8. Douglas Augusto
- ΑποστόληςΑ
Re: 8. Douglas Augusto
Ο Douglas και με την Κρονιχεν, αν δεν κάνω λάθος με εκνεύρισε γιατί έκανε το ίδιο: Έχασε τη μπάλα και έτρεξε πιο αργά από μένα, οπότε δεν πρόλαβε τη φάση και φάγαμε γκολ.
Επιστροφές τόσο αργές ισοδυναμούν με έγκλημα.
Επιστροφές τόσο αργές ισοδυναμούν με έγκλημα.
Πέρισυ οσο έπαιζε στο 10 κρύβονταν αυτα τα λαθη. Στο 6-8 θελει, ισως, πιο καθαρό μυαλό, συγκέντρωση και ασταμάτητο τρέξιμο
-
Σε καθε ματς φλερταρει με την κοκκινη καρτα.
ΓΚΟΛ-ΑΣΙΣΤ ελαχιστα πραγματα.
Ενα ματς καλο,δυο μετρια, δυο κακα.
Δειγμα γραφης τεσσερα χρονια τα ιδια και τα ιδια.
ΑΝ υπηρχε προταση 4 εκ ευρω και δεν δοθηκε μεγαλο λαθος.
ΓΚΟΛ-ΑΣΙΣΤ ελαχιστα πραγματα.
Ενα ματς καλο,δυο μετρια, δυο κακα.
Δειγμα γραφης τεσσερα χρονια τα ιδια και τα ιδια.
ΑΝ υπηρχε προταση 4 εκ ευρω και δεν δοθηκε μεγαλο λαθος.
Η εσκεμμένη κίνιση για να χτυπήσεις αντίπαλο εκτός φάσης είναι κόκκινη. Οπότε ο διατητής έκανε γαργάρα την κόκκινη σε εκείνη την φάση που έπεσε και έκανε προέκταση τον ποδιών του για να χτυπίσει τον αντίπαλο με τις τάπες ενώ η μπάλα είχε ήδη φύγει.
Γενικά την ψάχνει την κόκκινη.
Γενικά την ψάχνει την κόκκινη.
Ενα ψηλομενο παλιοπαιδο ειναι. Εγω εκεινο που ξερω ειναι οτι διαλεγει ματς. Με Γραναδα πχ. Στα υπολοιπα ουτε καν προσπαθει. Εχει ενα υφακι σαν μας κανει και χαρη. Οσο για τους εκνευρισμους που βγαζει ειναι εντελως αχρηαστοι και ακαιροι. Ενας παικτης που ειναι στελχος μιας εθνικης βραζιλιας με καλο μανατζερ που ψαχνει το μυριο μισθο και δεν προσπαθει. Εγω θελω στο ΠΑΟΚ παικτες που να σκυλιαζουν αμα παιζω με τα τρικαλα και την καρδιτσα. Οχι να παιζουν οπου τους αρεσει για να φανουν.
Εντωμεταξυ εχω κανει τοσες κωλοτουμπες με αυτον τον παικτη που ζαλιστηκα. Στην αρχη μου ηταν ανυποφορος. Περσυ αλλαξα λιγο την γνωμη μου. Αλλα τελικα ενα τσογλανακι ειναι που εαν εξαιρεσεις 2-3 ματς δεν θυμαμαι τιποτα πολυ καλο απο αυτον. Ηρθε προταση 4 μυρια και ειναι ακομη εδω??? Τι να πω θεε μου.
Εντωμεταξυ εχω κανει τοσες κωλοτουμπες με αυτον τον παικτη που ζαλιστηκα. Στην αρχη μου ηταν ανυποφορος. Περσυ αλλαξα λιγο την γνωμη μου. Αλλα τελικα ενα τσογλανακι ειναι που εαν εξαιρεσεις 2-3 ματς δεν θυμαμαι τιποτα πολυ καλο απο αυτον. Ηρθε προταση 4 μυρια και ειναι ακομη εδω??? Τι να πω θεε μου.
- theodorsalonika
διωξτε και αυτον και μετα θα τον ψαχνουμε.....τουλαχιστον ριχνει και καμια καρατια....λολ...οι αλλοι περνανε και δεν ακουμπανε...
μια χαρα ειναι για μενα....στο συγκεκριμενο παιχνιδι επαιξε οπως ολοι οι αλλοι....
εχει το καλυτερο σουτ απο ολους,και πιστευω ειναι ο πιο εξυπνος...τωρα αμα τσατιζετε ας παρει κανα χαπι στο κατω κατω

μια χαρα ειναι για μενα....στο συγκεκριμενο παιχνιδι επαιξε οπως ολοι οι αλλοι....
εχει το καλυτερο σουτ απο ολους,και πιστευω ειναι ο πιο εξυπνος...τωρα αμα τσατιζετε ας παρει κανα χαπι στο κατω κατω

-
-
Αυτός ο παίκτης ζητάει 1,2 εκ.;;; Αν είναι αλήθεια η πρόταση για 4εκ, με κορδέλα και φιλιά.
Και για να εξηγήσω το σκεπτικό μου:
Ένας λόγος που συμφωνούσα με την ανανέωση του Σβαμπ είναι γιατί θεωρώ ότι τα 500χιλ που παίρνει τα τιμάει και με το παραπάνω.
Αν γινόταν τράμπα με τα λεφτά του Κούρτιτς δηλαδή στα 1,2 εκ. θα έλεγα μην τυχόν και τον ανανεώσετε το αργοκίνητο καράβι.
Το ίδιο και με τον Κούρτιτς από την ανάποδη. Αν έπαιρνε τα λεφτά του Σβαμπ, θα έλεγε μια χαρά, αργός μεν στο τρανζίσιον και στην ανάπτυξη, αλλά ηγετική προσωπικότητα και προσφέρει γκολ από στημένα, αλλά μην τρελαθούμε 1,2 εκ μόνο για ηγετική προσωπικότητα και κάποια στημένα.
Και για να εξηγήσω το σκεπτικό μου:
Ένας λόγος που συμφωνούσα με την ανανέωση του Σβαμπ είναι γιατί θεωρώ ότι τα 500χιλ που παίρνει τα τιμάει και με το παραπάνω.
Αν γινόταν τράμπα με τα λεφτά του Κούρτιτς δηλαδή στα 1,2 εκ. θα έλεγα μην τυχόν και τον ανανεώσετε το αργοκίνητο καράβι.
Το ίδιο και με τον Κούρτιτς από την ανάποδη. Αν έπαιρνε τα λεφτά του Σβαμπ, θα έλεγε μια χαρά, αργός μεν στο τρανζίσιον και στην ανάπτυξη, αλλά ηγετική προσωπικότητα και προσφέρει γκολ από στημένα, αλλά μην τρελαθούμε 1,2 εκ μόνο για ηγετική προσωπικότητα και κάποια στημένα.
- ΑποστόληςΑ
-
Με 4 μυρια? Συν τους μισθους του? Παικταρας του 1,5 μυριου παιρνεις.
Παντως αν με ρωτησει καποιος τι θυμαμαι απο αυτον τον παικτη, το πρωτο πραμα που μου ερχεται στο μυαλο ειναι εμενα ορθιο μπροστα στην τβ να φωναζω και να βριζω τον Λουτσε τον Γκαρσια κλπ γιατι δεν τον βγαζει αφου στο επομενο μαρκαρισμα θα φαει κοκκινη. Και οχι 2-ε φορες…

Παντως αν με ρωτησει καποιος τι θυμαμαι απο αυτον τον παικτη, το πρωτο πραμα που μου ερχεται στο μυαλο ειναι εμενα ορθιο μπροστα στην τβ να φωναζω και να βριζω τον Λουτσε τον Γκαρσια κλπ γιατι δεν τον βγαζει αφου στο επομενο μαρκαρισμα θα φαει κοκκινη. Και οχι 2-ε φορες…

- theodorsalonika
ρε δεν βλεπετε μαλλον κανεις....ειναι δυνατον να πουλησουμε τετοιον παικτη και να παρουμε καλυτερο?????????????
ποιον θα παρουμε δηλαδη?τον μαραντονα?δεν βλεπετε οτι ειμαστε ασχετοι απο μεταγραφες μεχρι τωρα?και μονο οι ακαδημιες μας κανανε κατι?
εγω φοβαμαι να φυγει ο αουγκουστο,με την προοπτικη τι θα αγορασουμε..και αμα και ποτε...ας αγορασουμε πρωτα να μαστε σιγουροι να παιξει κανα 5-6 παιχνιδια και μετα τον δινουμε αφου φανει ο αλλος οτι ειναι καλυτερος..γιατι με αυτα που βλεπω σε λιγο θα παρουμε πισω τον πελκα και τον ουαρντα...και θα πανηγυριζουμε....
δηλαδη αναλωνομαστε ποιος θα φυγει λες και μας πειραζει που καθεται γιατι δεν μπορουμε να κανουμε τις μεταγραφαρες..ρε κοροιδευομαστε μεταξυ μας?
ποιον θα παρουμε δηλαδη?τον μαραντονα?δεν βλεπετε οτι ειμαστε ασχετοι απο μεταγραφες μεχρι τωρα?και μονο οι ακαδημιες μας κανανε κατι?
εγω φοβαμαι να φυγει ο αουγκουστο,με την προοπτικη τι θα αγορασουμε..και αμα και ποτε...ας αγορασουμε πρωτα να μαστε σιγουροι να παιξει κανα 5-6 παιχνιδια και μετα τον δινουμε αφου φανει ο αλλος οτι ειναι καλυτερος..γιατι με αυτα που βλεπω σε λιγο θα παρουμε πισω τον πελκα και τον ουαρντα...και θα πανηγυριζουμε....
δηλαδη αναλωνομαστε ποιος θα φυγει λες και μας πειραζει που καθεται γιατι δεν μπορουμε να κανουμε τις μεταγραφαρες..ρε κοροιδευομαστε μεταξυ μας?
Μα δεν τα βλέπουν;;;; ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣTotem_pk έγραψε:Ενα ψηλομενο παλιοπαιδο ειναι. Εγω εκεινο που ξερω ειναι οτι διαλεγει ματς. Με Γραναδα πχ. Στα υπολοιπα ουτε καν προσπαθει. Εχει ενα υφακι σαν μας κανει και χαρη. Οσο για τους εκνευρισμους που βγαζει ειναι εντελως αχρηαστοι και ακαιροι. Ενας παικτης που ειναι στελχος μιας εθνικης βραζιλιας με καλο μανατζερ που ψαχνει το μυριο μισθο και δεν προσπαθει. Εγω θελω στο ΠΑΟΚ παικτες που να σκυλιαζουν αμα παιζω με τα τρικαλα και την καρδιτσα. Οχι να παιζουν οπου τους αρεσει για να φανουν.
- buffalobill4
Σιγά ρε φίλε τον παίκτη που θα τα βάψουμε μαύρα αν φύγει. Όσα τεχνικά χαρακτηριστικά και να έχει, δεν έχει ούτε γρήγορη σκέψη, ούτε μαρκάρει, ούτε σκυλιαζει, ούτε καν δείχνει να τον ενδιαφέρει κιόλας να δώσει τα πάντα για την ομάδα. Στο καλό και στην σελεσαο του εύχομαι.theodorsalonika έγραψε:ρε δεν βλεπετε μαλλον κανεις....ειναι δυνατον να πουλησουμε τετοιον παικτη και να παρουμε καλυτερο?????????????
Στο ερώτημα σου για τον αντικατάστατη του και κατά πόσο θα μπορούμε να φέρουμε καλύτερο, και μόνο που θα παίξει ο τσιγγαρας και ο σοαρες καλύτεροι θα είμαστε.
Αμάν αυτές οι υπερβολές, ο Τσιγγάρας δε βρίσκει εστία ούτε στο αμερικάνικο ποδόσφαιρο και έγινε και καλύτερος.