Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από Φοίνικας »

MANIAKOS έγραψε:Ποσά γκολ πρεπει να βάλουμε για να κερδιζουμε έλεος

Το κακο ειναι οχι το γκολ που φάγαμε δτο τελος αλλα τα ηλίθια αγαπούν ποθ προκαλούμε την τύχη μας
Ο Tudor τι φταίει;
Να μπει να παίξει άμυνα αυτός;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Οχι νοοτροπία απλα
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Απίστευτα εμμονικος σε σύστημα και πρόσωπα.
Έχει απαξιωσει αγωνιστικά και οικονομικά τουλάχιστον 4 παίκτες.
Σορι αλλά αν βγάλει παρέλαση με αυτή την νοοτροπία, θα είναι έκπληξη.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Athens έγραψε: ακομη και μετα απο συνεχιζομενες ηττες θα τον ηθελα ετσι για να μαθουν καποιοι οτι χρειαζονται 3 χρονια πλανα για να κερδισεις ομαδες οπως ο ηρακλης η ξανθη και τα γιαννενα
Αδερφε αυτο ακριβως ειναι το λαθος. Για να κερδισεις αυτον τον ηρακλη την ξανθη κ ισως τα γιαννενα δε χρειαζεται προπονητη.

Για να φτιαξεις ομαδα ομως χρειαζεται. Κ ο αρνεσεν επελεξε αυτον καλως ή κακως.

Με τη λογικη σου ο οποιοσδηποτε προπονητης κανει τρεις γκελες με μικροτερες ομαδες δεν κανει. Και το κακο ειναι οτι αυτο καναμε μεχρι τωρα. Οποτε σιγουρα κ αποδεδειγμενα μ αυτην την τακτικη θα πας καθε χρονο κ πιο πισω.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Σημερα στην συνεντευξη τυπου αυτοαναιρεθηκε.Ειπε πως παιζουν παντα οι 11 που ειναι σε καλυτερη κατασταση απο τους υπολοιπους και στη συνεχεια ειπε πως καποιοι παικτες ειναι ντεφορμε.Αρχιζει να δειχνει πως ειναι εμμονικος και αυτο δεν ειναι καθολου καλο....
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ε φαντάσου βάζει τους ντεφορμε και δεν βάζει τους άλλους προφανώς θεωρεί ότι δεν ειναι ακόμη και έτσι κσλλιτεροι

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Προς το παρόν υπομονή, εννοείται τράβηγμα αυτιού σε Σάμπο Μακ και Γκάρι και το Γενάρη 2 σεντερ μπακ όπωσδηποτε, οι Πορτογάλοι να πάνε από κει που ρθαν
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Γενικοτερα οι βαλκανιοι κ.ειδικοτερα οι σερβοκροατες ειναι αγυριστα κεφαλια. Αυτο ηταν ειναι και θα ειναι γνωστο. Δεν ειναι απαραιτητα κακο χαρακτηριστικο η ισχυρογνωμοσυνη.

Στα του τουντορ τωρα. Θα δειξει ποιους υπολογιζει στα ματς που ακολουθουν απο τον βαζελο κ μετα. Το εχω ξαναγραψει κ το πιστευω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος buffalobill4 την Κυρ 18 Οκτ 2015, 23:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Εγώ νομίζω ότι ήδη κάποιοι ετοιμάζουν βαλίτσες δανεισμού

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
ZamanFou

Δημοσίευση από ZamanFou »

Ο Τουντορ θα μεινει minimum 3 ΧΡΟΝΙΑ
Δεν το λεω εγω..!Εγω ειμαι αμπαλος..Ο master του ιδους το λει και το ονομα αυτου ARNESEN..Διαφωνει κανενας..?

Σακουλευτητε την λοιπον και σταματηστε την μιζερια..Αηδια εχει καταντησει..Καλοπροαιρετη κριτικη ΝΑΙ, μηδενισμος και απαξιωση ΟΧΙ..

Ακομη ειμαστε στην αρχη αλλα ο ΠΑΟΚ εχει κανει πολλα βηματα μπροστα και μερικους σας εχει αφησει χιλιομετρα πισω..

Αγαπηστε τον ΠΑΟΚ επιτελους ρε....ΝΙΩΣΤΕ ΠΑΟΚ :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

+1926 έτσι απλά

Sent from my iPhone 6 plus using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

MANIAKOS έγραψε:Οχι νοοτροπία απλα
Ποιά νοοτροπία;
Τι πρόβλημα υπάρχει με την νοοτροπία της ομάδας;
Μέσα σε τρείς μήνες περίπου εν μέσω επισημων παιχνιδιών, με +10 καινούργιους παίχτες να έρχονται
έχει καταφέρει να δώσει ταυτότητα στην ομάδα να την κάνει να παίζει με αρχή-μέση-τέλος και να κάνει ένα κορμό.
Ας αποφασίσουμε τι ζητάμε επιτέλους.
Τι λάθος δηλαδή έκανε σήμερα; Μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο κι αυτή έβαλε και τα 6 γκολ.
Το σύστημα έφταιγε για το 3-3;
Ποιά εμμονή σε παίχτες υπάρχει πλην του Σάμπο;
Δεν απέδειξε ένα παιδί τις προάλλες ότι έχουν χρησιμοποιηθεί καμιά 19-20 παίχτες;
Εμμονή, αν υπάρχει, θα φανεί, στα επόμενα ματς 7 σε καμιά 20αρια μέρες ξέρω γω.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

αν δεν βαλει το χερι του ο φρανκ σε καποια πραγματα θα εχουμε τεραστιο προβλημα
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

10 πεταμένοι βαθμοι επειδή ΠΡΕΠΕΙ να παίζουμε 352 και επειδή ΠΡΕΠΕΙ να παίζει φουλ μπακ ο Ροντριγκεζ, ο Μακ φορ και οι Πορτογάλοι. Οκ....
Και θα θέλει να του παίξουν κάποια στιγμή μπάλα, αυτοί που αγνοεί επιδεικτικά και δεν τους έχει δώσει αγωνιστικό ρυθμό. Ξανά Οκ....
Πραγματικά, προσπαθώ να είμαι μετριοπαθής και επιεικής. Και όσοι με ξέρουν, ξέρουν πόση υπομονή έχω. Πραγματικά, με αρέσει κι εμένα το 352. Αλλά όταν δεν δουλεύει, δείξε ρε αδερφέ και πλαν μπι. Νισάφι πια.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Σημερα στην συνεντευξη τυπου αυτοαναιρεθηκε.Ειπε πως παιζουν παντα οι 11 που ειναι σε καλυτερη κατασταση απο τους υπολοιπους και στη συνεχεια ειπε πως καποιοι παικτες ειναι ντεφορμε.Αρχιζει να δειχνει πως ειναι εμμονικος και αυτο δεν ειναι καθολου καλο....

Δηλαδή ποιους θα έβαζες εσύ και είναι εμμονικός ο άνθρωπος; Πέρα από τον Χαρίση σε 1-2 ματς στην προετοιμασία που είδες ότι αυτοί που δεν παίζουν μπορούν να προσφέρουν παραπάνω από αυτούς που παίζουν;
Πρέπει να έιναι ο πέμπτος προπονητής του ΠΑΟΚ στη σειρά που βγάζουμε εμμονικό...έλεος.
DC έγραψε:10 πεταμένοι βαθμοι επειδή ΠΡΕΠΕΙ να παίζουμε 352 και επειδή ΠΡΕΠΕΙ να παίζει φουλ μπακ ο Ροντριγκεζ, ο Μακ φορ και οι Πορτογάλοι. Οκ....
Και θα θέλει να του παίξουν κάποια στιγμή μπάλα, αυτοί που αγνοεί επιδεικτικά και δεν τους έχει δώσει αγωνιστικό ρυθμό. Ξανά Οκ....
Πραγματικά, προσπαθώ να είμαι μετριοπαθής και επιεικής. Και όσοι με ξέρουν, ξέρουν πόση υπομονή έχω. Πραγματικά, με αρέσει κι εμένα το 352. Αλλά όταν δεν δουλεύει, δείξε ρε αδερφέ και πλαν μπι. Νισάφι πια.
Σήμερα ΔΕΝ υπήρχε άλλος να παίξει φουλ μπακ από τον Ροντρίγκεζ, πέρα του Μαλεζά δεν έχουμε αλλον αμυντικό ρεζέρβα και γιατί ακριβώς φταίει το σύστημα για τους βαθμούς που χάσαμε;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”