8. Douglas Augusto

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: 8. Douglas Augusto

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Douglas και με την Κρονιχεν, αν δεν κάνω λάθος με εκνεύρισε γιατί έκανε το ίδιο: Έχασε τη μπάλα και έτρεξε πιο αργά από μένα, οπότε δεν πρόλαβε τη φάση και φάγαμε γκολ.
Επιστροφές τόσο αργές ισοδυναμούν με έγκλημα.
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

Πέρισυ οσο έπαιζε στο 10 κρύβονταν αυτα τα λαθη. Στο 6-8 θελει, ισως, πιο καθαρό μυαλό, συγκέντρωση και ασταμάτητο τρέξιμο
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

Σε καθε ματς φλερταρει με την κοκκινη καρτα.

ΓΚΟΛ-ΑΣΙΣΤ ελαχιστα πραγματα.

Ενα ματς καλο,δυο μετρια, δυο κακα.

Δειγμα γραφης τεσσερα χρονια τα ιδια και τα ιδια.

ΑΝ υπηρχε προταση 4 εκ ευρω και δεν δοθηκε μεγαλο λαθος.
Roarrr

Δημοσίευση από Roarrr »

Η εσκεμμένη κίνιση για να χτυπήσεις αντίπαλο εκτός φάσης είναι κόκκινη. Οπότε ο διατητής έκανε γαργάρα την κόκκινη σε εκείνη την φάση που έπεσε και έκανε προέκταση τον ποδιών του για να χτυπίσει τον αντίπαλο με τις τάπες ενώ η μπάλα είχε ήδη φύγει.

Γενικά την ψάχνει την κόκκινη.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Ενα ψηλομενο παλιοπαιδο ειναι. Εγω εκεινο που ξερω ειναι οτι διαλεγει ματς. Με Γραναδα πχ. Στα υπολοιπα ουτε καν προσπαθει. Εχει ενα υφακι σαν μας κανει και χαρη. Οσο για τους εκνευρισμους που βγαζει ειναι εντελως αχρηαστοι και ακαιροι. Ενας παικτης που ειναι στελχος μιας εθνικης βραζιλιας με καλο μανατζερ που ψαχνει το μυριο μισθο και δεν προσπαθει. Εγω θελω στο ΠΑΟΚ παικτες που να σκυλιαζουν αμα παιζω με τα τρικαλα και την καρδιτσα. Οχι να παιζουν οπου τους αρεσει για να φανουν.

Εντωμεταξυ εχω κανει τοσες κωλοτουμπες με αυτον τον παικτη που ζαλιστηκα. Στην αρχη μου ηταν ανυποφορος. Περσυ αλλαξα λιγο την γνωμη μου. Αλλα τελικα ενα τσογλανακι ειναι που εαν εξαιρεσεις 2-3 ματς δεν θυμαμαι τιποτα πολυ καλο απο αυτον. Ηρθε προταση 4 μυρια και ειναι ακομη εδω??? Τι να πω θεε μου.
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

διωξτε και αυτον και μετα θα τον ψαχνουμε.....τουλαχιστον ριχνει και καμια καρατια....λολ...οι αλλοι περνανε και δεν ακουμπανε...

μια χαρα ειναι για μενα....στο συγκεκριμενο παιχνιδι επαιξε οπως ολοι οι αλλοι....

εχει το καλυτερο σουτ απο ολους,και πιστευω ειναι ο πιο εξυπνος...τωρα αμα τσατιζετε ας παρει κανα χαπι στο κατω κατω :opaokara: :opaokara: :opaokara:
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Το καλύτερο σουτ; ;
Εγώ πάντως δεν το έχω δει.
DikefalosG4

Δημοσίευση από DikefalosG4 »

Αυτός ο παίκτης ζητάει 1,2 εκ.;;; Αν είναι αλήθεια η πρόταση για 4εκ, με κορδέλα και φιλιά.

Και για να εξηγήσω το σκεπτικό μου:
Ένας λόγος που συμφωνούσα με την ανανέωση του Σβαμπ είναι γιατί θεωρώ ότι τα 500χιλ που παίρνει τα τιμάει και με το παραπάνω.
Αν γινόταν τράμπα με τα λεφτά του Κούρτιτς δηλαδή στα 1,2 εκ. θα έλεγα μην τυχόν και τον ανανεώσετε το αργοκίνητο καράβι.

Το ίδιο και με τον Κούρτιτς από την ανάποδη. Αν έπαιρνε τα λεφτά του Σβαμπ, θα έλεγε μια χαρά, αργός μεν στο τρανζίσιον και στην ανάπτυξη, αλλά ηγετική προσωπικότητα και προσφέρει γκολ από στημένα, αλλά μην τρελαθούμε 1,2 εκ μόνο για ηγετική προσωπικότητα και κάποια στημένα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αν δεν περάσουμε ο παίκτης θα φύγει.
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

ΣΟΥΤΙΑ δινει οχι ΣΟΥΤ.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Με 4 μυρια? Συν τους μισθους του? Παικταρας του 1,5 μυριου παιρνεις.
Παντως αν με ρωτησει καποιος τι θυμαμαι απο αυτον τον παικτη, το πρωτο πραμα που μου ερχεται στο μυαλο ειναι εμενα ορθιο μπροστα στην τβ να φωναζω και να βριζω τον Λουτσε τον Γκαρσια κλπ γιατι δεν τον βγαζει αφου στο επομενο μαρκαρισμα θα φαει κοκκινη. Και οχι 2-ε φορες…
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

ρε δεν βλεπετε μαλλον κανεις....ειναι δυνατον να πουλησουμε τετοιον παικτη και να παρουμε καλυτερο?????????????

ποιον θα παρουμε δηλαδη?τον μαραντονα?δεν βλεπετε οτι ειμαστε ασχετοι απο μεταγραφες μεχρι τωρα?και μονο οι ακαδημιες μας κανανε κατι?

εγω φοβαμαι να φυγει ο αουγκουστο,με την προοπτικη τι θα αγορασουμε..και αμα και ποτε...ας αγορασουμε πρωτα να μαστε σιγουροι να παιξει κανα 5-6 παιχνιδια και μετα τον δινουμε αφου φανει ο αλλος οτι ειναι καλυτερος..γιατι με αυτα που βλεπω σε λιγο θα παρουμε πισω τον πελκα και τον ουαρντα...και θα πανηγυριζουμε....

δηλαδη αναλωνομαστε ποιος θα φυγει λες και μας πειραζει που καθεται γιατι δεν μπορουμε να κανουμε τις μεταγραφαρες..ρε κοροιδευομαστε μεταξυ μας?
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Totem_pk έγραψε:Ενα ψηλομενο παλιοπαιδο ειναι. Εγω εκεινο που ξερω ειναι οτι διαλεγει ματς. Με Γραναδα πχ. Στα υπολοιπα ουτε καν προσπαθει. Εχει ενα υφακι σαν μας κανει και χαρη. Οσο για τους εκνευρισμους που βγαζει ειναι εντελως αχρηαστοι και ακαιροι. Ενας παικτης που ειναι στελχος μιας εθνικης βραζιλιας με καλο μανατζερ που ψαχνει το μυριο μισθο και δεν προσπαθει. Εγω θελω στο ΠΑΟΚ παικτες που να σκυλιαζουν αμα παιζω με τα τρικαλα και την καρδιτσα. Οχι να παιζουν οπου τους αρεσει για να φανουν.

Εντωμεταξυ εχω κανει τοσες κωλοτουμπες με αυτον τον παικτη που ζαλιστηκα. Στην αρχη μου ηταν ανυποφορος. Περσυ αλλαξα λιγο την γνωμη μου. Αλλα τελικα ενα τσογλανακι ειναι που εαν εξαιρεσεις 2-3 ματς δεν θυμαμαι τιποτα πολυ καλο απο αυτον. Ηρθε προταση 4 μυρια και ειναι ακομη εδω??? Τι να πω θεε μου.
Μα δεν τα βλέπουν;;;; ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

theodorsalonika έγραψε:ρε δεν βλεπετε μαλλον κανεις....ειναι δυνατον να πουλησουμε τετοιον παικτη και να παρουμε καλυτερο?????????????

ποιον θα παρουμε δηλαδη?τον μαραντονα?δεν βλεπετε οτι ειμαστε ασχετοι απο μεταγραφες μεχρι τωρα?και μονο οι ακαδημιες μας κανανε κατι?

εγω φοβαμαι να φυγει ο αουγκουστο,με την προοπτικη τι θα αγορασουμε..και αμα και ποτε...ας αγορασουμε πρωτα να μαστε σιγουροι να παιξει κανα 5-6 παιχνιδια και μετα τον δινουμε αφου φανει ο αλλος οτι ειναι καλυτερος..γιατι με αυτα που βλεπω σε λιγο θα παρουμε πισω τον πελκα και τον ουαρντα...και θα πανηγυριζουμε....

δηλαδη αναλωνομαστε ποιος θα φυγει λες και μας πειραζει που καθεται γιατι δεν μπορουμε να κανουμε τις μεταγραφαρες..ρε κοροιδευομαστε μεταξυ μας?
Σιγά ρε φίλε τον παίκτη που θα τα βάψουμε μαύρα αν φύγει. Όσα τεχνικά χαρακτηριστικά και να έχει, δεν έχει ούτε γρήγορη σκέψη, ούτε μαρκάρει, ούτε σκυλιαζει, ούτε καν δείχνει να τον ενδιαφέρει κιόλας να δώσει τα πάντα για την ομάδα. Στο καλό και στην σελεσαο του εύχομαι.

Στο ερώτημα σου για τον αντικατάστατη του και κατά πόσο θα μπορούμε να φέρουμε καλύτερο, και μόνο που θα παίξει ο τσιγγαρας και ο σοαρες καλύτεροι θα είμαστε.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Αμάν αυτές οι υπερβολές, ο Τσιγγάρας δε βρίσκει εστία ούτε στο αμερικάνικο ποδόσφαιρο και έγινε και καλύτερος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”