συμφωνώ τζελας, και αν δεις κιόλας σηκώνεται και φεύγει όταν βλέπει ότι ο άλλος τραβάει βίντεοtzelas έγραψε:Περισσότερο μου φαίνεται να ενοχλείτε από την κίνηση του φιλάθλου και είναι προφανές ότι το βίντεο πλέον τον εκθέτει και τυπικά καθώς είναι ακόμη παίκτης μας και δεν έχει λάβει το οκ για συζητήσεις αφού δεν καλύφθηκε η καταβολή της ρήτρας. Νομίζω επίσης ότι έχουν πρόβλημα και οι άραβες προσεγγίζοντας τον χωρίς την συμφωνία μαζί μας και αν μη τι άλλο η γκέλα αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις διαπραγματεύσεις.thanos-xanthi έγραψε:https://twitter.com/Muedh8/status/1082366192659152896
παντως καπου κατα το ντουμπαι τον τσακωσε ενας περιεργος τον Πριγιο
Μεταγραφές Χειμώνα 2018
- thanos-xanthi
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
-
Δεν μπορώ να δω το βίντεο από το λινκ μια και δεν έχω twitter.
Το βιντεάκι που έχει το inpaok πάντως δεν φαίνεται να ενοχλείται καθόλου ο Πριγιοβιτς.
Για μένα είναι απαράδεκτος και φέρθηκε πουστικα απέναντι στην ομάδα η οποία τον βοήθησε να εξελιχθεί.
Όφειλε πριν κάνει οτιδήποτε να μιλήσει πρώτα με τον Ιβάν.
Έτσι όπως σκατα τα κάνε καλύτερα να φύγει.
Εγώ προσωπικά δεν τον θέλω και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να καταβληθεί άμεσα ολόκληρη η ρήτρα ώστε να έχουμε ακόμη περισσότερο χρήμα για να φέρουμε άμεσα χαφ,φορ και εξτρέμ
Edit: Απ'ότι κατάλαβα το ίδιο βιντεάκι είναι.
Και ρωτάω.Που ακριβώς βλέπετε τον Πριγιοβιτς να ενοχλείται;
Σταματάει ποζάρει στην κάμερα με χαμόγελο.Τον καλωσοριζει ο Άραβας και στην συνέχεια απομακρύνεται.
Ότι εκτέθηκε πάντως εκτέθηκε.Και κυρίως απέναντι σε μας.brate,family,θα μείνω να πάρω το πρωτάθλημα και παπαριές δείχνοντας το σήμα στην φανέλα.
Κρίμα ρε Πριγιο..
Το βιντεάκι που έχει το inpaok πάντως δεν φαίνεται να ενοχλείται καθόλου ο Πριγιοβιτς.
Για μένα είναι απαράδεκτος και φέρθηκε πουστικα απέναντι στην ομάδα η οποία τον βοήθησε να εξελιχθεί.
Εγώ προσωπικά δεν τον θέλω και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να καταβληθεί άμεσα ολόκληρη η ρήτρα ώστε να έχουμε ακόμη περισσότερο χρήμα για να φέρουμε άμεσα χαφ,φορ και εξτρέμ
Σταματάει ποζάρει στην κάμερα με χαμόγελο.Τον καλωσοριζει ο Άραβας και στην συνέχεια απομακρύνεται.
Ότι εκτέθηκε πάντως εκτέθηκε.Και κυρίως απέναντι σε μας.brate,family,θα μείνω να πάρω το πρωτάθλημα και παπαριές δείχνοντας το σήμα στην φανέλα.
Κρίμα ρε Πριγιο..
μην πεις οτι δεν στα ειπαμε Αλεξανταρ
ψαξου λιγο τι εγινε με τους προηγουμενους σου εκει και ψαξου λιγο πως ησουν προηγουνενως χωρις ΠΑΟΚ εσυ
δυσκολο; ρωτα τις γυναικες οσων ποδοσφαιριστων φευγουν....
αλλο Τουμπαϊ και αλλο Ντουμπαϊ
ψαξου λιγο τι εγινε με τους προηγουμενους σου εκει και ψαξου λιγο πως ησουν προηγουνενως χωρις ΠΑΟΚ εσυ
+++++ 1926 x 4sourmenetes έγραψε:Διαβαζοντας ολα οσα γραφονται κανουμε σαν τρελοι!!!paok re niamou έγραψε:Διαβαζοντας ολα τα μνμ εχω την εντυπωση οτι εχουμε λαλησει ολοι με οσα μαζευτηκαν.......
Ελπιζω οτι η διοικηση στο τελος θα μας εκπληξει ευχαριστα, ειδαλως θα αρχισουν να εκπλησονται οι ιδιοι τους δυσαρεστα.....
Αφιερομενο
Ψυχολογικά δεν είμαι καλά
έτσι ξαφνικά μαζεύτηκαν πολλά
Βασ. Καρρας
Δεν μπορουμε να διαχειριστουμε μια κατασταση και επικρατει ενας τεραστιος πανικος.
Φερε χαφ,φερε φορ,φερς εξτρεμ φερε φερε.
Οκ δε διαφωνω αλλα τετοια κριση γενικα δε βοηθαει.
Η δυναμικη μας αναλλωνεται στις μεταγραφες και στον πριγιοβιτς;;
Ποστ που αν δεν ερθει χαφ,χασαμε το πρωταθλημα ή αν φυγει ο πριγιο τελος,τι σχεση εχουν με την ιδιοσυγκρασια του ΠΑΟΚτση;;
Ας ειμαστε μετρημενοι και οπως πρεπει σαν λαος και ολα θα γινουν.ηρεμα και ο στοχος ειναι δικος μας.
Συγγνωμη παιδια για το παρακατω αλλα αισθανομαι οτι καπου το θεμα Πριγιο εχει γινει ενοχλητικο για τους υπολοιπους παικταραδες μας.
Θαρρει κανεις πως η αξια του Πριγιο δεν ειναι συναρτησει της αξιας των Λουτσε, Πελκα, Μαου, Βιερινια, Κρεσπο, Βαρελα, Λημνιο, Ζαμπα, Πασχαλακη κτλ
Αν δεν ειχαν οι παραπανω τα @@ να ειναι αυτοι που ειναι τοτε ο Πριγιο θα ηταν @@.
Ολος ο ντορος γυρω απο τον Πριγιο επισκιαζει τα υπολοιπα παιδια μας.
Λιγη αυτοσυγκρατηση, τα διαβαζουν και οι ιδιοι, δεν ειναι το #1 του ΠΑΟΚ ο Πριγιο.... το #1 του ΠΑΟΚ ειναι ο ΠΑΟΚ
Θαρρει κανεις πως η αξια του Πριγιο δεν ειναι συναρτησει της αξιας των Λουτσε, Πελκα, Μαου, Βιερινια, Κρεσπο, Βαρελα, Λημνιο, Ζαμπα, Πασχαλακη κτλ
Αν δεν ειχαν οι παραπανω τα @@ να ειναι αυτοι που ειναι τοτε ο Πριγιο θα ηταν @@.
Ολος ο ντορος γυρω απο τον Πριγιο επισκιαζει τα υπολοιπα παιδια μας.
Λιγη αυτοσυγκρατηση, τα διαβαζουν και οι ιδιοι, δεν ειναι το #1 του ΠΑΟΚ ο Πριγιο.... το #1 του ΠΑΟΚ ειναι ο ΠΑΟΚ
Ενώ ΄στην αρχή γελάει, μόλις τον ακούει να τον καλοσωρίζει στην ιτιχαντ και καταλάβαίνει ότι καταγράφεται σε βίντεο ακαριαία τον παρατάει και σηκώνεται και φεύγει και εκεί εντοπίζω την ενόχληση του. Αν δεν ήταν ενοχλημένος κάπως αλλιώς θα αντιδρούσε ή θα απαντούσε σε ένα καλωσόρισμα και όχι τρέχοντας να φύγει.thanos-xanthi έγραψε:συμφωνώ τζελας, και αν δεις κιόλας σηκώνεται και φεύγει όταν βλέπει ότι ο άλλος τραβάει βίντεοtzelas έγραψε:Περισσότερο μου φαίνεται να ενοχλείτε από την κίνηση του φιλάθλου και είναι προφανές ότι το βίντεο πλέον τον εκθέτει και τυπικά καθώς είναι ακόμη παίκτης μας και δεν έχει λάβει το οκ για συζητήσεις αφού δεν καλύφθηκε η καταβολή της ρήτρας. Νομίζω επίσης ότι έχουν πρόβλημα και οι άραβες προσεγγίζοντας τον χωρίς την συμφωνία μαζί μας και αν μη τι άλλο η γκέλα αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις διαπραγματεύσεις.thanos-xanthi έγραψε:https://twitter.com/Muedh8/status/1082366192659152896
παντως καπου κατα το ντουμπαι τον τσακωσε ενας περιεργος τον Πριγιο
-
tzelas όσο κι αν σέβομαι τις απόψεις σου διαφωνώ.
Δεν βλέπω την παραμικρή ενόχληση.
Δεν βλέπω την παραμικρή ενόχληση.
Μάλλον ποζάρει χαμογελαστός για φωτογραφία και όταν καταλαβαίνει ότι είναι βίντεο φεύγει κάπως αμηχανος.
Εννοείται ότι δεν είμαστε μέσα του για να λέμε τι ακριβώς νοιώθει, ερμηνείες το τι βλέπουμε δίνουμε και μπορεί η δική σου ερμηνεία να είναι και η σωστή. Δεν είμαι απόλυτος σε αυτό που έγραψα παραπάνω απλά βλέποντας το βίντεο αυτό μου βγήκε εμένα ως αντίδραση, μπορεί να είμαι όμως και τελείως έξω που ερμηνεύω ως αντίδραση αιφνιδιασμού και ενόχλησης τον τρόπο που φεύγει.
Τωρα ειδα το βιντεο. Πολυ κακο για το τιποτα. Ποζαρει για φωτο και μολις καταλαβαινει ειναι βιντεο, φευγει. Κυριος φερθηκε, ηρεμηστε με τις παρερμηνευσεις
- giagoylas4
Πάντως χωρίς την άδεια της ΠΑΕ δεν βρίσκετε εκεί.
Άντε μακάρι να δώσουν το μπακιρι οι πετρελεαδες να τελειώνει το σίριαλ να φέρουμε κανένα παικταρα
Άντε μακάρι να δώσουν το μπακιρι οι πετρελεαδες να τελειώνει το σίριαλ να φέρουμε κανένα παικταρα
- sourmenetes
- Moderator
Φιλε προσεχε λιγο τον τροπο σου.Gawain1978 έγραψε:Δεν μπορώ να δω το βίντεο από το λινκ μια και δεν έχω twitter.
Κρίμα ρε Πριγιο..
Επομενη παρατηρηση δε θα κανω.
- navigator11
Μας έχει (έχουν) κουράσει (με) το θέμα του Σέρβου. Εντός μέρας να τελειώνει οριστικά. Έχουμε μέτωπα να κλείσουμε, εξίσου, μην πω και πιο σημαντικά.
Χά χά, ποιό Ντουμπάι; Στην Τζέντα πάει. Μακάρι να πήγαινε στο Ντουμπάι ... Καμία σχέση, μιλάμε άντε να αντέξει ένα χρόνο το πολύ.nouk_ έγραψε:μην πεις οτι δεν στα ειπαμε Αλεξανταρ