Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Τόπο στα νιάτα όχι άλλο "δεινόσαυροι" στα πραγματα ,κάτω ο αποστολης ζητω ο τριλοφιωτης έλεος με τον Μητσοτάκη του φόρουμ ,απο πλευρά ηληκιας. :lol:
niks

Δημοσίευση από niks »

john4serres έγραψε:Πολύ καλά κάνει ο Αποστόλης. Μας δίνει έτοιμο φαγητό να διαβάσουμε και δεν τους δίνουμε κλικς

Sent from my U51GT-C4BD using Tapatalk
Ετσι...και εγω με αυτον τον τροπο ενημερωνομαι
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

οι μισοι γραφουν οτι δεν υπαρχει συμφωνια με τσιμιροτ οι αλλοι μισοι γραφουν οτι ερχεται σημερα να υπογραψει κ οι αλλοι μισοι οτι θα παιξει τελευταιο παιχνιδι μ τν σαραγιεβο αυριο κ θα ερθει μεσα στο σκ για να υπογραψει τωρα ποιος εχει δικιο αντε βγαλε ακρη
Άβαταρ μέλους
ARTIST

Δημοσίευση από ARTIST »

Καλησπέρα και απο μένα σε όλο το forum του paokmania.Μιας και πιστεύω οτι θα δούμε κάτι πολύ όμορφο φέτος αποφάσισα να μπώ και εγώ στην παρέα για ανταλλαγή απόψεων.Στα μεταγραφικά τώρα, είναι ίσως η πρώτη χρονιά που προσπαθούμε(και ώς ενα βαθμό το έχουμε καταφέρει) να πάρουμε παίχτες που στις ομάδες τους είναι κορυφαίοι και με προοπτικη. Θεωρώ λάθος την λογική του ψωνίζω απο ένα μεγαλυτερο μαγάζι το προιόν που δεν του χρειάζεται και μάλιστα σε ηλικία χωρίς κίνητρο.Επίσης μου αρέσει οτι θα προσθέσουμε ταχύτητα κάτι που μας έχει λείψει τα τελευταία χρόνια.Καλή μας αρχή.
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Πολλά καινούργια μέλη!Καλώς ήρθατε παίδες,άρε Δανέ τι κάνεις!
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

ARTIST έγραψε:Καλησπέρα και απο μένα σε όλο το forum του paokmania.Μιας και πιστεύω οτι θα δούμε κάτι πολύ όμορφο φέτος αποφάσισα να μπώ και εγώ στην παρέα για ανταλλαγή απόψεων.Στα μεταγραφικά τώρα, είναι ίσως η πρώτη χρονιά που προσπαθούμε(και ώς ενα βαθμό το έχουμε καταφέρει) να πάρουμε παίχτες που στις ομάδες τους είναι κορυφαίοι και με προοπτικη. Θεωρώ λάθος την λογική του ψωνίζω απο ένα μεγαλυτερο μαγάζι το προιόν που δεν του χρειάζεται και μάλιστα σε ηλικία χωρίς κίνητρο.Επίσης μου αρέσει οτι θα προσθέσουμε ταχύτητα κάτι που μας έχει λείψει τα τελευταία χρόνια.Καλή μας αρχή.
Καλως ορισες :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Scientist@PAOK έγραψε:
vs40 έγραψε:Κάθισα και είδα τις αξίες του τράνσφερ και σύγκρινα βάζελο με εμάς. Τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ ήταν μία φούσκα με μεγάλο value στο τράνσφερ με λίγη ουσία.....
Περα απο το γεγονος οτι συμφωνώ απόλυτα με αυτα που γράφεις, ήθελα να σου πω ένα ΜΠΡΑΒΟ για την ποιοτητα του ποστ. Ερευνα-Επιχειρήματα-Αποψη. Εγώ προσωπικά για τετοιου είδους ποσταρισματα παρακολουθώ το φορουμ. Δεν θα ξεχάσω ένα παλικαράκι (δεν θυμαμαι ποιος ήταν) που με μια απλη σκέψη και μέσω google είχε βρεί την χώρα του νεου Προπονητή μας βδομάδες πριν ανακοινωθεί ο Tudor. :nairepaok:
Επιστήμονα δεν συγκρίνεται η ανάλυση του vs40 με την υπεραπλουστευτική προσέγγιση μου με το Google Trends για την χώρα του νέου προπονητή (άσχετα εάν έκατσε) :D

Συμφωνώ πάντως με την ποιότητα και το μεράκι πολλών παιδιών εδώ μέσα για έρευνα-ανάλυση, συμπεριλαμβάνω φυσικά και την ανάλυση τακτικής και θέσεων παικτών (πολύτιμα για μένα τον άμπαλο).

Και για να μείνω on-topic, προβλέπω (και θέλω) μετά από Τσιρίμο και Τέρρυ, να μην έρθουν άλλοι, ας υπάρχουν κάποια μικροκενά (σε επίθεση και άμυνα) που μπορεί και να είναι φαινομενικά, δηλ. ο Τούδορ να καλύψει με τους υπάρχοντες, να μείνει και κάνας παλιός για να δέσει τους νέους, να αγοραστεί (και πολύ περισσότερο να εφαρμοστεί) καινούργια ενδεκάδα από το 1ο καλοκαίρι της νέας εποχής με φοβίζει ολίγο..

ΥΓ: "Πυκνώστε τις γραμμές της ΚΝΕ!" :lol: (για τα νέα μέλη)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Καλώς ήρθες artist
Άβαταρ μέλους
laskas86

Δημοσίευση από laskas86 »

Παιδιά με την έλευση και του chimirot πλέον μας μένει ο επιθετικός και ο κεντρικός αμυντικός. Για εμένα θ πρέπει ο επιθετικός να μπορεί να παίξει και εκτός περιοχής ώστε να εκμεταλλευτούμε τις μπούκες των πολύ γρήγορων εξτρεμ που διαθέτουμε πλέον (garry,jairo,mak και κατά συνθήκη Πελκα) που παίζουν από πίσω του στο 3-4-2-1 η 3-4-3 όπως θέλετε πείτε το. Να είναι στο στιλ του Berg ένα πράγμα. Αν παρατηρήσετε πριν την έλευση του Νινη ο βαζελος όλο το επιθετικό του κομμάτι εκεί το στήριζε …κάθετη ο Berg κίνηση στον χώρο ο πολύ γρήγορος Καρέλλης και είτε απευθείας τελείωμα είτε γύρισμα στην περιοχή. Ο Toivonen είναι ότι πρέπει όπως και ο Jorgensen που είπαν κάποια παιδιά απλά δεν ξέρω αν έχει την εμπειρία ώστε να το πράξει. Με λίγα λόγια θέλουμε ψηλό δυνατό επιθετικό με καλή τεχνική και έφεση στην δημιουργία και όχι κάτι σαν τον Λετονό που απλά έχει σωματικά προσόντα.
Όσον αφορά τον αμυντικό δεν νομίζω να χρειάζεται κάποιο τόσο μεγάλο όνομα για τα ελληνικά δεδομένα. Απλά να είναι σχετικά γρήγορος και αξιόπιστος χωρίς πολλές γκέλες. ακόμη ένας πιο γρήγορος μαλεζας να το πω και έτσι. Εδώ πέρσι ο ταβλαριδης που τον είχαν διώξει με τις κλοτσιές από την Λάρισα κάποτε έγινε ο πιο αξιόπιστος στοπερ του πρωταθλήματος
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Δεν πιστευω πως ειναι αυτο που ψαχνουμε ο Rosina.Διαχρονικα ηταν ενα μετριο εξτρεμ χωρις καποια κορυφωση στην καριερα του.Eιναι ιδιο στυλ παικτη με τον Στοχ.Παμε παρακατω...
Άβαταρ μέλους
kernel

Δημοσίευση από kernel »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Δεν πιστευω πως ειναι αυτο που ψαχνουμε ο Rosina.Διαχρονικα ηταν ενα μετριο εξτρεμ χωρις καποια κορυφωση στην καριερα του.Eιναι ιδιο στυλ παικτη με τον Στοχ.Παμε παρακατω...

συμφωνω!
Άβαταρ μέλους
kernel

Δημοσίευση από kernel »

απο οτι βλεπω στο: https://en.wikipedia.org/wiki/PAOK_FC

ο Rodriguez αλλαξε Νουμερο φανελας? πηρε τελικα το 7 (αντι το 24)? κ ο Cimirot to 59? k o Antonis to 19? η παρλαπιπες ειναι?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αν είναι σαν τον Stoch είναι παικτάρα, αλλά από το βιογραφικό του δείχνει 2 κλάσεις κατώτερος.
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Ο Ροσίνα είναι ένας κλασικός ιταλικός νάνος-μάγος, όπως ήταν οι Τζόλα, Μπάτζιο, Μίκολι, Τζοβίνκο κλπ. Εντάξει είναι πιό των φτωχών, αλλά τέτοιος είναι, ούτε εξτρέμ ούτε Στοχ δλδ. Πάντα μου άρεσαν αυτοί οι παίχτες, αλλά η ηλικία του σε συνδυασμό με την πτωτική πορεία του κάνουν πολύ αρχιμανδρίτικη την είδηση περί μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ. Όπως και να έχει η προσθήκη τέτοιων παιχτών στο 3-5-2 βοηθάει πολύ την κυκλοφορία της μπάλας στον άξονα και δίνει χρόνο στους ακραίους να ανέβουν σε καίριες θέσεις. Ο Πέλκας έχει κάποια τέτοια στοιχεία και σύμφωνα με αυτά που λέει ο Τούντορ θα στηριχτεί και θα δουλευτεί, οπότε αν αποκτηθεί κάποιος για αυτήν την θέση δεν θα είναι ο αναντικατάστατος. Πάντως σε γενικές γραμμές είναι διαφορετική σαν περίπτωση από αυτά που μας έχει δείξει ότι θέλει να κάνει ο Άρνεσεν μέχρι στιγμής.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Δε μ αρέσει η μούρη του. Δεν είναι παίκτης ομάδας νομίζω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”