Επί Μπόλονι. Πέμπτη βράδυ στην Rubin Kazan και Κυριακή στο Καραϊσκάκη, όπου χάσαμε 2-1.pgetsos έγραψε:Ναι όταν παίζαμε Πέμπτη βράδυ Ευρώπη ταξίδι και Σάββατο απόγευμα Καραϊσκάκη ήταν καλά
Όποιος μπορεί να βρει πότε έγινε, επί μπολονι η στεφενς νομίζω
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
- ΑποστόληςΑ
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
-
Asimos
Δεκάδες περιστατικά τέτοια είχαμε.
Εγώ θέλω απλά ίσους όρους για όλους. Παρόλο που μπαίνω σε πειρασμό για ρεβανς , τους γράφω στα @ρχίδια μου και θέλω να τους ξεφτυλίσω μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στι εξέδρες. Τίποτα παραπάνω
Εγώ θέλω απλά ίσους όρους για όλους. Παρόλο που μπαίνω σε πειρασμό για ρεβανς , τους γράφω στα @ρχίδια μου και θέλω να τους ξεφτυλίσω μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στι εξέδρες. Τίποτα παραπάνω
- GiorgosAtha
Αυτό που θα γίνει (Πέμπτη - Κυριακή) με τον gay είναι ΙΣΟΝΟΜΙΑ... τέλος.
Πέμπτη - Κυριακή δεν θα παίξει και η ζέλα? Αυτοί γιατί δεν μιλάνε για σκάνδαλο?
Πέμπτη - Κυριακή δεν παίζαμε παλιότερα και εμείς?
Κάπου είχα διαβάσει ότι το πρόγραμμα προβλέπει κάθε ένας από τους τρεις να παίξει δυο παιχνίδια Δευτέρα.
Ε, την πρώτη αγωνιστική θα είμαστε εμείς... την δεύτερη μπορεί να είναι αυτοί ή η ζέλα... και πάει λέγοντας.
Γιατί σκούζουνε?
Γιατί απλά είχαν καλομάθει τόσα χρόνια που όλο το πρόγραμμα συμβάδιζε ΜΟΝΟ με τα δικά τους θέλω και συμφέροντα... και με την πρώτη δόση ισονομίας ξυνίσανε.
Εδώ πάντως οι ζέλες έχουνε λαλήσει... 3 - 4 γκολ λένε θα ρίξουνε στον Ajax... και αν φάνε κανένα θα είναι από τύχη.
Πέμπτη - Κυριακή δεν θα παίξει και η ζέλα? Αυτοί γιατί δεν μιλάνε για σκάνδαλο?
Πέμπτη - Κυριακή δεν παίζαμε παλιότερα και εμείς?
Κάπου είχα διαβάσει ότι το πρόγραμμα προβλέπει κάθε ένας από τους τρεις να παίξει δυο παιχνίδια Δευτέρα.
Ε, την πρώτη αγωνιστική θα είμαστε εμείς... την δεύτερη μπορεί να είναι αυτοί ή η ζέλα... και πάει λέγοντας.
Γιατί σκούζουνε?
Γιατί απλά είχαν καλομάθει τόσα χρόνια που όλο το πρόγραμμα συμβάδιζε ΜΟΝΟ με τα δικά τους θέλω και συμφέροντα... και με την πρώτη δόση ισονομίας ξυνίσανε.
Εδώ πάντως οι ζέλες έχουνε λαλήσει... 3 - 4 γκολ λένε θα ρίξουνε στον Ajax... και αν φάνε κανένα θα είναι από τύχη.
παντως περυσι που το ειχα λιγο κοιτάξει η πλεον ευνοημένη ομάδα ήταν η ζέλα με τα περισσότερα της ματς να έγιναν δευτέρα... 
Αυτά έλεγα στο άλλο θρεντ, πως μίλα, μίλα, όλο και κάτι θα μείνει.GiorgosAtha έγραψε:Εδώ πάντως οι ζέλες έχουνε λαλήσει... 3 - 4 γκολ λένε θα ρίξουνε στον Ajax... και αν φάνε κανένα θα είναι από τύχη.
Και αν χάσουνε, φυσικά θα φταίει η συναστρία του ανάδρομου Ερμή και ποτέ ο χψζ παίχτης ή προπονητής ή πρόεδρας.
οντως, μαλλον προπερυσι, δε βρισκω γμτ και το ποστ που ειχα κανει τοτε και είχα αναλύσει τα ματς των 8 πρώτων όταν υπήρχαν συνεχόμενα ματς...tolis01 έγραψε:Πέρσυ ΔΕΝ έπαιζαν οι ζέλες Ευρώπη πάντως...
Θα προτιμούσα πεμπτη-σαββατο μεσημέρι.john4serres έγραψε:
Πεμπτη βραδυ ελβετια
Κυριακη θεσσαλονικη
ΕΤΣΙ !
- anekfrastos
Αν είχε μείνει η κουνέλα ο σίλεσεν, παίζει να τους ρίχνανε και τόσα.
Στην τούμπα για 3 γκολ ηταν.
Τώρα δεν ξέρω ποιον έχουν και αν ειναι καλός (ενας 20χρονος καμερουνέζος Ονάνα...)
Αλλά λογικά και μετά από 9 επίσημα ματς, θα έχουν σφίξει και αυτοί. Δε θα τους βρει "μποσικους", όπως τους βρήκε ο Νομπόα (και παρα λίγο κι εμείς).
Στην τούμπα για 3 γκολ ηταν.
Τώρα δεν ξέρω ποιον έχουν και αν ειναι καλός (ενας 20χρονος καμερουνέζος Ονάνα...)
Αλλά λογικά και μετά από 9 επίσημα ματς, θα έχουν σφίξει και αυτοί. Δε θα τους βρει "μποσικους", όπως τους βρήκε ο Νομπόα (και παρα λίγο κι εμείς).
- anekfrastos
εμείς όταν παίζαμε κύπελλο μεσοβδόμαδα νέα ελβετία και μετά καπάκι αθήνα καλά ήτανε;nothu έγραψε:Θα προτιμούσα πεμπτη-σαββατο μεσημέρι.john4serres έγραψε:
Πεμπτη βραδυ ελβετια
Κυριακη θεσσαλονικη
ΕΤΣΙ !
Οι πολύ σίγουροι για το πέναλτι του ζελου ας το ξαναδούν, μετά και τη βαθμολογία του διαιτητή.
Ο αγιαξ εχει τον κρουλ τερμα αν δε κανω λαθος.
Το πεναλτι του ζελου σε φυσιολογικη ροη αγωνα ηταν πεναλτι. Σε ριπλει παιζονταν.
Το πεναλτι του ζελου σε φυσιολογικη ροη αγωνα ηταν πεναλτι. Σε ριπλει παιζονταν.
-
john4serres
Ο Κρουλ ειναι εκτος λογω τραυματισμου εδω και 11 μηνες.
- anekfrastos
ναι αλλά είναι ακόμα σε αποθεραπεία, στο transfermarkt λέει ότι ο Ονανα έπαιξε στα τελευταία 2-3 ματς, μετα την αποχώρηση της κουνέλαςsn0ufel4 έγραψε:Ο αγιαξ εχει τον κρουλ τερμα αν δε κανω λαθος.
(τον θάβω όπου βρεθώ κι όπου σταθώ τον σίλεσεν, ελπίζω να μη βγει... νόιερ