Igor Tudor II
Re: Igor Tudor II
4 χρονια Σαββίδη μονο οι προπονητές φταίνε, οι επιλογές παικτών δεν φταίνε...
Δηλαδή το να φέρνεις έναν παικτη δανεικό ή με εξάμηνο συμβόλαιο και μην τον ειδατε μετά είναι άκρως φυσιολογικο...
Δηλαδή το να φέρνεις έναν παικτη δανεικό ή με εξάμηνο συμβόλαιο και μην τον ειδατε μετά είναι άκρως φυσιολογικο...
Κρητική αρνητική σήμερα Γρηγόρη αλλά σε στηρίζω!!!paok87 έγραψε:+1Ekatnetworkltd έγραψε:Igor από μένα έχεις ακόμη στήριξη,προχώρα
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
Μάθε να διαβάζεις!! Δεν έγραψε κανείς ότι όλα είναι τέλεια και το μόνο πρόβλημα είναι οι προπονητές..spyretto έγραψε:4 χρονια Σαββίδη μονο οι προπονητές φταίνε, οι επιλογές παικτών δεν φταίνε...
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Αφου και μετα τα σημερινα εχεις ακόμη υποστηρικτες οφειλω να σου αναγνωρίσω οτι εισαι ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ!!
Υ.γ. Οι δηλώσεις σου ηταν δώρο στον Καραπαπα,θα τις ξεζουμισει και θα τροφοδοτει το επικοινωνιακο της εγκληματικης οργανωσης για καιρο.
Μεγαλυτερο τρυπημα στον ανθρωπο που τους πολεμαει και σ'εμπιστευεται δε μπορουσε να υπαρξει.
Εμενα όμως δε μου κανει καμια εντυπωση.και ο Τόντσι Κροάτης ηταν...
Υ.γ. Οι δηλώσεις σου ηταν δώρο στον Καραπαπα,θα τις ξεζουμισει και θα τροφοδοτει το επικοινωνιακο της εγκληματικης οργανωσης για καιρο.
Μεγαλυτερο τρυπημα στον ανθρωπο που τους πολεμαει και σ'εμπιστευεται δε μπορουσε να υπαρξει.
Εμενα όμως δε μου κανει καμια εντυπωση.και ο Τόντσι Κροάτης ηταν...
Δε διάβασα τίποτα στο φόρουμ, γιατί δεν έχω χρόνο. Θα πω λοιπόν αφιλτράριστα την άποψή μου πιο σύντομα από ότι συνήθως:
Έχουμε πόλεμο και δε χωράει τώρα κριτική στον προπονητή που φαίνεται να κάνει ότι μπορεί. Είτε μπούμε στα πλέι οφ είτε όχι, πλέον για μένα ο Τούντορ πρέπει να μείνει, γιατί είναι άλλες οι προτεραιότητες του σωματείου. Μου έδειξε αγάπη και πίστη στο σύλογο, και loyalty. Με το γαύρο στο τέλος τον πήρε στο κυνήγι το διαιτητή και έκανε απίστευτες δηλώσεις που δείξανε πολλά για το χαρακτήρα του (μόνο θετικά). Τώρα αγωνιστικά πως να κάνει ομάδα και με τι ψυχολογία μετά από αυτό της Τετάρτης? Ακόμη και πλήρης να ήταν η ομάδα...
Έκανα αγωνιστική κρητική στον Τούντορ παλαιότερα, και πολλοί μου την είπανε. Τώρα βλέπω ότι είναι μάταια σε αυτό το πρωκτάθλημα. Ο Τούντορ δουλεύει, δείχνει να πονάει τον ΠΑΟΚ και σε αυτή τη φάση με καλύπτει πλήρως!
Έχουμε πόλεμο και δε χωράει τώρα κριτική στον προπονητή που φαίνεται να κάνει ότι μπορεί. Είτε μπούμε στα πλέι οφ είτε όχι, πλέον για μένα ο Τούντορ πρέπει να μείνει, γιατί είναι άλλες οι προτεραιότητες του σωματείου. Μου έδειξε αγάπη και πίστη στο σύλογο, και loyalty. Με το γαύρο στο τέλος τον πήρε στο κυνήγι το διαιτητή και έκανε απίστευτες δηλώσεις που δείξανε πολλά για το χαρακτήρα του (μόνο θετικά). Τώρα αγωνιστικά πως να κάνει ομάδα και με τι ψυχολογία μετά από αυτό της Τετάρτης? Ακόμη και πλήρης να ήταν η ομάδα...
Έκανα αγωνιστική κρητική στον Τούντορ παλαιότερα, και πολλοί μου την είπανε. Τώρα βλέπω ότι είναι μάταια σε αυτό το πρωκτάθλημα. Ο Τούντορ δουλεύει, δείχνει να πονάει τον ΠΑΟΚ και σε αυτή τη φάση με καλύπτει πλήρως!
-
τσιριγώτης
- potamda
- Bet Guru 2023
Αν οι προηγούμενοι προπονητές μας είχαν τη μισή στήριξη που έχεις εσύ, θα βλέπαμε ωραία πράγματα. Δυστυχώς, κάνουμε υπομονή σε λάθος προπονητή...
Κατάφερες να έχουμε σχεδόν ίδιους βαθμούς με Πανιώνιο, Λειβαδιά, Γριά... Πόσο πιο κάτω; Τι καθόμαστε και αναλύουμε; Αγωνιστικά τα έχουμε πει καιρό τώρα...
Πότε θα τελειώσει η καραμέλα με τους παίκτες;
Δηλαδή ακόμα και με τους τραυματίες, έχουμε χειρότερο ρόστερ από αυτές τις ομάδες;
Τις δηλώσεις σου δεν τις σχολιάζω, είναι τραγικές!
Κατάφερες να έχουμε σχεδόν ίδιους βαθμούς με Πανιώνιο, Λειβαδιά, Γριά... Πόσο πιο κάτω; Τι καθόμαστε και αναλύουμε; Αγωνιστικά τα έχουμε πει καιρό τώρα...
Πότε θα τελειώσει η καραμέλα με τους παίκτες;
Δηλαδή ακόμα και με τους τραυματίες, έχουμε χειρότερο ρόστερ από αυτές τις ομάδες;
Τις δηλώσεις σου δεν τις σχολιάζω, είναι τραγικές!
Απαράδεκτη στάση του να αναφέρει ονόματα των gay. (μόλις διάβασα τί είπε)
Για μένα πλέον τέλος ο συγκεκριμένος και τον στήριξα.........
Μην μας πηδάς άλλο το μυαλό ρε!!!
Γ@μιομαστε, τρέχουμε, μαλώνουμε με δικούς μας και βγαινεις να μας πεις για τον ιντεγιε;;;;;; τί να μας πεις;
Δηλαδή ιντεγιε > Μπερμπατοφ;;;;;;;;;;
Δεν το χωρά ο νους μου.
Αν ήμουν Ιβάν είχες γυρίσει με ταξί
SM-G920F
Γ@μιομαστε, τρέχουμε, μαλώνουμε με δικούς μας και βγαινεις να μας πεις για τον ιντεγιε;;;;;; τί να μας πεις;
Δεν το χωρά ο νους μου.
SM-G920F
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Ekatnetworkltd έγραψε:Igor από μένα έχεις ακόμη στήριξη,προχώρα
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
Ανανέωση απόψε για 5 χρόνια ακόμα κι όποιος δεν γουστάρει να μην πατήσει ποτέ στην Τουμπάρα ρε!!!
Τα έχει κάνει κουλουβάχατα ο συγκεκριμένος προπονητής..
Μεχρι και Γεωργιάδη καλύτερα πραγματικά παρά αυτός..
Μόνο και μόνο οι τραυματισμοι που έχει η ομάδα με αυτόν νομίζω αρκεί για να απολύθεί.
Για μένα είναι και από τις αιτίες που έφυγε ο Αρνεσεν αφού τα αποτελέσματά του είναι τραγικά σε σχέση με το ρόστερ.
Επιμένει σε 3-5-2 που μόνο αυτός παίζει πλέον σε όλη την Ευρώπη.
Δεν υπάρχει αυτό το σύστημα ότι χειρότερο μπορεί να παίξει μια ομάδα που θέλει να νικήσει είναι.
Μονο για να παίξεις αμυντικά με 3 σέντερ μπακ είναι.
Και οι δηλώσεις του απαράδεκτες..
Δηλαδή σου λεει ο οσφπ ειναι πολύ καλυτερη ομάδα και εγω δεν έχω ρόστερ. Και ετσι να είναι δεν το λες?Εσενα τι σε έχω εκει ρε Τούντορ για μόστρα?? Δεν πρέπει να κάνεις την ομάδα καλύτερη?
Τι θα έλεγες ρε Τούντορ αν ήσουν προπονητής στον Πανθρακικό? Ότι το ρόστερ σου είναι για τα ερσιτεχνικα??
Όλο ρίχνει τις ευθύνες αλλού και αυτός δεν φταίει σε τίποτε..
Έχουμε και τον Σαββίδη που μαγεύτηκε από αυτό τον Τούντορ και ολοκληρώνεται το ότι ναναι
Μεχρι και Γεωργιάδη καλύτερα πραγματικά παρά αυτός..
Μόνο και μόνο οι τραυματισμοι που έχει η ομάδα με αυτόν νομίζω αρκεί για να απολύθεί.
Για μένα είναι και από τις αιτίες που έφυγε ο Αρνεσεν αφού τα αποτελέσματά του είναι τραγικά σε σχέση με το ρόστερ.
Επιμένει σε 3-5-2 που μόνο αυτός παίζει πλέον σε όλη την Ευρώπη.
Δεν υπάρχει αυτό το σύστημα ότι χειρότερο μπορεί να παίξει μια ομάδα που θέλει να νικήσει είναι.
Μονο για να παίξεις αμυντικά με 3 σέντερ μπακ είναι.
Και οι δηλώσεις του απαράδεκτες..
Δηλαδή σου λεει ο οσφπ ειναι πολύ καλυτερη ομάδα και εγω δεν έχω ρόστερ. Και ετσι να είναι δεν το λες?Εσενα τι σε έχω εκει ρε Τούντορ για μόστρα?? Δεν πρέπει να κάνεις την ομάδα καλύτερη?
Τι θα έλεγες ρε Τούντορ αν ήσουν προπονητής στον Πανθρακικό? Ότι το ρόστερ σου είναι για τα ερσιτεχνικα??
Όλο ρίχνει τις ευθύνες αλλού και αυτός δεν φταίει σε τίποτε..
Έχουμε και τον Σαββίδη που μαγεύτηκε από αυτό τον Τούντορ και ολοκληρώνεται το ότι ναναι
δεν είπε ότι ο intege είναι καλύτερος από τον βέρμπα, είπε ότι ο πέλκας και ο μιστά ήταν εικοστή επιλογή φέτος και τώρα παίζουν βασικοί , αλλα ακόμα δεν είναι στο επίπεδο intege αλλα θα γίνουν... το πήραν αυτό τα μμε το έκαναν τίτλο και μετά ακολουθούν και αυτοί που πρέπει....
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΜΑΣ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΤΑ ΜΜΕ

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΜΑΣ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΤΑ ΜΜΕ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sfinas την Κυρ 06 Μαρ 2016, 23:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Σκορπίζει ομίχλη" ρε συ πιλότε, ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, τι δεν καταλαβαίνεις ρε φίλε;;;pilotos έγραψε:Απαράδεκτη στάση του να αναφέρει ονόματα των gay. (μόλις διάβασα τί είπε)
Δεν το χωρά ο νους μου.
SM-G920F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 06 Μαρ 2016, 23:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Vs40, Καμια λογικη να κανουμε στην ακρη την αγωνιστικη εξελιξη της ομαδας με την δικαιολογια οτι ειμαστε σε πολεμο κατα του συστηματος. Συλλογοι στο επιπεδο του ΠΑΟΚ τρεφονται με το αποτελεσμα και την επιτευξη στοχων. Διαφορετικα δεν μπορουν να λειτουργησουν και να επιβιωσουν. Γι αυτο και θα πρεπει σε μια νευραλγικη θεση οπως του προπονητη να υπαρχει ανθρωπος ευγνωσμενης αξιας και σε υψηλο επιπεδο.
Αν ειναι να τα βαλλουμε ολα στην ακρη και να επικεντρωθουμε στον πολεμο κατα της ΕΠΟ τοτε θα επρεπε να προτεινεις να κατεβουμε του χρονου με την Κ20 και τον ΓΧ προπονητη που δεχθηκε τρεις φορες να αναλαβει και αρα ειναι πιο loyal απο ολους. Θα μας εβγαινε και πιο οικονομικα!
Αν ειναι να τα βαλλουμε ολα στην ακρη και να επικεντρωθουμε στον πολεμο κατα της ΕΠΟ τοτε θα επρεπε να προτεινεις να κατεβουμε του χρονου με την Κ20 και τον ΓΧ προπονητη που δεχθηκε τρεις φορες να αναλαβει και αρα ειναι πιο loyal απο ολους. Θα μας εβγαινε και πιο οικονομικα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aoratos την Κυρ 06 Μαρ 2016, 23:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.