι θα έπρεπε να μας χαιρετήσει π.χ ο Στοχ

Αιτία για την απραξία ίσως όλο το σκηνικό με την ΕΕΑ και την καταγγελίες του κολογαύρου

Από εδώ και αυτό το σημείο όμως όλοι στηρίξει
Μόνο μαζί θα τα καταφέρουμε
Μέσα και εκτός γηπέδου !
Δεν υπαρχουν στελεχη να τρεξουν τον σχεδιασμο της ομαδας παραλληλα με τα θεματα της ΕΕΑ? Δηλαδη ειμαστε τοσο συγκεντρωτικοι στην λειτουργια μας? Αυτο ειναι ασχημη παραδοχη και διαπιστωση.

Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Για αριστερό Μπακ πάντως χρειαζόμασταν έναν δανεικό (πχ Σοάρες) κυρίως για το καλοκαίρι που θα φύγει ο Γιαννούλης προκειμένου ο αντικαταστάτης να έχει πάρει χρόνο προσαρμογής..
Το ίδιο ισχύει και με έναν επιθετικό που το καλοκαίρι ενδέχεται να πωληθούν και Ακπομ και Σβι..

Ελπίζω το καλοκαίρι να μην μετανιώνουμε για τις επιλογές μας φέτος
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

ΑΝΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΤΕ ΠΡΙΓΙΟ, ΟΛΙΒΕΙΡΑ 2 ΛΕΠΤΑ ΕΜΕΙΝΑΝ
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Τελος, κλεισαμε.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

δεν εχω ασχοληθει καθολου με το θεμα αλλα ολον το χειμωνα δε λεγανε φφπ κ οτι πρεπει να πολησομε για να μπορουμε να αγορασουμε?Μαλιστα οι ελληνικες λερες ελεγαν οτι το χειμωνα θα ξεπουλουσαμε για να τη βγαλουμε καθαρη.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Gospi έγραψε:Δηλαδη η κριτικη και ο ρεαλισμος εχει αξια μονο αν πεφτεις? Αν εισαι πρώτος ολα καλα?
Και πως ακριβως θα διασφαλισεις ότι του χρονου θα πας καλυτερα?
Περσι καναμε λαθος αξιολογηση του ροστερ και καταληξαμε να παρουμε παιχτες που δεν βρηκαν θεση βασικου στην ομαδα (εσιτι, σοαρες, μιχαι, στοχ) ή βρηκαν θεση ελλειψει αλλου (Αουγκούστο) χωρις ομως να ειναι η αποδοση τους αναλογη του κοστους τους.
Σημερα μιλαμε για ffp ΚΑΙ επειδη δωσαμε 9 μυρια για να φερουμε παιχτες που δεν αποδειχθηκαν ανταξιοι του κοστους τους.
Οταν επενδυεις 9 μυρια θα πρεπει τουλαχιστον το μισο ποσο της επενδυσης να μπορει δυνητικα να σου αποφερει μελλοντικα τα 3πλασια. Εγω αμφιβαλλω αν θα καταφερουμε να παρουμε πισω τα λεφτα που δωσαμε.
Οποτε οχι δεν πεφτουμε. Αλλα αν συνεχισουμε ετσι του χρονου θα ειμαστε χειροτεροι. Ειναι θεμα φιλοσοφιας και σχεδιασμου, οχι απαραιτητα προσωπων και συγκεκριμενων επιλογων.

Έχει μεγάλη διαφορά η Κρητική από την απαξίωση και τον μηδενισμό.
Εγώ σαν αναγνώστης του ποστ σου διέκρινα απαξίωση και μηδενισμό και όχι κριτική.

Από κει και πέρα αν τώρα εσύ περίμενες ότι ο ΠΑΟΚ θα πήγαινε να φέρει παίκτη που θα αφήσει στον πάγκο τον Μάτος ή ότι ο μιχαι θα έπαιρνε καμιά 20αρια παιχνίδια τότε σου λέω με σιγουριά ότι το αντιλαμβάνεσαι λάθος το πράγμα

Ναι έγινε λάθος αξιολόγηση του ρόστερ, αλλά όχι γιατί αξιολογήθηκε λάθος ο κρεσπο,ο Βαρέλα,ο πασχαλάκης,ο μπισεσβαρ και όλοι οι άλλοι προτεργατες των δύο νταμπλ.
Τα λάθη ήταν δύο παίκτες οι οποίοι από την ομάδα αξιολογήθηκαν αρνητικά σε σχέση με την ποιότητα τους
Ευτυχώς στον έναν την γλυτώσαμε και δεν ήρθε ο πρώην ποδοσφαιριστής κοεντράο.
Στον άλλον δυστυχώς δεν την γλυτώσαμε και φέραμε δύο χαφ με αρκετά υψηλή αγορά.

Μέσα σε όλη αυτή την κριτική δεν θα πρέπει να λησμονηθεί ότι η ομάδα πέταξε για προετοιμασία χωρίς προπονητή...με ότι αυτό συνεπάγεται.

Από κει και πέρα το ότι παίκτης σαν τον στοχ που πέρσι έκανε παπαδες σε ομάδα ίδιου ή και καλύτερου επιπέδου με εμάς είναι μια ήττα του προπονητή
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Θα ηταν μηδενισμος αν ποσοτικα ειχαμε πετυχει 1 στις, και εγω δεν ξερω ποσες μεταγραφες καναμε. Απο την στιγμη που απο τις μεταγραφες κανενας δεν εχει πεισει, αρα μηδεν στο πηλικο, εγω το λεω ρεαλισμο.
Και οχι δεν περιμενω απο τον Σοαρες να αφησει τον Ματος στον παγκο, αλλα να μπορει να καλυψει αξιοπρεπως την θεση του, και οχι να υπαρχει τετοιο χασμα αποδοσης αναμεσα τους.
Επισης δεν περιμενω απο τον Μιχαι να ειναι βασικος, αλλα να κερδισει τουλαχιστον μια θεση την 22αδα. Ο προπονητης μεχρι σημερα δειχνει πως δεν τον θεωρει ουτε καλυτερο του Μιχαηλιδη.
Δηλαδη ποια μεταγραφη (παντα σε σχεση με το κοστος της να το βλεπουμε) κρινεται λοιπον πετυχημενη? σε τι ακριβως συνισταται ο μηδενισμος μου?
Δωσαμε 6 εκατομυρια για 2 χαφ και ειναι μαλλον απο τα χειροτερα χαφ π εχουμε φερει τα τελευταία χρονια και φυσικα τα πιο ακριβα.

mbison

Δημοσίευση από mbison »

Είμαστε ολιγον τι ξεκούραστοι λογω ευρωπης, αλλά παραμενουμε στους 2 άλλους στοχους.
Ποσοτικά ειμαστε καλά. Θα πρέπει να τραυματιστουν 2 σε μια θεση για να χουμε προβλημα.
Προσδοκω σε ανασταση Στοχ.
Αν ο Βερν συνέλθει θα καλυψει πολλές θέσεις. Ελπιζω να ηταν κ ο λογος που δεν ενισχυθηκαμε.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία (Αν και συνήθως πεθαίνει)Υπάρχει και η αγορά των ελεύθερων!Αριστερό μπακ θες;Στρινιτς,Ολσον,Κοεντραο,Τζέφερσον! Θελεις σεντερ μπακ;Το θηριο Ντουγκλας,παλιοφιλος του Ματος,σε περιμένει!Θέλεις μεσο;Εδώ και αν έχει λουκούμια!Σανκαρε,Γκουαριν!Θελεις μεσοεπιθετικο;Γκαιταν, Ραμπελο,Καρντονα,Φαμπιαν!Θέλεις φορ;Τζοναθας και Νικολιτς την κατεχουν την τέχνη!Θέλεις να βρεις λαχείο; ίσως ο περουβιανος Quevedo να είναι τέτοιο! Το ζήτημα είναι θέλεις;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”