Ο Tudor τι φταίει;MANIAKOS έγραψε:Ποσά γκολ πρεπει να βάλουμε για να κερδιζουμε έλεος
Το κακο ειναι οχι το γκολ που φάγαμε δτο τελος αλλα τα ηλίθια αγαπούν ποθ προκαλούμε την τύχη μας
Να μπει να παίξει άμυνα αυτός;
Ο Tudor τι φταίει;MANIAKOS έγραψε:Ποσά γκολ πρεπει να βάλουμε για να κερδιζουμε έλεος
Το κακο ειναι οχι το γκολ που φάγαμε δτο τελος αλλα τα ηλίθια αγαπούν ποθ προκαλούμε την τύχη μας
Αδερφε αυτο ακριβως ειναι το λαθος. Για να κερδισεις αυτον τον ηρακλη την ξανθη κ ισως τα γιαννενα δε χρειαζεται προπονητη.Athens έγραψε: ακομη και μετα απο συνεχιζομενες ηττες θα τον ηθελα ετσι για να μαθουν καποιοι οτι χρειαζονται 3 χρονια πλανα για να κερδισεις ομαδες οπως ο ηρακλης η ξανθη και τα γιαννενα
Ποιά νοοτροπία;MANIAKOS έγραψε:Οχι νοοτροπία απλα
Kostas_Peraia4 έγραψε:Σημερα στην συνεντευξη τυπου αυτοαναιρεθηκε.Ειπε πως παιζουν παντα οι 11 που ειναι σε καλυτερη κατασταση απο τους υπολοιπους και στη συνεχεια ειπε πως καποιοι παικτες ειναι ντεφορμε.Αρχιζει να δειχνει πως ειναι εμμονικος και αυτο δεν ειναι καθολου καλο....
Σήμερα ΔΕΝ υπήρχε άλλος να παίξει φουλ μπακ από τον Ροντρίγκεζ, πέρα του Μαλεζά δεν έχουμε αλλον αμυντικό ρεζέρβα και γιατί ακριβώς φταίει το σύστημα για τους βαθμούς που χάσαμε;DC έγραψε:10 πεταμένοι βαθμοι επειδή ΠΡΕΠΕΙ να παίζουμε 352 και επειδή ΠΡΕΠΕΙ να παίζει φουλ μπακ ο Ροντριγκεζ, ο Μακ φορ και οι Πορτογάλοι. Οκ....
Και θα θέλει να του παίξουν κάποια στιγμή μπάλα, αυτοί που αγνοεί επιδεικτικά και δεν τους έχει δώσει αγωνιστικό ρυθμό. Ξανά Οκ....
Πραγματικά, προσπαθώ να είμαι μετριοπαθής και επιεικής. Και όσοι με ξέρουν, ξέρουν πόση υπομονή έχω. Πραγματικά, με αρέσει κι εμένα το 352. Αλλά όταν δεν δουλεύει, δείξε ρε αδερφέ και πλαν μπι. Νισάφι πια.