Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Re: Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16

Δημοσίευση από Mīngus »

Το παρελθόν σε έχει στοιχειώσει αδερφέ.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

σιγουρες δοκιμασμενες λυσεις..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Επειδή το μπου@#$% που λέγεται Ελληνικό πρωτάθλημα ο Αντρέ (αλλά και ο Noboa) το έχει βιώσει καλά, δεν βλέπω καμία λογική στην επιστροφή του.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

αρα παμε σε μπακασετες,σαμπους κτλπ..οκ
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Δηλαδή θα πληρώσουμε τα 2,5 εκ συμβόλαιο του νατχο στην τσσκα?η ο νομποα θα αφήσει το τσουλου του χρόνου για ερθει σε εσένα?θα δώσεις 2+ για μεταγραφή απο ροστοφ?

Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος πάλι με τον "σχεδιασμό" της ομάδας το καλοκαίρι αλλα θα αρχίσει ο εορπτολ και κάτι άλλοι εδώ μέσα τα "υπομονή" ,"πίστη στο πλάνο,μην γκρινιαζεται" και αλλα τέτοια Και η ζωή θα συνεχίζεται με εμάς να αναρωτηωμαστε τι έχουν τα έρμα και ψωφαν κάθε χρόνο.
Άβαταρ μέλους
και 1 επισκέπτης

Δημοσίευση από και 1 επισκέπτης »

gergeo4 έγραψε:αρα παμε σε μπακασετες,σαμπους κτλπ..οκ
ε καλα το Νομποα δεν τον λες και πετυχημένο στον ΠΑΟΚ. μέτριος προς τουρίστας ήταν σε αντίθεση με το Νατχο που σκυλιαζε. ο Στοχ ειχε τα πανω και τα κατω του. σπουδαια προσοντα αλλα... μερικες φορες αναρωτιόσουν αν ήταν στο γήπεδο ή πήγε για κατούρημα!!!!!

όσο για τους Μπακασέτες, να θυμίσω ότι ο γάβρος έτσι παιρνει τους καλύτερους Έλληνες. μαζεύοντας ότι μπορεί από ταλαντούχους κι ας μην του βγουν ούτε οι 2 στους 10!!!
για τους σαμπους πάντως είμαι μαζι σου!!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

gergeo4 έγραψε:αρα παμε σε μπακασετες,σαμπους κτλπ..οκ
Αν απαντάς σ' εμένα εγώ δεν είπα ποιους θα πάρουμε, αλλά ποιοι, κατά τη γνώμη μου δεν θα θέλουν να επιστρέψουν.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

gergeo4 έγραψε:σιγουρες δοκιμασμενες λυσεις..
Ως προς τη λογική των συγκεκριμένων ονομάτων αλλά και ως προς την ποιότητά τους έναν προς έναν συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Πλην όμως πρέπει να παραδεχτούμε ότι δεν είναι ρεαλιστική η επιστροφή τους πλέον γιατί φίλε μου Γιώργο μην ξεχνάς ότι τους παίκτες αυτούς τους είχες και στην πλειονότητά τους τους απαξίωσες(θα πρόσθετα και Λούκας,Νέσιντ,Ινσαουράλντε σε αυτούς που αναφέρεις).Εξάλλου μια πιθανή επιστροφή όλων αυτών φέτος υποθετικά πάντα μιλώντας θα στοίχιζε περισσότερα χρήματα από αυτά που θα έδινες για να τους κρατήσεις.
Κατά τα άλλα η ΠΑΟΚΑΡΑ μας σίγουρα χρειάζεται ανάλογου επιπέδου παίκτες με αυτούς που ανέφερες,αυτό είναι το μόνο σίγουρο.Νομίζω πως η δήλωση του Πάμπλο πρέπει να γίνει οδηγός για τον Ιβάν αφήνοντας κατά μέρος τα μεγαλεπίβολα λόγια περί πολυετών πλάνων.Ο ΠΑΟΚ θέλει παίκτες με προσωπικότητα,πραγματικά ΚΑΛΟΥΣ παίκτες,που θα παίζουν σε κάθε παιχνίδι για ττη νίκη.Δε θέλει πλάνα.ΛΑΟ έχει ,αν κάνει και μεγάλη ομάδα σίγουρα θα διεκδικεί και θα κατακτά τίτλους.Άλλωστε λεφτά υπάρχουν.Τα υπόλοιπα είναι λόγια κατανάλωσης για να κρύβουμε τις ολιγωρίες μας στις περιόδους που χτίζουμε το ρόστερ.

Υ.Γ.Πάντως ρε Γιώργο καυλώνω στην ιδέα ότι θα μπορούσαμε να έχουμε ένα ρόστερ με Νομπόα,Νάτχο,Βιειρίνια,Στοχ,Λούκας,Μπερμπάτοφ,Ινσαουράλντε,Σταφυλίδης,Νέσιντ.Μόνο την προσθήκη ενός τερματά και του Κυριάκου Παπαδόπουλου θα χρειαζόμασταν και θα σηκώναμε το πρωτάθλημα!!
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Και να μην εχει προβλημα να γυρισει απο τωρα ο Αντελινο η αληθεια ειναι οτι εχει αλλα δυο χρονια συμβολαιο και για να τον αποκτησεις θα πρεπει να τα σκασεις χοντρα στους Λυκους, συν φυσικα το συμβολαιο του. Οποτε συνολικα τα οικονομικα δεδομενα μιας προωρης επιστροφης του ειναι απλησιαστα ακομα και αν παιζαμε CL. Τζαμπα το συζηταμε απο τωρα, σε δυο χρονια θα ερθει πισω ο παικτης.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Προπονητή,που να μην βάζει τζιολη,τζαβελλα Κλάους κιτσιου βασικούς και αναντικαταστατους..
Τότε ίσως αλλάξει κάτι
makispaspartou

τσιριγώτης έγραψε:Προπονητή,που να μην βάζει τζιολη,τζαβελλα Κλάους κιτσιου βασικούς και αναντικαταστατους..
Τότε ίσως αλλάξει κάτι

++++
Ειδικά για Τζιώλη,Τζαβέλλα όχι άλλο βασικούς...Φτάνει πια...
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Ε καλά ας δώσουμε σε έναν προπονητή καλύτερους παίκτες από τον Τζιολη και τον Τζαβέλλα και μετά να του ζητήσουν να μην τους βάζει

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
strat0si

Δημοσίευση από strat0si »

τσιριγώτης έγραψε:Προπονητή,που να μην βάζει τζιολη,τζαβελλα Κλάους κιτσιου βασικούς και αναντικαταστατους..
Τότε ίσως αλλάξει κάτι
Πεστα ρε αδερφε συν κατσε
makispaspartou

Chuck Norris έγραψε:Ε καλά ας δώσουμε σε έναν προπονητή καλύτερους παίκτες από τον Τζιολη και τον Τζαβέλλα και μετά να του ζητήσουν να μην τους βάζει

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Νομίζω αυτό εννοεί φίλε μου..'Οταν θα έχεις καλύτερους παίκτες από αυτούς στην ενδεκάδα τότε θα έχεις και καλύτερο προπονητή.Αμφίδρομα είναι..
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Ακριβώς,όταν ο προπονητής δεν θα δεχθεί να έχει τέτοιο ροστερ,τότε κάτι μπορεί να γίνει. Όταν θα απαιτησει παίχτες και δεν θα τους παίρνουν,να σηκωθεί να φύγει και όχι να λέει:αυτούς έχω,με αυτούς θα πορευτω...
Αδυνατώ να πιστέψω ότι με τον σαντος στο τιμόνι θα έχουμε τα ίδια καραγκιοζιλικια της τελευταίας τετραετιας
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”